![]() |
Re: Cj-77-erg
6 Attachment(s)
stiu, sunt eftine dar sunt provizorii de vreo 3 luni :D
|
ca mi`am adus minte cam cat ar fi maximul care l`as putea lua din chiuloasa?
1mm ii mult? daca turbina lucra la 0,9 bar nu se simte deloc la cielo asa`i? daca retin eu bine 0,86bar ii aerul normal pentru aspirate. daca`i pun turbina la 0,9 se va simti ceva? pistoanele rezista la 1,5 bar macar? cineva mi`a zis ca ar merge...dar mi se pare prea mare presiunea teoretic du presiune de 1,5bar as avea cam 130 cai(fara axa fara nimic, doar turbina) dar pistoanele ar rezista la o asemenea presiune?garniturile? furtunele? |
Salut! Am vazut k p fatza difuzoarele poarta sigla Renault. Sunt bune d ceva? Tipa tare? Intreb k vreau sa l schimb si yo cu unele mai serioase...pana in 10 cm. Din cate am citit...MTX sunt cele mai potrivite. P spate am si yo tot provizorii...pana m pun sa maresc gaurile alea. Urmeaza un sub-woofer....da' s vad unde sa-l pun in portbagaj nu prea imi permite GPL-ul :( Poate unu mic acolo tot intra ;). Succes in tuning! Bft
_________________________________________ Imi scot masina-n ploaie sa se tuneze cand tuna! |
app....cati cm au dif d p spate?
_________________________________________ Imi scot masina-n ploaie sa se tuneze cand tuna! |
difuzoarele din fata sunt hertz facute special pentru reno laguna 2 paremise.
sunt din alea ce se baga cam in dreptul oglinzii(daca ar exista oglinda la usa din spate). daca le las doar pe astea din fata si le las sa canta maxim 2 minute apoi aud numa tiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu cateva zile :D suna super tare super ok sunt ff multumit. in spate am avut magnat dar mi`a pus omu bani in mana(aproape dublu decat am dat eu pe ele, cu toate ca dera erau second) le`am dat jos si mi`am luat niste gunoaie de 33 ron din piata, is ceva chinezarii niste gunoaie ordinare, dar suna super bine, nu bat(dupa aproape 4 luni...prin martie paremise ca le-am luat) si au 20cm in diametru si le-am prins in 2 suruburi de lemn ca erau cele mai lungi care le aveam la indemana(cum tot ce-i provizoriu ii definitiv...ati inteles ideea :P ) |
Lol....bine mey...ms...tare faza cu "tot ce-i provizoriu ii definitiv" :)) In lipsa d idei...mi-am luat si yo p spate niste....nu pot sa zic bubuituri...k scot cat d cat....NU stiu ce firma sunt, da' cred k sunt pt fatza k au si tweetere. Eh, tot raul spre bine :P. Hai cu bft si ne mai "auzim"
app....las mey...k si zgomotec-urile tot difuzoare sunt ;)
|
1 Attachment(s)
arata bine masina .... ma refer la caroserie:P...... se tine bine .... dar ce nu vazui eu '' jante,geamuri fumurii,ploape,toba etc .....'' :d ... oricum bafta multa ...
|
jante or sa fie dupa ce`i pun discuri de frana si pe spate...in timp momentan am probleme cu motorul, caut axa.
geamuri fumurii am avut, dar intr`o seara n`am vazut sa parchez si m`o disperat si a 2-a zi le`am dat jos(nu era deloc lumina prin cartier si am bagat masina in garaj fara lumina...mi`o luat ceva timp si am dat jos folia). pleoape nu`i pun, nici asa nu vad farurile de cielo si sa`i mai pun si pleoape? toba am avut momentan este in casa deoarece la vt m`a pus sa ma duc sa`mi pun toba normala ca altfel nu imi face vt`ul...si n`am mai montat`o. doar trebuie s`o inlocuiesc ca toba intermediara oricum este sport, doar finala este de cielo standard(defapt ii de vectra A) da ce`i cu dacia asta aci ca nu inteleg? |
:))))...... eu zisei doar ce nu vad .... sunt niste accesorii care fac masina sa arate mai bine .... :P
dacia aia!!!! este doar o poza cu o masina care arata bine :P |
si arata bine dacia aia?
da recunosc ca jentile schimba masina...dar am asteptat pentru ca nu eram sigur daca ramane sistemul asta de franare sau pun altul mult mai performant(jentile mele sunt pe 13 si nu incap etriere de vectra, alea fiind pe 14) de aia inca n`am jenti :P |
mno imi raspunde si mie careva(care stie) cum ar fi mai bine sa procedez cu turbina.
|
bine ca mi`am adus aminte...are careva pe cielo pompa de frana mai mare de fi22?
daca da sa`mi zica de pe ce masina a achizitionat`o. eu am modelul din `94 -`97 |
daca vrei o treaba misto pune pompa de espero si etrieri de astra f motor 1.8i
|
7 Attachment(s)
o mica bataie de joc...nu o iesit cum mi`am dorit...dar asta e acuma.
am pus placute ferrodo...dapoi nu prea simt mare defirenta :( au numa 50 km pana acuma :P |
Nici n-o să ai frâne ca lumea până nu schimbi discurile şi etrierii. Eu nu ştiu de ce te chinui cu astea.
|
Cand mai treci prin Vatra Dornei da si tu un semn de viatza sa dam o liniutza, daca vrei.
|
pentru ca am intrat in sesiune :P
discurile etrierele si placutele exista sunt de vectra A si sunt in pod. dupa sesiune schimb garnitura de chiuloasa. schimb aripa spate revopsesc masina pana atuncea....mai dureaza, momentan imi strang bani pentru laboratoarele la care n`am fost, sa`mi platesc ultima rata la facultate si cele 2 examene de pe primu semestru :D apoi yob as vrea sa fac asa o tura de vreo 1-2 saptamani pe la manastiri...dupa sesiune :P nu se stie niciodata cand ajung si unde`ajung :P lao am schimbat placutele deoarece erau fier pe fier, dupa cum observi si discurile au un umar de vreo 3 mm si grosimea lor deja ii cam mica :P 2-3mm pe fiecare parte. totusi masina`i din 94 si are peste 500 de mii motoru, franele la fel :P acuma am gasit pe balcon 2 telescoape de fata...ma gandeam sa le arunc...sau sa le mai tin :p |
Quote:
cum e pana la urma ca ambele variante sunt curiozitati :) |
daca te uiti la poze o sa vezi undeva ca masina mea are vreo 42 de mii km.
atatia km am decand am refacut motorul. atunci motorul avea vreo 470-500de mii. nu mai retin. imagineaza-ti din 95 octombrie pana in 2005 in 15 decembrie cand am pus eu mana pe ea, au calarit-o angajatii de la tata de la firma. si masina o facut ceva kilometrii pe drumurile patriei. kilometrajul l`am resetat deoarece am considerat ca am schimabt tot(in afara de blocul motor, tot din motor, tot insemnand absolut tot) am considerat masina noua. o sa caut o poza mai veche sa vad daca nu am cu vreo 300.000 sau 400.000 km sa va convinge`ti. dar daca tot timpul o conducea altcineva nu m`o interesat, innainte am omorat o dacie :P aia avea 230 de mii si era din 82 :D si inca o mai am si acuma cu motorul spart :P |
1 Attachment(s)
astept poze aia cu 3-400k km.......
yo am 86k si e din 97 fabricata si din 2000 la noi in tara |
Nu vrei bord cu turometru? Eu aş muri să-l văd aşa sărac pe al meu.
|
eu vreau gsi`u :D
|
Dacia nu esti singuru care vrea bord de GSI
|
nu vreau bord ca nu-mi tre turometru. am ureche muzicala:) oricum am de gand la un shiftlight mai mare dar nu gasesc care sa nu fie ciobanesc :) inca sunt in cautari
|
nu mai gasesc pozele, cauta pe www.gmclub.ro la cielo poze cu erg`u de acuma 2 ani...daca mai exista acolo
|
ultima ora !!! mi`a puscat o conducta de frana.
aia de duce din fata in repartitorul de pe puntea spate. efectiv cand am apasat frana a facut poc si adio pedala. ii rupta in 2. o sa revin mai incolo cu poze |
5 Attachment(s)
si acuma pozele
care`mi zice care`i conducta care merge in spate? este o poza cu pompa. m`am uitat la condcucta sub masina...si am vazut`o ca merge pana undeva in spatele suspensie din fata apoi n`am mai vazut`o. ce fel de lichid de frana sa folosesc? nu lifrom dot3 sau mai stiu eu ce chesti din astea. dupa ce schimb conducta trebuie sa si aerisesc instalatia? sau cica "se auto-aeriseste" ? |
ps: cu ce sa spal sub masina sa nu rugineasca?
|
nush dk e tarziu...dar lichidul de frana se ia si cu apa ;)
|
am schimbat conductele.
am schimbat placutele, si sabotii spate am pus lichid de frana Textar (punct de fierbere de 260 grade celsius, punct de inghet -92 grade celsisus) 78 ron 1 litru. am aerisit ca la carte franele...la eca mai mica apasare a pedalei se simte cum franeaza. nu apuc sa ajung la jumate din cursa pedalei si o blocat rotile. atata`i de eficace frana acuma de numa numa. sa vedem dupa vreo 100 km. oricum ma doare picioru de la pedale de numa numa. pozele maine dupa ce`mi schimb si servodirectia. |
7 Attachment(s)
si cateva poze de ieri si de vineri
schimbatul de ambreaj a durat fix 48 de minute din momentul cand a ridicat masina pe elevator si pana a coborat`o. fara sa dea jos cutia fara nimic. cu aceeasi ocazie mi`am schimbat si rotula inferioara pe stanga. maine dupa rar(o trec de pe firma pe mine) si dupa examene(mai am maine dupamasa unu) o sa montez si cercurile in far...si p sambata sper sa schimb si scaunele cu cele de curse. poze mai incolo ca peste 2 ore am examen si ma duc sa mai invat, oricum stiu ca porcu nu se ingrasa in ajun dar macar sa moara satul |
bafta la examen ca masina ai cam nenorocit-o! :evil:
Cum stam cu presiunea de 1,5 bar??? :twisted: |
stam bine.
oricum erai cu maxim 50cm in fata mea cand nu aveam nici o modificare in motor, deci rezulta ca, ca sofer esti dezastruuuuuuuuuuuuuu. sa fi la egalitate cu 75 de cai... si inca te lauzi mare si tare ca ai motor de 2000 130 de cai si pe deasupra si 4x4. amice, hai sa te invat sa te dai cu masina si apoi mai povestim. |
eram cu 50 cm in fata cum zici tu la finish, hai sa mentionam si ca am ratat startu ca sa zic asa...da no problem te-am facut, am recuperat pe parcurs! Si daca te intreaba cineva nu conteaza cu cat castigi conteaza ca castigi sau conteaza sa te distrezi, daca stii ce-i aia nu sa pufnesti in tine de ciuda ca ai pierdut! :lol:
Have fun in viata si incepe s-o traiesti nu te mai uita in stanga si-n dreapta si fi invidios pe oricine!!! ;) |
poi nu ma...ai ratat startul dar aveai si 4x4 si 50 de cai mai multi ca mine + ca aveai numa cu 100 de kile in plus.
si peste una alta am trecut cu brio rar-ul :D de la 8 la 11 am stat in hala cu masina :( mi`am luat si ultimele 2 examene...deci de azi in colo sunt free :P te astept sa ne dam. |
mi`am schimbat tamburii mi`am pus QH
120 ron bucata. parca parca prinde altfel acuma. ps: am intins tija aia care intra in pompa si pedala prinde mult mai de sus. daca am noroc sa`mi vina pana sambata la 12 discurile le schimb si pe alea. |
Si mie mi s-a spart conducta de la frana dar cea care intra in etrier pe dreapta, din greseala am observat, imi pare rau ca nu l-am ascultat pe Lao cand mi-a zis sa virez dreapta si stanga si sa verific, pierdeam lichid si nu stiam pe unde. Ieri am rezolvat`o insa, am duso la Autoklass :)) 30 ron furtunu si 70 manopera (cu aerisire).
|
Ce discuri ti-ai luat si cat ?
|
mi`am luat tamburi qh discuri urmeaza cand revin in tara.
azi mi`am pus gume noi pe fata...spatele urmeaza. mi`am pus stergatoare din alea cum sunt pe vw passat, skoda octavia...din alea cu din alea de vant incorporate cu 25 ron bucata din cora-cluj. |
| All times are GMT +2. The time now is 23:24. |
- Copyright 2026 4Tuning