![]() |
Re: Clubul Nightriders
mai care stie ceva firma prin mures care se ocupa in fibra ca mi-am spart un prag si un pika spoileru necesita reparatii
|
Vorbeste cu CLau VR6 el ma gandesc ca l stie .....
|
ms mult :)
|
Quote:
eu folosesc masina zilnic ,in fiecare zi cam 150 km fac si exterior foarte mult. si material vb ramin cu o diferenta de 1000 de euro lunar .:D :D :D :D daca vreau sa am o masina doar de show 8) (cum era pontiacu) 8) sa umblu doar sanbata da o sa imi cumpar benzinar. deci am suport material clau:?: si cred ca am un diselar chiar destul de sportiv. parerea mea |
Quote:
|
deci la inceput de an ma gindeam sa schimb nissanul. dar find o masina fffoarte buna am ales sa o pastrez si sa i-mi iau inca o masina pt mine ( nissanul find de familie)sti ca am si familie. deci alta ar fi discutia daca as fi singur. fara suparare dar nu mas opri oricum la vw.orice alceva dar nu vw. sper ca nu te superi ca am alte concepti si sau pareri decit tine. cu respect nutu
:D |
Hey, salutare la toata lumea. Am si eu o intrebare, un coleg de-al meu a cumparat ursul din poza, stiti ceva de el? Intreb pt ca acuma am dat de denumirea clubului si ia uitati ce scrie pe parbriz:
https://img91.imageshack.us/img91/2936/picture225dp4.jpg :shock: :D |
E fostul urs al userului 82nah. Frumoasa masina! Adevarul e ca dupa mine stikerul ar trebui dat jos din vreo 2 motive:
1 nu mai exista clubul 2 din moment ce s-a schimbat proprietarul nu stiu daca ar mai fin in club sau ar trebui sa fie admis in club (asta in caz ca ar mai exista clubul) |
Pacat ca nu mai exista clubul, tipu asta care l-a cumparat e si el pasionat si pun pariu ca s-ar fi bagat. Apropo acuma i-si pune la punct tablaria, si dupaia ma rugat sa i-i fac un vinil cu un dragon tribal negru pe laterale, o sa iasa super. Eu am terminat artele deci stiu ce fac, o sa iasa profesionist, deabia astept sa ma apuc de lucru:-)
|
spor la munca masina e brici adika e URSACHE ce altceva ...... numa trebe avut grija de el ,si dat jos stickerul accela !! da cand are masina ?
|
Cam de o jumatate de an parca a cumparat-o, iar stickerul are de gand sa il dea jos cat de curand
|
cum de jumatata de an? Nahor primul proprietar a dat-o la cristi prin mai, si eu pe cristi l-am mai vazut si prin octombrie cu masina!...so? cine e prorprietarul actual? cat a dat pe el?
|
Pai ma gandesc ca tot Cristi numa ca posteaza un prieten de al lui!!daca ma gandesc bine
|
masina tot la cristi(pompieru) e......
si astept sa vad cum iasa:D in legatura cu stikerele de pe parbriz cu clubu si de pe luneta cu trade-mark-ul MEU am avut o dicutie cu el dar nu vrea sa le dea jos..... (poate nu stie ce sa puna acolo)LIPSA DE INSPIRATIE |
ha ha, lol, pai al lui e mai, e coleg cu mine la pompieri, ha ha
|
Si cei asa amuzant :lol: :lol: :lol: ?sa rad ji eo
|
Lol:sad: :rolleyes2
|
deci sa inteleg ca era un club in tg mures si acum nu mai e ?:(
|
nu este momentan......dar sa speram ca ne vom aduna si vom face ceva :D
|
poi se pregateste alt club din cate stiu eu sarbatori fericite!!!! all the best kamikaze
|
ce club? cine va fi?
|
82NAH spus asta ii aici pe topic
Re: Clubul Nightriders -------------------------------------------------------------------------------- clubul nightriders nu mai exista dar cum am mai scris va urma......... si de aici am dedus ca va urma unu parca mai mik si fara zmei |
aha va inteleg "zmeilor" :D:)
|
::::)))) ZUMM ZUMM zmeuras :)) incet cu incetu .........ca stim cum a fost data trecuta ......si sa treaca sarbatoriile :P
|
Quote:
|
Bine Claule intre Bad Boyz si Nightriders este una mica mare diferenta !!!! Bad Boyz Tuner e CLUB !! iar Nightriders era ceva "trecator"asa se vede :)
|
Quote:
|
ar trebui pe bune .. bine zici claule :D
|
Ai dreptate si la cat de mare e oraselu nostru nu prea se vede comunitatea :P
|
poi d c nu se face un club k-lumea
|
Este BAD BOYZ TUNER !
|
si cum ne bagam in bad boyzs tuner???
|
din cate am inteles trebe sa ai masina tare .. si inca ceva.. tocmai am trecut prin mures ... masini tari faine si de fitze cu gramada .. pacat ca nu se tine lumea de treaba :)
|
Va doresc un an nou fericit si plin de indepliniri !! La Multi Banii !!
|
La Multi Ani Un An Nou Plin De fericire si impliniri multa sanatate si bani!!!
|
da .. ca bine ziceti .. si spor la tuninggg ..!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:47. |
- Copyright 2026 4Tuning