![]() |
http://img84.echo.cx/img84/900/cam00999lu.th.jpg http://img84.echo.cx/img84/4391/cam01034pa.th.jpg http://img84.echo.cx/img84/7144/cam01428hg.th.jpg http://img84.echo.cx/img84/3955/cam01464af.th.jpg
uitati o masina care chiar ma impresioneaza ... ACURA ! |
Re:
Quote:
Am vazut primul Ferrari pe viu in 1991 in Germania si era ceva lume langa masina In alt an cand a trecut un \"amarat\" de Ferrari 355 lumea intorcea capul dupa el. In 2003 in centrul Stuttgartului era parcat un Lamborghini Diablo GTR negru si din nou se stransese lume langa masina. Chiar si un Porsche 911 face impresie si in Germania. O fi acolo alt nivel de trai dar un Ferrari e vazut ca un bibelou chiar si in Germania. Si n-o zic eu o zice taica-miu care e stabilit definitiv in Germania inca din 1987 si care are un Mertan E230 150 CP din si un BMW 318 iS Coupe 140 CP |
Re:
Quote:
de asta ziceam eu odata la o intalnire la RMTL.COM si nu stiam cum se cheama..SUPER EXTRA MEGA BESTIALA... Jentzile alea... imi dau senzatii :lol: |
fenomenul bling bling.. face victime :)) nuj ce vezi tu frumos la rotile alea...
|
Re:
Quote:
si daca puneam eu jante din alea pe prastia mea ruginita :lol: iti cadea fata. Dar numai ca ar fi fost kitch tuning mdeah. Masina nu jantele :) |
Nuj cum sa`tzi zic Sinnere dar mie imi place toata masina cu sau fara jentzi!...Asa`i jentzile fac mult...dar masina in sine e super extraordinara! Imi place si cand imi place...asa ramane...punct si de la capat....Acel F Maranello l`am vazut in actiune in Centru si pot zice: NIMENI DE PRIN ZONA NU~L INTRECE LA FRUMUSETZE SI .... TOT CE E EL...SUNT FAN F DE LA 6-7 ANI si chiar am pe un dvd o intreaga colectie de filme si bla bla trimise de cineva.... :).........SINCER!!!!
|
Sal
Bai baieti eu nu stiu de ce va contraziceti pe aici in loc sa va bucurati de ce masini vedeti.(bune sau rele) Daca cineva isi permite o anumita masina foarte bine nu-l mai criticati ca oricum nu se ajunge la nimic si dusmania asta nu este buna parerea mea.
Sa fiti iubiti, Alex |
Nu stiu cum nu poate sa nu va placa un Ferrari...Chiar ma surprinde!E una dintre cele mai deosebite masini de pe planteta..Incredibil...Pe bune...E visul meu..
|
pe \"planteta\" sunt masini mult mai atragatoare decat ferrari ... parerea mea.
|
Adevarat...Si din toate aceste masinii ce posibilitate ai sa le vezi in Romania!Eu zic ca foarte dar foarte mica..
|
ce sa faci cu Ferrari pe drumurile noastre?
In intersectia de sus a strazii Saulescu cu ce strada o fi cand depaseam o mortaciune de taxi am dat in 2 canale unul dupa altul de arata janta mea ca amibele alea de care se invata la biologie. Evident ca am facut pana imediat si mi-au zis aia de la vulcanizare ca e cazul sa-mi iau alta janta ca aia e terminata. au dezdoit-o dar scapa aer pe la janta. Ii *** IN GURA pe aia de la primarie cu capacele lor de canal la 20 cm sub nivelul asfaltului. \"Nu e groapa dom'le e canal\" cred ca ti se rupe inima sa mergi cu un Ferrari pe asa niste drumuri. |
marea tampenie este ca daca le iei la 30-50 la ora sigur iti termini si janta si cauciuc (la cauciuc ai garantie numai dka nu dai prin gropi ) sa ai si janta de aluminiu te-ai terminat pe viata la o faza de asta ...
Daca treci peste asa o groapa cu 80-100 nu mai pateste nimic masina da-n schimb iti ia nea Garcea permisu sau te rupe-n amenzi ! In zona de gropi ar trebui pusa LEGE : \"orice viteza admisa in functie de vatamarea masinii' Nu cred ca este cineva tembel sa treaca peste groapa cat roata cu 200 la ora tot cu un 80-100 ar merge .. riscurile sunt aceleasi ... uneori mai mari la viteza mica putand sa se rupa ceva de pe la o roata (daca nu chiar roata cu totu) si sa traga masina-n primu pieton de pe trotuar sau primu stalp .. Romania .. tara de K.0. |
masina mea o fi aratand naspa dar in comparatie cu drumurile pe care merge arata inca bine.
nu se poate spune ca strica peisajul pt. ca oricum peisajul e de *** |
Re: Masini tari in IASI
350 Z`ul e mai nou!Restu sunt afumate :) FXR`ul din Crazy Drivers!
|
3 Attachment(s)
Corvetteul Care L-o Vazut?
|
Nu cumva e din bacau masina????
|
tare corvetu i-am facut si poze da era noaptea....si nu se vede mai nika......
|
|
Tulai Doamne!Crek vand amandoua apartamentele + casa bunicilor=Corveteeeeee!
|
apropo de masini ieri la spalatoria de pe pacurari,chiar inainte de curba cum urci spre centru era numai un Lamborghini orange cu nr de germania....apoi cand sa plec a aparut si Porsche Magnum.....wow ce rachete pe pacurari.....si io fara tel macar.....uuuooooof
|
e vechi ala man
acum mai nou un lamborghini galardo |
3 Attachment(s)
Va referiti la asta? Pacat ca era noapte cand a fost pozat....
|
Salut Gaby....te astept pe MESS la ACELASI_CRYS
Poate vei da si tu JOIN la intalnirile 4Tuning.Iasi!In fiecare Vineri orele 21.00 ... Palatul Culturii.! |
Astea sunt toate masinile '' frumusetile din Iasi'' ???
|
Quote:
eu unu nu ma pot lauda ca nu e chiar asa de tare |
scuze nu am vazut ca mai sunt pagini de uitat.........
|
Asea si ce masina ai si tu pustiu...ca asa ma faci sa cred...ca esti un pusti!
|
lasal crys k el vrea sa faca posturi si nu stie cum
apropo o mai aparut un lamboghini galardo galben si ii apartine fratelui lui cosmos |
Eu tot nu inteleg cum poate motorul ala de la Mazda sa consume oleaca mai mult si sa scoata la fel de multi cai.
Pt cei care nu stiu cum functioneaza un motor Wankel. http://www.keveney.com/Wankel.html Eu am vazut un Rolls Royce Phantom de mi-o cazut fatza. Mai era si un Lambo prin centru care era pus acolo sa faca lumea poze cu el |
Quote:
Ma mir...pe zi ce trece mai apare cate unu din iasi si posteaza pe aici! Fratzilor ... da unde statzi?De ce nu postatzi mai des pe Iasi! Sa ne vedem mai multi la intalniri?Va e rusine sau ce? |
Tare lamborghini galben.Daca ma gandesc bine, si masina mea e galbena asa ca mari deosebiri nu sunt. Nu? :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
|
3 Attachment(s)
Am prins azi in parcare la Mall un Nissan 350Z!Savurati si voi:-P
Mi-ar fi placut sa fie mai clare pozele,dar telefonul meu nu poate mai mult:D Va salut! |
da, il stiu.... numar de italia si un bodykit dragutz (zice Nismo pe el, dar parca mai poti crede tot ce vezi? :) )
|
1 Attachment(s)
Uite un Nismo!
Si la un simplu search pe google...se vede cum e un Nismo! |
Quote:
|
Quote:
Nu zic ca e sau nu e... ci doar ca explicatia ta cu "uite aici Nismo", nu tine :D |
Poi da!Eu doar am dat un exemplu de Nismo! Dar nu cred ca aceste este intradevar asa ceva!E prea....Simplu si ...comun!
|
3 Attachment(s)
vin si eu cu o masina misto la thread-ul asta am vazut-o sapt trecuta pe stefan, mie personal imi place la nebunie masina asta de cand a aparut prima oara in 2002
|
pf alfa brera,,, superba .. ms pt poze :)
|
intradevar frumos coupe'ul..... nu am ce spune ...au designe-uri frumoase alfa...:-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:14. |
- Copyright 2026 4Tuning