Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Evenimente Auto (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto.html)
-   -   PROTEST!!! (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto/396932-protest.html)

MateiT 30-12-13 10:54

Re: PROTEST!!!

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 5639138)
MateiT, tu cam dai din gură pe toate secţiunile forumului.
Dacă-ţi zic cruntul adevăr despre acţiunile tale, n-o să-ţi convină.
Fii mai cumpătat în afirmaţii şi trebuie să ştii că nu trebuie să-ţi laşi amprenta pe toate thread-urile.

Vad ca usor usor iti arati adevarul caracter.. Eu nu am chef sa ma "tiganesc" cu tine. Deja s-a facut destul off topic.. Puteai sa folosesti Pm-ul ... Pacat ca 4tuning a ajuns sa aiba astfel de moderatori.. Mare pacat.

lascarica 06-01-14 11:30

Destul de corect punctul tau de vedere. Subscriu :). Cred ca ar fi de efect ca macar 30% din populatia oraselor mari sa faca cate o zi pe saptamana lucrul asta, timp de cateva luni. Asa vor apare reactii si poate se va incepe a se tine seama de populatie si se vor raporta la veniturile medii. Chiar daca monopolul va ramane monopol, chiar daca majoritatea turmei va fi manipulata cu tot felul de porcarii pitzipongesti gen nush'ce ursuleti, sau premii sau reclama cu nush'ce gagica pe care o are nea gogu in fanteziile erotice de peste noapte :), chiar daca se incearca IDOBITOCIREA extrema cu noul curent de "Gandire Pozitiva" indiferent de ce se intampla in jur (tot cu mare priza la pitzipongi si pitipoance ce au trait si inca traiesc pe bani furati de parinti in cele 2 decenii) . Ochelarii de cal sunt promovati extrem, ca un fel de remediu la stres, ca un fel de adaptare sociala, ca un fel de ... NORMALITATE .

Quote:

Originally Posted by ViorelP (Post 5633040)
Noi nu suntem in stare sa protestam. Degeaba te duci tu la benzinaria x, sa blochezi pompele. Ei nu au nicio vina (teoretic) si sunt si ei, ca si noi, simpli angajati. Protestele adevarate s-au tinut la greci, in Ucraina, cu sange si omor. Asa se protesteaza. Suntem o generatie de lasi. Stim sa stam cu o pancarda in mana si sa strigam nu stiu ce texte penibile.
Sa particip ca sa ce? Ce crezi ca o sa se schimbe ca stai cu masina si CONSUMI benzina si ca o sa claxonezi sau mai stiu eu ce, cand trebuie sa faci exact invers, sa nu mai consumi.
Am mai zis eu si in alte randuri, dar nu ai cu cine.
Suntem LEGATI de masini, suntem o natie de ciufuti si de fitosi. Nu ne putem deplasa fara masina. Ne meritam soarta frate.
Ia sa nu mai alimenteze nimeni, DAR NIMENI, timp de 1 zi. O singura zi. Vor inregistra pagube imense. Fa lucrul asta timp de o saptamana. Mergi pe jos, cu metroul, cu orice altceva, dar nu cu masina. Si asa poate se schimba ceva. Dar, cam imposibil, sa organizezi asa ceva si sa pui lumea sa nu mai mearga cu masina 1 zi. Suntem dependenti de masina, din pacate.

IULY-CLA 06-01-14 19:26

Quote:

Originally Posted by lascarica (Post 5642753)
Destul de corect punctul tau de vedere. Subscriu :). Cred ca ar fi de efect ca macar 30% din populatia oraselor mari sa faca cate o zi pe saptamana lucrul asta, timp de cateva luni. Asa vor apare reactii si poate se va incepe a se tine seama de populatie si se vor raporta la veniturile medii. Chiar daca monopolul va ramane monopol, chiar daca majoritatea turmei va fi manipulata cu tot felul de porcarii pitzipongesti gen nush'ce ursuleti, sau premii sau reclama cu nush'ce gagica pe care o are nea gogu in fanteziile erotice de peste noapte :), chiar daca se incearca IDOBITOCIREA extrema cu noul curent de "Gandire Pozitiva" indiferent de ce se intampla in jur (tot cu mare priza la pitzipongi si pitipoance ce au trait si inca traiesc pe bani furati de parinti in cele 2 decenii) . Ochelarii de cal sunt promovati extrem, ca un fel de remediu la stres, ca un fel de adaptare sociala, ca un fel de ... NORMALITATE .

Ai dreptate dar in tara asta nu ai cu cine ....din gura hau hau hau si fapte ba

All times are GMT +2. The time now is 12:20.

- Copyright 2026 4Tuning