![]() |
Re:
Quote:
|
:evil: moa voi ma faceti sa fug de acasa sa mor eu ... ca am probleme cu ai mei si nu vor ... morrrr ....
|
Re:
Quote:
|
Nici ai mei nu vraeau adika tata da plec ii zice mama si cand ma intorc imi ispasesc pedeapsa
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Offtopic la greu ... vretzi sa facetzi posturi si nu stitzi cum :) |
io tot nu inteleg cine merge ... si catzi suntem .. sincer .... cred k o sa fim doar 2 mashini din cate inteleg eu ???
|
:lol: e nasol pe forum.cel mai bine vb fatza-n fatza.
|
Cred ca asa e mai bine sa vb la intalniri
Da cand sa mai vb ca daca azi nu ne-am intalnit Sambata viitoare e prea tarziu Din cate stiu yo merge slc psycho ceres si sadu restu nu prea mai stiu |
Re:
Quote:
|
Anuntz Important ... !!!
Deci .. vineri seara la 8 propun sa ne int. toti .. am zis TOTI cei care merg ... la bucureshti ... la Tuning Show ... asa ... sa stabilim ora plecarii si toate ***urile astea .. si sa vedem exakt catzi am mai ramas din catzi au zis k vin ... si daca mai e nevoie de mashini ... k se mai face rost ... Ok ??? |
E bine ca de acu 3 intalniri numai de asta vorbim si nu am stabilit decat cu cine mergem.Dar Vineri seara sa spperam ca vorbim si nu stam pana tarziu ca sa ne putem scula maine :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Vineri (25.03.2005) ora 18:00 la Sala Sporturilor sunt \"obligatzi\" sa vina totzi cei care merg la tuningshow pt a discuta plecarea de dimineatza...
|
art io zic la 8 ... nu la 18 .. ptr k e pre devreme ... parerea mea .. io oricum la 8 ies .. la ora aia dorm .. sau sunt la :workout:
|
Re:
Quote:
O.K. lume? |
dap vineri la 8 ramane. Si facetzi cum zice ca omu` e kamikaze !!!
|
vreau sa stiu shi eu exact unde se tzine showul??
ptr psyho: eu stau in bucale(bucuresti-ptr cine nu stieee :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ) shi te-as pute gazdui pe tine shi prietena ta ptr o noapte asta daca vreu ca sa vezi ce inima mare am :wink: !! shi chiar vb serios vorbim daca vrei ok!!! let me know!! :peace: |
Re:
Quote:
Se intoarce seara inapoi |
SHM`ule zii frate ramai peste noapte sau nu? :?
|
io plec cu dogarel dum dimineatza.mai e un loc
|
Re:
Quote:
Hmm... pai dak este ne intoarce impreuna, vb. duminik |
Re:
Quote:
|
a hal su ocu cu solenza alba :p
da ma te stiu normal ...... altfel te chemam la mine :lol: :lol: vorbim! |
Re:
Quote:
bwhuhahahah ... mersi :) imi imaginam ... da pewla mea .. hai k vb pe private daca zici k esti la buc :)) |
frate .... hal .. sau care ami e de prin buc .. cu cine vb sa ne ashtepte pe autostrada .. la ieshire sa ne duca si pe noi la prisma 2 .. k eu nu mai stiu exact unde este .. a ?? vb cu gratzian ... sau cu cineva ???
|
salonu se inchide pe la 6.am vb azi cu cristi
|
6 PM sau 18.00 :lol: :lol: :lol:
|
ora 6 PM sau 18.00 :lol: :lol: :lol:
sa nu ducem lumea in eroare :wink: |
ceres .. deci ... venim cat ami devreme sa stam cat ami mult :) se face ceva dupe aia .. ai ceva informatzii ??
|
daka or sa fie parcarile goale itzi dai seama ca ashtia nu se pot abtzine...
|
Se stie ma k o sa fie show in noaptea de sambata spre duminik... :twisted:
|
Re:
Quote:
Si ca ne ducem cu ei in kyselef parca |
am vb si cu santos si cu gratzian ... o sa vb si cu tye .. da ca e sa ne int. cu ei ... sa vedem noi alea alea .. oricum nu ramanem de carutza acolo ...
|
e clar iese show sambata noapte
|
ce era la noi 20 de masini da cred ca o sa fie acolo 50
ca vin de peste tot am auzit dabaia astept cred ca raman peste noapte daca am cu cine sa ma intorc |
mey va astept eu am vb cu psycho ce dreq constantzenii tre sa se ajute :lol: :lol: chiar asha sa apelam la bucuresteni???? :oops: :wink:
vorbim vineri seara la un telefon!!!!!! cta rulessss!!!! :lol: :lol: :lol: |
Re:
Quote:
|
va astept la intrarea in bucuresti shi merg cu voi la tuning show!!!!! 8)
ne distram prin bucale vedem noi numai sa spunetzi la ce ora plecatzi din cta ca sa stiu!!! ce credeai!!!!!!!! :lol: :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 10:35. |
- Copyright 2026 4Tuning