Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte Hobby-uri si Pasiuni (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni.html)
-   -   Pentru pasionaţii de biciclete (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni/4079-pasionatii-biciclete.html)

xgeox 21-03-08 12:51

re: Pentru pasionaţii de biciclete

da,e facuta din bucati.cam 70 de mil.pai vin si la munte cand pot si am timp,in rest prin bucuresti.

quick_silver 21-03-08 21:23

holly shit :shock: 70 mil ?? :shock: wow:D sa o stapanesti sanatos

gelu_r 22-03-08 13:16

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by xgeox (Post 1436723)
da,e facuta din bucati.cam 70 de mil.pai vin si la munte cand pot si am timp,in rest prin bucuresti.

i ai vazut necunoscatori si ai exagerat cat ai putut de mult..bomberu ala nu e mai mult de 10 milioane NOU cadru inca 10 Hayesurile inca6 plus rotile si restu pieselor 8 milioane.de unde ai scos tu 70?
am si eu POLAR X si am avut si eu multe pe ea da sau dus dreaq vara trecuta acum a mai ramas cadru ghidonu si cam atat dupa ea..daca stateam sa bag bani in ea acum era intradevar jmekera..
asa arata acum.. :D
cu roata spate de la nush ce bicicleta am puso doar sa mearga..am avut MAMMOTH cu spitze DT negre si butuc DEORE si discuri hidraulice heyes..acum e cat se poate de simpla ca sa pot emrge cu ea...nu am mai scoso de fix un an..

xgeox 03-04-08 22:59

bicicleta are 3 ani de zile si toate piesele au fost noi pe ea. acum este normal ca au scazut preturile dar spunemi tu unde gasesti bomber nou cu 10mil. sa iau si eu vreo 10 bucati.vezi tu ce piese mai sunt pe ea,franele hidraulice pe ulei care au cost 4mil. una cu manete de carbon,doar pipa de la ghidon care e diablos face peste un mil. dar nu are rost sa-ti insir acum cat face fiecare piesa.daca esti pasionat bagi bani in ea. pot sa spun si eu ca daca vroiam imi luam avion dar acum merg cu trotineta.mai dute si tu prin magazine ca vad ca esti din bucuresti si vezi cat costa o bikla ca lumea

Strainger 05-04-08 14:37

Shimano, tara de origine Italia

raulito 05-04-08 17:58

2 Attachment(s)
postati aici care vrea sa se bage sa se poate face user groupul https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/72393-user-group-bicilete.html

Am si eu 2 biciclete: una cu cadru de trial home made si un Dhs De vreo 6 ani:oops:

(!8Y_M 06-04-08 15:44

Quote:

Originally Posted by raulito (Post 1467598)
Am si eu 2 biciclete una cu cadru de trial home made si un Dhs De vreo 6 ani:oops:

de cand ai trialul ala?? si dc dracu e tot angrenajul de miscare pe partea stanga:-/

raulito 06-04-08 19:10

1 Attachment(s)
trialu il am de un an ii facu mai mult la bascalie
angrenaju cred ca din cauza k era intorsa poza

mareo 06-04-08 21:56

5 Attachment(s)
Uitati si bitza mea CROSS Phantom , galbena, sunt super multumit de ea cu toate ca am dat un chilipir pe ea, in timisoara suntem un grup de biciclisti (aprox 15) de varste cam egale, care ne plimbam impreuna si facem multe excursii prin padure deci cine mai este din timisoara si vrea sa ni se alature este bine venit:D

Cand v`oi avea timp , am in plan sa o vopsesc dar nu ma hotarasc la culoare...negru mat,verde sau portocalie, astept sugestii

Si cateva poza cu Cross`ul meu!

(!8Y_M 07-04-08 21:34

Quote:

Originally Posted by raulito (Post 1469274)
trialu il am de un an ii facu mai mult la bascalie
angrenaju cred ca din cauza k era intorsa poza

lool... ma si miram draq... bft.. sa o stapanesti sanatos... sper si eu la unu pana in vara:-s sau poate mai devreme:X:X:X:X:X:-"

raulito 08-04-08 16:07

Quote:

Originally Posted by (!8Y_M (Post 1472015)
lool... ma si miram draq... bft.. sa o stapanesti sanatos... sper si eu la unu pana in vara:-s sau poate mai devreme:X:X:X:X:X:-"

mersi bafta si tzie in cautare

Billy c25xe 20-04-08 21:07

5 Attachment(s)
Salutare! Va prezint DHS-ul meu , are aproape 4 anisori si pot sa spun ca sunt foarte multumit de el :lol: L-am forjat doar pe asfalt asa ca nu prea a avut ce sa se strice , doar o coroana la foi are schimbata si aripile. Am niste planuri cu el dar dupa paste , sa vedem cum voi sta cu bugetul :rolleyes2
Aaaa si sper sa nu radeti de mine ca la ce bicle am vazut ca aveti voi , a mea este Dacie. Bafta si numai bine!!

(!8Y_M 20-04-08 21:28

Quote:

Originally Posted by mareo (Post 1469700)
Uitati si bitza mea CROSS Phantom , galbena, sunt super multumit de ea cu toate ca am dat un chilipir pe ea, in timisoara suntem un grup de biciclisti (aprox 15) de varste cam egale, care ne plimbam impreuna si facem multe excursii prin padure deci cine mai este din timisoara si vrea sa ni se alature este bine venit:D

Cand v`oi avea timp , am in plan sa o vopsesc dar nu ma hotarasc la culoare...negru mat,verde sau portocalie, astept sugestii

frumos cross-ul.. sa-l stapanesti sanatos.. da.. zi-mi si mie pls de cat e arcul spate... pls.. pura curiozitate:)

vlad_wasluicity 05-05-08 20:44

3 Attachment(s)
Uite aici o bicicleta "tunata"!nu e cine stie ce firma de bicicleta dar noaptea e cam unica in Vaslui.Ledurile de la ventil sunt cumparate.Ele au senzori la socuri si se aprind doar noaptea.Chestia care face toata treaba e facuta de mine din 2 leduri albastre infipte intr-o camaruta a unui blitz al unui aparat foto(de asta se reflecta asa tare lumina).E alimentata la un acumulator de 3.7 volti si cam atat.Momentan e de vanzare.Imi pare rau ca pozele nu sunt facute cu un aparat digital.

aleyx_oltcit 05-05-08 21:42

smecher...si bateria o ai sub sea?

vlad_wasluicity 05-05-08 22:00

2 Attachment(s)
acumulatorul e pus langa foaie in locusorul ala micut ca nu stiu cum se numeste.Inca ceva.Acumulatorul are o mufa tata si ledurile au si ele mufa mama asa ca noapte cand ma intorc acasa doar deconectez acumulatorul si il pun acasa la incarcat la un incarcator facut tot de mine. :)

uite o poza cu acumulatorul si o poza cu incarcatorul facut de mine

aleyx_oltcit 05-05-08 22:12

tare da' parca e acumulator de alcatel....si ai o siguranta ceva...sa direct

m-am enervat, maine pun poza cu bicla mea ca mi-am luat cablu de date

vlad_wasluicity 06-05-08 12:52

da, acumulatorul e de la alcatel.

nu am pus nici o rezistenta si nici o siguranta.Acumulatorul are parca 250mA.Il pun direct fara griji.

NU! acumulatorul are 700mA.Nu am de ce sa pun siguranta pentru intensitatea asta asa mica.

aleyx_oltcit 06-05-08 21:33

3 Attachment(s)
am facut si eu poze

aleks 09-05-08 12:57

baieti va apreciez pasiunea, dar daca ne-o impartasiti pe forum va rog sa tineti cont de cateva chestiuni minime: in primul rand puneti-va toate ideile intr-un singur post, nu confundati forumul cu messengerul, sa postati succesiv cum va mai amintiti ceva. folositi functia "edit post" cu incredere, si completati ce ati spus anterior.
deasemeni scrieti in limba romana, aia de o stim cu totii din clasele 1-4, fara sh, tz, k, si alte ciudatenii, va rog. folositi si cratimele, si semnele de punctuatie, cu multa incredere.

(!8Y_M 22-05-08 19:30

3 Attachment(s)
noua achizitie... blonda mea:X:X:X

aleyx_oltcit 22-05-08 20:28

ce moale ti-ai lasat roata

(!8Y_M 22-05-08 20:30

Quote:

Originally Posted by aleyx_oltcit (Post 1548536)
ce moale ti-ai lasat roata

sa fie mai comfortabila:X... si.. acolo saream deaia e lasata roata:)

aleyx_oltcit 22-05-08 22:06

smecher...eu mi-am luat o cazatura urata cand am mers ca tine in poza..m-am dus pe spate....asa....o intrebare....la suspensia pe fata pe la capacele alea se toarna ulei sa se mai unga?

(!8Y_M 22-05-08 22:09

Quote:

Originally Posted by aleyx_oltcit (Post 1548763)
smecher...eu miam luat o cazatura urata cand am mers ca tn in poza..mam dus pe spate....asa....o intrebare....la suspensia pe fata pe la capacele alea se toarna ulei sa se mai unga?

eu mai imi pun la first.. si ajuta.. se inchide mai usor.. trimite-mi si mie pe pm id-ul pls

(!8Y_M 08-06-08 20:03

1 Attachment(s)
pls help me.. care ai 'potcoava' pe bicla.. vreau si eu cotele din desen in milimetri pls... raman dator :*
multumesc anticipat!!!

vacaroz 12-06-08 22:17

Quote:

Originally Posted by mareo (Post 1469700)

lafel lafel ca ata am si eu decat ca e alba cu negru.buna, foarte rezistenta m`am dat cu ea si pe la seciu pe dealuri si nu numai.pt cat am dat pe ea am fost multumit, doar ca are suspensia mai "sport" adica mai rigida si furca slabutza.am cumparat o furca sa i`o schimb pe a ei originala dar nu gaseam chiuvetzi si pana la urma am vanduto cu totul.am trecum la automobilism, vtm`uri si alte banalitztzi d`astea :p pt 3mil si vreo 3 ciute cat am dat pe ea.... a meritat banu

VaLeX 13-06-08 12:48

Quote:

Originally Posted by (!8Y_M (Post 1548397)
noua achizitie... blonda mea:X:X:X

mi`e dor sa ma dau cu bicicleta :lol: , ai grija la cazaturi Ciby gropi, garduri, boscheti. masini, trepte. borduri, denivelari ..si cam atat :D

aleyx_oltcit 14-06-08 18:32

da mai sariti ...cu poze ceva..cam putini pana acu nici un bmx...

aleyx_oltcit 24-06-08 23:24

care sti cam cat ajung niste jante turnate...fara disc ...?

DaNy>DmN 25-06-08 13:38

nu stiu cat costa , dar iti spun un lucru sigur NU MERITA......

p4r4z1tul 27-06-08 00:21

salt..bai..ce trikuri stiti?

aleyx_oltcit 27-06-08 00:52

mmmm..eu nu stiu prea multe....decat bunny hop, front wheel hop..wheelie ...oleak manual(tre sa mai exersez)...si alte chesti mici

blue macca 09-07-08 14:15

3 Attachment(s)
salut :-h
cu asta ma dau eu... si pot sa zic ca il cam solicit :D
...dar inca mai am multe de invatat...

(!8Y_M 11-07-08 20:48

Quote:

Originally Posted by blue macca (Post 1636770)
salut :-h
cu asta ma dau eu... si pot sa zic ca il acm solicit :D
...dar inca mai am multe de invatat...

Sa-l stapanesti sanatos... da cricul ala...

cryssl 19-07-08 22:39

Am avut si eu o bicicleta..si din prea multa pasiune am facuto praf...poze nu am ca nu mai exista de cativa ani...dar eream foarte bun pe bicicleta..stiam tot felul de acrobatii..nu mai erea nimeni ca mine :P

Erea un model adus din germania..putin mai micuta ..

Naitzu 22-07-08 15:41

8 Attachment(s)
cine face si desface.....:D

(!8Y_M 22-07-08 18:38

Quote:

Originally Posted by Naitzu (Post 1658122)
cine face si desface.....:D

mmm dea... aveai una neagra.. acum e alba.. sau e alta?:-? pt ca observ niste julituri pe cadru:-?... pinioanele alea.. nu prea sunt de cursiera...dar depinde de preferinte.. si m-ar interesa si pe mine cat te-a dus ghidoul.. adaptorul ala de sus... ... de are si cotiere si ghidon.. ca vreau si eu unu.. auzisem ca undeva la 1.5 mil:-? ???

Naitzu 22-07-08 19:16

Quote:

Originally Posted by (!8Y_M (Post 1658422)
mmm dea... aveai una neagra.. acum e alba.. sau e alta?:-? pt ca observ niste julituri pe cadru:-?... pinioanele alea.. nu prea sunt de cursiera...dar depinde de preferinte.. si m-ar interesa si pe mine cat te-a dus ghidoul.. adaptorul ala de sus... ... de are si cotiere si ghidon.. ca vreau si eu unu.. auzisem ca undeva la 1.5 mil:-? ???

ee..1.5 mil..e luat SH de undeva de langa Dristor..am dat anul trecut 30 lei ...bine nu e nici facatura .. e TranzX
si cat despre cadru'.. ala negru .. aleluia si vesnica ruginire.. e stramb ca vai de mama lui..( am dat peste un om :oops:).. maine poate imi fac timp sa pun foile...si .. pinioanele.. sunt de MTB...dar .. la cate dealuri urc.. sincer se merita...

(!8Y_M 22-07-08 20:24

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Naitzu (Post 1658515)
ee..1.5 mil..e luat SH de undeva de langa Dristor..am dat anul trecut 30 lei ...bine nu e nici facatura .. e TranzX
si cat despre cadru'.. ala negru .. aleluia si vesnica ruginire.. e stramb ca vai de mama lui..( am dat peste un om :oops:).. maine poate imi fac timp sa pun foile...si .. pinioanele.. sunt de MTB...dar .. la cate dealuri urc.. sincer se merita...

foi de mtb.. nu cred:-?.. eu pe astea le am pe giant-ul meu... sunt de 40 respectiv 52.. si ale tale sunt tot de atat:P

All times are GMT +2. The time now is 14:02.

- Copyright 2026 4Tuning