![]() |
Am o poza pe tel kare tre sa o dau jos cu SANTOS pe Magheru (ametit rau)
|
Macar a luat taxiul?? Sau a facut tot drumul pana acasa pe jos. Eu l-am lasat la taxiul de aici nu stiu ce sa mai zic.
|
santos, iar te-ai facut p**a ?? :lol: :lol:
bagati si voi ceva poze pentru astia care au stat acasa ... |
8 Attachment(s)
dai un suc...
imi cad ochii`n..... gura... si totusi stau sa-ti pun tie pozele... |
8 Attachment(s)
:arrow:
|
9 Attachment(s)
:D
|
7 Attachment(s)
:lol:
|
Tari unele poze. Oare cine a fost fotograf de senzatie...:oops: Oare a cui sa fie mana aia?!? :?
|
iar am facut-o lata . . . marfa seara !!!
|
vorba unui mare clasic.... YURESH ce a fost :lol: :lol: :lol: :lol:
pakat k nu am venit... k dk veneam , sotto ma imbatam ca dreaq si dupaia ma plimbam pe magheru sa il caut pe dop ca apoi sa dorm linistit la el in masina in timp ce el incerca sa evite filtrele.... dap..... SUPER!!! PARTY ON 4 SPEED SQUAD!!!!! |
Super tare :D Dar ma durut capu toata ziua ieri :D Ori de la bere ori materialu prost :))))))
|
Re:
Quote:
|
dk voi beti bere :lol: :lol: :lol: :lol:
|
V-a placut YURESHU?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: DACA NU EU..... ATUNCI CINE? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: RESPECT PT. 4SS, ICE RACING... PEACE :peace: |
bai am auzit ca au inceput nenorocitii astia sa bage alcool pana si in bautura . . . d'aia ne doare capu . . . au bagat alcool in ea animalele :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
|
Eu cred ca este de la Prigatul de Pere. Nu stiu ce draq a avea in el, dar era bun al naibii.
|
:lol: :lol: intradevar....
cel mai bun prigat pe care l-am baut pana acum... :lol: :lol: |
:ballbounc :ballbounc :ballbounc :ballbounc ... ati baut putin.. de-aia v-a durut capul :lol:
|
dap... eu nu am baut asa putin si nu ma durut capu dupa :lol: :lol: :lol:
cand mai tragem un Yuresh ?! :twisted: :twisted: |
Duminica seara :eyebrow:
|
Sau sambata ca venim direct de la Brasov ! :lol:
|
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
incep sa strang provizii si sa fac ore suplimentare de odihna de pe akum .... :drunk: |
Eu vreau sa stau la premiere(21 00) si o sa mai stau si dupa ca am de luat autografe :oops:
O sa ajung probabil foarte tarziu... Poate nu ma asteptati :poke: :bat: :boxing: |
Re:
Quote:
pasarile de noapte din victoriei saluta pe cei care vin de la raliu :peace: |
| All times are GMT +2. The time now is 18:42. |
- Copyright 2026 4Tuning