![]() |
E draguta dacia albastra, dar mie unul botul nu imi place. Am mai citit ca avea ceva motor tzapan pe ea...aia imi place. Aia galbena e foarte...varza, daca ii face si plinul, cu tot cu farurile de golf o vinde cu vo 500 de euro.
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
eu nu prea cred ca e virtuala
|
nu e virtuala.. :wink: ...am vazut-o pe strada....arata mai rau de cat in poze... :lol: ...mai ales spatele nu are nici o legatura cu fata.. :lol:
|
dacia......tot dacie ramane
apropo de cea galbena, eu zic k i varza tot ce are e spolieru in rest era beat si o desenat cu tempera.......are niste jante de k@[email protected] apropo.....
Daca ai cap iatzi alta |
:)
SANT DIN CTA SIL STIU PE OM ..ALEA SUNT FACUTE LA YUNKERS DESIGN...
SI LA USILE DIN SPATE NU ARE CLAPE ARE O DESCHIZATOARE SU[ER ADEVARATA IN REST DZEU CU MILA : :shock: |
daca voi credeti ca cu motor de 14,stock o veti face pe cea galbena va inselati.e gadilata bine de tot la motor asa ca e plina de surprize.cea albastra avea motor de 1,6 aspirat de renault fuego
|
Re: :)
Quote:
|
copile,strange bani,cumparati macar o dacie si apoi mai vb .poate ca u ti-ai pune manere de frigider.daca esti asa de curios de ce nu dai o fuga pana aici sa vezi ce poate.nu iti permiti u un drum pana aici?la banii tai.........
|
ORIBILAAAAAAAAAAAAAAA aia galbena mai frumoasa dacia lu tataie din '82 (stock)!!!!!!
|
:)
chestia e ca eu miam vopsit masina unde sia vopsit el barile si era acolo cand o facea pe a mea ...si mi sa parut foarte original chestia cu usile pe spate pe bune..in rest nu vorbesc ..
|
Re:
Quote:
|
curiozitatea ii macina rau de tot ptr unii.nu are nevoie de felicitarile tale.e motor de dacie,atat pot spune
|
Re: dacia albastra...cu faruri de golf...ce s-a intamplat cu ea?
Ce se mai aude de GEC? :D Mai traieste??
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:36. |
- Copyright 2026 4Tuning