![]() |
Re: Masina Pana in 13000 Euro?
Dupa parerea mea NU Peugeot, dar parca vad ca faci greseala.
|
mai bine un sh decat un peugeot iar fabia noua e oribila... ai ales si tu ce e mai rau in banii astia
|
la 13 mii sh vorba lu` amphetamine ti-ai putea lua o masina boboc ;)
|
amphetamine are dreptate...de banii astia tiai ales ce era mai rau..pai dupa parerea mea...tiai fi putut lua un ford mondeo de 13000 fix asta de 2.0 TDCI si 116 cai,nu aveai nici o treaba..sau iti trebuie neaparat masina noua..cum crezi,si fordu de care zic e din 2004...
|
dar in legatura cu asta ..de la dolb astept un raspuns...imi poti spune te rog datele tehnice ale opelului tau..1.7 si ...detalii pls
|
no, pe bune.. la 13000 sa iti iei 206 ( trb sa fi prea idiot..scuze.. si cu motor de 1.4 bleaax).. skoda fabia noua..nush .. eu sunt de parere ca o masina nou aparuta trebuie lasata o vreme ca sa vezi ce parere au oamenii! eu am un prieten care era innebunit dupa c4 cand a aparut iar acum nu vrea sa isi ia c4 nici in ruptu capului cand a vazut ce prb are ;) asa ca mai bine te reprofilezi la o masina sh dar mai ieftina, si uite-asa ai si bani de un mic styling!
in alta ordine de idei: tu ai 13.000 de euro si imi spui mie ca inloc sa iti cumperi un bmw 320 HAMANN ( super ingrijit ) ... iti iei un 206 cu motor de 1.4 ?!?! |
Salut!Baieti masina la mana a doua nu vreau, in ruptul kpului.Iar pana in 13000 NU prea gasesti.206 imi place iar pt mine e nemaipomenita e mik,consuma putin si cred k arata destul d bine,in schimb nu stiu kt costa o revizie,iar in primul rand masina e noua si nar trebui sa am probleme cu ea!
Acum sa vedem! |
aaasa maaa ia-ti-o si rosie si poti sa scrii mare pe spate: GAY :|
pleaca ma cu masinuta aia de muieri... da-mi acu 13000 de euro pt masina noua si 48 ore sa umblu la dealeri si aleg o optiune cu mult mai buna... mai bine polo daca tot vrei masina asa mica... si polo nu are termen de comparatie cu 206! sau ca a 2a varianta un corsa nou si daca tot vrei diesel un 1.3cdti de 90cai ar fi prea bun pt ca are consum mic... ceva mai multa puterE: un 1.7cdti care are peswte suta de cai parca 125 nu mai stiu sigur |
Salut!Credema k mam interesat peste tot, p la toate reprezentantele si d c vb u sare d 13000.Am explikt d c nu vreau anumite modele mai anterior! |
smf in el de 206 .. ia-ti POLO ca e mai apropiat pt un barbat drq!! .. 206 e prea GAY ;)
|
nici polo nu e cine stie ce pt barbat de fapt nici una din clasa asta nu e da polo e naiba mai serios si nu arati caraghios in el dar in 206.......
|
Quote:
|
pai pune-ti atunci semnu de copyright pe post :)) nu ma acuza >:P
|
Salut!M-am hotarat si am facut deja actele si am sa iau Renault Clio 1.5 dci, cu echiparea Dynamicke(park asa s scrie).Acum sper sa fi facut cea mai buna alegere.Va salut si va multumesc k mati ajutat!
|
sa zicem..esti scuzat muuuult mai bine decat 206 -le ala ..arati gay in el drq :D
|
oh my god... another renault on the streets >:P>:P>:P>:P singuru renault in care m-am plimbat si mi-a placut a fost megane cc daca nu asculti trancanitul tipic solenza&supernova din spate... mai bine corsa in loc de clio...
in fine e alegerea ta tie trebuie sa-ti placa nu mie :)))) s-o stapanesti sanatos si s-o ''uzi'' cu placere :))) |
mai e bun renault .. iar clio e.... practic dar bine, gusturile si simturile nu se discuta
|
Quote:
|
era mai bun un polo... indiscutabil... si aveai cd player aer conditionat etc etc
|
Salut!Ma baieti, uni dintre voi sunteti p dinafara rau, sincer.Ma oameni buni, dak voi gasiti o masina mai ieftina d 13000 cu dotarile d la Clio, eu va dau masina asta gratis voua.Ma, eu am umblat aproape o luna prin toate reprezentantele si vine unu kre habar nu are sami zik el k a auzit k e una mai buna sau mai ieftina sau mai dotata!Dak nu stiti nu mai postati doar d dragul d a avea posts kt mai multe!Imi cer scuze celor kre chiar mau ajutat si l multumesc!
|
Quote:
|
si sincer vrei masina buna sau masina cu multe botonele? imi spunea varamio care e dealer la opel ca a avut si el un clio cu botonele tot asa l-a luat pt optiuni si au inceput sa pice botoneleleeeeeeeeee.... :)))))))) renault nu e masina.... dar dupa cum am zis e alegerea ta...
|
Quote:
Clio 3 dynamique rosu (nemetalizat) 5 usi, motor 1.2 16v 75cp dotari: -clima automata -6 airbaguri -mp3 cu 4 difuzoare si satelit comanda -abs+afu+ebd -computer de bord -geamuri electrice fata+spate -scaun sofer reglabil pe inaltime si lombar -volan reglabil pe inaltime si adancime s-ar putea sa fi uitat ceva dar astea sunt dotarile cele mai importante acum intereseazate cat e un polo cu asemenea dotari si spune-mi era sa uit masina a fost 11 600 euro cu toate taxele |
Quote:
uhm...dude: 1. eu l-am intrebat pe baiatu care si-a luat masina , nu pe tine 2. era vb de clio symbol 3. mi-e greu sa cred ca ai dat 11600 cu tot cu taxe.. ( mai ales tinand cont ca tu ai logan ;) ) |
Salut!abs+ebv+afu+aprindere automata a avariilor,6 airbag,ac,geam electric fata,manere cromate,oglinzi electrice,proiectoare,radio cd,scaut si volan reglabil volan si schimbator in piele,inchidere centralizata,directie asistata electronic,cop d bord,blokre usi la demaraj,culore ne metaliza,km astea sunt in mare sunt mai mult dar nu asa importante.Suma cip 10967 ddp12240 euro.Renault Clio
|
Salut!E Renault Clio 3 NU-I SYMBOL
|
Quote:
|
Quote:
|
Amphetamine vezi k p locul kre stai u acolo sa c...t germanul inainte, in spate p bancheta a f....o p o romanca,iar in porbagaz a transportat niste balegar,nu ti miroase?Cu bani astia imi luam si eu un audi k al tau, dar eu nus taran sami iau la mana a doua.U sa vb knd moi vedea p mine conducand o masina la mana a doua,pana atuci ai grija c a facut ala cu masina ta inainte!ok?
|
Quote:
|
studentule am si un astra classic luat de nou si nu iti luai audi ca al meu pt ca nu are n km sau VASTELE SI MAGICELE dotari care le are clio tau... daca tot zici de dotari hai sa enumeram: clima bi-zona, piele, incalzire in scaune, scaune full-electric, sistem audio BOSE din cate stiu, motor 1.8T 20v 150cai, LOC nu picioare la genunchi, spatiu la volan, tractiune spate cu ESP, spalatoare faruri, e AUDI nu renault, astea sunt cele mai mari dotari nu pot sa le enumar pe toate cum ar fi flenticurile de le-ai zis tu ca ar fi mult prea multe... si pe astra ca sa zicem masina noua... in 12600 euro acu 2 ani: aer conditionat, volan piele (schimbatoru piele e stoc), cd player+6boxe, deschizatoare interioare usi crom, dublu airbag (stoc), ABS (stoc), faruri ceata, spatiu mai mare (stoc:)))), masina mai frumoasa (stoc:))) masina nemteasca (stoc:))), 1.4twinport 90cp
sunt N motive pt care ai facut o greseala nu mai incerca s-o dai pe aia cu masina noua ca nu merge:) mi-a mai spus un coleg ca si-a luat sor'sa de-asta si parca ai merge cu bicicleta :)))) |
aaaaa si ca sa nu zici ca cine stie ce orgii s-au facut in masian mea e luata de la niste cunostinte pt ca altfel nu iau ai mei masina sh :) si am luat-o cu 70mii km din 2002... obiectii?
|
Quote:
|
mwahahaha.....vorbesti de dotari enumerate aiurea....si tu pui la dotari "deschizatoare interioare usi crom" care la clio sunt stock, lafel ca si schimbator de piele si 6 airbaguri....nu dubluairbag.....ABS stock.....faruri ceatza stock....interior mult mai frumos si atragator stock.....asa calasa-ne cu astra ta pecare o consideri super masina.....intradevar audi e audi da opel....c-mon!!! :))))))))))
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
79mii scuze am tastat eu gresit:) e foarte posibil... de ex opelul meu are 22mii si are 2 ani... nu e obligatoriu sa mergi mult cu masina... oamenii aia aveau un polo si a6-le iar cu polo mergeau in oras a6-le il foloseau decat la drumuri extraurbane sau la ocazii etc... uite si poza cu kilometrajul
|
pai stii... la 18 ani n-ai cum sa muncesti iar cand o sa termin medicina n-o sa mai am varsta de stat pe forumuri si criticat asa c ama distrez si eu :))) da ma enerveaza pur si simplu cand cineva are 13000 euro si se decide sa ii dea pe un clio... ma rog... un a3sh sau un serie3 sh ar fi fost de n ori mai tari... si in banii astia gsasea si d-alea bune... facea o dezinfectare pe bancheta din spate sa nu fie cumva ramase pete albe si gata:))))
|
si vb de opelu ala pt ca o sa fie al meu si cand stii ca o masina e a ta o vezi altfel :))) it's like no other :))
|
Quote:
|
Quote:
daca ai 18 ani.. major.. poti deja sa te angajezi fara pb! daca ai cunostinte minime in calculatoare.. si poti invata rpd te poti angaja la o televiziune! eu asa am facut iar acum am un castig e 8 mil / luna !! care se va mari la 10 ! si ce fac toata ziua? astept sa vina reporterii si le montez stirile si le bag in emisie, sau mai reglez sunetu.. o chestie simpla care o poate invata un pustan de 16 ani !!! |
| All times are GMT +2. The time now is 07:51. |
- Copyright 2026 4Tuning