![]() |
Re: Daewoo Matiz Constanta
foarte frumos matizu` ...as vrea sa mil fac si eu asa..la 18 ani:D ... ma astepta unu deci..;)
|
Quote:
|
cine este interesat de piele naturala(import Italia) in masina am o oferta trasnet, piele de cea mai buna calitate ptr scaune,bancheta,usi,burduf =515 euro, se poate imbraca si volanul,bordul,etc dupa preferinte! mana de lucru este inclusa in pret si se lucreaza impecabil ca la fabrica!
|
maine pun pozele cu pielea
|
Quote:
PS: te-am vazut zilele trecute, nu prea te uiti in stanga-dreapta-fata-spate :lol: |
Quote:
|
4 Attachment(s)
pozele la interior....eu sunt pretentios, personal nu sunt multumit de "gri-ul"pe care l-a pus omul,si nici pielea nu s-a intins cum trebe,cred ca merg de curand la modificari, mai bine era negru simplu, ,....pareri pls!
|
Negru simplu asi fii zis si eu... dar acum nu are rost sa mai schimbi pielea.
Pe bancheta spate nu e intinsa deloc bine pielea, mai ales portiunile mai mari. nu o lua ca o critica, dar nu sunt prea incantat. |
Quote:
|
Faza naspa e k dak nu iti mai accepta bancheta inapoi? sau dak iti mai cere bani k sa o refaca? Si nu era obligatia lui sa vada inainte ce fel de burete este si km cum o sa iasa (k doar omu ala nu cred k lucreaza de ieri cu piele). Succes.
|
1 Attachment(s)
Quote:
...pe 20 luna asta le am pe masina!:D :D |
2 Attachment(s)
Quote:
ptr un eventulal nebun ca mine NU va luati asa ceva, nu sunt recomandate de ALLCAR ptr Matiz (banuiesc ca sunt prea grele si rup masina in 2):D ,....am comandat un Dezent A pe 15 ....stiti ceva de anvelope Maragoni? sunt bune ??? |
Pai daca sunt prea grele de ce le-ai comandat? :) sau Aez erau prea grele???
Nu sunt rele Marangoni, dar depinde cat dai pe ele... eu am Toyo si sunt excelente, nu le-asi da pe nimic altceva. Vezi la "oferte extinse" ca are Mad Max un post cu vanzare de anvelope Toyo...si are preturi bune ;) Ai rezolvat ceva cu tapiteria? |
Quote:
|
Vezi ca Mad Max are Toyo pe 15 cu pana in 200 ron... ceva de genul asta. Sunt exagerat de scumpe la 260 ron.
Toyo sunt superioare anvelopelor Marangoni. Ti-am zis, vb cu Mad Max, daca vrei, vb eu cu el... iti ofera factura, tot, e pe firma. |
Quote:
|
Noi noutze... e vorba de vanzare pe firma, cu garantie...bla,bla, bla.
Dar vezi ca t1r sunt de vara... sa nu fii surprins daca la prima zapada nu mai poti sa pleci de pe loc sau sa opresti :lol: Eu mi-am pastrat pe jantele de tabla anvelopele mixte si pe astea de aliaj am pus Toyo. Mad max e de nota 10, e super ok ;) Bafta. |
Quote:
|
ai idee daca se merita investitia in lumina xenon ? ai ceva recomadari pro sau contra?...ca eu m-am gandit sa pun o instalatie HID xenon bec H4 bixenon si am gasit la pret ok!..made in germany
|
salut, zi si mie pls daca ai idee de HID H4 xenon, stii pe cineva care are pe matiz,tico?
poate imi zici si mie ceva info ca ma gandesc sa iau o instalatie bi-xenon,ai ceva ponturi? |
topser zi si mie daca ai un pont ptr mine vis a vis o instalatie bi-xenon ptr matiz, stii pe cineva care a pus pe tico sau matiz? ...vreau sa imi iau zilele astea ca am gasit ceva germani HID la 400ron, ce zici e oki?
bafta multa! |
pareri, cat mai multe pareri de instalatie xenon va rog!
|
Quote:
Am vazut montat pe Kalos tot made in China ceva in jur de 600 Ron ,vizual este ok sa vedem cat il tine ,stiu ca i-a dat si garantie tipul care i-a vandut-o ,astazi aflu mai mult la intalnirea DWCC si iti dau pm ,nu de alta dar ma bate si pe mine gandul !:lol: |
Quote:
|
DWCC esta Daewoo Club Constanta, ne intalnim in fiecare sambata la 7 seara la teatru ovidiu
intra pe D A E W O O C L U B (PUNCT) R O si vezi ca la sectiunea intalniri stii tu alea alea |
Dupa cum ai vazut ca si eu intreb pe aici, habar n-am cum e cu xenon... E plin net-ul de ele, cu preturi intre 100 si 300 euro... dar nu prea am incredere, nu stiu cum or fii...
|
Aseara am aflat amanunte ,kitul a costat 630 ron este de 6000 k si are si garantie 1 an sau 2 dupa cum doresti (pt 2 ani mai dai ceva ,nu mult ) ,am sa caut sa-ti dau linkul cu toate datele ,omul a postat pe Daewooclub !
|
Quote:
|
am sa pun si niste poze care nu arata mai nimic ptr ca lumina e puternica si aparatul o ia razna:))).....alceva e cu ochiul liber,lumina e albastra si aparatul o vede alba:)))...in fine cel mai bine e pe viu:P
|
Ai luat tot de aici, de pe forum? de la baiatul pe care il intrebasem si eu pt cielo? eu mi-asi pune bi-xenon...ca mai umblu (vara mai ales) noaptea pe balti, pe la pescuit :lol: si e nevoie de lumina...
|
Quote:
|
Quote:
|
Ms, vorbim de aceeasi persoana ;) Si mie mi s-a parut ca are preturi f bune, doar ca nu prea am incredere in calitate... dar daca ti-ai pus si sunt ok, atunci la urmatorul salariu...:D
|
Quote:
|
La Matiz nu stiu cum e, dar la Cielo luminatul e chiar o problema... sunt "chioare" rau farurile. Tu ai sticla striata sau clara? Ca auzisem pareri cum ca ar trebui sticla clara pt xenon... dar nu prea cred, e tot "lumina" :lol:
Daca tu esti multumit, atunci o sa iau si eu, cu prima ocazie (cand vor fii bani), un set bi-xenon. |
Quote:
pun si niste poze...bft! |
Imi place masinutza ta e super .
Uitate si tu la a mea si zi-mi ce crezi La forumuri gasesti ,Matiz din Satu Mare |
Salutare
Am si eu un matiz si m-ar interesa si pe mine un sistem lambo dors . daca ma poti ajuta te rog unde si cu cat pot gasi. Topicul meu este "Matiz Din Satu MAre" Mersi |
1 Attachment(s)
ultimile modificari aduse, jantele Dezent + anveloprle maragoni zeta linea....
|
Pica bine jentile, a fost nevoie de flanse?
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:28. |
- Copyright 2026 4Tuning