![]() |
Re: Dacia mea 1300 din 82`
acum omu a zis ca e prima lui masina ....si ca bani nu prea sunt...si lasatil sa faca ce vrea din masina lui dar..daca as avea eu masina aia as chema 2-3 baieti din aia care deseneaza pe pereti sa deseneze la mine pe maisina:D
|
eu nu as lasa pe nimeni sa-is dezvolte calitatile artistice pe masina mea.
mi-as face-o singur, asa cum imi place. DAR as cauta mai intai parerea altora mai avizati, tocmai pentru a evita o greseala care sa imi catalogheze masina drept kitch nu-i gresit ce s-a pus pe ea, decat intr-o masura mica, dar poate fi facuta mult mai frumoasa si atragatoare cu un efort moderat... |
Quote:
Quote:
|
sa urci poze, ca sunt curios ce ii faci :)
|
11 Attachment(s)
Deci...
Am scapat de diagramele de pe lateral... ....................................de capace.... Si pe lateral a ramas goala... si am un tribal mixat cu flame pe capota care nu cred ca o sa reziste mult ca de obicei.. ;) ...iar de portbagaj... dativa voi cu parerea... ...niste sugestii de cum sa vopsesc jentile ? ce ziceti de centru negru si partea rotunda in culoarea masinii ? ..sau invers ? ..ca n`am bani de altele.. :| in rest.. mai pun praguri si spoiler spate... classic cu niste modificari, scap de barile de metal... si ma apuc de interior... Quote:
|
Cenusareasa Si Naluca
3 Attachment(s)
....Cenusareasa.... Si ....Naluca........
|
Pune-i capacele inapoi....
|
unu l-o spart ... asa ca nu are de unde
numa daca nu is cumpara capace noi. |
deci culoarea jentilor fa un gri cum este acum nu fa zece mii de culori
si chestia ai adupa portbagaj e bestiala tu iti dai seama ce poti face cu masina si cu domeniul unde muncesti tu....poti face toata msina imbracata cu folie dasta ...nu prea stiu cum sa iti explic dar poti sa faci o chestie tare |
Quote:
Dar stii normele...sau daca nu ti le spun... Ai voie sa acoperi cu autocolant (folie) pana la 35 % din suprafatza vopselei de pe masina.. crezi ca nu era infoliata deja toata daca se putea... :) ...by the way ..decorez si masini daca doreste cineva ceva viniluri , parasolare din folie..personalizate ...si bannere desigur ;) .... |
a nu stiam chestia asta cu 35 % ....si ce ai mai facut la masina?
|
west ... omule ...
ce se mai aude nou ? :) |
Quote:
|
ce vrei sa iti iei? :)
|
Pe viitor...asta constand in perioada verii...o cobor cu 2 spire, fata + spate.. se vor masca incuietorile... in afara de cea a soferului... inchidere centralizata.. portiunea din spatele masini (locul numarului) sa fie la un nivel , banuiesc la TAU e asa... scaune..tapiterie... husele de pe usi infoliate in policromii...angel eyes`+evacuare borla ...numai sa m`ajute dumnezeu cu banii... ...cam atat mi`am pus in plan... alte idei in afara de flanse + genti mai are cineva (ca nu prea mi le permit) ?
|
eu spun sa-i dati omului sfaturi legate de masina lui, sau sa va abtineti de la comentarii.
sterg off-topicul, asa ca nu va foloseste |
6 Attachment(s)
Quote:
|
mai prietene , asculta si u d astia nebuni d p aici care tot se iau d tine !
asculta i si ai rabdare si gandeste inainte sa faci ceva mie unu nu mi palce masina ta ( parerea mea ) numai bine |
Quote:
|
masina este urata,nu te supara pe mine sau pe restul,dar asta este purul adevar..daca tie iti place cum arata masina aia,e ok,dar la mare majoritate nu ne place!
Si ai scos toate porcariile alea de pe ea numai ca sa treci ITP-ul,ca altfel le aveai pe masina Iti mai spun odata,schimba-i culoarea aia ca zici ca e fan PCR,pune-i niste jante,pune-i niste folii pe geamuri,spoilere model `98,sau CN3 parca asa se cheama,niste praguri si atat,iar la farurile alea scoate dreaq idiotenia aia de pleoapa,curata-le ca lumea si pune niste ANGEL-EYES in ele!Crede-ma ca o sa-i schimbe total LOOK-ul;) Asta daca vrei sa o ai ca lumea!Pentru stopuri eu personal zic sa nu mai optezi pentru ceva ce au aproape toti deja,si anume stopuri clare model LEXUS..nu ca ar fi KITCH TUNNING,dar deja au toti..ideea mea ar fi sa innegresti partea de sus;) Pentru motor daca esti pregatit,si fara sa te jignesc tind sa cred ca nu esti pregatit,dar oricum..ar fi: un carburator dublu corp Webber de preferat sau DELORTO..gasesti la orice dezmembrari;),dar o sa-ti dea consumul peste cap;) Schimba-i uleiul,pune un 10W40,filtrele,si filtru de benzina ;)Bujii de calitate nu SINTEROM;) O toba finala din aluminiu complet,si un filtru de aer sport,dar ideea este sa isi traga aer rece,asa ca va trebui sa faci niste imbinari mai pricepute sa zic asa,incat sa-si traga aer ori prin capota,ori prin masca direct sau undeva la vreun far! Cam atat si crede-ma ca intentia mea si a celor de aici nu este sa radem de tine sau masina ta ca nu ne cunoastem..ai vrut pareri,noi ti le-am dat,ai vrut sfaturi,aici le gasesti Tii sau nu cont de ele;) |
parerea mea este mai bine sa nu ii pui spoilere sau tot felu de tampenii ci laso asa cum e acum cu cele nichelate ca da chiar bine si oe caut de ceva timp dinalea,schimbai jantele punei unele canada extrabalon laso mai jos,dai jos cuiul ala din spate si alea de pe triple si tineo cat mai simpla ca masina nu arata chiar rau.
|
Quote:
Mersi de sfaturi...si crede`ma ca incet o sa le fac.. atat cat imi permite si buzunarul.. multe din cele ce le`ai enumerat par interesante si o sa te contactez cand ii fac unele modificari enumerate... in schimb cu vopseaua nush daca o voi schimba sigur, cat de cat imi place.. in general imi place gri`ul dar si metalizat ar fi o varianta.. in legatura cu spoilerele 98 / CN3 imi poti spune un pret` aproximativ si respectiv o poza cu ele ? |
3 Attachment(s)
Quote:
Stiu ca nu sunt mai mult de 150RON..Cat despre vopsea,crede-ma ca daca ai vedea o dacie vopsita cu alta culoare mai excentrica ti-ar place si n-ai mai avea somn noaptea..Schimbatul in acte am impresia ca nu e mai mult de 60ron! As opta pentru un alb perlat,sau un albastru clar...depinde de gusturi;) P.S.: Uite o poza cu fosta mea berlina,pe spoilerele alea poti sa-i mai aplici si o fustita care da cat de cat bine! Ai o poza si cu stopurile cum erau facute,bine la mine negru ala de pe ele dadea bine din cauza la culoarea masinii Inauntru sfatul meu este sa pui un bord de CN,nou este cam scumpeanu,dar poate gasesti tot asa pe la dezmembrari sau la vreun prieten!Sa nu o tiganesti cu bord de BMW sau alte avioane! O sa ramana tot dacie,dar macar sa fie placuta la privire;) |
pacat de ea ca este avion cate se putea face pe modelul ala :( very sad
|
Quote:
|
e ok dacia din poze, mai putin eleronul, care n-are niciun rost si nicun rol la dacie...
|
Quote:
Masina a fost productie 1996 cu motor de papuc de 1.600cmc,venise cu carb. dublucorp tot din fabrica,a fost o editie speciala,gen dacia dedicatie In fine,gata cu off-topicul..WEST,ti-am dat niste modele sa te inspiri..bafta si tine-ne la curent cu poze fresh |
Quote:
sincer nu da bine cu spoilere dinalea si credema ca stiu deoarece am avut si eo pe dacie exact ca a lui doar culoare difera.mai am si acum pe fata ca nu gasesc nichelate cu flapsuri de cauciuc.acum fiecare cum ii place;);) |
Comeback...
6 Attachment(s)
Salutare oameni buni... n`am fost de multa vreme pe threadul meu... ca nu prea am mai facut nu stiu ce la masina... plus ca e si de vanzare acuma.. totusi niste poze mai noi...
|
arata bine, nu s-a deteriorat, o ingrijesti, se vede :)
bafta la vanzare :) |
Quote:
|
OFICIAL.... Masina s`a vandut astazi...
|
felicitari :)
ce planuri de viitor ai?:) p.s.: topicul asta se poate inchide? |
Re: Comeback...
3 Attachment(s)
Quote:
|
a spus omul ca a vandut-o....
|
cu cat?......................
|
Quote:
Pe viitor daca e sa imi iau una noua aceea sigur va fi Dacia... Logan sau Sandero (inclin mai mult spre sandero) iar daca e sa iau second hand... Honda sau Toyota :) ...iar de topic...da.... se poate inchide ;) |
w35t ... bafta in continuare
cu orice masina ai fi. se pare ca acuma doar eu am mai ramas cu o batrana pe cap. dar ata ete . :) noi sa fim sanatosi ;) |
2 Attachment(s)
Dacia s`a dus si a venit Golfu`L ... 1.8 Benzina ..66 Kw... 1993`
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:17. |
- Copyright 2026 4Tuning