![]() |
re: Oltcit Club 11R - DJ 05 RSG - under construction!
asa asa fa treaba buna si ja rule acolo ai dreptate uni se mai si mandresc cu tampeniile puse pe masini
|
eu mor de "unii" care zice c masina merge ..........brici.si dk pleci cu el la o tura bate,troncane,scartaie din toate incheieturile.Parerea mea e urmatoarea.1 ma apuc si fak in plm motorul sa mearga f bine,apoi tinichigeria,apoi schimb toate bucseraiele si la urma vopsea.faza e alta c unii incep de la vopsea,eleroane,jante,muzica si ii vad prin oras cu avariile aprinse si bagati jumate sub capota.bafta la tunat.deocamdata eu ma aptin.prefer sa arat la urma produsul finit.
|
ba stii ceva? m-am saturat de critici de genu ca imi bate motoru,ca troncane,ca se infunda. ma doare in cot de voi. e masina mea si eu merg cu ea. mai lasati frate criticile. mai bine dai o mana de ajutor si nu mai critici. iti urez succes in tunnnnyngul tau si abea astept sa vad ce parere o sa ai. tu crezi ca motorul se face usor si repede? tu vorbesti ca ai motorul bun. lasa ma ca e a mea. o sa fac si motorul.a... si motorul bate din alta cauza....stiuta de mien.hai cea!!!!
|
:lol: :lol: :lol: ce aveti ba nebunilor...va luati la bataie?:)))
|
nu ba nu ne luaram....da nu mai avem mult! e destepti rau uni. au masini mai bengoase. si tre sa se laude. are motor cu reactie tmg. stiu eu....:lol: :lol:
|
Quote:
acu fiecare incepe cu ce vrea..si eu la fel am facut...masina era terminata cazuta prin parcare si eu cumparam spoilerul de la DES :lol: |
da ma laure nu zic nimic. aveai masina cazuta da nu radeai de unu si de altu prin parcare. aveai masina ta si te multumeai cu ea. nu ascultai motorul fiecaruia si radeai ca bate,ca troncane. era masina omului. astept ziua cea mare:rsg vs tmg!!!!:twisted: :twisted: . si apoi sa vad care motor bate. bate ma motorul meu dar asta e. merge si asa. nu e singurul oltcit caruia ii bate motorul. dar uni isi cumpara vara sanie......
|
:rolleyes2 :D :twisted: :rolleyes2 :twisted: :twisted: :twisted: ba ce mor eu de ras.bey fratilor nu o luati ca o critica.eu l-am criticat p rsg pt c vreau sa ii iese un olcit mijto.eu nu il tunez p al meu.prefer stok deocamdata si apropo de RSG vs TMG o sa fie maey fratilor dar astept sa-mi rezolv si eu scurgerile la ulei si sa-mi fac carburiciul si pun si o naveta de bere jos dk ma face
|
RSG-ule???
stai calm.... cine e TMG? vreau sa vad si eu o poza cu tmg-ul pai cand faceti sa bem draq si noi bere... ori tmg ,ori rsg ...tot bem sal all bafta |
6 Attachment(s)
nu vreau sa-i stric topicul dar dk e ceva rog moderatorul sa stearga acest post.TMG este acesta,un olcit sifonat,copt de rugina p care eu incers sa-l "resuscitez".poze.....
|
aaaaaa si uitasem in caz de ma face sa stiti c e in avantaj c RSG-ul e cam "masluit"CEW-ul stie mai bine.de fapt Dani PMd stie mai bine.....incers sa compensez cumva dezavantajele.........im mpd sigur va fi ceva interesant.oricum ce dk suntem frati c eu o sa ma dau cu toti can o sa fie gata TMG-ul.chiar dk unii ma vor face..........
|
io sa fiu sanatos sa pot bea berea aia!!!!
|
mda pana la urma vad ca vatzi impacat marfa nare rost cearta decat sa aducetzi critici si ma rog ceatzi facut voi peaici mai bine vatzi ajuta unul pe celalat parerea mea
|
poi e mai usor sa scri un post la plesneala decat sa dai un motor jos. uite asa se arunca manusile. ce conteaza cine e mai bun? oricum conteaza mult soferul. acum care e mai bun castiga. tmg intra si el in rk. acum are motorul si cutia date jos. are si el ceva probleme minore. dar cu rabdare si bani se rezolva. mai e muuult pana vad tmg pe pista de la airport.:rolleyes2
|
nu prea mai imi vine sa bag bani in el....
motorul a obosit,mai nou s-au belit si suportii motor si uite asa am pierdut iar o planetara si asta e,... vedem pe viitor... nu promit nimic... dar,....... ORICE E POSIBIL HAI noroc si ai grije la naveta de bere..... |
TMG are probeme.acestea sunt: 1 spalat motor 2 spalat cutie 3 schimbate garnituri tur-retur.....moa ce probleme am eu....si dk peste 2 sapt se face meeting va asigur c TMG va fi acolo.
|
Quote:
|
ba frate stii ceva? ia fa-ti tu thread si nu mai insira problemele si pozele tmg. asa din respect te rog sa stergi posturile si pozele cu tmg.
|
ba frate stii ceva? ia fa-ti tu thread si nu mai insira problemele si pozele tmg. asa din respect te rog sa stergi posturile si pozele cu tmg. era logat id tau si postai asa. sper sa intelegi ce vreau!:evil:
|
SIC te-am vazut acum cateva zile cu el p centura.si referitor la desteptil de RSG.ba mai uita-te si u la user c te loghezi p userul mei si faci bazaconii.si c dk pun poze la threat-ul tau.asa vreau eu si in caz c nu stii sunt moderatori care se ocupa de forum.dk era ceva in neregula cred c stergeau ei posturile.si nu le-am pus la plesneala.le-am pus c a intrebat cineva cine e TMG.lamurit????
|
ba carnatule ma lasi cu vorbele astea??? a mea merge. a ta a vazut vreodata asfaltu? si ce e problema ta ca imi bate mie motoru? poi daca e cu reactie? iti dau fum ba...nu masini,autobuze..o sa fie intre noi. mai lasa comentariile acide si apucate de cazatura aia a ta. m-am saturat de amenintari. moa fac io,mergea motoru meu,te fac.....vorbe goale. esti un papagal.....agiti spiritele pa aici degeaba.hai jet!!!!!!!!
|
eu am intrebat cine e TMG...
ce sunt probleme ceva? mai vazut pe centura cu masina,asta e bine ca inseamna ca mai merge... eu nu te-am vazut pe tine ,deci...????? a??? unde erai? pai daca RSG-ul zice ca te face stie el de ce....si la cum arata TMG-ul,scuze frate da mie unu imi e sa nu iti cada caroseria si sa dai ca FamiliaFlinstone din pandrele ca e belita situatia. atat pt azi....maine cine stie ...sau poate poimaine..... asa ca.... bafta si spor la lucru,daca ai la ce.... |
pt SIC eu intram p centura de undeva de la avicola si u treceai prin fata mea.mai erai cu cineva cred c nu am vazut bine.de ii cam dai in gura.de fapt la cum e drumul....................
|
pt RSG.ba mai usor cu nervii c faci in plm un accident vascular si te pierdem si p tine.ar fi pacat c CEW-ul nu mai este,RoberTXA nu mai ieste(odihneasca-se in pace!).lasa ba c imi fac eu cazanul.si apropo SIC-ule podeaua mea e intacta,n-are nici o gaurica sa bagi u acul.problemele sunt la aripi si putin la pragurile spate deoarece masina a stat 4 ani de zile in fata blocului sub o salcie pletoasa.asa c...........lasati c o vedeti voi.
|
si ca sa moara dusmanul :twisted: :twisted: :twisted: :evil: :evil: :evil: uite c imi fac si eu treath cu masina mea:D :-) :lol:
|
nu sunt dusmanul tau. pur si simplu nu cred ca esti in masura sa imi critici tu masina. toate masinile au defecte si calitati. tu observi numai defectele. mai putina gura si mai multa munca. taci si termina in plm masina aia a ta cu motoru ala de nu bate. mai lasa comentariile.a....si stange bani sa cumperi naveta aia de bere ca....e cald si bem muuult!:twisted:
|
si uite cum mi-am luat ban sau am contul suspendat! motivul nu il stiu dar asta e. io sa fiu sanatos si sa imi mearga masina! (gbry_el_05-rsg)
|
nu mai inteleg nimik ...astia doi cand sunt prieteni (scriu unu de pe contu` celuilalt) cand sunt dusmani si se cearta`n public ... deja ma doare capu` de certuri si critici ...
|
sa-l lamuresc p ja rule.in caz c nu s-a zis noi(TMG si RSG) suntem frati.adika mai suntem si gemeni.si oare de ce a luat fratemeo ban????cred c stiu de ce.oare deasta??
|
astia dupa ce ca`s doi .. mai sunt si identici ...
sfat: doua oltcituri aceias culoare aceasi capacitate ... identice ;) ar fi super frumos ... numerele de imatriculare la fel doar cifrele 12 si 21 sau 45 si 54 intelegi tu ... bafta`n familie |
ba da eu cand am dat telefon cu cine am vorbit ???
cu gabriel sa cu mihai???:shock: :shock: :shock: |
salut....ti-am gasit masina aici...am vazut k e de vanzare...unde te pot gaasi?nu ai date de contact....id mess: dinteus
0766 568 784 |
Quote:
|
alt user alta munca. nu stiu de ce nu mai pot posta de pe vechiul user. probabil am luat ban. acum o sa postez cu userul asta. am mai facut cate ceva pe la masina. o sa revin cu poze noi.
|
si eu am avut ceva probleme cu calcu ma bucur ca ai rezolvat cu alt username si asteptam poze si mam apucat si eu de masina :):):) in curand o sami deschid si eu threand
|
muncesc de zor la un eleron....muncesc. planuri sunt multe. prelungire capota,lasata de spate,plafonsi capota vopsite negre...jantele si multe altele. dar cred ca in curand o sa intre interiorul.....planuri sunt dar stau mai rau cu sponsorizarile...:???:
|
am o mie nervi. nemernici astia dupa ce mi-au facut masina pe comanda cu ghiulul,de parca nu era de ajuns azi noapte mi-au desumflat roata....mama imi vine sa ii omor. :twisted: :evil: :evil: :evil:
|
las man e mai bine sa til desumfle...mie mi-a bagat cutitu in el...oricum stiu cine a fakut asta dar l-am lasat in pace k oricum aveam cauciucurile pe spate crapate rau si trebuia sa le schimb asa k...
|
am facut si contul vechi......iupiiiiiiiiiiiiiiii
|
si mi-au taiat ciobani 2 cauciuce.......atentie astai taie cauciuce! da numa de oltcit!!!!:cry: :cry: :cry:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:09. |
- Copyright 2026 4Tuning