Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Evenimente Auto (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto.html)
-   -   18 martie 2005 - Piata Constitutiei (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto/3980-18-martie-2005-piata-constitutiei.html)

orlando 17-03-05 11:30

da putetzi sa spunetzi exact la cat incep demonstrativele sau daca nu exact macar o ora asa estimativa ca sa stiu la cat ajung acolo!in afara de cei trei de la NSL care mai participa???ca sa stiu daca iese ceva frumos...hai bafta si ne vedem maine!poze filme se vor face si se vor pune pe site????

orlando 17-03-05 11:37

da putetzi sa spunetzi exact la cat incep demonstrativele sau daca nu exact macar o ora asa estimativa ca sa stiu la cat ajung acolo!in afara de cei trei de la NSL care mai participa???ca sa stiu daca iese ceva frumos...hai bafta si ne vedem maine!poze filme se vor face si se vor pune pe site????

RaveBoy 17-03-05 11:41

Lucian pana acuma se pare ca din AfterDark voi veni doar eu ..... o sa stiu mai multe diseara ca ne intalnim toti (AfterDark) si poate mai vine cineva

Lucian 17-03-05 11:51

Orlando - e SURPRIZA ! ;)
RaveBoy - Te-am notam cu 2 pers . Pana acum sunt cam 20 .

RaveBoy 17-03-05 12:03

Perfect .... mai multe o sa stiu diseara si postez cat de repede o sa pot

Lucian 17-03-05 12:04

Deja suntem 30. ;)

synkro 17-03-05 12:14

pune-ma si pe mine pe lista. 2 persoane.tks

orlando 17-03-05 16:54

ms mult Lucian...sper ca pe la ora 19 sa se inceapa demonstrativele!dar sunt 30 de participantzi la demonstratzie in doar o ora???asta ar insemna 2 mminute de fiecare...or putea sa faca de toate in 2 min?ma iertatzi daca sunt indiscret dar ar trebui sa se prelungeasca demonstrativele :)!parerea mea!bafta baietzi maine sunt acolo! 8) 8)

Lucian 17-03-05 17:50

Mai Orlando ! Fara suparare ! Tu esti cam aerian rau frate ! Sunt 30 de persoane care merg in club ! Oare de ce nu incerci sa citesti mai atent si apoi sa spui ceva ? Sau scrii doar pt a te afla in treab asi sa-ti creasca nr de post-uri ?!

4wheels 17-03-05 18:35

venim si noi Lucian sub deviza MR :)

zetemte 17-03-05 19:21

Lucian: Va fii o problema daca noi vom veni 17:45-18:00? ... Squze, dar asa stiam inainte ... si asa am zis la toti ...

Lucian 17-03-05 20:06

NOStim ... si eu la fel ! Bah ce coincidenta ! ;) Ne vdm acolo !
Zetemte : no problem !

orlando 17-03-05 20:25

imi cer scuze lucian dar nu am vazut!ai dreptate sunt aerian!bafta si sper sa iasa show maine ca de obicei!

SpeedeR 18-03-05 00:39

Lucian...mai adauga ink vreo 5 persoane la bauta... :D :D :D

Lucian 18-03-05 08:05

Intrucat nu am putut comunica un nr exact de persoane pt rezervare ... vom vorbi azi la ora 18.00 in Constitutiei .

RaveBoy 18-03-05 13:29

E cel mai bine asa ca de la noi mai vine si Shadow, Virus, Luca si poate mai vin si ei cu prietena etc.

CT-03-ART 18-03-05 18:31

nishte poze fierbintzi ceva...pana se termina showul?

fiderzen 18-03-05 21:18

a fost super marfa,nasol ca nu a durat mai mult!!!.....si ca mi-am uitat camera acasa..... :cry: ce mai...beton!! 8) :wink:

orlando 18-03-05 21:32

super tare multzumim organizatorilor care au facut aceasta minunatzie deci am ramas shokat de data asta!daca facetzi in continuare acelasi lucruri...ajungetzi departe sincer...bravo din toate privintzele super tare sunt uimit.... 8) 8) 8) 8)

Hondarul 18-03-05 21:34

Asteptam filmele ca eu unul nu am vazut nimic... Dar sunt sigur ca a fost super. :lol:

shadow 18-03-05 21:46

Pana la urma ce i-a luat foc lui X-ray????

RoSonic 18-03-05 21:48

mda.. din pacate nici eu nu am vazut nimic.. :cry: era prea mare puhoiul de lume care venise pentru partea muzicala a evenimentului....

oricum.. bravo MR pentru partea care a depins de ei....
restul nu comentez.. ca nu are rost. :evil:

Lucian 18-03-05 21:57

Sper ca nu am dezamagit pe nimeni. Am o singura obiectie la Liviu - premiul 1 nu stiu daca era tocmai meritat de Vlad . Eu am fost cu el in masina , a fost SUPER TARE dar ... parca merita mai mult .... BOH (parca) ... Nu de alta dar sa scoti segmentii pe tzeava .. :)) Ii fac cadou filmuletzul ! Cat despre Andrei (SAD) .. i-a luat foc spoilerul . Toba era rosie - incandescenta ! Daca imi spune cineva cum transform .3gp in .avi sau .mpg pun eu filmuletze ! Respect BOH-ule ! Respect tuturor participantilor ! A fost super !

orlando 18-03-05 21:58

aiurea dar sincer merita aplaudat deci a fost super tare tipu kiar daca a luat foc masina...deci a fost prea tare! :wink:

Hondarul 18-03-05 22:01

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Lucian\"
Sper ca nu am dezamagit pe nimeni. Am o singura obiectie la Liviu - premiul 1 nu stiu daca era tocmai meritat de Vlad . Eu am fost cu el in masina , a fost SUPER TARE dar ... parca merita mai mult .... BOH (parca) ... Nu de alta dar sa scoti segmentii pe tzeava .. :)) Ii fac cadou filmuletzul ! Cat despre Andrei (SAD) .. i-a luat foc spoilerul . Toba era rosie - incandescenta ! Daca imi spune cineva cum transform .3gp in .avi sau .mpg pun eu filmuletze ! Respect BOH-ule ! Respect tuturor participantilor ! A fost super !

Nu erau segmenti mah, erau bucati din toba de mijloc sau teava, ce-o avea :lol: Am auzit ca M5-ul a facut super show.

Dar eu unul l-as fi premiat pe X-Ray... Masina aia facea ca mitraliera. A omorat-o de dragul artei. Tot respectul pentru acest om !!!!!!!!!

orlando 18-03-05 22:08

dar shi daciile si aia nova si aia 1310 au facut super bine am ramas asa deci a facut o mashina de genu seria 3 compact....deci nici dacia nu e proasta...e mai buna e o dacie ca dai in ea si o rupi si asta e dar la un BMW....bv lucian sincer respect ptr tot...si a fost si super organizare...

orlando 18-03-05 22:10

putetzi sa puneti filmele in seara asta???sincer vreau sa le vad...!nu ca nu ash fi fost dar sa le am si ca amintiri!!!:))

Lemeleul 18-03-05 22:14

Am fost acolo de la ora 18 si am stat pana la 19.30 si nu se mai termina odata muzica aia! Din pacate am avut treaba si a trebuit sa plec. As vrea sa vad si eu poze, filmulete ca mor de nervi pe aici ca nu am mai putut sta!!!!!!
Respect!!

shadow 18-03-05 22:14

Re:

Quote:

Le arhivezi si dupa aia merge!!!

Hondarul 18-03-05 22:16

TOTI CEI CARE AU O POZA, DOUA, UN FILM, ORICE, VA ROG SA LE PUNA AICI CA EU NU AM VAZUT NIMIC !!!!!!!!!!

:cry: :cry: :cry:

orlando 18-03-05 22:18

scuzati-ma cine era vlad cel care a luat primul loc?ce masina avea?

200SX 18-03-05 22:19

1 Attachment(s)
era un mercedes pe acolo cu un motor interesant

blazeyblaze 18-03-05 22:20

Bravo SAD-u.....cel mai tare
poate am facut si eu spectacol dar in nici un caz ca SAD-ul
Ca atare consider ca el trebuia sa ia locul I nu eu.....si imi pare rau ca nu m-am gandit sa fac aceasta specificare la fata locului
Oricum toba mea merge la SAD-ul....in orice caz a fost super show
SAD-ule multumim pt show

Lucian 18-03-05 22:21

Re:

Quote:

Originally Posted by \"orlando\"
scuzati-ma cine era vlad cel care a luat primul loc?ce masina avea?

Vlad \"SXC\" - BMW M5 - prima masina care a intrat !

orlando 18-03-05 22:22

pls spunetzi-mi si mie cine a luat locu intai cu ce masina era si cine trebuia sa ia ce masina?

orlando 18-03-05 22:24

ma scuzi lucian ca am mai facut un post da l-ai scris in timp ce scriam si eu :)!ce coincidentza....nu ati mai fost in club luna?

Lucian 18-03-05 22:27

Am si eu o \"problema\" : a vazut cineva \"animatia\" siglelor din proiectie ? Cum vi s-a parut ?

shadow 18-03-05 22:29

Re:

Quote:

Am si eu o \"problema\" : a vazut cineva \"animatia\" siglelor din proiectie ? Cum vi s-a parut ?

Surprinzatoare!!!
Fara suparare dar si CRY si HAI si SAD au facut MULT mai mult show decat Vlad!!!

Hondarul 18-03-05 22:30

Super buna si echilibrata. Adica au fost toate cluburile egale, la fel si site-ul 4tuning... :wink:

orlando 18-03-05 22:30

sincer dar d c nu ati facut la sfarshit si o demonstratzie cu motoare ca am vazut la motoare pe acolo a si facut unu burn-out in spatele meu... :lol: :lol:

All times are GMT +2. The time now is 04:17.

- Copyright 2026 4Tuning