![]() |
Re: Pasionati de motoare/motociclete /speed-uri
imi dau seama ce adevarat e sa te dai pe un circuit...woohooo :D ! apropo de jante...am vazut ieri un golf IV combi cu jante cu spinnere ! in sf si cineva care nu apeleaza la capacele alea infecte cu spinnere ! inseamna k progresam..e bine..
|
Nu era pustiul din Roman in poza aia, dar a fost si el. In poza e coechipierul din Piatra la care ma refeream ca vine la cursa.
|
QUOTE=johnson;989090]Nu era pustiul din Roman in poza aia, dar a fost si el. In poza e coechipierul din Piatra la care ma refeream ca vine la cursa.[/QUOTE]
Aaaa....io intelesesem ca merge Mihai ...no oricum daca mai mergeti sambata la Bc poate ajung si eu ...si facem o sesiune foto ...pe langa cea de antrenamente:D |
pt cine il cunoaste, Mihai e numelele lui. Eu sunt foarte bucuros ca initiativa noastra e incurajata, chiar si aici pe forum, ca in alta parte nu am dat anunt si nu cred ca e cazul. Este tribuna acolo, loc de drifturi, eventual vorbim si cu baietii cu masinile de prin Bacau sa apara in zona. Chiar ar prine bine niste poze, eventual si ceva sustinatori. Iar daca nu am fost destul de convingator, pot sa va spun ca va veni si prietenul cu evo, dar de data asta cu motorul, care culmea e ca al meu, numai ca el participa de ceva ani la curse si poate mai furam cate ceva de el
|
Quote:
O sa aveti sustinere ...cel putin din partea mea in orice initiativa legata de lumea curselor auto sau moto... |
Am instalat power comanderu si am facut si testul dyno, cu mapa custom, cresterea de putere este sensibil mai mare. Dar tot nu sunt pe deplin multumit, avand in vedere ca mai este loc daca mai fac ''ceva''.
Mai sunt 3 zile... |
Quote:
|
Diseara incerc sa semnez prezent la intalnirea saptamanala, cu motorul pregatit cu carenele de curse in versiunea finala. Serres, sosim!
|
Quote:
|
o sa-i propun, cine stie poate il intereseaza. eu vin sigur si nu pt figuri sau laude, niste simple incurajari avem nevoie
|
Quote:
Cat despre incurajari ...le aveti deja din partea mea ...si o sa aveti si diseara la intalnire si din partea celorlalti baieti...sunt sigur de asta. Cand plecati? |
duminica, multumesc
|
Quote:
Spor la treaba ca am inteles ca mai ai ceva de munca ...si incepe sa pui poze ;). 2 days left to go :D |
5 Attachment(s)
Cateva poze cu doua motoare care au animat sonor orasul vara asta :D
|
eheeeee......as putea intra si eu in comunitatea voastra?:P, numai ca sunt din Bucuresti:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
[QUOTE=Ali_ump;1112910]Cateva poze cu doua motoare care au animat sonor orasul vara asta :D [/QUOTE
Numai sonor?Vizual nu?deabia astept sa vina vara sa le mai aud/vad cate un pic:D |
Quote:
Da sunt din Bucuresti, nu stau in Neamt dar ma gandeam ca daca as veni si eu pe acolo, poate sa ne intalnim, cine stie, sa va cunosc si eu:):P |
No problem ...cand ajungi da-ne un semn ...sau ne gasesti in fiecare joi sau vineri ...in locatiile specificate pe paginile anterioare ;)
|
13 Attachment(s)
niste poze din vara asta de la, lacul rosu,nu stiu daca sunt de la voi
|
Ai nostri sunt ...;)
|
27 Attachment(s)
Prin garaj pe la johnson:) si in curte
|
Vai vai cum se aude motorashu albastru cu alb....iti urca inima la gat nu alta...:X:X
|
doar asa putine??? :)) f mijto`s toate!
|
super motoare :) ..
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:32. |
- Copyright 2026 4Tuning