![]() |
Re: Intalniri
Apai daca nu ai vazut aicia e vorba de "Intalniri" apai nah nu ne miram :lol: :lol: :lol:
|
am auzit ca pe aici se mandreste lumea mai nou:D ca pe strada nika galagie
|
::::))))) apai mah am sperat ca dupa BAC sa se adune baietii klumea dar chiar mai naspa nushu ce o fost vineri dar nah asta e,nici pe ine nu te am vazut sau dispari o vreme ca sa ne faci o surpiza :P?
|
Am sofer frate asa ca am timp sa stau langa nevasta:D
|
Daaa stiu am vazut ....si eu blitzuiesc si klaxonex dejaba se uita la mine si se mira ca ce am cine stie ma mai si injura :))
|
vorbiti despre intalniri nu despre neveste :D ...
NO MORE offtopic! |
tot intalnire e si cu nevasta:D sau tu nu ai intalnire??? daca nu iti fac cunostinta cu simpaticu de Piju:D chiar era vorba sa ne intalnim dar nu mai iese din dus:DPijuleee
|
::)) apai nu curge bine apa ......
|
lol eu miam revenit asa ca am bagat un pepene:d no nu iesim?
|
sal baieti, ziceti-mi si mie pe unde si cand va intalniti voi, poate ma primiti la o intalnire k o sa fac o vizita de vreo sapt in oras. numai bine
|
Tare as vrea sa stiu daca sapt asta iese careva deoarece toti au fost la mare:D.Sa nu uit ...mersi Dutzule ca miai zis si mie ca esti la costinesti ca asa mic erai pe plaja ca era chiar o minune sa nu te vad :oops:;)
|
Edy vroiai sami multumesti?Dami un tel cand vii acasa:D
|
Pai zii si u cand esti prin MURES si iesim.Numa sa mai vina acasa din baietii cu MARE si cu vacantele.Conteaza ca Vineri sa fii in oras
|
pai eu o sa fiu de joi pana lunea viitoare, asa k vineri sunt disponibil. nu o sa am insa net acolo, asa k da-mi mai multe info pe PM sau lasa-mi un nr de tel pls
|
uite aici numere numa sa stii k nu kred ca o sa fie miscare pt ca toti is plecati
Dutzu:0741127627 Ioji: 0742709606 victor(calutu):0740247061 |
si 2 oameni daca cunosc si tot e bine. deci sa inteleg k tu o sa fii prin oras in weekend? poate mergem mai multi la strand k mi se pare f tare. oricum, ne auzim.
|
PYT daca ai nevoie de taxi suna aici :D 0740247061.Glumeam dar daca vii sunane si iesim ;)
|
Si eu sunt prezent in weekend adika ca in fie care weekend..... PIJ=Ioji deci nr de mai sus e al meu !
|
Nah baietii cu vacantelel ati terminat ?? Se prezinta cineva Vineri la asa zisu "meeting" ??? acu 2 sapt am fost singuru prezent !!!!!!!!
|
da ma cam gata cu vacantele , mi dor de putina agitatie prin orash :D maine ceva ceva?
|
Pai asa ar fii fain si sa vedem Balena la miscare :> ca de mult nu o intrat turbo ala klumea in functiune :)) pai sa vedem maine daca ne adunam gasca klumea.....
|
Pijule tu vi cu masina din curte de la service???Skoda aia fara bara spate???Imi pare rau ca nu am facut o poza:(Dar stire buna pe cand am plecat eu de acolo erau pe ea baieti:D
|
daca nu cu aia....cu una din masinile bomba :D.
|
Aooleooo mahhhh pai cand ai plecat inca nu era bagat iun garaj ????????????????
|
nu era gata pijule doar cat au bagato iar cand am plecat au scoso dar la fel era :(
|
Mersi :P mane la prima ora ma duc dupa PIJ si imi bag **** in ei !! ca ma imi tine masina acolo in curte si io nam cu ce umbla !!! :evil:
|
noah....azi la 9 la city???
|
Eu acuma ies din casa sper ca va gasesc:D
|
sal baieti
o fo ceva vineri |
Da Calu baietii grei GIY Edy si NOi !!!!!!!!!!!!!!!!! nushu ce rost mai are atuncia sa ne facem program daca nici oamenii "de baza" nu vin :???:
|
cati ati fost mai exact?
|
eu propun sa schimbam locu si ziua.
|
Nui o idee rea macar pot lucra si eu vineri:D
|
Pai multi nam fost Dutzule vreo 4 masini numa!!!! Pai din partea mea ......
Nah da o idee. |
azi ceva miscare?
|
Da azi ceva miscare? ?? Cineva iese ?
|
azi cica o sa fie miscare de "trezirea orasului".......sa se adune lumea :D
|
sa speram ca joi adica deja azi la ora 10 ne intalnim la city. sa speram sa fim cat mai multi
|
coapte primiti ? :D
|
ce coapte vroiai sa zici copite?8) La 10 da...
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:22. |
- Copyright 2026 4Tuning