Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Citroen (https://forum.4tuning.ro/201-masina-mea-citroen.html)
-   -   Citroën Xsara - TYF (https://forum.4tuning.ro/201-masina-mea-citroen/39532-citroen-xsara-tyf.html)

Alex_VTR 02-02-08 16:12

Re: Xsara - TYF

Quote:

Originally Posted by abis13_jgr (Post 1312258)
mai da bai asta..racerule si tu un telefon knd esti liber
...sa stam si noi la o tigara d vb...astept...sosea uda..si inghetata...k sa mergi de a latu:-P

Vezi cum e cu frantuzoaicele .......2.0HDI...si pe Peugeot Partner face ravagii:)).....

Jimmy_slide 02-02-08 17:08

Trebuie sa ne miscam mai repede ca acuma vine aprilie si show-ul;)

Alex_VTR 03-02-08 17:41

aprilie pe naiba nu vezi k ne-a lovit cu martie.......

FICu' 04-02-08 09:14

frumoasa masina. are ceva in ea xsara de o face sa arate beton dupa modificari :-P
pacat ca am si eu una care imi place la nebunie, dar se pare ca nu se vinde :sad:
P.S.: arcuri fata iti mai trebuie sa nu mai stea pe spate 8)

laurentiu_tim 04-02-08 19:59

faina,parca iar sta bine cu negru pe capota si plafon :-) poate si niste jante cu buza lata in rest foarte reusit kitu bafta in continuare ;)

Alex_VTR 09-02-08 11:26

Quote:

Originally Posted by FICu' (Post 1333871)
frumoasa masina. are ceva in ea xsara de o face sa arate beton dupa modificari :-P
pacat ca am si eu una care imi place la nebunie, dar se pare ca nu se vinde :sad:
P.S.: arcuri fata iti mai trebuie sa nu mai stea pe spate 8)

ms.....stiu trebuie sa le comand dar o coboara cu 4 cm si e cam panica cu bara aia pe fata dar oricum vreau sa ii comand arcuri.

Alex_VTR 09-02-08 11:28

Quote:

Originally Posted by laurentiu_tim (Post 1335285)
faina,parca iar sta bine cu negru pe capota si plafon :-) poate si niste jante cu buza lata in rest foarte reusit kitu bafta in continuare ;)

thnx.........jantele cu buza ai dreptate sa vedem anul asta ce facem poate reusim sa le schimbam:twisted::twisted:....dar cu plafonul si capota...mmmm.....nush ce sa zic am facut-o in photoshop si arata cam aiurea capota e mai bine simpla asa......cel putin asa imi place.....

Alex_VTR 29-02-08 07:36

S-au comnadat arcurile....dupa ce le pun o sa le fac poze.......4cm mai jos..:)

Alex_VTR 08-06-08 12:55

4 Attachment(s)
Some new...pics...

Alex_VTR 06-07-08 19:54

10 Attachment(s)
Sesiune foto cu sor'sa.....

Jimmy_slide 08-07-08 01:07

sange latin frate...:))...sa avem grija de ele

gavanel 29-03-09 23:27

frumoasa masina.......felicitari....de curiozitate la cat te-a ajuns toata afacerea ? :)

Spinars88 01-04-09 20:06

Cati Cp ti a dat chip RBN ...am si eu xsara si vreau sa mi pun si eu

RIcKO 23-04-09 11:28

salut ....frumoasa masina .....pot te intreb de unde ai luat masca aia ? ca eu nu gasesc nici la draq ..ms mult ......apropo....o sugestie...ce zici ..de niste flanse pe spate ?...am acelas model de xsara ....deocamdata e la vopsit ...dar o sa pun niste poze ....eu am jante azev a type 9j x 16 ...cu flanse de 35 mm ...gume strach ...cel putin eu zic , ca arata mai bine.....fabricantul a facut la masina asta rotile de pe spate prea bagate inauntru ...poate e o obsesie dea mea ...oricum frumoasa masina grij de ea

Tyfu 24-06-09 08:29

6 Attachment(s)
Gata am revenit scuzati de intarziere am avut ceva belele cu contul:P.....am mai facut ceva pe la masina cum ar fi:

- Badboylook
- Faruri cu angeleyes Sonar negre (dupa un mic accident am zis k ar fi mai bine pe negru :P)
- Am refacut bara fata bara spate si pragurile si hayonul s-a modificat putin
- Jante threeface G Force 17'' cu flanse de 25mm spate si 15mm fata

Totul cu ajutorul lui Mihai GhettoTuning!!! ...pe aceasta cale tin sa ii multumesc :P....si acum poze

Enjoy!!

RIcKO 24-06-09 08:46

arata foarte bine sa o stapanesti sanatos ..:D

laurentiu_tim 24-06-09 14:44

foarte frumoasa capota,cu bandourile laterale nu face nimic?:-)

Tyfu 25-06-09 20:05

Multumesc ar fi in plan si bandourile sa vedem cum stam cu recesiunea :P.......

AdrianC4 29-06-09 09:09

Jmechera rau :D

quick_silver2 06-07-09 04:19

De ce ai pus la loc stopurile stock ?!
Vrei sa iti iei ceva cu fundal pe negru sau ?
Foarte frumoasa masina asa cu noul look...

ballack 09-07-09 10:31

Superba. Sa o stapanesti sanatos si sa n-ai parte de evenimente nedorite :)

Tyfu 13-07-09 20:19

Ms Adrian .... si a ta e ....... nu pot sa descriu in cuvinte cel mai genial C4 pe care l-am vazut....:D

quick_silver2.....am pus stopurile la loc pentru ca cele cu leduri imi faceau probleme si era sa pierd talonul de vreo 20 de ori pentru ele....am sa le fac pe astea negre

Tyfu 13-07-09 20:22

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by ballack (Post 2472828)
Superba. Sa o stapanesti sanatos si sa n-ai parte de evenimente nedorite :)

Ms mult....evenimente au fost ......dupa cum urmeaza aripa stg fata lovita de invidie cu piciorul la mine in parcare ....la fel si capota facuta zig-zag cu cheia tot de invidie cred....si o mica neatentie un contact mic cu un Logan de la Alpha Security....:sad:

Jimmy_slide 13-07-09 23:49

Invidia e frate cu romanu'........

aiurica 19-07-09 23:34

am mers ieri o perioada pe langa tine ( un c4 alb) si pot sa pun ca masina este reusita!
felicitari!

ca o remarca sau sfat, parca e prea clean bara spate....si prea dreapta.
sper sa nu ma consideri rautacios...e o parere!

Tyfu 20-07-09 20:09

nu ma supar stai linistit.....chiar iti admiram C4-ul e sooper ....chiar ii spuneam cuiva de C4-ul alb :P..... stai in zona Titan?

aiurica 21-07-09 09:11

da stau pe la minis

Tyfu 25-07-09 07:57

Quote:

Originally Posted by aiurica (Post 2501009)
da stau pe la minis

vecinu' vecinu'.....:lol::lol:...la Potcoava sta si Tyfu :lol:

Alex30 22-08-09 22:11

Re: Citroën Xsara - TYF

Frumoasa masina asta live Tyf :D Te-am vazut azi aproape de Unirii...pe linia lu' 19 :)(eram in galben total :lol:). M-ai erai cu inca un baiat in masina. Bafta cu ea arata super

aiurica 23-08-09 23:10

pai poate mai schimbam niste impresii intr-o seara!:-)

algabone20 10-10-09 13:48

Cum trage masina?

aiurica 23-11-09 08:41

te-am vazut azi pe la Foisor!
bara spate????era stoc? parca era alta....

Tyfu 15-01-10 15:37

Pai pe la Foisor trec mereu k lucres pe Lascar la Asirom :P....te-am vazut de mai multe ori vezi k mai merg cu un matiz alb sau un tico albastru ...daca te claxoneaza cineva sa stii :))....bara spate da e stock ...m-am intors la normal dupa ce era sa ma rastorn de cateva ori :P....m-am cumintit ...fac tuning mai putin agresiv...:)

BogdanWRC 16-01-10 04:39

frumoasa masina, felicitari

Tyfu 17-01-10 08:19

ms....am scapat si de praguri am revenit k sa zic la normal...o sa pun si poze ....au cam ramas asa bad boy look ....hayonul clean si rotile....o sa vad daca mai umblu la ceva ....e recesiune :)))

RIcKO 03-04-10 20:11

salut....nu se mai aude nimic de masina? niste poze ceva sa vedem cum arata mai nou ......aveai cumva suspensie sport ?

Tyfu 04-04-10 10:13

Aveam doar arcurile pe fata sport.....masina e cam stock acum :P mai putin capota si hhayonul si evacuarea....merge taicamiu cu ea. M-am reprofilat :P....tot cu parfumarii :)) Renault Megane sedan....:D

RIcKO 04-04-10 11:26

nu dai arcurile?

de spate ai coborat-o ? daca da ...cum?
barile le mai ai?

Tyfu 05-04-10 10:18

Arcurile le am inca pe masina, de spate nu am coborat-o niciodata , statea ea lasata datorita fibrei de pe hayon si a barei spate,am avut noroc atunci. Ai grija la roti k eu am patit-o cu jantele si imi atingea mereu cauciucul in aripa, nu puteam sa iau mai mult de 2 oameni in spate.....a fost un chin cand am plecat la mare cu bagaje :D:D:D

RIcKO 05-04-10 10:49

asa e si la mine acum ......am roadster...doar 2 persoane :d

All times are GMT +2. The time now is 19:29.

- Copyright 2026 4Tuning