![]() |
Re: Ct-10-Ntz
da asa mai merge , cu 180, cu 300 era naspa
|
deci va place uraaa :)
|
4 Attachment(s)
Semi luminat mai am sa pun si albastre :)
|
cum ai facut modelu ala pe ele:?:
|
Vezi la pag 2 le iei pe alea si le tragi la imprimanta pe colant si dupe lipeste peste original Sa intzeleg ca va place :oops:
|
Mie imi placeau mai mult alea alb-negru...
|
Sa intzeleg ca astea nu iti plac deloc ? :(
|
Se asortau alea mai bine cu albu... acuma nush... e mai mult vorba de gusturi... defapt mie imi plac alea originale cu niste leduri albastre in spate cum are TAU :P
|
Km greu de facut asa ceva io raman pe alea 3 leduri albe :)
|
Pana la urma o mai vopsesti? Fa si tu niste poze cu un aparat mai klumea ceva si fa-i si din fata cateva...
|
eu ii fac poze cu telefonu.... imi plac dar eu nu am modelu asta la bord ... daca te uiti pe postu meu o sa vezi ce bord am....
|
O sa postez maine si nijte poze din fatza si in legatura cu vopsitul no cash :( mai am de asteptat 1 luna 2 crek si vreau sa ii tai si manerele dar crek treaba aia o sa o fac io :D
|
Daa km complicat sa faci forma si sa o transferi in calc doar dak ai scaner ceva scanezi poza o bagi in calc si editezi u fundalu scrisu si tot ce iti doresti io am gasit deja formele doar am facut fundalu si scrisu cu photoshop :D Dar ai putea sa incerci treaba cu scaneru
|
In orice caz... scapa de prostiile de pe lateral, fa-o intr-o singura culoare, lasa-o mai jos ( tai din arcuri ), niste jenti, si pt partea estetica ajunge. Si dupaia umblii pe la motor umpic :D
|
De motor sunt multzumit ia 100 cu a 3 la 3500 de tur ce nu e bine ??? Cu toate ca nu ma crede nimeni da ata e
|
aaa si cat se taie din arcuri ca o fac ca sgm sau ce nr are ala cu dacia aia traznet ?
|
fa un filmuletz si o sa te creada... si mie mi se pare cam mult pt a 3-a la 3500 RPM... ori kilometraju e dus ori turometrul...
|
O sa fac da nu am tel cu video :D Si poate sti de arcuri :)
|
Din cate am auzit pe forum... ca de aici am invatat cam ce inseamna tuning si multe altele... tai cate spire(1-2) din arcuri... Sa ma corecteze cineva cu mai multa experienta daca am gresit...
|
4 Attachment(s)
Pe alea albe le-am ars :(( da am gasit rosi deocamdata
|
defapt.. se intaresc amortizoarele.. si se pun arcuri de papuc/supernova.. nu mai stiu... am citit pe undeva.. mai bine i-ai da un pm lui SGM .. poate te ajuta el..
|
5 Attachment(s)
Gata am terminat bordu nu il mai dau jos cat oi traiiiii :))))
|
Deci nu ia 100 cu a 3 a la 3500 RPM era de la caucioace pakt chiar imi placea da ia 80:lol:
|
ai putea face o poza la tot bordul???
|
De ce spui k nu il mai dai niciodata jos ???? cat a durat toata operatiunea de montare...???cred k o sa imi fac si eu bordul da m'am gandit la alta culoare :)!! Bordul tau a iesit superb...mai vrem poze :)
|
3 Attachment(s)
E plicticoasa treaba cu bordu de aia zic ca nu il mai dau niciodata jos il faci rpd dak ai tot ce iti trebuie intr-o ora e gata :) AA si poze cu masina din fatza :D
|
da gura aia de aerisire jos. si pleoapele...
|
NU ai vrea sa vezi ce e sub ea si pleoapele e din scoci ce ai u cu ele =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
|
Quote:
depinde .... de cat de mult vrei sa o lashi .. dar la straziile noastre .. mai intai o spira apoi daca e mai mult |
am sa incerk sa o cobor chiar maine dak gasesc presa pt arc fatza
|
stiu k sunt din banda izolera,tocmai deaia ti-am spus sa le dai jos:lol:ce mostru ai sub capota:?:
|
2 Attachment(s)
Nu de asta era vb e sarita vopseaua sub ala ffff tare motoru e stock :D 150 km viteza max atinsa cu el
|
Da jos aia de pe capota, da jos "pleoapele" din scoci iar daca vrei s-o faci mai agresiva incearca sa-i prelungesti capota peste faruri... efectul e garantat ;)
|
Sub rahatu ala de pe capota e o buba si arata mai nasol dekt cu priza aia de aer treaba cu prelungitu capotei o sa o fac cand o sa o varuiesc :D Ms pt sugesti !!!
|
4 Attachment(s)
Vand bucatzile astea de masina un singur defect are una din fetzele de usi faruri noi mask noua Arcu ala nu il dau vreau doar sa imi arate cineva care stie ce inseamna sa tai o spira de unde pana unde sa faca un desen in paint ceva dak se poate ms pt ajutor
|
1 Attachment(s)
..........
|
Mersi omu ;)
|
1 Attachment(s)
eu am taiat unde e cu galben..:D...
|
4 Attachment(s)
Pai si nu ai poze sa vad si io cat e de joasa park e km mult taiat
Poze cu toba mea de inox luata de pe o YAMAHA FZR a si bara asa era taiata cand am luat-o |
pai poate omu care o avut-o inainte avea planuri mari cu toba de esapament deaia o taiat asa mult din bara:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:19. |
- Copyright 2026 4Tuning