![]() |
Re: stiati ca loganul VAN ....
Quote:
|
Quote:
Oarecum esti offtopic, de la primul la ultimul tau post pe topicul asta. De curiozitate...ai condus vreo masina pana acum (mai mult de 5km). Ba mai mult, ai condus vreun LOGAN (fie el van sedan, mcv plm) ? Nu cred. Si, la o adica, tu ce paula mea veleitati sportive vrei de la o masina de 6000 de euro ?? "depasiri stranse"...unde te crezi...pe nurburgring ? Daca vrei depasiri stranse ia-ti motor, si apai te bagi printre masini. Vezi ca esti un pic cam nesimtit, te iei la caterinca cu niste oameni ce au mai multi ani de scoala decat ai tu de viata, si care stiu si altceva despre masini in afara de 500 de posturi pe un forum. |
wow...yuri cel rau....am mers multi km...vreo 1000 cu camioane cu semiremorca...cu turisme ceva mai mult....si cu motociclete sau scutere vreo 100...am mers cu logan...1.5 DCI...masina de scoala...si nu mi-a placut...depasiri stranse...ti s-a intamplat vreodata sa nu apreciezi corect viteza celui care vine din fata...sau sa depasesti in fundul unei dacii care merge extrem de incet?ca apoi sa descoperi ca nu prea mai ai unde sa te bagi?la asta ma refeream.
|
Quote:
Quote:
Si in plus nu cred ca e mare graba sa depasesti tot cand esti cu masina incarcata cu 5 persoane (care stau confortabil) si cu un portbagaj plin (in care incap o galagie de lucruri). Duuude...think a bit. E o diferenta de conceptie intre o masina si alta. In toamna apare "papucul" Logan. O sa apara alte discutii. Cum ca si americanii au pick-up, dar ca alea fug, si rup si alea-alea. Dar alea consuma 30% si costa cat o duzina de Loganuri. PS: in momentul asta, daca as avea nevoie de o masina pentru firma, fie pentru angajati, fie sa car cu ea, as alege Logan. Pret mic, consum lejer, garantie, intretinere ieftina. |
[consum lejer, garantie, intretinere ieftina.[/QUOTE]
ca astea nu cred ca sunt toti de aceeasi parere acum fara suparea |
io zic asa....ca toti aveti pareri diferite....fiecare are banii lui....unu daca vrea isi ia logan altu bmw....unii vor masina noua....altii sh....fiecare face ce vrea pe banii lui....btw...stie cineva momentan o alternativa de masina noua la logan? ma refer si la marime...si nu ma refer la ala de 16V...sorry de off
|
alternativa ar fi....Hyundai Accent,Fiat Albea (asta are motor mai slab) si desigur chinezariile alea :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:58. |
- Copyright 2026 4Tuning