Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia mea 1300 din 82` (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/42601-dacia-mea-1300-82-a.html)

dafy duck 30-08-07 20:19

Re: Dacia mea 1300 din 82`

acum omu a zis ca e prima lui masina ....si ca bani nu prea sunt...si lasatil sa faca ce vrea din masina lui dar..daca as avea eu masina aia as chema 2-3 baieti din aia care deseneaza pe pereti sa deseneze la mine pe maisina:D

aleks 31-08-07 14:43

eu nu as lasa pe nimeni sa-is dezvolte calitatile artistice pe masina mea.
mi-as face-o singur, asa cum imi place.
DAR as cauta mai intai parerea altora mai avizati, tocmai pentru a evita o greseala care sa imi catalogheze masina drept kitch
nu-i gresit ce s-a pus pe ea, decat intr-o masura mica, dar poate fi facuta mult mai frumoasa si atragatoare cu un efort moderat...

W35T 31-08-07 18:13

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1074241)
eu nu as lasa pe nimeni sa-is dezvolte calitatile artistice pe masina mea.
mi-as face-o singur, asa cum imi place.
DAR as cauta mai intai parerea altora mai avizati, tocmai pentru a evita o greseala care sa imi catalogheze masina drept kitch
nu-i gresit ce s-a pus pe ea, decat intr-o masura mica, dar poate fi facuta mult mai frumoasa si atragatoare cu un efort moderat...

adevarat ce spui.. asta e..ce pot sa zic.. o fi un kitch mai mic..dar nu irrecuperabil (parerea mea) ...chiar azi voi lua vinilurile de pe laterale jos.. ca m`am saturat de ele..sincer.. nu le iau numai pentru ca unora nu le plac... dar vreau sa ma axez pe ceva pe capota ..ceea ce si am deja.. si voi pune in aplicare cam in cateva ore.. cat despre spoiler..va mai sta o vreme..pana ce se mai strang niste banutzi... s`auzim numai de bine...

Quote:

Originally Posted by Ciupanezu_1987 (Post 1071822)
Masina e H I D O A S A nu se poate spune altceva chiar imi pare rau pt ca s-ar putea face multe din ea...
De ex capul ala de mort...e un exemplu de taranie pura. Esti Jack Sparrow sau care-i faza?? :lol:

o fi hidoasa ... parerea ta... dar in caz ca n`ai observat..capu` ala de mort genu Jack Sparrow.. cum zici tu.. nu mai e ...de muuuuulta vreme de masina.. repet : cu asa ceva lucrez si mi le schimb FOARTE DES !! ..n`ar avea rost sa pun fiecare poza cu cate capede de mort sau abstracte am avut.. in fine.. vroiam doar ca sa stii... iar azi nu va mai fi nimic pe ea..cu exceptia capotei... ca am pregatit ceva pt ea... ;)

aleks 01-09-07 11:10

sa urci poze, ca sunt curios ce ii faci :)

W35T 06-09-07 18:03

11 Attachment(s)
Deci...
Am scapat de diagramele de pe lateral...
....................................de capace....
Si pe lateral a ramas goala... si am un tribal mixat cu flame pe capota care
nu cred ca o sa reziste mult ca de obicei.. ;)
...iar de portbagaj... dativa voi cu parerea...

...niste sugestii de cum sa vopsesc jentile ? ce ziceti de centru negru si partea rotunda in culoarea masinii ? ..sau invers ? ..ca n`am bani de altele.. :|
in rest.. mai pun praguri si spoiler spate... classic cu niste modificari, scap de barile de metal... si ma apuc de interior...

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1075651)
sa urci poze, ca sunt curios ce ii faci :)

am upload`at poze.. poti sa te uiti... si o parere desigur ;)

W35T 06-09-07 18:07

Cenusareasa Si Naluca

3 Attachment(s)
....Cenusareasa.... Si ....Naluca........

adi.schumi_tm 06-09-07 21:14

Pune-i capacele inapoi....

Spark 06-09-07 22:33

unu l-o spart ... asa ca nu are de unde
numa daca nu is cumpara capace noi.

dafy duck 06-09-07 23:14

deci culoarea jentilor fa un gri cum este acum nu fa zece mii de culori

si chestia ai adupa portbagaj e bestiala

tu iti dai seama ce poti face cu masina si cu domeniul unde muncesti tu....poti face toata msina imbracata cu folie dasta ...nu prea stiu cum sa iti explic dar poti sa faci o chestie tare

W35T 07-09-07 17:34

Quote:

Originally Posted by dafy duck (Post 1086074)
tu iti dai seama ce poti face cu masina si cu domeniul unde muncesti tu....poti face toata msina imbracata cu folie dasta ...nu prea stiu cum sa iti explic dar poti sa faci o chestie tare

Stiu...
Dar stii normele...sau daca nu ti le spun...
Ai voie sa acoperi cu autocolant (folie) pana la 35 %
din suprafatza vopselei de pe masina.. crezi ca nu era infoliata deja toata daca se putea... :) ...by the way ..decorez si masini daca doreste cineva ceva viniluri , parasolare din folie..personalizate ...si bannere desigur ;) ....

dafy duck 09-09-07 21:55

a nu stiam chestia asta cu 35 % ....si ce ai mai facut la masina?

Spark 30-09-07 19:56

west ... omule ...
ce se mai aude nou ? :)

W35T 11-11-07 18:38

Quote:

Originally Posted by Spark (Post 1126391)
west ... omule ...
ce se mai aude nou ? :)

Nu prea multe Spark... dupa cum ti`am zis cand ne`am intalnit... nu mai exista folie pe ea..am dat`o jos..nici spoileru(stii de ce :) ) ..vine rar`u.. si plus ca e alta masina pe drum si actuala e de vanzare.. ne mai auzim.. numai bine !

aleks 14-11-07 13:51

ce vrei sa iti iei? :)

W35T 23-02-08 19:39

Pe viitor...asta constand in perioada verii...o cobor cu 2 spire, fata + spate.. se vor masca incuietorile... in afara de cea a soferului... inchidere centralizata.. portiunea din spatele masini (locul numarului) sa fie la un nivel , banuiesc la TAU e asa... scaune..tapiterie... husele de pe usi infoliate in policromii...angel eyes`+evacuare borla ...numai sa m`ajute dumnezeu cu banii... ...cam atat mi`am pus in plan... alte idei in afara de flanse + genti mai are cineva (ca nu prea mi le permit) ?

aleks 25-02-08 11:14

eu spun sa-i dati omului sfaturi legate de masina lui, sau sa va abtineti de la comentarii.
sterg off-topicul, asa ca nu va foloseste

W35T 25-02-08 17:17

6 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by kidu2006 (Post 1382087)
Eu i-am dat niste sfaturi si mi=am spus si parerea.......................
P.S.: Nu e UN CELICA,mai degraba e O CELICA;)

Imi pare rau sa te dezamagesc dar tu te`ai luat de mine in primul rand...in fine.. what`eva`... am mentionat..ca tot ce nu era admis de RAR..pt ITP a fost luat jos... si incepe show`ul de la inceput..iar tu ai vazut o poza...care recunosc poate e naspa sau neadecvata si logic ai facut ce ai facut (probabil trebuia ca sa o finalizez prima data si dupa aceea sa pun poze ca dupa aceea sa cer sfaturi la ce sa schimb si ce sa fac...dar asta e) ...iar acuma ca all tha` people sa fie fericita asa arata masina acum...poze proaspete de 5 min` cu ea cum a luat itp`u ...

Buga 25-02-08 17:24

mai prietene , asculta si u d astia nebuni d p aici care tot se iau d tine !
asculta i si ai rabdare si gandeste inainte sa faci ceva
mie unu nu mi palce masina ta ( parerea mea )

numai bine

W35T 25-02-08 17:28

Quote:

Originally Posted by buga (Post 1382458)
mai prietene , asculta si u d astia nebuni d p aici care tot se iau d tine !
asculta i si ai rabdare si gandeste inainte sa faci ceva
mie unu nu mi palce masina ta ( parerea mea )

numai bine

Corect...asa mai merge... nu iti place bun...ti`am acceptat decizia si ca un inceput ce sa schimb ca sa o fac de exemplu sa iti placa...sau sa pun altcumva intrebarea..tu ce ai face la ea?

kidu2006 25-02-08 22:52

masina este urata,nu te supara pe mine sau pe restul,dar asta este purul adevar..daca tie iti place cum arata masina aia,e ok,dar la mare majoritate nu ne place!
Si ai scos toate porcariile alea de pe ea numai ca sa treci ITP-ul,ca altfel le aveai pe masina
Iti mai spun odata,schimba-i culoarea aia ca zici ca e fan PCR,pune-i niste jante,pune-i niste folii pe geamuri,spoilere model `98,sau CN3 parca asa se cheama,niste praguri si atat,iar la farurile alea scoate dreaq idiotenia aia de pleoapa,curata-le ca lumea si pune niste ANGEL-EYES in ele!Crede-ma ca o sa-i schimbe total LOOK-ul;)
Asta daca vrei sa o ai ca lumea!Pentru stopuri eu personal zic sa nu mai optezi pentru ceva ce au aproape toti deja,si anume stopuri clare model LEXUS..nu ca ar fi KITCH TUNNING,dar deja au toti..ideea mea ar fi sa innegresti partea de sus;)
Pentru motor daca esti pregatit,si fara sa te jignesc tind sa cred ca nu esti pregatit,dar oricum..ar fi: un carburator dublu corp Webber de preferat sau DELORTO..gasesti la orice dezmembrari;),dar o sa-ti dea consumul peste cap;)
Schimba-i uleiul,pune un 10W40,filtrele,si filtru de benzina ;)Bujii de calitate nu SINTEROM;)
O toba finala din aluminiu complet,si un filtru de aer sport,dar ideea este sa isi traga aer rece,asa ca va trebui sa faci niste imbinari mai pricepute sa zic asa,incat sa-si traga aer ori prin capota,ori prin masca direct sau undeva la vreun far!
Cam atat si crede-ma ca intentia mea si a celor de aici nu este sa radem de tine sau masina ta ca nu ne cunoastem..ai vrut pareri,noi ti le-am dat,ai vrut sfaturi,aici le gasesti
Tii sau nu cont de ele;)

RobertRFG 26-02-08 17:51

parerea mea este mai bine sa nu ii pui spoilere sau tot felu de tampenii ci laso asa cum e acum cu cele nichelate ca da chiar bine si oe caut de ceva timp dinalea,schimbai jantele punei unele canada extrabalon laso mai jos,dai jos cuiul ala din spate si alea de pe triple si tineo cat mai simpla ca masina nu arata chiar rau.

W35T 26-02-08 17:58

Quote:

Originally Posted by kidu2006 (Post 1383364)
masina este urata,nu te supara pe mine sau pe restul,dar asta este purul adevar..daca tie iti place cum arata masina aia,e ok,dar la mare majoritate nu ne place!
Si ai scos toate porcariile alea de pe ea numai ca sa treci ITP-ul,ca altfel le aveai pe masina
Iti mai spun odata,schimba-i culoarea aia ca zici ca e fan PCR,pune-i niste jante,pune-i niste folii pe geamuri,spoilere model `98,sau CN3 parca asa se cheama,niste praguri si atat,iar la farurile alea scoate dreaq idiotenia aia de pleoapa,curata-le ca lumea si pune niste ANGEL-EYES in ele!Crede-ma ca o sa-i schimbe total LOOK-ul;)
Asta daca vrei sa o ai ca lumea!Pentru stopuri eu personal zic sa nu mai optezi pentru ceva ce au aproape toti deja,si anume stopuri clare model LEXUS..nu ca ar fi KITCH TUNNING,dar deja au toti..ideea mea ar fi sa innegresti partea de sus;)
Pentru motor daca esti pregatit,si fara sa te jignesc tind sa cred ca nu esti pregatit,dar oricum..ar fi: un carburator dublu corp Webber de preferat sau DELORTO..gasesti la orice dezmembrari;),dar o sa-ti dea consumul peste cap;)
Schimba-i uleiul,pune un 10W40,filtrele,si filtru de benzina ;)Bujii de calitate nu SINTEROM;)
O toba finala din aluminiu complet,si un filtru de aer sport,dar ideea este sa isi traga aer rece,asa ca va trebui sa faci niste imbinari mai pricepute sa zic asa,incat sa-si traga aer ori prin capota,ori prin masca direct sau undeva la vreun far!
Cam atat si crede-ma ca intentia mea si a celor de aici nu este sa radem de tine sau masina ta ca nu ne cunoastem..ai vrut pareri,noi ti le-am dat,ai vrut sfaturi,aici le gasesti
Tii sau nu cont de ele;)

Mersi de sfaturi...si crede`ma ca incet o sa le fac.. atat cat imi permite si buzunarul.. multe din cele ce le`ai enumerat par interesante si o sa te contactez cand ii fac unele modificari enumerate... in schimb cu vopseaua nush daca o voi schimba sigur, cat de cat imi place.. in general imi place gri`ul dar si metalizat ar fi o varianta.. in legatura cu spoilerele 98 / CN3 imi poti spune un pret` aproximativ si respectiv o poza cu ele ?

kidu2006 26-02-08 18:24

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by W35T (Post 1384811)
Mersi de sfaturi...si crede`ma ca incet o sa le fac.. atat cat imi permite si buzunarul.. multe din cele ce le`ai enumerat par interesante si o sa te contactez cand ii fac unele modificari enumerate... in schimb cu vopseaua nush daca o voi schimba sigur, cat de cat imi place.. in general imi place gri`ul dar si metalizat ar fi o varianta.. in legatura cu spoilerele 98 / CN3 imi poti spune un pret` aproximativ si respectiv o poza cu ele ?

Spoilerele alea le gasesti prin dezmembrari ca sunt destui care isi duc daciile acolo,si poti sa gasesti..sunt facute din 3 bucati,mijlocul care vine pe mijloc:lol:,si partile care sunt defapt flapsuri,se aplica pe hairpi!
Stiu ca nu sunt mai mult de 150RON..Cat despre vopsea,crede-ma ca daca ai vedea o dacie vopsita cu alta culoare mai excentrica ti-ar place si n-ai mai avea somn noaptea..Schimbatul in acte am impresia ca nu e mai mult de 60ron!
As opta pentru un alb perlat,sau un albastru clar...depinde de gusturi;)
P.S.: Uite o poza cu fosta mea berlina,pe spoilerele alea poti sa-i mai aplici si o fustita care da cat de cat bine!
Ai o poza si cu stopurile cum erau facute,bine la mine negru ala de pe ele dadea bine din cauza la culoarea masinii
Inauntru sfatul meu este sa pui un bord de CN,nou este cam scumpeanu,dar poate gasesti tot asa pe la dezmembrari sau la vreun prieten!Sa nu o tiganesti cu bord de BMW sau alte avioane!
O sa ramana tot dacie,dar macar sa fie placuta la privire;)

CristiRS 26-02-08 18:28

pacat de ea ca este avion cate se putea face pe modelul ala :( very sad

kidu2006 26-02-08 22:58

Quote:

Originally Posted by B-68-STI (Post 1384898)
pacat de ea ca este avion cate se putea face pe modelul ala :( very sad

A cui ma a mea sau a lui?:rolleyes2,daca era vb despre fosta mea,si mie imi pare rau si acum ca nu o mai am..a fost prima mea masina,luata tot din banii mei,si ma atasasem super mult de ea...asta e acum:rolleyes2

aleks 26-02-08 23:44

e ok dacia din poze, mai putin eleronul, care n-are niciun rost si nicun rol la dacie...

kidu2006 26-02-08 23:49

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1385785)
e ok dacia din poze, mai putin eleronul, care n-are niciun rost si nicun rol la dacie...

Mersi,dar dacia nu se mai afla demult pe mana mea...cat despre eleronul acela,crede-ma ca dadea super bine pe dacie,cred ca este cel mai potrivit eleron pentru dacie!
Masina a fost productie 1996 cu motor de papuc de 1.600cmc,venise cu carb. dublucorp tot din fabrica,a fost o editie speciala,gen dacia dedicatie
In fine,gata cu off-topicul..WEST,ti-am dat niste modele sa te inspiri..bafta si tine-ne la curent cu poze fresh

RobertRFG 27-02-08 00:14

Quote:

Originally Posted by kidu2006 (Post 1384885)
Spoilerele alea le gasesti prin dezmembrari ca sunt destui care isi duc daciile acolo,si poti sa gasesti..sunt facute din 3 bucati,mijlocul care vine pe mijloc:lol:,si partile care sunt defapt flapsuri,se aplica pe hairpi!

sincer nu da bine cu spoilere dinalea si credema ca stiu deoarece am avut si eo pe dacie exact ca a lui doar culoare difera.mai am si acum pe fata ca nu gasesc nichelate cu flapsuri de cauciuc.acum fiecare cum ii place;);)

W35T 28-05-08 14:59

Comeback...

6 Attachment(s)
Salutare oameni buni... n`am fost de multa vreme pe threadul meu... ca nu prea am mai facut nu stiu ce la masina... plus ca e si de vanzare acuma.. totusi niste poze mai noi...

aleks 29-05-08 14:25

arata bine, nu s-a deteriorat, o ingrijesti, se vede :)
bafta la vanzare :)

W35T 29-05-08 19:54

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1560252)
arata bine, nu s-a deteriorat, o ingrijesti, se vede :)
bafta la vanzare :)

Mersi Mersi Domnul... Vine un Logan 1.6 16v... banii ce`i scot de pe asta ii bag in ala.. ;) :twisted::twisted:

W35T 20-06-08 12:56

OFICIAL.... Masina s`a vandut astazi...

aleks 20-06-08 16:23

felicitari :)
ce planuri de viitor ai?:)
p.s.: topicul asta se poate inchide?

_seby_ 20-06-08 19:18

Re: Comeback...

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by W35T (Post 1558325)
Salutare oameni buni... n`am fost de multa vreme pe threadul meu... ca nu prea am mai facut nu stiu ce la masina... plus ca e si de vanzare acuma.. totusi niste poze mai noi...

lol..ai dunji ca ale mele...foarte fain!cat vrei pe ea?

aleks 20-06-08 19:24

a spus omul ca a vandut-o....

_seby_ 20-06-08 19:46

cu cat?......................

W35T 20-06-08 20:04

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1603082)
felicitari :)
ce planuri de viitor ai?:)
p.s.: topicul asta se poate inchide?

Salutare... mersi ;) ...masina am vandut`o la 1600 Lei Noi.... 16 milioane lei vechi... si cred ca la noul proprietar va muri...dar asta e... trebuia sa o dau ca din 2011 dacia ce e sub 1996 iese din circulatie si am considerat ca nu mai are nici un efect sa mai bag vre`un ban in ea...
Pe viitor daca e sa imi iau una noua aceea sigur va fi Dacia... Logan sau Sandero (inclin mai mult spre sandero) iar daca e sa iau second hand... Honda sau Toyota :) ...iar de topic...da.... se poate inchide ;)

Spark 20-06-08 20:16

w35t ... bafta in continuare
cu orice masina ai fi.
se pare ca acuma doar eu am mai ramas cu o batrana pe cap. dar ata ete . :)
noi sa fim sanatosi ;)

W35T 14-09-08 17:49

2 Attachment(s)
Dacia s`a dus si a venit Golfu`L ... 1.8 Benzina ..66 Kw... 1993`

All times are GMT +2. The time now is 06:17.

- Copyright 2026 4Tuning