![]() |
Re:
Quote:
aniuei , io zic ca ar trebuii un drive-test ca sa fiim siguri ca sta bine masina :D flocea ti-am luat-o pe dinainte 8) |
Quote:
k nu prinsei ideea de coada..care este :!: Jeff, sunt pe gaz telescoapele sau mixt :idea: |
numa gaz nu este
|
e numai ulei?? sau aer-ulei?
da kate secrete cu MAX al nostru :roll: |
Arata superb :shock: Looking forward for the bodykit :twisted: Astept sa vad si ce eleron ii tragi dupa ce iese din lizing :P
|
poate ii arunci si tu un heleron dala ca la accord sau la calin :shock:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Oricum, nu se stie, ca incepe sa nu-mi prea pese de lizing anymore :twisted: |
1 Attachment(s)
Cu mandrie anunt urmatoarele: mi-au sosit stopurile clare, saptamana aviatoare sper sa le montez (daca voi avea timp). Iar de sambata e foarte probabil sa-mi creasca si herghelia cu cativa caluti sanatosi - prietenii stiu ce si cum :eyebrow:
|
Serios si constant ! Bravo Jeff toata stima! (urmeaza Body-Kitul :D )
|
jeff jeff deci m-ai refuzat am vrut sa fac liniuta cu tine dar nu ai vrut am vrut sa ma faci de rusine :lol: 8) bafta la masina
|
Re:
Quote:
|
Tekin, las ca te fac de rusine la cursele urmatoare. Mersi de urari.
Cioli, numa cip tuning ii fac. Doar atat. :twisted: :twisted: :twisted: |
domnu jeff ai ceva sa ne spui ?
|
1 Attachment(s)
Las imaginea sa vorbeasca.
|
criminala masina aia :twisted:
imi iau si io candva :yes: |
Re:
Quote:
offtopic: inca un post fara relevanta exacta. pt a exprima unele pareri, vezi sectiunea \"evadare\" :twisted: by the way arata frumos cu stoapele noi, nice work jeffone |
I luv` this car! Arata fparte bine cu stopurile astea,satu bine d tot p masina...mai klumea dekat atunci cand le-am vazut eu in punga.D abia astept sa vad masina.
|
Thanx. Diseara, la stadion.
|
pe drum spre Oradea din masina lui Ghita ne uitam in spate la Oktavia si numai de lauda am avut toti, dar cum sta pe drum fratee...si cu xenoanele aprinse arata Fast & Furious
Corse nu vb dk nu shtii ce s-a zis la Mecatim, |
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
l-am rugat pe un pretin sa face ceva la o Oktavia unu si cam asa a iesit..
place, nu place :!: :?: |
so, mister jeff, am auzit niste zvonuri cum ca mere skoda mai tare acuma :roll:
|
Re: Proiect Octavia
Deci poate fac Off Topic nu am urmarit topicul dar am avzut o scoda beeton tunata din Timisoara ra neagra..beeton poate o sa am poze cu ea..Imi place si skoda ta spor la munca :D
|
Quote:
|
Mda, octaviile astea merg tare-tare! Mai ales cele cu motor de tractoras de 170CP. To be continued...
|
3 Attachment(s)
pai pana la capat nu am vazut nimik si atunci ma incumet sa va arat 2 octavii mai taricele,care chiar sunt pe la noi nu tuning virtual si poze de afara.
|
Insa acestea sunt doar suplimente de bara de la Autostyle Jako parca !
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
iata idei de bari complete pt Octavia 2 din oferta noastra curenta
|
mai am si eu o rugaminte..... spunetimi si mie unde pot sami tunez si eu octavia mea in timisoara.....eu is din caransebes....va rog....sa ma ajute cineva!!!!!!!!!!!!!:sad:
|
pai ce ai vrea mai exact sa-i faci ?
|
pt tm-84-dmx.....as vrea sa-i pun niste spolere, oglinzi, faruri, stopuri, eleron, sistem audio si altele
|
audio GZ(ground zero) asta iti recomand eu
|
Complet nu stiu cine tiar face asta,dar sunt oameni pe aici care ti-ar putea aduce piese... si poate pt mai mult informatii ai putea lua legatura cu cel care a inceput acest topic
|
cel care a inceput acest topic are ban pe acest forum, deci nu poate sa verifice pm-uri.
|
beeeton 8) ;) :rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:19. |
- Copyright 2026 4Tuning