![]() |
Re: Audi A6 2,4i v6 2005
frumoasa masina.. doar cuplul mie unul mi se pare cam slabut ! din cate stiu eu motorizarea asta pleaca mai greu la demaraj !
sa o stapanesti sanatos. |
Quote:
|
:D ma inteleg bine, dar nu chiar asa ! arata bine si unde este pus in poza
|
Quote:
|
Quote:
numai bine. |
l-am incercat pe unu cu un Q7, (normal ca 3.000, nu 4.500:D ) si l-am cam pierdut. a recuperat el apoi, dar la distante scurte n-a avut aer
|
Salut, Ma intereseaza pretul si un contact al tau.Sorin 0721962852
|
frumoasa masina..da bine pe alb chiar si jantele albe :P
|
2 Attachment(s)
eu le-am gasit pe astea, cred ca sunt ok
|
frumoasa masina si nu e deloc impopotonata.apreciez ca ai pus s-line si nu s6.jantele nu ma prea conving dar nu cred ca te-ai oprit tocmai la acestea
|
nu, caut inca, dar intra la 'favorite' , pt ca as vrea sa fie negre
|
8 Attachment(s)
Ca o propunere:janta neagra e de efect, face masina mai sportiva(chiar prea sportiva in unele cazuri) dar atit si se pierde din model din cauza culorii.In poza si in realitate arata bine janta neagra dar cind o pui pe masina impactul vizual se schimba.
Eu as merge pe o janta cu interiorul negru si modelul diamantat, este foarte de efect.Se vede si modelul jantei si ai in acelasi timp si eleganta si sportivitate ceea ce eu cred ca se preteaza la aceasta masina. Ultima poza ti-am pus o janta neagra pe o masina alba ca sa iti faci o idee. Pina la urma totul tine si de gusturi, dar gindeste bine inainte. Succes. |
5 Attachment(s)
Alte propuneri:
|
3 Attachment(s)
Alte exemple:
|
multumesc mult, cautam de mult poze de genul asta. este clar ca ai dreptate, efectul vizual pe masina se schimba complet:shock: sugestiile de jenti sunt mai mult decat ok , multumesc mult :drunk:
|
Parerea mea e ca ar trebui sa faci grila ca si la A4 White edition :D (dupa cum zicea sfw, arata superb) si alta ar fi sa pui jenti negre, cu inel polishat sau alb :D Ar arata superb. Oricum daca vrei jante albe, la masina ta ar merge 18-19 ca sa arate cumva...nu ar arata fain jante de 16-17 albe..prea mici :D
|
2 Attachment(s)
Da, chiar daca modelul ales de tine este cu buza diamantata tot cam acelasi efect au.Eu ma documentez in paralel cu tine ca s-ar putea sa intru si eu in posesia unui A6 Avant.Pasul urmator in alegerea modelului este sa te hotaresti la ce dimensiune vrei sa montezi pe ea.Pozele de mai sus s-ar putea sa ne induca putin in eroare datorita faptului ca jantele sint pe dim. mari 19-21 si masinile au suspensie sport, deci atentie si la aspectul acesta.O achizitie buna se face in citeva saptamini de studiu si gindire asa ca avind in vedere ca se apropie iarna eu am sa merg pe achizitia jantelor pina in primavara care vine.Revin cu amanunte dimensiuni, anvelopa, suspensie.
Atasat un '19 si un '20. |
Foarte frumoasa masina, arata mult mai bine cu bara de S6. Legat de jante, cred ca lasata putin (daca se poate) si o pereche de BBS-uri pe 18-19" cu tenta neagra o vor face si mai criminala ;)
|
3 Attachment(s)
Am gasit citeva poze cu o masina alba care sa aibe jante negre cu banda diamantata.Arata bine dar dupa mine o face prea racing.
Atentie la o janta la care bratele nu ajung in marginea jantei da impresia pe masina de janta mai mica mica decit dimensiunea ei. |
pe 18 max 19 cred ca este suficient in romania. buna observatia cu spitele PALL ! cu amortizoarele, nu stiu ce sa zic: se pot lasa "putin" ? ma gandeam ca se schimba amortizoarele cu altele sport si aia este distanta. si apoi daca mai pui si niste distantiere si jenti pe 19 de exemplu, daca ai pe cineva in spate cam atinge, nu?
|
Quote:
Parerea mea sa te uiti in cartea tehnica ce dimensiune iti ofera pt jante si anvelope de 18" sau 19" , iar jantele le poti cumpara cu un ET ceva mai mic si nu vei mai avea nevoie de distantiere, doar daca vrei sa iti stropesti toata masina la prima balta ;) |
1 Attachment(s)
Discutia despre roti este mult mai complexa decit banuim.Ce dimensiune ai acum?
Si eu tot la un '18-'19 ma gindeam desi talonul la '19 o sa fie unul foarte mic pentru drumurile noastre, undeva intre 85-90mm talonul anvelopei.Pina la urma trebuie sa gasim compromisul perfect intre design si confort.Normal ca masina ar arata mai bine cu suspensie sport, roti pe '19, '20 dar cind te sui sa mergi cu prietenii sau familia o sa vezi ca ai defapt o masina foarte frumoasa dar si foarte rigida si joasa(este expusa la multe lovituri), ceea ce eu cel putin nu imi doresc pt. ca am trecut de pragul tineretii unde nu conta acest aspect, sau cel putin pentru o singura masina eu zic ca nu se merita, daca ai 2 masini, da poti sa mergi pe una sport. Mai jos un A6 cu BBS '19 |
PALL, poti sa-mi dai te rog un pm cu ceva site-uri pt jenti ? eu am cautat doar pe customwheels.
multumesc |
Joaca-te putin pe tirerack.
bbs. ozracing. |
categoric trebuie sa dau o bere. poate treci prin ploiesti la tuning show&sound
|
Quote:
|
Quote:
http://www.1010tires.com/TireSizeCalculator.asp te poti juca in voie aici. :) Important e sa nu iesi din specificatiile constructorului cu mai mult de 3 procente in plus sau in minus. M-am bagat si eu in seama :D |
steleeea
multumesc de sfaturi, si pt site |
Quote:
Echivalent cu astea doua, ar mai fi si 275/40-17 dar janta de 9 e prea ingusta. Ar trebui 9.5 sau chiar 10. Pt J9, un ET de 30 e suficient, daca exagerezi cu unul mai mic, o sa-ti atinga cand o incarci, asta in cazul in care ai suspensie standard. Iti vorbesc din experienta. Cu 275 nu am incercat. Joaca-te pe http://www.1010tires.com/TireSizeCalculator.asp Bafta! |
[QUOTE=flo2203;1092625]steleeea
multumesc de sfaturi, si pt site! Cu placere! Un prieten, cu state vechi in chestiile astea, zicea ca daca pui 205/65 o sa arati ca un TV. Mai stii microbuzele alea romanesti, facute de rocar :D Cu 255/65 ai fi de-a dreptul monster truck :) |
asa-i cand nu te pricepi si asculti la altii care nu se pricep nici ei:D pt 18" ce configuratie ma sfatuiesti? si asa ar trebui? mai inguste pe fata si mai late pe spate?
|
asa-i cand nu te pricepi si asculti la altii care nu se pricep nici ei:D pt 18" ce configuratie ma sfatuiesti? si asa ar trebui? mai inguste pe fata si mai late pe spate?
Nu, evident ca nu trebuie mai inguste pe fata si mai late pe spate, am pus asa pt aspect :) Pt 18, desi eu nu recomand, ar merge pt spate un 255/40-18 pt ca ce recomanda ei, adica 245/40 cred ce e cam prea putin inalt. Diferenta ar fi de 1.12 procente, nu f mare. http://www.1010tires.com/TireSizeCal...?action=submit Pe de alta parte, 177 de cai nu e o putere f mare, eu am 2.7 tdi 180cp si nu as pune pe fata mai mult de 235. Dar 235/45 e prea mare. Nu ai decat sa pui ce zic ei, adica 245/40. Complicat! Ori le pui pe toate patru 245/40-18 ori pui doar fata asa si lasi spatele 255/40-18. Janta trebuie sa aiba minim 8.5. Arata mai bine cu 9. Si nu uita, daca pui ET mai mare de 30, o sa arate prea "bagate". Daca pui mai mic de 30 o sa-ti atinga spatele. Ai 40 de ani, gandeste-te bine inainte sa pui 18 :) Apeleaza-ma pe messenger sau pe mail si iti trimit poze cu a mea sa vezi cum arata cu ce i-am pus eu! steleeea e si id-ul de mess. |
ce legatura are varsta?
|
3 Attachment(s)
Eu vreau sa merg pe '19 desi stiu ca o sa ma taxeze la suspensie.
Combinatia este 8,5x19 fata cu 255/35/19 si 10x19 spate cu 285/30/19.Din ce m-am documentat pe forumurile din afara as merge totusi pe un et mai mare decit 30-35 unde sigur sint sanse sa iti atinga anvelopa.Din cite am inteles un et de 45-50 ar rezolva problema asta si rotile o sa vina la linia masinii fiind foarte late.Nu sint sigur inca mai trebuie sa ma documentez, dar asa am citit la 2 useri.Astept si alte experiente. La suspensie nu vreau sa umblu pt ca deja o fac tractor. Mai jos o idee de janta cu banda lata care se preteaza la latimile de mai sus. Inca o chestie, distantierele ies din discutie cum spunea si cineva mai sus, te joci cu latimea si et-ul jantei. O janta mai lata si mai iesita in afara imbatrinesc componentele masinii mult mai repede.Asta e si principalul motiv pentru care constructorul de masini apeleaza din fabrica la o janta mai ingusta cu et mai mare adica mai bagate inauntru.Pentru fiabilitate.E si logic daca ne gindim greutatea masinii pe fiecare roata nu mai este preluata direct de catre roata care este iesita mai in afara si este preluata intai de catre alte componente care leaga roata de masina si in felul acesta uzura lor este mai accentuata. Totusi compromisul ideal eu cred ca este '18 Daca se merge pe 8x18 cu 245/40/18 si et 35/48 nu sint nici un fel de probleme sa atinga.Daca se vrea si un 9x19 pe spate cu 265/35/18 sau 275/35/18? atunci trebuie avut grija cu et-ul pt. ca s-ar putea sa atinga pe spate. |
ce legatura are varsta?
Pai are legatura, ca nu mai esti un teribilist care sa accepte solutii ciudate pt ca el vrea cu tot dinadinsul sport. As fi curios sa vad cum arata janta dupa ce s-a rulat cu un 265/35. Sau sa vad daca masina echipata cu 265/35 tine pasul cu mine prin bucuresti sau la drum, in afara orasului. :) Pana la urma, faci ce vrei. Vrei sport si aspect extrem, pui minim 18. Vrei ceva normal, ramai la 17. Alegerea iti apartine. |
Parerea me ... 18 este numai bun ... eu asa am pe masina, merg mai atent ce e drept, dar nu dorm pe drum ... nici inainte nu ma avantam prin gropi de nebun, si desi am mai luat cate un canal, cate o groapa (nu foarte mari), am jantele intregi.
Iar la drum lung ... acolo e mai bine cu jante mai mari ... ofera o alta stabilitate, o alta tinuta de drum. Daca vrei sa-ti pui jante pe 17, si sa mai aiba si buza o sa para prea mici, si ale mele pe 18 par mai degraba de 17 din cauza buzei. Plus ca A6-le e mai mare, si cere si jante mai mari :-) . Parerea mea personala e ca nu ar merge jante cu spite subtiri pe masina, ea fiind masiva. Bafta in alegerea jantelor.:-) |
SFW,
si eu tot 18 cred ca-i cel mai nimerit. o sa merg pe ideea asta, plus ponturile de la steleeea in ce priveste cauciucurile. multumesc pt sfaturi. f |
2 Attachment(s)
Propuneri.
Prima cred ca da bine, ii da un aer sobru la masina si in acelasi timp si elegant.La al doilea model insa cred ca vine prea sport, se preteaza mai mult pentru modelele super sportive, cel putin asa vad eu.Chiar si la primul model fiind un model esclusivist am ceva semne de intrebare.La ambele modele daca se merge pe janta mai lata pe spate se vede frumos banda diamantata mai lata pe spate. |
Ar da bine primul model, dar din cate vad eu sunt oz, cromate si destul de pline, asta inseamna cam 500 euro bucata daca nu mai bine . Se merita sa pui asa ceva in Romania?
|
plus cauciucuri = aprox 3.000 eur:sad:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:57. |
- Copyright 2026 4Tuning