Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   dacia albastra...cu faruri de golf...ce s-a intamplat cu ea? (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/4246-dacia-albastra-faruri-golf-intamplat.html)

anndi 29-01-06 18:13

E draguta dacia albastra, dar mie unul botul nu imi place. Am mai citit ca avea ceva motor tzapan pe ea...aia imi place. Aia galbena e foarte...varza, daca ii face si plinul, cu tot cu farurile de golf o vinde cu vo 500 de euro.

rada_ady 31-01-06 16:21

Re:

Quote:

Originally Posted by \"mikkai\"
MIE MI SE PARE CHIAR FOARTE KITCH dar ma rog fiecare cu ce ii place.Poate o stiti pe asta poate nu da oricum io zic ca e superba pe langa aia[/img]

fals.masina e un virtual tunning nereusit .principalul defect e ca nu a mai facut manerele de la portiere.si mai sunt si alte chestii.o alta faza e ca nu ai cum sa faci o poza in care culoarea masinii sa fie asa de vie,iar peisajul mai sters.asta e parerea mea

ionut17 05-02-06 09:30

1 Attachment(s)
eu nu prea cred ca e virtuala

peter 05-02-06 11:19

nu e virtuala.. :wink: ...am vazut-o pe strada....arata mai rau de cat in poze... :lol: ...mai ales spatele nu are nici o legatura cu fata.. :lol:

Raducsu 05-02-06 22:32

dacia......tot dacie ramane

apropo de cea galbena, eu zic k i varza tot ce are e spolieru in rest era beat si o desenat cu tempera.......are niste jante de k@[email protected] apropo.....

Daca ai cap iatzi alta

ltd 15-02-06 16:44

:)

SANT DIN CTA SIL STIU PE OM ..ALEA SUNT FACUTE LA YUNKERS DESIGN...
SI LA USILE DIN SPATE NU ARE CLAPE ARE O DESCHIZATOARE SU[ER ADEVARATA IN REST DZEU CU MILA : :shock:

GABBY_ 15-02-06 17:10

daca voi credeti ca cu motor de 14,stock o veti face pe cea galbena va inselati.e gadilata bine de tot la motor asa ca e plina de surprize.cea albastra avea motor de 1,6 aspirat de renault fuego

axxro 15-02-06 18:16

Re: :)

Quote:

Originally Posted by \"ltd\"
SANT DIN CTA SIL STIU PE OM ..ALEA SUNT FACUTE LA YUNKERS DESIGN...
SI LA USILE DIN SPATE NU ARE CLAPE ARE O DESCHIZATOARE SU[ER ADEVARATA IN REST DZEU CU MILA : :shock:

ma gandesc ca usile spate se deschid cu manerele alea de frigiderdin locu la aerisiri, nu? si cu deschizatorile alea funky, tot kitsch este, poate alea ajuta si mai mult la asta. ce surprize asa mari ne dezvaluie cea galbena la motor? sunt fffffffffffffffffffffffffff curios, si cred ca nu numa eu.

GABBY_ 15-02-06 20:11

copile,strange bani,cumparati macar o dacie si apoi mai vb .poate ca u ti-ai pune manere de frigider.daca esti asa de curios de ce nu dai o fuga pana aici sa vezi ce poate.nu iti permiti u un drum pana aici?la banii tai.........

TufY 15-02-06 20:11

ORIBILAAAAAAAAAAAAAAA aia galbena mai frumoasa dacia lu tataie din '82 (stock)!!!!!!

ltd 15-02-06 21:25

:)

chestia e ca eu miam vopsit masina unde sia vopsit el barile si era acolo cand o facea pe a mea ...si mi sa parut foarte original chestia cu usile pe spate pe bune..in rest nu vorbesc ..

axxro 15-02-06 21:36

Re:

Quote:

Originally Posted by \"GABBY_\"
copile,strange bani,cumparati macar o dacie si apoi mai vb .poate ca u ti-ai pune manere de frigider.daca esti asa de curios de ce nu dai o fuga pana aici sa vezi ce poate.nu iti permiti u un drum pana aici?la banii tai.........

da vad ca asa sti foarte multe despre mine, laso te rog mai usor ca io nam atacat pe nimeni, numa modu de realizare al ideilor. io nu mias pune manerele alea in nici un caz, dar asta nu conteaza. totusi, vad atatia care lauda dacia aia, ziceti efectiv ce are lucrat la motor, sa pot sami retrag cuvintele legate de ea si sal felicit pe proprietar.

GABBY_ 16-02-06 12:29

curiozitatea ii macina rau de tot ptr unii.nu are nevoie de felicitarile tale.e motor de dacie,atat pot spune

cannavaro 15-08-06 03:11

Re: dacia albastra...cu faruri de golf...ce s-a intamplat cu ea?

Ce se mai aude de GEC? :D Mai traieste??

PizziRG 15-08-06 11:30

Re:

Quote:

Originally Posted by rada_ady
fals.masina e un virtual tunning nereusit .principalul defect e ca nu a mai facut manerele de la portiere.si mai sunt si alte chestii.o alta faza e ca nu ai cum sa faci o poza in care culoarea masinii sa fie asa de vie,iar peisajul mai sters.asta e parerea mea

Tu ai auzit de shaved doors? intr-adevar, e un vt...dar ar fi trebuit sa stii ce inseamna shaved doors.

All times are GMT +2. The time now is 15:36.

- Copyright 2026 4Tuning