![]() |
Eu fac doar ANIMATZIE....... Dak voi tachetzi ma bag si eu ca Fulgu`n laptili Fuljei......ci`am sa fac.... :peace:....And the winner is... Nimeni!...Momentan....Ceva comentarii..... :evil:
|
Re:
Quote:
|
acum... pozele sunt la developat.. :) \"e\" pe vine pozele :)
ma dar voi atzi inebunit de tot ? :) ce visati castigatori si etc. nici nu s-a facut poll`u :) |
Pai acu e warm-up! Stai sa despacheteze lumea :lol: pe urma pool-ul
|
Eu ma prezint direct la probele costumelor de baie :lol: :lol:
|
:workout: so..ti`am zis k scriu aici parerea.. :lol: 1: nice pozele :wink: 2: mai ushor cu pantalonii aschiutza ca`ti cad..cel putin in ultima poza.. :lol: asa..si..3:ia`te de mana cu Singurelu :lol: :twisted: acum..nu ma injura prea mult,nice pozele oricum :D :hug: .... :lol: ps:tricou cu supra... :lol:
|
completati si \"fisa\" dk vreti sa va inscrieti :P :P :P :P :P
|
shish..imi retrag cuvintele d mai sus k cineva a pus bot.. :roll: bafta baieti..
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
nha k bag si eu o poza.... restul o sa vina knd fuck topicul cu poll :D
Prenume : Radu Varsta : 19 Inaltime : 1.84 Kilograme : 68 sau hai un 69 sa sune mai bine :D Hobby`uri : multe... |
3 Attachment(s)
Poza 1: walking in the park on a sunny day :wink:
Poza 2: jeez, I was trying to be nice :lol: Poza 3: o poza (care mie nu-mi place), dar in care mi se vede, macar, moaca mai bine :lol: E facuta de-un tip de... vreo 45 de ani :shock: BlueEyes: satisfied ? :P |
hehehehhhe daaaaa asha da :D merci k tii cont de parerile publicului
uite k am vazut si cu ce intra andrei :) erai parca cu un WV sambata trecuta ...esti cool respect :) cel putin cu el am schimbat 2 vorbe ..... in rest nici macar nu stiam care cum sunt :( desi cred k stiti k si noua celor d la cta ne-ar fi placut sa stam mai mult ... asha faceam sambata pe la ora 00:30 dupa o zi de drum si mers prin buc :\"-guriiiii, hai sa plecam ..... vrei sa ma pun jos pe asfalt si sa incep sa dau cu capu`????\" lol .... pe bune eram toti varza deabia mai tineam ochii deschisi :( cred k stiti ce ins un drum k asta :( .c ya |
Din cate se vede se incinge treaba :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mai baieti, nu sariti toti odata k nu sunt decat 10 \"locuri\", asa k s-ar putea sa facem preselectie la preselectie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: HAI BAFTA TUTUROR SI SA NE VEDEM PE PODIUM :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: PEACE :peace: |
Preselectie....la Preselectie.....???Hooopaaa.....10 locuri....s`a propus..si eu SUNT.....in cei 1o orice ar fi!
|
all aboooooard.... maine seara facem pollul :)
|
Re:
Quote:
forumistele ce doresc sa fie in juriu sa-si anunte intentia aici , urmand ca dupa finalizarea listei cu participanti sa acorde note (de ex de la 1la3, sau de la 1 la 5...ceva de genu asta)... :lol: :lol: ... fara poll ca se manareste usor :twisted: |
:lol: :lol: :lol: cine e la Cibernetica stie :lol: :lol: :lol: [/quote]
|
Eu as fi vrut vot secret... :oops:
|
Re:
Quote:
|
hmmmmm....asa se poate manari mai mult.... ;)
lasam poll :?: |
Re:
Quote:
|
Ca....fiind cel care a propus....IDEEA...ZIC.... POLL SA FIE timp d 2 saptamani!.....CU COMENTARIILE DE RIGOARE.....CEI CARE PARTICIPA...SA NU POSTEZE...SA CITEASCA SI SA INGHITA IN SEC!
|
poll e cel mai bine...
|
Sa faca POLL unu maine...sau ..na...
MESAGE TAMPITE AIUREA INUTILE...OFF...da hai acolo....PAGINA 100!!! |
Quote:
Quote:
mie personal mi se parea mai interesant sa voteze doar fete... |
Bine...PAN MAINE...sa VEDEM..URLA GAJICILE DE ACILEA...???Care din ele..sa vedem...!?!
|
Ar fi tare sa ne votam intre noi... WTF... :lol: :lol: chiar ati innebunit :D
|
:lol::lol::lol::lol::lol: ....... da fetele nu zic nimic :?: ..... ca doar noi vorbim aici :P :)))
|
hmmmm...oki...gasiti minim 5 fete...
1 am gasito dja...Carmen... restu de unde?! sper k vati prins k fetele nu prea tre sa aiba nici un fel de relatie cu unul dintre participanti...cel putin pe durata concursului, k dupaaa.... ;) |
Dupa..Yabaaaa Daaaabaaaa Dooooooooooo http://site.neogen.ro/dark_alexa/images/img_46853.jpg cu el....te asigur....
|
3 Attachment(s)
mai bag poze.... facute la sto asta seara :D
|
Io ashtept costumele de baieeee @!!
|
hai k eu iti trimit un costum de baie prin posta.... :P :shock:
|
auzi daca e la fel d mare k in reclama aia ... aparuta acu ... la bere .. sau ceva de genu ala ... pastreaza`l ... k intru eu si cu tot cartieru` el :)
|
asa d mare ma vezi ?! :)) =))
dk ar fi la fel de mare k ala din reclama, las folosi pe post de prelata pentru masina mea si pentru masinile a catorva vecini :D |
mmmmmmmmm..NO OFENCE...sa`i stearga unu POSTU!!!!
|
Re:
Quote:
lewl :D |
Ultima e cea mai tare, merge la costume de baie :lol:
|
Re:
Quote:
|
:) vrea si asta micu` in juriu (io-mihaela) daca mai vreti fete pot sa dau pm-uri :) sa dau sfoara in 4tuning
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:06. |
- Copyright 2026 4Tuning