![]() |
Re: Xsara - TYF
Quote:
Vezi cum e cu frantuzoaicele .......2.0HDI...si pe Peugeot Partner face ravagii:))..... |
Trebuie sa ne miscam mai repede ca acuma vine aprilie si show-ul;)
|
aprilie pe naiba nu vezi k ne-a lovit cu martie.......
|
frumoasa masina. are ceva in ea xsara de o face sa arate beton dupa modificari :-P
pacat ca am si eu una care imi place la nebunie, dar se pare ca nu se vinde :sad: P.S.: arcuri fata iti mai trebuie sa nu mai stea pe spate 8) |
faina,parca iar sta bine cu negru pe capota si plafon :-) poate si niste jante cu buza lata in rest foarte reusit kitu bafta in continuare ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
S-au comnadat arcurile....dupa ce le pun o sa le fac poze.......4cm mai jos..:)
|
4 Attachment(s)
Some new...pics...
|
10 Attachment(s)
Sesiune foto cu sor'sa.....
|
sange latin frate...:))...sa avem grija de ele
|
frumoasa masina.......felicitari....de curiozitate la cat te-a ajuns toata afacerea ? :)
|
Cati Cp ti a dat chip RBN ...am si eu xsara si vreau sa mi pun si eu
|
salut ....frumoasa masina .....pot te intreb de unde ai luat masca aia ? ca eu nu gasesc nici la draq ..ms mult ......apropo....o sugestie...ce zici ..de niste flanse pe spate ?...am acelas model de xsara ....deocamdata e la vopsit ...dar o sa pun niste poze ....eu am jante azev a type 9j x 16 ...cu flanse de 35 mm ...gume strach ...cel putin eu zic , ca arata mai bine.....fabricantul a facut la masina asta rotile de pe spate prea bagate inauntru ...poate e o obsesie dea mea ...oricum frumoasa masina grij de ea
|
6 Attachment(s)
Gata am revenit scuzati de intarziere am avut ceva belele cu contul:P.....am mai facut ceva pe la masina cum ar fi:
- Badboylook - Faruri cu angeleyes Sonar negre (dupa un mic accident am zis k ar fi mai bine pe negru :P) - Am refacut bara fata bara spate si pragurile si hayonul s-a modificat putin - Jante threeface G Force 17'' cu flanse de 25mm spate si 15mm fata Totul cu ajutorul lui Mihai GhettoTuning!!! ...pe aceasta cale tin sa ii multumesc :P....si acum poze Enjoy!! |
arata foarte bine sa o stapanesti sanatos ..:D
|
foarte frumoasa capota,cu bandourile laterale nu face nimic?:-)
|
Multumesc ar fi in plan si bandourile sa vedem cum stam cu recesiunea :P.......
|
Jmechera rau :D
|
De ce ai pus la loc stopurile stock ?!
Vrei sa iti iei ceva cu fundal pe negru sau ? Foarte frumoasa masina asa cu noul look... |
Superba. Sa o stapanesti sanatos si sa n-ai parte de evenimente nedorite :)
|
Ms Adrian .... si a ta e ....... nu pot sa descriu in cuvinte cel mai genial C4 pe care l-am vazut....:D
quick_silver2.....am pus stopurile la loc pentru ca cele cu leduri imi faceau probleme si era sa pierd talonul de vreo 20 de ori pentru ele....am sa le fac pe astea negre |
2 Attachment(s)
Quote:
|
Invidia e frate cu romanu'........
|
am mers ieri o perioada pe langa tine ( un c4 alb) si pot sa pun ca masina este reusita!
felicitari! ca o remarca sau sfat, parca e prea clean bara spate....si prea dreapta. sper sa nu ma consideri rautacios...e o parere! |
nu ma supar stai linistit.....chiar iti admiram C4-ul e sooper ....chiar ii spuneam cuiva de C4-ul alb :P..... stai in zona Titan?
|
da stau pe la minis
|
Quote:
|
Re: Citroën Xsara - TYF
Frumoasa masina asta live Tyf :D Te-am vazut azi aproape de Unirii...pe linia lu' 19 :)(eram in galben total :lol:). M-ai erai cu inca un baiat in masina. Bafta cu ea arata super
|
pai poate mai schimbam niste impresii intr-o seara!:-)
|
Cum trage masina?
|
te-am vazut azi pe la Foisor!
bara spate????era stoc? parca era alta.... |
Pai pe la Foisor trec mereu k lucres pe Lascar la Asirom :P....te-am vazut de mai multe ori vezi k mai merg cu un matiz alb sau un tico albastru ...daca te claxoneaza cineva sa stii :))....bara spate da e stock ...m-am intors la normal dupa ce era sa ma rastorn de cateva ori :P....m-am cumintit ...fac tuning mai putin agresiv...:)
|
frumoasa masina, felicitari
|
ms....am scapat si de praguri am revenit k sa zic la normal...o sa pun si poze ....au cam ramas asa bad boy look ....hayonul clean si rotile....o sa vad daca mai umblu la ceva ....e recesiune :)))
|
salut....nu se mai aude nimic de masina? niste poze ceva sa vedem cum arata mai nou ......aveai cumva suspensie sport ?
|
Aveam doar arcurile pe fata sport.....masina e cam stock acum :P mai putin capota si hhayonul si evacuarea....merge taicamiu cu ea. M-am reprofilat :P....tot cu parfumarii :)) Renault Megane sedan....:D
|
nu dai arcurile?
de spate ai coborat-o ? daca da ...cum? barile le mai ai? |
Arcurile le am inca pe masina, de spate nu am coborat-o niciodata , statea ea lasata datorita fibrei de pe hayon si a barei spate,am avut noroc atunci. Ai grija la roti k eu am patit-o cu jantele si imi atingea mereu cauciucul in aripa, nu puteam sa iau mai mult de 2 oameni in spate.....a fost un chin cand am plecat la mare cu bagaje :D:D:D
|
asa e si la mine acum ......am roadster...doar 2 persoane :d
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:29. |
- Copyright 2026 4Tuning