Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Pasionati de motoare/motociclete /speed-uri (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/39633-pasionati-motoare-motociclete-speed-uri.html)

buddy_lexx 09-07-07 12:04

Re: Pasionati de motoare/motociclete /speed-uri

imi dau seama ce adevarat e sa te dai pe un circuit...woohooo :D ! apropo de jante...am vazut ieri un golf IV combi cu jante cu spinnere ! in sf si cineva care nu apeleaza la capacele alea infecte cu spinnere ! inseamna k progresam..e bine..

johnson 09-07-07 13:29

Nu era pustiul din Roman in poza aia, dar a fost si el. In poza e coechipierul din Piatra la care ma refeream ca vine la cursa.

Ali_ump 09-07-07 15:11

QUOTE=johnson;989090]Nu era pustiul din Roman in poza aia, dar a fost si el. In poza e coechipierul din Piatra la care ma refeream ca vine la cursa.[/QUOTE]

Aaaa....io intelesesem ca merge Mihai ...no oricum daca mai mergeti sambata la Bc poate ajung si eu ...si facem o sesiune foto ...pe langa cea de antrenamente:D

johnson 09-07-07 17:20

pt cine il cunoaste, Mihai e numelele lui. Eu sunt foarte bucuros ca initiativa noastra e incurajata, chiar si aici pe forum, ca in alta parte nu am dat anunt si nu cred ca e cazul. Este tribuna acolo, loc de drifturi, eventual vorbim si cu baietii cu masinile de prin Bacau sa apara in zona. Chiar ar prine bine niste poze, eventual si ceva sustinatori. Iar daca nu am fost destul de convingator, pot sa va spun ca va veni si prietenul cu evo, dar de data asta cu motorul, care culmea e ca al meu, numai ca el participa de ceva ani la curse si poate mai furam cate ceva de el

Ali_ump 10-07-07 11:08

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 989494)
pt cine il cunoaste, Mihai e numelele lui. Eu sunt foarte bucuros ca initiativa noastra e incurajata, chiar si aici pe forum, ca in alta parte nu am dat anunt si nu cred ca e cazul. Este tribuna acolo, loc de drifturi, eventual vorbim si cu baietii cu masinile de prin Bacau sa apara in zona. Chiar ar prine bine niste poze, eventual si ceva sustinatori. Iar daca nu am fost destul de convingator, pot sa va spun ca va veni si prietenul cu evo, dar de data asta cu motorul, care culmea e ca al meu, numai ca el participa de ceva ani la curse si poate mai furam cate ceva de el

Eu desi nu am mijloc de deplasare ....o sa incerc sa ajung cumva ...eventual poate merge careva din prietenii tai cu vreo masina ...daca nu vorbesc cu baeitii si gasim o masina de mers.
O sa aveti sustinere ...cel putin din partea mea in orice initiativa legata de lumea curselor auto sau moto...

johnson 19-07-07 10:59

Am instalat power comanderu si am facut si testul dyno, cu mapa custom, cresterea de putere este sensibil mai mare. Dar tot nu sunt pe deplin multumit, avand in vedere ca mai este loc daca mai fac ''ceva''.
Mai sunt 3 zile...

Ali_ump 19-07-07 11:03

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 1004941)
Am instalat power comanderu si am facut si testul dyno, cu mapa custom, cresterea de putere este sensibil mai mare. Dar tot nu sunt pe deplin multumit, avand in vedere ca mai este loc daca mai fac ''ceva''.
Mai sunt 3 zile...

Niciodata nu poti fi pe deplin multumit...dar cred ca acum se comporta altfel motoru ...porcu nu se mai ingrasa in ajun...de acuma vezi ce rezultate obtii acolo si apoi daca tot mai este loc de "ceva" o sa faci dupa;) cine stie poate castigi jdemiii de euro :D

johnson 20-07-07 12:27

Diseara incerc sa semnez prezent la intalnirea saptamanala, cu motorul pregatit cu carenele de curse in versiunea finala. Serres, sosim!

Ali_ump 20-07-07 12:29

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 1006640)
Diseara incerc sa semnez prezent la intalnirea saptamanala, cu motorul pregatit cu carenele de curse in versiunea finala. Serres, sosim!

Pai vezi cum faci ca ai 50 de metri de venit de la garaj ...da-o incolo de treaba ....vii si cu Mihai....poate vine si Lucian:rolleyes2

johnson 20-07-07 12:39

o sa-i propun, cine stie poate il intereseaza. eu vin sigur si nu pt figuri sau laude, niste simple incurajari avem nevoie

Ali_ump 20-07-07 12:42

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 1006662)
o sa-i propun, cine stie poate il intereseaza. eu vin sigur si nu pt figuri sau laude, niste simple incurajari avem nevoie

John ...nu stiu altii cum percep intalnirea asta ... dar io niciodata nu am vazut-o la modu "figuri"...sau ceva de genu asta ...si tu stii bine asta ...de asta am propus locu respectiv ...pentru ca acolo o sa vina numai cine are de venit.
Cat despre incurajari ...le aveti deja din partea mea ...si o sa aveti si diseara la intalnire si din partea celorlalti baieti...sunt sigur de asta.
Cand plecati?

johnson 20-07-07 15:21

duminica, multumesc

Ali_ump 21-07-07 12:10

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 1006878)
duminica, multumesc

John multam fain de prezenta ...ai nimerit si tu cand am fost putini ...asta e ...astia suntem toti ...cei mai impatimiti.
Spor la treaba ca am inteles ca mai ai ceva de munca ...si incepe sa pui poze ;).
2 days left to go :D

Ali_ump 22-09-07 04:58

5 Attachment(s)
Cateva poze cu doua motoare care au animat sonor orasul vara asta :D

randysgby 07-10-07 11:52

eheeeee......as putea intra si eu in comunitatea voastra?:P, numai ca sunt din Bucuresti:)

Ali_ump 07-10-07 14:21

Quote:

Originally Posted by randysgby (Post 1136736)
eheeeee......as putea intra si eu in comunitatea voastra?:P, numai ca sunt din Bucuresti:)

De ce nu ...si asa suntem putini

randysgby 07-10-07 15:13

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 1136921)
De ce nu ...si asa suntem putini

ehe, multumesc Ali_ump, ce trebuie sa fac, exista vreo regula ceva?....sal si numai bine

Ali_ump 07-10-07 15:15

Quote:

Originally Posted by randysgby (Post 1136982)
ehe, multumesc Ali_ump, ce trebuie sa fac, exista vreo regula ceva?....sal si numai bine

Pai tu esti din Buc si stai in Neamt sau cum ? Nu trebuie sa faci nimic in mod special...cei din comunitatea din Neamt ...de obicei sunt cei care se intalnesc in fiecare saptamana Joia ...nu sunt reguli sau ceva de genu ...toata lumea pasionata este binevenita;)

GTRs 11-10-07 16:13

[QUOTE=Ali_ump;1112910]Cateva poze cu doua motoare care au animat sonor orasul vara asta :D [/QUOTE

Numai sonor?Vizual nu?deabia astept sa vina vara sa le mai aud/vad cate un pic:D

randysgby 11-10-07 17:39

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 1136985)
Pai tu esti din Buc si stai in Neamt sau cum ? Nu trebuie sa faci nimic in mod special...cei din comunitatea din Neamt ...de obicei sunt cei care se intalnesc in fiecare saptamana Joia ...nu sunt reguli sau ceva de genu ...toata lumea pasionata este binevenita;)

Da sunt din Bucuresti, nu stau in Neamt dar ma gandeam ca daca as veni si eu pe acolo, poate sa ne intalnim, cine stie, sa va cunosc si eu:):P

Ali_ump 11-10-07 18:47

No problem ...cand ajungi da-ne un semn ...sau ne gasesti in fiecare joi sau vineri ...in locatiile specificate pe paginile anterioare ;)

ionut17 11-10-07 18:58

13 Attachment(s)
niste poze din vara asta de la, lacul rosu,nu stiu daca sunt de la voi

Ali_ump 11-10-07 19:01

Ai nostri sunt ...;)

Ali_ump 24-10-07 22:06

27 Attachment(s)
Prin garaj pe la johnson:) si in curte

Nartik 24-10-07 22:21

Vai vai cum se aude motorashu albastru cu alb....iti urca inima la gat nu alta...:X:X

buddy_lexx 25-10-07 00:38

doar asa putine??? :)) f mijto`s toate!

VaLeX 25-10-07 00:41

super motoare :) ..

GTRs 25-10-07 09:57

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 1166125)
Prin garaj pe la johnson:) si in curte

vreau si eu una macar ca sunt foarte faine..sa le poarte sanatos

All times are GMT +2. The time now is 13:32.

- Copyright 2026 4Tuning