Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Mures (https://forum.4tuning.ro/402-mures.html)
-   -   Clubul Nightriders (https://forum.4tuning.ro/402-mures/41603-clubul-nightriders.html)

kamikaze69 21-11-07 21:20

Re: Clubul Nightriders

mai care stie ceva firma prin mures care se ocupa in fibra ca mi-am spart un prag si un pika spoileru necesita reparatii

MS 87 PIJ 21-11-07 21:22

Vorbeste cu CLau VR6 el ma gandesc ca l stie .....

kamikaze69 21-11-07 21:51

ms mult :)

varga ioan 26-11-07 16:43

Quote:

Originally Posted by clau_vr6 (Post 1208755)
Bine bine bine ....asa sa fie cum zici tu....pe baza niciunui suport material sustzii un lucru prostesc...in fine

ba am un suport material foarte bun: eu nu am masina sa ma plimb doar sinbata,
eu folosesc masina zilnic ,in fiecare zi cam 150 km fac si exterior foarte mult. si material vb ramin cu o diferenta de 1000 de euro lunar .:D :D :D :D
daca vreau sa am o masina doar de show 8) (cum era pontiacu) 8) sa umblu doar sanbata da o sa imi cumpar benzinar. deci am suport material clau:?:
si cred ca am un diselar chiar destul de sportiv. parerea mea

clau_vr6 26-11-07 16:48

Quote:

Originally Posted by varga ioan (Post 1216982)
ba am un suport material foarte bun: eu nu am masina sa ma plimb doar sinbata,
eu folosesc masina zilnic ,in fiecare zi cam 150 km fac si exterior foarte mult. si material vb ramin cu o diferenta de 1000 de euro lunar .:D :D :D :D
daca vreau sa am o masina doar de show 8) (cum era pontiacu) 8) sa umblu doar sanbata da o sa imi cumpar benzinar. deci am suport material clau:?:

Mda.....CLS...seria 6...350Z.......................................... ...........Fiat Bravo......o f mare diferentza.....daca e sa ajungem asa departe.....de ce ai mai deschis subiectul cum ca ai vrea sa iti iei nush ce masini ...... si apoi ai ajuns la un fiat Bravo DIESEL.....SA FIM SERIOSI.....numai bine

varga ioan 26-11-07 16:58

deci la inceput de an ma gindeam sa schimb nissanul. dar find o masina fffoarte buna am ales sa o pastrez si sa i-mi iau inca o masina pt mine ( nissanul find de familie)sti ca am si familie. deci alta ar fi discutia daca as fi singur. fara suparare dar nu mas opri oricum la vw.orice alceva dar nu vw. sper ca nu te superi ca am alte concepti si sau pareri decit tine. cu respect nutu
:D

Black Skorpyo 11-12-07 14:38

Hey, salutare la toata lumea. Am si eu o intrebare, un coleg de-al meu a cumparat ursul din poza, stiti ceva de el? Intreb pt ca acuma am dat de denumirea clubului si ia uitati ce scrie pe parbriz:

https://img91.imageshack.us/img91/2936/picture225dp4.jpg
:shock: :D

vali-tgm 11-12-07 14:58

E fostul urs al userului 82nah. Frumoasa masina! Adevarul e ca dupa mine stikerul ar trebui dat jos din vreo 2 motive:
1 nu mai exista clubul
2 din moment ce s-a schimbat proprietarul nu stiu daca ar mai fin in club sau ar trebui sa fie admis in club (asta in caz ca ar mai exista clubul)

Black Skorpyo 11-12-07 15:04

Pacat ca nu mai exista clubul, tipu asta care l-a cumparat e si el pasionat si pun pariu ca s-ar fi bagat. Apropo acuma i-si pune la punct tablaria, si dupaia ma rugat sa i-i fac un vinil cu un dragon tribal negru pe laterale, o sa iasa super. Eu am terminat artele deci stiu ce fac, o sa iasa profesionist, deabia astept sa ma apuc de lucru:-)

MS 87 PIJ 11-12-07 15:28

spor la munca masina e brici adika e URSACHE ce altceva ...... numa trebe avut grija de el ,si dat jos stickerul accela !! da cand are masina ?

Black Skorpyo 11-12-07 15:36

Cam de o jumatate de an parca a cumparat-o, iar stickerul are de gand sa il dea jos cat de curand

Eddye_Furia 11-12-07 23:54

cum de jumatata de an? Nahor primul proprietar a dat-o la cristi prin mai, si eu pe cristi l-am mai vazut si prin octombrie cu masina!...so? cine e prorprietarul actual? cat a dat pe el?

MS 87 PIJ 11-12-07 23:55

Pai ma gandesc ca tot Cristi numa ca posteaza un prieten de al lui!!daca ma gandesc bine

82nah 12-12-07 09:30

masina tot la cristi(pompieru) e......
si astept sa vad cum iasa:D
in legatura cu stikerele de pe parbriz cu clubu si de pe luneta cu trade-mark-ul MEU am avut o dicutie cu el dar nu vrea sa le dea jos.....
(poate nu stie ce sa puna acolo)LIPSA DE INSPIRATIE

Black Skorpyo 12-12-07 14:06

ha ha, lol, pai al lui e mai, e coleg cu mine la pompieri, ha ha

MS 87 PIJ 12-12-07 15:14

Si cei asa amuzant :lol: :lol: :lol: ?sa rad ji eo

Black Skorpyo 12-12-07 20:23

Lol:sad: :rolleyes2

bandeanradu 25-12-07 18:23

deci sa inteleg ca era un club in tg mures si acum nu mai e ?:(

Eddye_Furia 25-12-07 18:31

nu este momentan......dar sa speram ca ne vom aduna si vom face ceva :D

kamikaze69 25-12-07 18:33

poi se pregateste alt club din cate stiu eu sarbatori fericite!!!! all the best kamikaze

Eddye_Furia 25-12-07 18:40

ce club? cine va fi?

kamikaze69 25-12-07 19:27

82NAH spus asta ii aici pe topic

--------------------------------------------------------------------------------

clubul nightriders nu mai exista dar cum am mai scris va urma.........

si de aici am dedus ca va urma unu parca mai mik si fara zmei

bandeanradu 25-12-07 19:31

aha va inteleg "zmeilor" :D:)

MS 87 PIJ 25-12-07 19:33

::::)))) ZUMM ZUMM zmeuras :)) incet cu incetu .........ca stim cum a fost data trecuta ......si sa treaca sarbatoriile :P

clau_vr6 25-12-07 20:34

Quote:

Originally Posted by MS 87 PIJ (Post 1261829)
::::)))) ZUMM ZUMM zmeuras :)) incet cu incetu .........ca stim cum a fost data trecuta ......si sa treaca sarbatoriile :P

Vor mai trece multe sarbatori pana va fi ceva ca lumea si intr-adevar sa fie si "po****t" clubul cu masini modificate.Totusi ca si club, Bad Boyz Tuner a fost reprezentat si la Mures Tuning Show de cateva masinutze frumusele, deci nu s-a destramat cum s-a intamplat cu acesta.....SARBATORI FERICITE

MS 87 PIJ 26-12-07 00:47

Bine Claule intre Bad Boyz si Nightriders este una mica mare diferenta !!!! Bad Boyz Tuner e CLUB !! iar Nightriders era ceva "trecator"asa se vede :)

clau_vr6 26-12-07 14:41

Quote:

Originally Posted by MS 87 PIJ (Post 1262107)
Bine Claule intre Bad Boyz si Nightriders este una mica mare diferenta !!!! Bad Boyz Tuner e CLUB !! iar Nightriders era ceva "trecator"asa se vede :)

Iar pt asta ar trebui totusi ca in viitor sa gandeasca totzi inainte de a face ceva si sa punem mana de la mana, sa facem eforturi si ca totusi in oraselul acesta micutz si cochet cum e Muresul sa existe o comunitate a oamenilor impatimitzi de masini si de tuning....multumesc

bandeanradu 26-12-07 14:44

ar trebui pe bune .. bine zici claule :D

MS 87 PIJ 26-12-07 15:56

Ai dreptate si la cat de mare e oraselu nostru nu prea se vede comunitatea :P

kamikaze69 26-12-07 19:57

poi d c nu se face un club k-lumea

MS 87 PIJ 27-12-07 02:55

Este BAD BOYZ TUNER !

kamikaze69 28-12-07 20:10

si cum ne bagam in bad boyzs tuner???

bandeanradu 30-12-07 14:42

din cate am inteles trebe sa ai masina tare .. si inca ceva.. tocmai am trecut prin mures ... masini tari faine si de fitze cu gramada .. pacat ca nu se tine lumea de treaba :)

Fixius 31-12-07 11:10

Va doresc un an nou fericit si plin de indepliniri !! La Multi Banii !!

kamikaze69 31-12-07 20:29

La Multi Ani Un An Nou Plin De fericire si impliniri multa sanatate si bani!!!

bandeanradu 01-01-08 10:34

da .. ca bine ziceti .. si spor la tuninggg ..!!!

All times are GMT +2. The time now is 20:47.

- Copyright 2026 4Tuning