![]() |
Re: E46 - Inca o cotoarba.......
22 Attachment(s)
Aproape gata si cu puntea....Grupul a venit bine, masurat flansa cardanului vine pe aceeasi linie, dar mai in fata putin. Oricum trebuia sa modific cardanul, maine il fac! Am facut suporti la grup, bucsa in fata, sunt multumit momentan! Maine sa vad cum vine pe masina si cum se comporta la drum.Oricum nu imi fac griji!
|
32 Attachment(s)
Quote:
On: puntea e sus, astept plasticele de la vopsit si teava pentru evacuare! |
11 Attachment(s)
Astazi au sosit si plasticele de la vopsit. Mai trebuiesc polisate impreuna cu toata masina!Joi trebuie sa o duc la polish cu toate montate!
Pana atunci mai am de facut evacuarea si de montat barile...Pe weekendul viitor voi fi aproape gata cu ea.... |
Mai ai putin si e gata, poate cand treci prin Tg dai si tu un semn...
Intareste caroseria sub puntea spate, la mine la ambele masini mi s-a rupt... |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Ce "short shifter" ai pe masina? Quote:
|
15 Attachment(s)
Astazi am adus masina de la polishat, a iesit super ok, sunt multumit!
Pozele nu reflecta tocmai realitatea, live arata mult mai bine... Pana acum am cam terminat cu tot ce tine de plastice, asezate toate, am asezat barile perfect, plastice pe dedesub, montat proiectoare, etc... Mai am de facut traseul de evacuare si de vopsit difuzorul cu negru pe buza aia din centru, si narile le voi face negre. |
5 Attachment(s)
Gata si cu evacuarea...nu am cine stie ce poze, ca am muncit mult la ea, si n-am prea apucat sa-i fac...Maine pe zi, o scot la drum...Mai am de vopsit difuzorul si narile, si de conectat mufele la sondele lambda....
|
La multi ani Florin !
Superb ca de obicei ! De ce ai ales 10W 60 ? |
4 Attachment(s)
Salutare!
Dupa ce am alergat-o cam toata saptamana, am mai gasit binenteles una alta de facut la masina, dar nimic foarte grav... Masina se comporta bine, motorul merge frumos, trage, consuma foarte bine, nu am nici un fel de eroare, merg toate comenzile ca de fabrica, n-am stres pe partea asta! Blocantul la fel l-am nimerit, sta bine la locul lui, nu se simte la drum nimic, e ca de fabrica! De dat se da frumos de-a latu', pleaca bine, e ok! Ce mai am de rezolvat imediat dupa sarbatori e suspensia pe fata, vreau neaparat sa o cobor ca nu imi place cum arata asa sus de bot, spatele e ok, fata voi modifica amortizoarele stoc, scurtate si intarite! Vreau sa-mi mai montez si spliterele pe bara, tunele la frane si cam atat pe afara! Problema mare aparuta este ambreiajul de M5....Mi-a craparat discul dupa 150 de km... habar nu am de ce, placa a fost nou-nouta discul la fel aproape nou cumparat sh dar foarte putin montat, cel putin asa sustine vanzatorul. In fine eu din ce am vazut a fost refacut, iar niturile de prindere a ferodoului nu au fost batute bine si s-au desfacut. De cuplat cupla foarte bine dar a cedat, si nici nu l-am fortat! Nu avea voie sa faca asa ceva... Asa am dat jos tot kit-ul si l-am trimis la Hexer sa-mi faca alt disc din nou si sa-mi echilibreze volanta, planat etc... Am montat luni seara ambreiaj masa dubla de 228, care mi-a tinut fix 5 km! Nu a patinat deloc de la inceput, nici nu l-am alergat, dar a inceput sa patineze dintr-o data in asa fel incat abia mai pleca masina de pe loc! Marti seara am dat iara cutia jos si am montat ambreiaj de 228 de urs cu volanta de 6kg avand placa inatarita si un disc bun.... Dupa toate astea patineaza si asta....(placa aproape noua intarita). Pot merge cu masina dar cum ii dau peste 3000 patineaza iar pe treptele superioare patineaza si la 2000 rpm...In fine pot merge cu masina sa imi fac treaba. Acum astept 2 saptamani pana imi soseste ambreiajul de la Hexer sa scap de problema! Am ars 3 ambreiaje in 3 zile, si nu am chinuit deloc masina... Pana vine ambreiajul imi asez suspensia si ce mai am detalii pe la exterior... |
9 Attachment(s)
Cam asa se prezinta in momentul de fata....
Saptamana viitoare va primi si spliterele la bara, ochelari pentru proiectoare, suspensia coborata pe fata, si cel mai important lucru ambreiajul.... Dupa ce scap si de pasul asta o sa-mi iau jante, apoi un interior complet M3! Momentan stau bine si cu asta, e in stare pefecta, dar voi face upgrade in functie de buget...... |
Arata bestial.
Felicitarile mele. Un singur lucru am de "reprosat". Senzorii de parcare de pe spate parca arata urat asa, negrii, cred ca merita sa ii faci un gri, macar cu folie ;). Mult succes! |
Quote:
Mai am de lucru la ea, mici chestii de remediat, saptamana asta sper sa rezolv si cu suspensia, astept ambreiajul, apoi sa vad de jante... Senzorii mie imi plac cum vin pe negru, momentan ii las asa! |
2 Attachment(s)
Am mai bibilit una alta pe la masina, mi-am confectionat si bara de rigidizare pe fata....
|
Quote:
nu poti sa atasezi si tu o filmare cu masina :D sunt curios ce sunet ai obtinut din evacuarea :D succes in continuare :D |
Quote:
|
Quote:
dar poate cand e gata a ta , si a mea facem o intalnire. Poate pana atunci va fi gata si Adi cu a lui !!! Toate bune ;) , te urmaresc din umbra sa stii :lol: :lol: |
Quote:
Maine daca am timp fac suspensia pe fata.... |
Quote:
Daca ai timp fa si o filmare :lol: pana am timp sa ne vedem sa o aud si eu live :lol: |
Quote:
masina cere un grup 3.15/3.25 ... si o evacuare pe masura motorului ;) |
7 Attachment(s)
Zilele astea am mai facut una alta pe la masina, mi-am facut si suspensia, am intarit amortizoarele la Codescu, + arcuri weitch(verzi).
Masina a coborat destul de mult, sta bine pe sosea, sunt multumit. (Aveam suspensie Mtechnik) Mi-am revopsit si difuzorul la bara spate, pentru ca avea mici imperfectiuni,montat inele cromate la bord de pe 330. Astept cu nerabdare ambreiajul. Apoi voi incerca un soft si un dyno sa stiu cum stau.... Urmatoare investitie, si sper cat mai curand vor fi jantele.... |
Quote:
ii sta bine asa trantita :D , iar in privinta softului si a unui Dyno real iti recomand Racing Code ! |
Quote:
Omul mi-a zis sa merg pe mana lui, si mi-a mai spus ca intre sport si drift cum le numeste el, nu este mare diferenta! Sunt multumit asa! Legat de soft momentan o sa-mi pun un soft de pe alt 330 care a venit din UK cu soft la superchips, care dupa cod si specificatii ar insemna +14CP si 38 MN. Softul il copiez de pe alt ecu, care a sosit impreuna cu un card si un fel de card de memorie cu softul stoc. A fost facut un UK. Il pun pe asta momentan ca nu ma costa nimic,iar daca nu imi place imi pun la loc harta stoc, pana voi face un soft profi! http://www.superchips.co.uk/search?m...33&variant=810 Legat de dyno o sa merg la Exelixis Motorsport. |
Quote:
felicitari ! |
2 Attachment(s)
Arată și bine și se și mișcă bine 8)
Se văd și roțile de "scandal" pe spate :censored: Attachment 2986111 Și a fost prezent și celălalt LWA 8) Attachment 2986112 |
11 Attachment(s)
Quote:
In ultima vreme n-am mai postat nimic, pentru ca nu prea am avut ce.. Am asteptat o gramada dupa ambreiaj si zilele trecute l-am primit, l-am montat si e super ok! Volanta a fost echilibrata si usurata pana la fix 7 kg, cantarita de mine pe cantar digital. Kit-ul a fost facut de Hexer! Prinde foarte bine, nu patineaza deloc, ca dezavantaj ar fi pedala mult mai tare ca la orice masina cu care am mers pana acum, se apasa destul de greu dar nu ma deranjaza, si cupleaza promt! Blocantul isi face bine datoria se da frumos frumos, cam aiurea cu DSC-ul ca uit mereu sa-l dezactivez si cand incerc cate ceva ma pune repede in cap... Suspensia foarte ok, sunt multumit de ea! Recomand Codescu! Mi-am luat si splitere pe fata, dar n-am apucat sa le montez. |
Quote:
Urmeaza sa-i pun si un ceas de presiune si temperatura ulei... |
Quote:
dar ce a avut omu ala cu tine de ti-a gaurit volanta?:)))) |
Quote:
I-a mai bagat niste cai....8)8)8) |
Se pare ca nu mai e cotoarba :D
|
eu am zis ca dau jos ambreiaju ala primele 5-6 zile !
e groaznic in oras :D , dar acum ca m-am invatat nu mai am probleme :D ! |
Imi place ce vad aici , Mult succes cu proiectul
Subscribe ! |
Imi poti spune te rog ce diametru au tipsurile din finala?
|
Quote:
|
arata foarte bine masina, o vad zilnic langa sala din regie.
eram curios... ai distantieri pe fata? |
5 Attachment(s)
Quote:
|
daca vrei sa scapi de distantierii aia de 15, poate tii iau eu :).
app. ce et ai la roti pe spate? iti freaca vreun pic cu ele? |
Quote:
|
Ce prezoane ai folosit daca ai pus distantiere? Sau iti ajung cele originale?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:33. |
- Copyright 2026 4Tuning