Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   Evenimente (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/4210-evenimente.html)

Flow 21-10-05 11:29

1 Attachment(s)
tare poza
desi nu pot participa o reeditare a evenimentului ar fi placuta
vad ca brasovul nu a trecut neobservat pe acolo

Catalyn 21-10-05 15:42

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Flow\"
tare poza
desi nu pot participa o reeditare a evenimentului ar fi placuta
vad ca brasovul nu a trecut neobservat pe acolo

:idea:

Flow 25-10-05 00:28

1 Attachment(s)
\"ETAPA FINALA\", Rasnov 28-30 octombrie 2005
Ultimele doua etape ale campionatului de \"hill climbing\" se vor desfasura la Rasnov (Brasov) in zilele de 28 si 30 octombrie 2005. Concursul este organizat de Clubul Sportiv \"Auto Blic\", traseul folosit fiind drumul care leaga orasul Rasnov de statiunea Poiana Brasov, in lungime de 4,2 km. Inscrierile se vor incheia in data de 27 otombrie pentru etapa de vineri si 29 octombrie pentru etapa de duminica.

STARTUL

1 Ordinea de start se afişează pe panoul oficial de afisaj, în parcul de start şi de service, după cum urmează:
27 octombrie 2005, ora: 21: 00
29 octombrie 2005, ora: 21: 00
2 Start:
28 octombrie 2005, ora: 09: 00
30 octombrie 2005, ora: 09: 00

10.1 La fiecare etapă se vor desfăşura sesiuni de:
- urcări libere(R) (o singură urcare) şi sesiuni de calificări pentru stabilirea ordinii de start (două urcări):

28 octombrie 2005, R: 09: 00; Cr-I: 10: 30; Pauza min 60 min, Cr-II: 12: 30
30 octombrie 2005, R: 09: 00; Cr-I: 10: 30; Pauza min 60 min, Cr-II: 12: 30

- manşe de concurs (două urcări):
28 octombrie 2005, M 1:14.00 - 15: 00; M 2: 15.30 – 17.00
30 octombrie 2005, M 1:14.00 - 15 00; M 2: 15.30 – 17.00

Catalyn 25-10-05 15:09

LINIUTE Frate!!!

sambata 29.10.2005 ora 12.00 locatie aeroport baneasa se tin liniutele fratioare oraganizate de LR...ne bagam?

Yackone 25-10-05 23:16

cata ai primt o provocare.este la https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=12279

Catalyn 26-10-05 17:58

curse fratioare

Lume, lume sambata se anunta incinsa mare la Baneasa..merem sa le-o tragem si noi? care te bagi ? :lol: ....sunt zvonuri ca unii altii organizeaza sprit de vineri seara la Bucale...cazare mocca in limita paturilor :wink:

Yackone 26-10-05 18:19

cata eu cu fratemiu venim sigur. s-ar putea si alex cu pretena lui si inca 2 prieteni de ai mei...cam atat stiu eu

Catalyn 07-03-06 22:29

1 Aprilie

.........................

Flow 07-03-06 22:33

Re: 1 Aprilie

Quote:

Originally Posted by catalyn
dupa cum s-a anuntat este un event legat de partea de tuning la bucuresti..intentionez sa particip fara fitze, fisuri si alte cele la nivelul la care putem acum...din cele stiute de mine nu stiu alti participanti asa ca rog o mediatizare a aventului mai serioasa

la ce sectiune intentionezi sa participi ?
care ar fi sectiune la care am putea noi sa participam ?
care sunt optiunile ?

Catalyn 07-03-06 22:45

...................................

Flow 07-03-06 22:52

Quote:

intentionez sa merg la sectiunea multimedia si sound cu Meganul si sa duc la capitala Dacia la modificari extreme.... se poate participa la orice sectiune in functie de pregatirea masinii...e urgenta treaba fiindca locurile sunt limitae...excluzind apartenenta mea la un club si spunindu-va ca fiecare club mai mult sau mai putin oficial are bucatica lui, ar fii pacat ca din alte colturi ale tarii sa fie prezenta si de la noi sa fim iarasi foarte putini, de aceea am insistat pe ideea de mediatizare...parerea mea este ca ne putem reprezenta si noi cu ceva nu e momentul sa iesim din anonimat?...eventul se suprapune cu raliul brasovului paree-ca...din pacate cum anul acesta nu particip ma dedic strazii....

pai sa privim la rece 1 pic cataline
sa inteleg ca sa fie sectiuni de sound si multimedia
tuning exterior si nu stiu ce altceva mai este sau ar mai putea fi
indemanare sau 400 de m nu este unde poate ar mai fi fost si altzi participanti de la noi
dar asa nici unul dintre noi nu are o masina pregatita pt show nici sound si multimedia nici la tuning exterior nu ne putem lauda cu mare lucru
daca ma insel te rog sa ma corectezi
tu esti singurul care are pregatita masina pt un asa eveniment parerea mea

Catalyn 07-03-06 23:05

.....................................

Flow 07-03-06 23:13

Quote:

nu cred ca masina mea este reprezentativa dar am curajul sa ma prezint si sa spun :asta fac eu! la nivelul actual...Oradea sacrifica milione de lei si vin de departe,pentru pasiune in final,oare la noi asa de saraci suntem de nu ne putem permite o participare a mai multor masini o sear si la Bucuresti?....indiferenta costa mult din pacate si daca noi nu facem ceva pentru noi sigur altii nu se vor agita...am scris astea fiindca avem masini , avem oameni ...incercam ceva...ne dorim curse la Brasov , visam cu ochii deschisi si nu mergem acolo unde ne place.....e o prblema ce am lansat-o fiidca ne priveste pe noi toti indiferent de apartenenta...

nu a zis nimeni sa / ca nu mergem dar multi dintre noi inca mai lucreaza la masini , si eu sincer si cu masina gata nu m as duce la un eveniment de o asemenea anvergura
daca prezentza mea sau a altor persoane ar fi de ajutor la bucuresti nu zice nimeni nu
dupa raliul brasovului eu sunt dispus sa merg la bucuresti
mai departe ii las pe cei care au masini serioase sa posteze si sa si anunte sau nu prezentza la acest important ! eveniment

Yackone 08-03-06 10:30

Re: Evenimente

si eu ma oftic ca n-am masina gata sa ma duk sa o expun....dar incerc sa reprezint si eu bv-ul cum pot adika o sa incerc sa termin o masina si o duc acolo si sa mai aduc ursul din baia mare...in legatura cu ce s-a spus despre cox...eu zic merita cu varf si indesat sa fie in cardrul unui tuning show fiindca masina este un mit in romania si ar fi pacat sa nu apara la astfel evenimente...ar fi pacat sa nu participam deloc...deci in concluzie eu zic ca ar trebui sustinuti cei care participa...cat putem;) ;) ;)

Flow 08-03-06 10:45

Quote:

Originally Posted by Yackone
si eu ma oftic ca n-am masina gata sa ma duk sa o expun....dar incerc sa reprezint si eu bv-ul cum pot adika o sa incerc sa termin o masina si o duc acolo

ce masina vrei sa termini ? sa inteleg ca voi vedea o masina de a ta acolo ? sau una facuta de tine ?

Quote:

deci in concluzie eu zic ca ar trebui sustinuti cei care participa...cat putem
si cum propui sa facem asta ?

AdyBoy 08-03-06 13:21

Si eu merg la Bucuresti. Pacat ca se suprapune cu VTM-ul. Voi.... care, cum mergeti?????

Flow 08-03-06 17:19

Quote:

Originally Posted by AdyBoy
Si eu merg la Bucuresti. Pacat ca se suprapune cu VTM-ul. Voi.... care, cum mergeti?????

nu se suprapune cu VTM ul - vtm ul in brasov este in perioada 28 - 30 aprilie

se suprapune totusi partzial cu prima etapa a nationalelor care are loc pe 31 martie - 1 aprilie , deci ziua de 2 aprilie cand este evenimentul 4tuning nu are loc nici un raliu

AdyBoy 09-03-06 08:30

Merci mult Flo pentru informatie, m-ai linistit !!

Ghost-Buster 14-03-06 19:04

sters de catalyn: atacurile la persoana nu sunt permise...provoaca persoana nu fa polemica sau mergi pe topicul corespunzator!

Bigu 28-03-06 08:58

vreau sa shiu daca se mai prezinta cineva simbata la ora 6 dimineata la benzinaria MOL(fostu SHELL) de pe calea bucureshti pt plecarea la bucureshti...... so? vine careva atunci?

Catalyn 28-03-06 12:19

4tuning Day

salut!cateva detalii despre 1-2 Aprilie:
se pleaca de vineri, nu este stabilita ora dar de principiu se doreste plecarea cu grupul din oradea care soseste la noi in oras in jurul orelor 15...cazarea se va face in zona eventului, fiindca e ucigator de naspa sa mergem Bucuresti somn si apoi Prisma, despre pret per persoana pe noapte stiu ca este in jur de 400000 de persoana ,40 RON,si se face la pensiunile din zona (Gaju este cel care ne-a furnizat toate detaliile) deci se poate merge si ca spectatori, vor fii locuri disponibile, cine doreste se anunta pe forum sau ma contacteaza personal

Skma 30-03-06 09:18

Nu vreti sa treceti si prin Ploiesti sa mergem coloana mare ! Noi plecam la 9 si un sfert de la Sala Sporturilor din Ploiesti daca stiti ;) Asta e valabil ptr. sambata :D

Catalyn 31-03-06 12:58

Quote:

Originally Posted by Skmadtm
Nu vreti sa treceti si prin Ploiesti sa mergem coloana mare ! Noi plecam la 9 si un sfert de la Sala Sporturilor din Ploiesti daca stiti ;) Asta e valabil ptr. sambata :D

la ora aia va asteptam noi cu cafeaua la prisma;)

Catalyn 12-04-06 21:56

Pentru data de 16, duminica dis de dimineata se pleaca la Bucuresti la baneasa la cursa de acceleratie!Cine doreste sa mearga sa se anunte sau sa mergem impreuna !

Horatiu 13-04-06 20:08

dis de dimineata insemnand?

Catalyn 13-04-06 20:47

Quote:

Originally Posted by Horatiu
dis de dimineata insemnand?

la 8.15 sa plecam

Horatiu 14-04-06 22:25

o sa vin si eu ... te sun Cata pt detalii

Catalyn 15-04-06 20:32

Plecare Baneasa

salut, pentru 16 datele plecarii sunt urmatoarele:intilnire ora 7.00 AM la EuroMotor (reprezentanta Renault peste drum de Carrefoure)plecare 7.30 cel tarziu spre Bucuresti;pentru spectatori mai avem un loc liber intr-o masina ma puteti contacta pe mine sau pe Syca

Flow 26-04-06 11:28

1 Attachment(s)
vtm poiana bv - memorialul ludovic balint

La fiecare etapa se vor desfasura dupa cum urmeaza :
- o « urcare » libera, o « urcare » cronometrata in intervalul :
- vineri 28 aprilie de la ora 08 :45 la ora 11 :30
- duminica 30 aprilie de la ora 08 :45 la ora 11 :30
- o « urcare » cronometrata si doua manse de concurs
- vineri 28 aprilie de la ora 13 :30 la ora 17 :45
- duminica 30 aprilie de la ora 13 :30 la ora 17 :45

don_costelo 26-04-06 21:58

haha ce bine ca e si duminica
asa reusesc si eu sa vad ceva

Portta_SS 27-04-06 17:12

mergem impreuna don_costelo...??? mai stam de vorba alea alea...

don_costelo 28-04-06 17:56

bineinteles ca mergem
id meu de mess este costel_cox si tel 0724237115
hai sa vedem cum ne intalnim

Catalyn 29-04-06 18:55

are cineva ceva poze de la intilnirea de astazi?

Horatiu 29-04-06 20:31

intalnire? ce intalnire? a fost vreo intalnire?

Catalyn 29-04-06 20:45

Quote:

Originally Posted by Horatiu
intalnire? ce intalnire? a fost vreo intalnire?

nu a fost o intilnire de-a noastra...pe la 15.20 m-a sunat Visi si mi-a spus ca in jurul orei 16 in Livada se vor aduna o sama de masini "tunate" pentru ceva gen filmare...timpul a fost extrem de scurt pentru adunare si cand am ajuns eu la 16.05 lumea pleca spre Ghimbav unde ne-am si strans...s-a ajuns la IAR am intrat in fabrica , ca sa ajungem sa ne dam intr-un tarziu afara pe la poarta fabricii;) ...nu detin amanunte despre filmare cica ceva MTV sau ma rog cine stie mai multe poate spune...am apucat sa ma dau si eu o data si sa ma zbengui putin...am plecat repede fiindca lu' Victoras ( am fost prezent cu trupa completa ;) n.n Victoras e baietelul meu)i s-a facut foame ....

IL Capo 30-04-06 08:21

Imi pare rau ca nu a fost timp sa fie chemata toata lumea, a fost super show masini , motoare, fum, cerculetze si sa nu uitam LINIUTZE ... si chiar daca a fost ceva spontan dupa parerea mea a fost cea mai tare intalnire din bv..ever.
A......si m-am dat in COX cu Catalyn la linie cu Visi :peace: :peace: Cata...:bunch:

Horatiu 30-04-06 09:09

poze,filmuletze are cineva? cine a organizat toata chestia asta?

corrado-vr6 30-04-06 13:58

A fost o filmare pt un videoclip. O cantareata Ramona si nu mai stiu cum, a fost combinatia lui Gabi Onofrei, eu unul stiam cu o ora inainte si am dat ceva telefoane, cate am apucat:rolleyes2

corrado-vr6 30-04-06 17:06

11 Attachment(s)
Cateva poze de acolo...nu e cine stie ce...fete si masina de concurs a lui Onofrei care a luat-o de la WRX-ul lui Gusti:lol: ;)

corrado-vr6 30-04-06 17:07

4 Attachment(s)
Si niste filmuletze, total nereusite, le urc doar ca sa nu zica cineva ca am filmat si nu vreau sa arat....:lol: :lol: :lol:

All times are GMT +2. The time now is 08:16.

- Copyright 2026 4Tuning