![]() |
Re: Targu Neamt
Quote:
|
pai nu stim ....sa se mai faca drumurile astea :)
|
S-au mai acoperit gaurile ...dar inca e naspa ...da veniti pe partea cealalta:)
|
pai voi cand mai veniti pe la noi?:D noi tot am venit!
|
Quote:
|
pai weekendu asta...care vine...in afara de andrei trofin...care din nefericire a avut accident!:(
|
Zii data ...io zic ca Duminica ar fi cel mai bine ...ganditi-va la o locatie ...si io dau de stire cu cateva zile inainte baietilor si vedem ce putem face;) Ce a patit Trofin?
|
8 Attachment(s)
Cateva poza cu masina lui kenzo_boy:) F misto ...inca se mai lucreaza la ea ;) va iesi ceva frumos:twisted:
|
2 Attachment(s)
niste poze mai noi :)
|
Frumoasa masina ......iar mai trebui o vopsea mai trendy si ar fi completa
|
ms...o sa urmeze.. ;) plus altele
|
sa ne tii si p noi la curent ...cu modificarile pe care le vei face :)
|
3 Attachment(s)
Inca o masinutza frumoasa de la Targu Neamt. Posesor este fostul proprietar al Leonului negru mat care face furori acum prin oras:)
|
Sunt sigur ca si asta va face furori.....
|
Kenzo dai jos sigla din spate...laso clea look si o sa arate si mai tare...tiam vazut masina live in Targ, e frumoasa tare :) brb... :))
|
Quote:
|
Nu...masina e tunata tipla...putea omu asa sa vopseasca si sigla fata in negru...dar a pus plasa fara sigla...asa sa faca si pe spate...SHAVED!!!
|
Targu Neamt ... un mercedes alb (C Class mai vechi 97-98 cu numere de germania parca) condus de un anumit silviu? Stie careva? :) Un PM daca il stie careva..
|
Modificari Seat Leon 1.8 TFSI
-admisie carbon Pipercross Viper -evacuare turbo back custom -bara rigidizare -blow off spacer Forge -body kit MS Design -eleron Je Design -jante 18"x8J -ceasuri presiunde turbo si ulei,temperatura ulei -suport ceasuri custom made Mai nou masina a primit un nou chip tuning facut de RBN si mergem mult mai bine decat ma asteptam in primavara masina o sa primeasca alta culoare mult mai misto plus mici chestii de stilizare ;) va pun si niste poze mai noi https://img72.imageshack.us/img72/9519/knz001hm0.th.jpghttps://img72.imageshack.us/img72/7975/knz008ai4.th.jpghttps://img72.imageshack.us/img72/6181/knz002fw5.th.jpg |
Foarte misto. Imi palce ce ai facut cu masina! Ai grija de ea! Te mai asteptam pe la Piatra Neamt ;)
|
nici o activitate ? :) a murit topicul asta ...
|
Frate, ca si la noi...daca nu sunt oameni ce ai vrea sa fie?
|
Oameni sunt ....sunt si masini puternice in Tg Neamt doar ca nu stau pe forumuri ...asta e chestia!
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
350 Z este la tg neamt ..un prieten de-al nostru....
|
Quote:
|
pai sunt din club de la mine :P
www.sunracers.ro |
Pai da kenzo, de ei ziceam :) Succes in continuare ;) ai mari sanse la cea mai frumoasa!!! App...care mai e starea ei? ceva nou? urmeaza ceva? cu ce ne surprinde kenzo la 1 4tuning event?
|
cei mai fioroshi leutzi ;) arata f bine mashinile....
|
de vineri masina intra in lucru inclusiv revopsire totala .o sa atasez poze dupa ce e gata ;) in aprilie e un show la cluj si am sa fiu prezent
|
O sa fim si noi acolo:) Sper sa ne vedem
|
Care comenta de triplu xenon ca e nasol ?
Ia uitati la KENZO_BOY ce frumos ii sta cu triplu xenon.... nu lui :))) , masinii lui . bomboana de masina :X |
6 Attachment(s)
cateva poze cu noul look al masinii si o poza cu noua suspensie D2Racing
|
Imi vine sa plang , sincer , nespus de frumoasa masina , sa o conduci sanatos fara incidente , si bafta in continuare la modificari.
|
Quote:
|
Kenzo o bagi la 4tdays inauntru sau o lasi sa planga iar la poarta? :)
Felicitari maxime pentru cum arata! |
da masina va fi inauntru :)
|
Faceti acolo brigada de leuti? sau o bagi la stand la Sun Racers? ....
|
din pacate nu o sa pot baga masina din probleme personale adica nu am sa fiu in bucuresti.
ps: nu mai exista sun racers ci suntem pe cale sa infiitam un alt club! |
2 Attachment(s)
si eu sunt din tg neamt...:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:32. |
- Copyright 2026 4Tuning