![]() |
1 Attachment(s)
tare poza
desi nu pot participa o reeditare a evenimentului ar fi placuta vad ca brasovul nu a trecut neobservat pe acolo |
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
\"ETAPA FINALA\", Rasnov 28-30 octombrie 2005
Ultimele doua etape ale campionatului de \"hill climbing\" se vor desfasura la Rasnov (Brasov) in zilele de 28 si 30 octombrie 2005. Concursul este organizat de Clubul Sportiv \"Auto Blic\", traseul folosit fiind drumul care leaga orasul Rasnov de statiunea Poiana Brasov, in lungime de 4,2 km. Inscrierile se vor incheia in data de 27 otombrie pentru etapa de vineri si 29 octombrie pentru etapa de duminica. STARTUL 1 Ordinea de start se afişează pe panoul oficial de afisaj, în parcul de start şi de service, după cum urmează: 27 octombrie 2005, ora: 21: 00 29 octombrie 2005, ora: 21: 00 2 Start: 28 octombrie 2005, ora: 09: 00 30 octombrie 2005, ora: 09: 00 10.1 La fiecare etapă se vor desfăşura sesiuni de: - urcări libere(R) (o singură urcare) şi sesiuni de calificări pentru stabilirea ordinii de start (două urcări): 28 octombrie 2005, R: 09: 00; Cr-I: 10: 30; Pauza min 60 min, Cr-II: 12: 30 30 octombrie 2005, R: 09: 00; Cr-I: 10: 30; Pauza min 60 min, Cr-II: 12: 30 - manşe de concurs (două urcări): 28 octombrie 2005, M 1:14.00 - 15: 00; M 2: 15.30 – 17.00 30 octombrie 2005, M 1:14.00 - 15 00; M 2: 15.30 – 17.00 |
LINIUTE Frate!!!
sambata 29.10.2005 ora 12.00 locatie aeroport baneasa se tin liniutele fratioare oraganizate de LR...ne bagam?
|
cata ai primt o provocare.este la https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=12279
|
curse fratioare
Lume, lume sambata se anunta incinsa mare la Baneasa..merem sa le-o tragem si noi? care te bagi ? :lol: ....sunt zvonuri ca unii altii organizeaza sprit de vineri seara la Bucale...cazare mocca in limita paturilor :wink:
|
cata eu cu fratemiu venim sigur. s-ar putea si alex cu pretena lui si inca 2 prieteni de ai mei...cam atat stiu eu
|
1 Aprilie
.........................
|
Re: 1 Aprilie
Quote:
care ar fi sectiune la care am putea noi sa participam ? care sunt optiunile ? |
...................................
|
Quote:
sa inteleg ca sa fie sectiuni de sound si multimedia tuning exterior si nu stiu ce altceva mai este sau ar mai putea fi indemanare sau 400 de m nu este unde poate ar mai fi fost si altzi participanti de la noi dar asa nici unul dintre noi nu are o masina pregatita pt show nici sound si multimedia nici la tuning exterior nu ne putem lauda cu mare lucru daca ma insel te rog sa ma corectezi tu esti singurul care are pregatita masina pt un asa eveniment parerea mea |
.....................................
|
Quote:
daca prezentza mea sau a altor persoane ar fi de ajutor la bucuresti nu zice nimeni nu dupa raliul brasovului eu sunt dispus sa merg la bucuresti mai departe ii las pe cei care au masini serioase sa posteze si sa si anunte sau nu prezentza la acest important ! eveniment |
Re: Evenimente
si eu ma oftic ca n-am masina gata sa ma duk sa o expun....dar incerc sa reprezint si eu bv-ul cum pot adika o sa incerc sa termin o masina si o duc acolo si sa mai aduc ursul din baia mare...in legatura cu ce s-a spus despre cox...eu zic merita cu varf si indesat sa fie in cardrul unui tuning show fiindca masina este un mit in romania si ar fi pacat sa nu apara la astfel evenimente...ar fi pacat sa nu participam deloc...deci in concluzie eu zic ca ar trebui sustinuti cei care participa...cat putem;) ;) ;)
|
Quote:
Quote:
|
Si eu merg la Bucuresti. Pacat ca se suprapune cu VTM-ul. Voi.... care, cum mergeti?????
|
Quote:
se suprapune totusi partzial cu prima etapa a nationalelor care are loc pe 31 martie - 1 aprilie , deci ziua de 2 aprilie cand este evenimentul 4tuning nu are loc nici un raliu |
Merci mult Flo pentru informatie, m-ai linistit !!
|
sters de catalyn: atacurile la persoana nu sunt permise...provoaca persoana nu fa polemica sau mergi pe topicul corespunzator!
|
vreau sa shiu daca se mai prezinta cineva simbata la ora 6 dimineata la benzinaria MOL(fostu SHELL) de pe calea bucureshti pt plecarea la bucureshti...... so? vine careva atunci?
|
4tuning Day
salut!cateva detalii despre 1-2 Aprilie:
se pleaca de vineri, nu este stabilita ora dar de principiu se doreste plecarea cu grupul din oradea care soseste la noi in oras in jurul orelor 15...cazarea se va face in zona eventului, fiindca e ucigator de naspa sa mergem Bucuresti somn si apoi Prisma, despre pret per persoana pe noapte stiu ca este in jur de 400000 de persoana ,40 RON,si se face la pensiunile din zona (Gaju este cel care ne-a furnizat toate detaliile) deci se poate merge si ca spectatori, vor fii locuri disponibile, cine doreste se anunta pe forum sau ma contacteaza personal |
Nu vreti sa treceti si prin Ploiesti sa mergem coloana mare ! Noi plecam la 9 si un sfert de la Sala Sporturilor din Ploiesti daca stiti ;) Asta e valabil ptr. sambata :D
|
Quote:
|
Pentru data de 16, duminica dis de dimineata se pleaca la Bucuresti la baneasa la cursa de acceleratie!Cine doreste sa mearga sa se anunte sau sa mergem impreuna !
|
dis de dimineata insemnand?
|
Quote:
|
o sa vin si eu ... te sun Cata pt detalii
|
Plecare Baneasa
salut, pentru 16 datele plecarii sunt urmatoarele:intilnire ora 7.00 AM la EuroMotor (reprezentanta Renault peste drum de Carrefoure)plecare 7.30 cel tarziu spre Bucuresti;pentru spectatori mai avem un loc liber intr-o masina ma puteti contacta pe mine sau pe Syca
|
1 Attachment(s)
vtm poiana bv - memorialul ludovic balint
La fiecare etapa se vor desfasura dupa cum urmeaza : - o « urcare » libera, o « urcare » cronometrata in intervalul : - vineri 28 aprilie de la ora 08 :45 la ora 11 :30 - duminica 30 aprilie de la ora 08 :45 la ora 11 :30 - o « urcare » cronometrata si doua manse de concurs - vineri 28 aprilie de la ora 13 :30 la ora 17 :45 - duminica 30 aprilie de la ora 13 :30 la ora 17 :45 |
haha ce bine ca e si duminica
asa reusesc si eu sa vad ceva |
mergem impreuna don_costelo...??? mai stam de vorba alea alea...
|
bineinteles ca mergem
id meu de mess este costel_cox si tel 0724237115 hai sa vedem cum ne intalnim |
are cineva ceva poze de la intilnirea de astazi?
|
intalnire? ce intalnire? a fost vreo intalnire?
|
Quote:
|
Imi pare rau ca nu a fost timp sa fie chemata toata lumea, a fost super show masini , motoare, fum, cerculetze si sa nu uitam LINIUTZE ... si chiar daca a fost ceva spontan dupa parerea mea a fost cea mai tare intalnire din bv..ever.
A......si m-am dat in COX cu Catalyn la linie cu Visi :peace: :peace: Cata...:bunch: |
poze,filmuletze are cineva? cine a organizat toata chestia asta?
|
A fost o filmare pt un videoclip. O cantareata Ramona si nu mai stiu cum, a fost combinatia lui Gabi Onofrei, eu unul stiam cu o ora inainte si am dat ceva telefoane, cate am apucat:rolleyes2
|
11 Attachment(s)
Cateva poze de acolo...nu e cine stie ce...fete si masina de concurs a lui Onofrei care a luat-o de la WRX-ul lui Gusti:lol: ;)
|
4 Attachment(s)
Si niste filmuletze, total nereusite, le urc doar ca sa nu zica cineva ca am filmat si nu vreau sa arat....:lol: :lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:16. |
- Copyright 2026 4Tuning