Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   sunet pe cielo (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/42060-sunet-cielo.html)

Snapy_xxl 05-06-07 23:32

Re: sunet pe cielo

Ms Geo...o sa ma mai gandesc si o sa mai arunc o privire l magnat-urile alea...thanx again...

Bogdan YBR 06-06-07 16:47

alea nu iti vor intra in bord tocmai ca au magnetul prea mare. yo la MTX am patit la fel si nu au magnetu cat alea. si infinity sunt bune dar de 10cm iar te chinui ca dracu sa le pui pe fata. l-am chinuit pe baiatu de la tornado de si acum ma injura pana sa bage boxele alea :). aia de pe dreapta a mers repede dar stangas a stat 15-20min. nu e mult dar in mod normal in 3-4 minute pui in ambele parti.

Snapy_xxl 06-06-07 16:55

chiar vroiam sa intreb de spatiu. nu s poate decupa sau ceva d genu? Thanx

Geo_ZGA 06-06-07 17:16

Da, chiar...de asta uitasem, nu m-am mai gandit ca poate nu-ti intra din cauza magnetului...:(
De decupat, nu prea vad cat sa decupezi incat sa-ti intre ceva mai mare...

Snapy_xxl 06-06-07 17:31

deci..tot l Magnat-uri am revenit... :D

Bogdan YBR 06-06-07 21:59

ce sa decupezi?? nu prea ai cum ca dai in traseul de la ventilatie:
uite la mine:

:( nu pot atasa acum poze ca nu merge dar revin

Snapy_xxl 06-06-07 22:05

nu prea am avut timp sa ma uit d unde sa decupez...m-am uitat la difuzoarele d p fatza s vad ce fel sunt d nu m-am uitat dak s pot face modificari....totusi...ma bazez p voi ;)

DACIA-Wrc 07-06-07 14:01

magnat gx200?
pe fata ce modificare sa faci?
eu mi`am desfacut tot bordul o data (prima data cand am schimbat difuzoarele pe fata) ca n`am stiut ca se forteaza sa iasa sau sa intre.
si am vazut...
ma batea gandul sa dau jos bordul si sa bag niste difuzoare ceva mai mari dar ii cam imposibil.

Bogdan YBR 07-06-07 17:35

dacia dar de ce ai scos bordul pentru difuzoare??
nu era necesar ca merfea pe langa bordul cu ceasuri si in partea cealalta(dreapta) la fel

Geo_ZGA 07-06-07 17:42

Vroia sa bage 2x MTX alea care mi-ai aratat tu de 11.000 euro :P....pt inalte :lol:

DACIA-Wrc 07-06-07 19:33

ybr pentru ca tocmai primisem masina si nu stiam tehnologia de scoatere a difuzoarelor fata
+ ca in mijloc nu baga aer(era sarita garnitura de la conductele de aer si baga pe langa)
si am dat jos bordul tot...si atuncea am vazut ce si cum

I5@k 07-06-07 21:28

am facut tuning la sunet :))))
am cumparat o caseta adaptoare si am legat la el...un mp3 :))))))))
mare modificare am facut
oricum peste vreo 2 saptamani ma bag la unu in masina.....sa fac cu el sunetu :))) cu toate k nu ne prea pricem.....dar cu sfaturile voastre ....facem ceva :))) =))))

Bogdan YBR 10-06-07 00:07

dar se aude incet si calitatea suck's cu caseta cu fir jack 35mm.
si nici macar pretul de 10lei nu se justifica :) mult pentru cat se aude de urat :)

DACIA-Wrc 10-06-07 10:42

asta in cazul fericit in care auzi stereo :P si nu auzi numai o pereche de difuzoare :P

grandhigh85 10-06-07 12:02

daca ai masina , daca iti place muzica, daca iti place DESIG-ul ...AR FI BINE SA DAI UN CLICK https://forum.4tuning.ro/557-difuzoare-auto/43369-vand-tweetere-boschmann-7-tunning-audio.html

Bogdan YBR 11-06-07 23:07

3 Attachment(s)
am promis ca revin cu poze ca acum 2 seri nu mergea :)

aXeL.ZeY 12-06-07 01:23

Nici tu n-ai turometru ah ? De ce nu-ti pui se monteaza super usor ... de cate ori l-am scos si l-am bagat acum cred ca chiar il pun in 5 minute pacat ca la mine nu merge :(

Snapy_xxl 12-06-07 09:18

misto dif d p spate :D. Vb lu aXeL...nu e prea greu k sa il schimb...si pare km "chel" bordu'....parerea mea

I5@k 12-06-07 16:06

B-10-YBR asai k ui asc manele?? ;)).....oricum ms de poze....dak as manele...bv tati... :D...sa moara toti rockeri de ciuda >:)

I5@k 12-06-07 16:14

cei care vb de caseta adaptor....se aude foarte bine...k am reglat casetu si mp3 si se aude brici...:|..pt inceput e buna....si se aude fain...mie unu imi place..

Geo_ZGA 12-06-07 16:20

Quote:

Originally Posted by I5@k (Post 945397)
B-10-YBR asai k ui asc manele?? ;)).....oricum ms de poze....dak as manele...bv tati... :D...sa moara toti rockeri de ciuda >:)

gusturile nu se discuta...

B_I_C 12-06-07 20:00

Ala e cumva gt 300 ? Daca da, am si io o intrebare: care e faza cu antena, ca am vazut la cineva care avea tot din asta si nu-i mai iesea cand comuta pe radio. Iar cand s-a ridicat, nu mai reusea sa o coboare ...

Bogdan YBR 12-06-07 22:14

pt axel DA ascult manele si ce daca nu ma ascund ca altii care se dau houseri pe forum sau altceva si acasa plang dupa salam :)
in momentul ala ascultam brandy feat posta boy - i'll do anything for you - deci nu era manea :)
pt BIC antena mea e de mult belita deci... oricum nu ascult radio :) dar am un tov care are tot gt300 si ii mere antena la cielo poate nu erau legate bine firele sau puse invers la antena de la masina nu de la mufa sper sa intelegi.

Snapy_xxl 12-06-07 22:56

hai k acum o dam in..."ce gen de muzica se asculta in cielo":lol:

aXeL.ZeY 12-06-07 23:03

Quote:

Originally Posted by B-10-YBR (Post 945977)
pt axel DA ascult manele si ce daca nu ma ascund ca altii care se dau houseri pe forum sau altceva si acasa plang dupa salam :)
in momentul ala ascultam brandy feat posta boy - i'll do anything for you - deci nu era manea :)
pt BIC antena mea e de mult belita deci... oricum nu ascult radio :) dar am un tov care are tot gt300 si ii mere antena la cielo poate nu erau legate bine firele sau puse invers la antena de la masina nu de la mufa sper sa intelegi.

Fiind singurul "axel" care a postat pe thread-ul asta trebuie sa ma simt si sa zic: CE ? ca nu am inteles de ce ai zis DA ? Sunteti off topic ! ce relevanta are ce ascultai tu sau ce asculti tu sau altii ...am doar o intrebare de ce ti-ai mai schimbat boxele daca asculti manele ? Eu am remarcat doar ca nu ai turometru nici tu ! citeste si tu posturile precedente inainte de a posta.

Geo_ZGA 12-06-07 23:44

A gresit, de fapt era vorba de [email protected] s-a referit la genul muzical pe care il agreeaza YBR.
offtopic: YBR, vezi la topicul "bujii pt Cielo", ca asteptam un raspuns din partea ta.

I5@k 14-06-07 13:05

scuze de offtopic.....oricum ms de ajutor....

Bogdan YBR 17-06-07 00:03

Quote:

Originally Posted by Geo_ZGA (Post 946234)
A gresit, de fapt era vorba de [email protected] s-a referit la genul muzical pe care il agreeaza YBR.
offtopic: YBR, vezi la topicul "bujii pt Cielo", ca asteptam un raspuns din partea ta.

am dat deja raspuns.

Geo_ZGA 20-06-07 08:52

1 Attachment(s)
uite aici ce boxe m-am hotarat sa-mi iau. 230 ron.
Hertz DCX-690, 90 W RMS (zic ei)

Snapy_xxl 20-06-07 09:55

super misto. s le poarte masina ta sanatoasa :P, dar....parerea mea, nu cred k scot 90 RMS...repet...parerea mea. Haios magnetu ala portocaliu :))

Geo_ZGA 20-06-07 10:22

Ms Snapy, dar inca nu le "poarta" :) trebuie sa vorbesc cu cineva sa-mi aduca, nu stiu exact cam in cat timp.
90 W RMS...nu :lol: Nimic din ceea ce citim noi pe produsele astea audio nu e real, adica nu scot X w rms...ca si masinile cu sunet de mii de W. Asa s-a obisnuit lumea sa zica...ca are X w (atat cat scrie), dar reali sunt mai putini. Daca o discoteca are cateva sute de W, poate 1000-1500w reali, cum poate o masina oarecare sa aiba tot atat de multi W?!?

Eu m-am hotarat pt astea din mai multe motive: calitatea Hertz e recunoscuta, nu am auzit niciodata de "facaturi" Hertz si nu cred sa existe, pretul e f bun...cred ca ajunge :D

Geo_ZGA 20-06-07 10:26

1 Attachment(s)
Aaa, am uitat....ar mai fii o a 2a optiune, tot Hertz.
DSK-165, 80 W RMS...la 245 ron.

Nu sunt eu f hotarat, dar parca nu m-asi complica cu astea...nu ca ar fi mare complicatie :P Nu stiu care se aud mai bine. Dupa putere cele de sus sunt mai bune, dar dupa faptul ca, calitatea unui difuzor simplu e mai buna decat cea a unui coaxial.....astea sunt mai bune. Nu stiu, inc anu sunt f hotarat.

Snapy_xxl 20-06-07 10:39

acum...ghideaza-te dupa instinct k deferenta de bani dintre ele nu e mare k sa iei in seama si astepectu asta. dak e sa alegi unu dintre cele 2, nu trebe sa decupezi in spate sau le pui in portbagaj?

Geo_ZGA 20-06-07 10:56

armatura de metal e decupata din fabrica, pe rotund. eu zic ca au loc oricare dintre ele, fiindca acolo intra magnetul. trebuie sa decupez placajul din spate, atat...ala il tai cu un cutter, boxele au sablon dupa care sa tai.
diferenta de bani, da, e mica. eu ma intreb care e diferenta la sunet...

aXeL.ZeY 20-06-07 15:34

Daca scot 90W banuiesc ca sunt de 20 cm diametru nu ? Daca e asa eu zic sa cauti niste date despre boxe (ex. diametru de decupare, adancire) si sa masori pt ca s-ar putea sa nu-ti intre. Si eu vreau sa-mi pun tot de 20, mtx de aceea iti zic.

Geo_ZGA 20-06-07 16:14

La Cielo nu cred sa fie probleme, eu cred ca intra pe spate. Tre sa ma informez care dintre astea 2 tipuri de difuzoare e mai bun. Ori cele coaxiale ovale, ori cele sistem tweet+dif.

Bogdan YBR 20-06-07 21:14

recomand sistem.yo am coaxiale MTX si acum regret ca nu am luat un sistem dar banuiesc ca iti dau si filtrele.nu zic ca nu se aud bine coaxialele dar toata lumea ar recomanda sistemu. bafta la alegere

Snapy_xxl 20-06-07 21:18

adevaru k major p kre i-am auzit nu prea au fost multumiti d coaxiale. iei si u niste tweetere mai tipatoare p langa dif simple si te-ai rezolvat ;)

Geo_ZGA 21-06-07 08:16

Pai nu e nevoie sa iau tweetere pe langa...sistemul e format dintr-o pereche difuzor+tweeter+filtru. La banii astia eu zic ca e f bine. Oricum, am observat si diferenta de pret si deobicei ce e mai scump e mai bun...
deci pana la urma cred ca aleg sistemul.

aXeL.ZeY 21-06-07 14:55

Sa ma anuntii si pe mine daca ti-au incaput, oricum nu se prind la fel dar sa-mi zici si mie.

All times are GMT +2. The time now is 10:15.

- Copyright 2026 4Tuning