![]() |
Re: A aparut noul Logan GT-R (!?!)
te-ai simtit :D ...glumesc . Din cate stiu eu limita de viteza pe DN si E este de 100 km/h. Mai sunt si oameni care respecta regulile. Dc te prinde pe tine cu Golf V diesel politia la 250 o sa ai carnetu suspendat (pe viata ar fi bine). Doar ca uni au masini modeste nu inseamna ca sunt prosti ca nu se dau din fata unui golf diesel (am eu ce am cu dieselurile :D ).
P.S Nush cu ai mers tu cu 230 240 asa linistit.....ai vreun monstru V12 DIESEL acolo. |
Quote:
nu voi intra in polemica pentru ca nu merita efortul. |
Quote:
|
[FONT="Comic Sans MS"] In Legatura Cu Statul Pe Banda 2 ... Din Cate Stiam Eu ... ( N`am Citit Niciodata Codul Rutier Sau Ceva De Genu ) .. Banda 2 Se Foloseste Doar Pentru Depasiri ... Semnalizezi Frumos .. Depasesti...Revii Pe Banda 1 Si Te Duci Cu Ce Viteza Vrei Pana Trebuie Iar Sa Depasesti...Si Asa La Infinit ... Nu ? Eu Asa Stiam .... [Asa Ca Nu Conteaza Ca Ala Are Logan .. Ala Are BMW 530xi Sau Cine Stie Ce Bestie De +1000 CP :)) Dar Am Vazut Ceva...Mai Repede Sare In Ochi Cineva Care Face Asta Cu Un Logan...( In Ochii Celor Care Nu SUPORTA Logan`u ) ... De Ce ? Pentru Ca Ei Cauta Mereu Motive Sa Se Lege De Masina Asta...Iar Dupa Ce Le Epuizeaza...Se Leaga De Sofer... K Deee.... Si Eu Am Logan .. Si De Multe Ori .. (tata la volan ... eu mai am de asteptat :cry: ) Chiar Si La Viteze Mici .. 70-80 Kmh...Sunt "smekerasi" Care Nu Se Dau La O Parte...Oare De Ce ? /FONT]
|
pai da! oare de ce!?:evil:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
de Curiozitate IONUT-GBP, u mergi cu masina ca la carte? Nu iei niciun semafor, nu depasesti viteza legala..etc? |
Quote:
|
Quote:
ps. NU am logan,nu am avut. Am facut scoala pe unu dar atat. Nu imi place masina dar asta e parerea mea. Nu trebuie sa deranjeze pe nimeni. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
PS: cate bmw-uri / audi / merc / vw ai vazut cu insigne M(3, 5 ) S( 3, 4, 6 ) , AMG sau GTI .. si cate dacii ai vazut cu GTI GTR m3 m9999 s.a.m.d ?! bmw-urile cu sigla M sunt muuuuuuult mai rare decat celebrele dacii cu m3 pe ele :lol:
|
Quote:
|
Quote:
in valcea sunt audi a4,a6 ; BMW 3`ar,5`are,VW passat,golf,Skode,Peugeot si asa mai departe..s`au inmultit mai rau ca Daciile jur :| majoritatea valcenilor isi iau masini noi 8) 8) |
Quote:
|
nu..eu nu am treaba cu chestia aia rotunde. de ce goe stii altceva?:rolleyes2
|
Quote:
|
Quote:
|
nu cred ca ajungem la un final comun. so..asta e.. lognul pana una alta e masina.. e ieftina si .. nu toti vor curse.
|
Penal.... /:)
|
sa ne reamintim despre esenta problemei:
LOGANUL GT-R!!! vreau sa va spun ca am vazut prin diverse magazine celebrele sigle"GT-R". am auzit ca daca le lipesti pe masina iti dau vreo 30 cp in plus... cu cat lipesti mai multe cu atat creste puterea motorului...:twisted: cred ca renunt la pachetul turbo si imi iau vreo 5-6 sigle din astea si sa vezi atunci!:twisted: |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:39. |
- Copyright 2026 4Tuning