![]() |
Re: Cea Mai Urata Masina A Momentului
sunt de acord cu multe masini de pe topicul asta ca fiind urate...dar noua fabia chiar nu mi se pare...e o evolutie clara in design fata de vechiul model care era prea plictisitor...iar asemanarea cu MINI e ceva pozitiv
|
pe tribeca asta o strica rau grila aia pe fatza,care e hidoasa....in rest masina nu e chiar urata...fata de panarama aia de ssangyong
|
2 Attachment(s)
in opinia mea astea doua sunt cele mai urate, voi ce ziceti
|
in poza fabia arata ok, dar in realitate arata groaznic, fara jante, fara culoare metalizata....groaznic...parerea mea...
|
toate ssang yong arata ca dracu
alte branduri de masini urate : kia si toate firmele din franta :D |
Quote:
|
e klasse (w210) ... pur si simplu oribila http://upload.wikimedia.org/wikipedi..._silber_vr.jpg
|
simply stunning :X e chiar frumoasa .. dar nu stiti sa ii vedeti formele adevarate! voi va uitati doar la faruri si stopuri
|
huh? e chiar frumos e-ul :)
cea mai urata masina pentru mine cred ca e fiat multipla... chiar ma oprisem intr-o zi langa un exemplar galben si stateam si ma uitam... bai frate cine e atata de orb sa isi cumpere o chestie atat de deformata ca asta? e pur si simplu .... pfiu... ssang yong... dam that's some ugly shit :)) 147... ham.. interensata masina.. da nu i-as zice urata.. cate odata imi place.. alte ori imi displace.. dar tot raman de parere ca nu e o masina urata :) |
Quote:
de acord! Dupa ce ca e urata din nastere , cu linii si colturi , tabla si plastic, niciun design, au m-ai si inaltat-o , si o vand mai scump :rolleyes2 Restul, pe langa logan sunt mici copii, macar SSANG YONG, au un designer platit, care scoate formele alea, si daca te uiti in particular la linii, sunt facute cu gust, e drept ca rezultatul nu e pe placul europenilor, dar in Asia se vinde bine...altfel nu scoteau si alte modele. loganul pur si simplu nu are nicun design , nu are o linie , care sa continue pe toata masina , sa ii dea un aspect oarecare, sau macar o aerodinamica, care sa influenteze designul....e ceva ''cioplit'' in tabla, si pus la vanzare cu 10 000 de euro :hahano: |
Quote:
|
o rigla eventual are :)
Cat despre e klasse....nu pot sa zic ca e urata , intr-adevar prefer A6 sau 5ar (acelasi an)....dar nu pot spune ca e urata |
Quote:
mai urata decat sanyong ??? |
Quote:
|
Quote:
cand am vazut prima oara 206 asta cu portbagaj......mam intrebat dak chiar o vor scoate in productie de serie.....si cand am vazuto prima data pe strada......am ras..... |
ssang yongu', fiat multipla.. fabia cu fund..
|
dar de c1 si de 107???
ce parere aveti??? |
pai... topicu e cea mai urata MASINA nu bicicleta :)))
am vazut azi in centru la un expo auto ACTYON pick-up si 206 sedan :| stricau toata expozitia :| |
intr-adevar...dupa logan berlina...logan MCV vine acel ssang yong actyon care pur si simplu e oribil...prima oara cand am vazut-o sincer am crezut ca a fost implicata intr-un accident ...ceva prin fata dar cand am vazut ca de fapt asha este ea era sa cad dp bicicleta=))...fatza ca fatza...dar spatele parca nu-i terminat...pacat de interior ca e destul dragut....alta mashina oribila de la ssang este rodiusul care iar e jalnic..cat despre fabia mi se pare destul draguta atat timp cat o iei in echiparea de top cu nijte jenti mari..si sa fie neagra =))
|
clio symbol....micra....logan...sunt muuuuulte masini urate...dar tine de gusturi....
|
e-ul are clasa....nu poti spune ca e urat....aici ne bate lantu deja...:))...si baiatu cu bicicleta...ce bicicleta conduci??:))))
|
c1 e misto..hi hi...am vazut una neagra, cu jenti. geamuri fumurii,curata lucioasa...pe moment nu-mi dadeam seama ce masina e!!!!...nu e chiar urata daca o aranjezi un pic....pentru nevasta normal....:)
|
fiat albea
dacia logan audi A2 spatele de la noua seria3 citroen xsara skoda fabia tata subaru impreza mitsubishi lancer |
noul Reno Twingo !
|
7 Attachment(s)
Pot sa spun ca in general marca Ssangyong nu prea imi place si nici Daihatsu : mai ales Trevis si Materia. Dar vorba aia :GUSTURILE NU SE DISCUTA !!!. Cu respect !
|
Ce vb frate...Ca Sang Yong astea sunt cele mai urate masini care exista...+Fiat multipla+Renault Vel Satis+O gramada de "asiatice" care din fericire nu prea ajung pe la noi!
Restu` despre care s`a vb p`aici sunt acceptabile...Nu ti`e rusine sa mergi cu ele pe strada! :)) Si apropo...Alfa are unele dintre cele mai frumoase masini(parerea mea si a celor care i`au acordat atatea premii) ... |
Mcv Zici Ca Este Sifonier Pe Roti
|
sunt multe masini urate... si ssang yong eu zic ca e pe primul loc. ca sa nu mai zic de peugeot 206 sedan care e nush ... n-am cuvinte sa descriu uratenia acelei masini. decat sa-mi iau un 206sedan mai bine mi-as lua un logan ca e mult mai frumos. E klasse acela eu zic ca e masina superba. si alfa eu zic ca au cel mai frumos design.
|
Alfa e o masina superba : are un design misto , materialele sunt f. bune , etc . Am avut si eu o ALFA 156 , tin sa spun ca nu am avut probleme cu ea ! Cu respect !
|
sang yong aia gandesti ca ii monstru in puii mei .... m-am speriat cand am vazut-o pe strada .... domne si fereste de asa ceva :(
|
totusi e o uratenie de actyon in oras grena cu barile vopsite si jenti mari si late... se vede o schimbare.. arata mai decent... nu te mai sperii asa de rau... dar tot esti in pericol de accident:))))
|
Da' de Smart nu zice nimeni nimic?!Si mai e facut si de nemti de la care aveam pretentii..macar la Logan poti zice ca l-au facut urat sa se vanda Clio sau ceva d genul,asta e,e Dacie,da Mertzu' c scuza are?Sang Yong are design asiatic care nu este p gustul nostru dar urca in una si ai sa vezi materiale d calitate,ergonomie,comfort etc.E-ul e' masina!Alfa este masina!...bafta'n toate.
|
peugeot 1007 si peugeot 206 sedan
|
Quote:
|
nici smart roadster nu e rau... da e lenta...
|
e un jeep sang yong .oripilant.ala,suzuki wagon si logan.top 3
|
5 Attachment(s)
mie`mi plac tare mult astea..SUPERBE .. :lol: :lol:
|
multipla nu mi se pare asa urat... e interesant... plus ca e o masina mare si comoda in interior, se merge bine cu ea la drum lung... si chiar a fost cumparata cel putin in italia sunt multe
|
Aia verde seamana cu Matizul in rest oribile.:shock:
|
pana la urma fiecare cu gusturile lui..si chiar si ssang yong..probabil pe pietele pe care e lansat are succes...europenii prefera un anumit tip de masini..si cand apar masini americane sau asiatice.. acestea par ciudate..in schimb multipla...nush ce e cu ea :-? ...si duba aia galbena de la vw e chiar tare :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:08. |
- Copyright 2026 4Tuning