![]() |
re: Colantari auto profesionale
1 Attachment(s)
Colantari folie carbon, negru mat, negru lucios, carbon 3M, etc.
www.dcmdesign.ro Programari si informatii la : 0721.73.93.25 Preturile afisate mai jos in atasament nu contin TVA si nu sunt NEGOCIABILE. |
OFERTA EXTINSA pentru cei ce vin cu stickerul 4tuning.ro, 4SpeedSquad, FanaticMotorSport, Insomnia Racing lipit pe luneta masinii.
Acestia primesc o reducere de 10% si stickerul Carbonx gratis (oferta valabila NUMAI pentru folia imitatie de carbon). |
elemente de interior pt golf 4
ca de exmpl: manere, inj. head-unit....etc astept un raspuns si sunt chiar interesat ... multumesc |
sal lasa si mie un nr de tel sau un id de mess sau o adresa ma intereseaza sa fac si eu plafonu la un Stilo...multumesc anticipat.bafta
|
Salut. Da-mi un pm cu un numar de telefon si o adresa te rog. Vreau sa trec saptamana asta sau saptamana viitoare pe la tine.
|
Sa inteleg ca acuma folia pt o capota e acuma 200 Ron in loc de 130 Ron?
La 130 era ceva interesant .... la 200 esti deja peste restul. |
dap.... preturile au cam sarit in aer ... :)
|
Dati si o adresa va rog frumos ca as vrea sa vin miine pe la atelier.
|
salut, eu sunt din alba iulia si as vrea sa`mi fac ornamentele din intrerior (la un e46) si cred ca m`ar costa de vreo 3-4 ori mai mult benzina pana acolo :) asa ca nu se poate trimite doar folia? daca da zi`mi un pret pe metru sau cum se vinde :) ms
|
cat ma costa sa vin sa-mi scoateti si mie colantu de pe e46 compact? astept PM pls
|
ma intereseaza 2 panouri de plastic imbracate in folie de fibra de carbon. da-mi un pm plz cu numarul de telefon sa vorbim. merci
|
ma intereseaza daca poti colanta integral cu negru sau negru mat o mazda mx 5 din 2001
e cabrio .. deci nu are nevoie de plafon. cat dureaza, cat costa si daca tine la intemperii, spalatorii si griblura.... multumesc. |
10 Attachment(s)
Quote:
ID-ul este foarte sugestiv. Intrati pe c☺l@[email protected]☺ si veti afla preturile la sesiunea tuning exterior. |
Quote:
Avantaje: - se aplica destul de repede comparabil cu timpul necesar unei vopsiri - nu necesita matuirea vopselei vechi pentru a prinde cea noua pe care o doriti - micile zgarieturi de la crengi sau de la "chei" se rasfrang numai asupra colantului, nu si asupra vopselei originale, - piesa zgariata se poate inlocui foarte usor si foarte repede - costuri mici in comparatie cu vopsirea - daca se vrea revenirea la culoarea originala a masinii se decolanteaza foarte repede. |
daca tu esti sefu sau patronu...ca numai tin minte ce erai..tin sa mentionez ca esti cam..nu gasesc cuvantu acum...ceri bani si pe un pahar cu apa..eu am fost cu baiatu cu polo ala de mai sus bleo cu XEY la numar..pentru un porbagaj de polo de un metru latime si 30 cm inaltime..ai cerut cat ai cerut sa faci plafonu..sa pui adeziv la numar ai cerut bani,sa completezi albastru ala de pe porbagaj care vine intre luneta si palfon ai cerut bani..(normal intra in pretu plafonului)
Sa numai zic caacum sau dezlipit toate colturile de la folia de pe porbagaj DECI 1 mil aruncat degeaba ca trebuie data jos...si folia de pe plafon are zgarieturi de la montare care voi ati zis ca in 2 zile nu se mai vad dar se vad si acum...de la o luna de la montare.. Imi pare rau ca te am recomandat din poze parea ca iese Ok dar la 2 3 zile incepe sa ti para rau ca le ai facut. |
Eu tot la ei mi-am colantat masina (un punto alb) si nu am patit nimic... am lovit masina usor... dar folia nu a avut nimic... acum trebuie sa vin sa o colantez inca o data.
|
Te bagi la 2 borduri de scutere??
|
cat e pt dacia 1310 capotaaa,plafon si portbagaj?
|
Am si eu nevoie doar de o bucata mica ~A4. Gasesc la tine? Vreau sa-mi imbrac niste piese de pe bord. Poate ca nu ai speciale, dar niste resturi de la alte masini cred ca ai... :-)
|
10 Attachment(s)
Quote:
Daca ai impresia ca cineva face ceva gratis in ziua de azi, te inseli. Salariile, materialele, chiriile nu se platesc din "lucrari gratuite". Daca ai avut o problema, trebuia sa vii a doua zi, sau sa dai macar un telefon, ti se facea o programare urgenta si se remedia orice problema. Se mai intampla ca la masinile SECOND HAND, sau mai vechi de 2-3 ani sa fie foarte multa mizerie in spatiul dintre plafon si sina de pe laterale. Angajatii firmei noastre curata si degreseaza acele portiuni, insa nu vin cu lupa sa vada daca nu raman cativa milimetri cu grasime. E clar ca in acele portiuni nu se face prindere foarte buna. Insa exista solutii. Iti intelegem nemultumirea, insa nu te intelegem de ce nu ai sunat sau nu ai venit sa o remediem. |
Quote:
Se stie foarte bine : NU AI CUM SA MULTUMESTI PE TOTI, ZI DE ZI. INTOTDEAUNA VA FI CINEVA NEMULTUMIT DE CEVA. De pret, de faptul ca trebuie sa astepte la o programare, de faptul ca fiecare piesa are un grad de dificultate si ca ia ceva timp in a se colanta, de faptul ca daca masina are vopseaua sarita colantul nu o sa prinda foarte bine, de faptul ca se mai si zgarie daca vine un nebun cu o cheie pe ea (insa daca nu apasa foarte tare ai norocul sa constati ca trebuie doar folia inlocuita nu si sa revopsesti capota). Unii pot fi nemultumiti ca nu lucram si duminica - atunci cand au ei liber (de parca angajatii nostri sunt masini si trebuie sa lucreze non-stop). |
sal poti colanta bandourile de la o masina in culoarea caroseriei?spre exemplu una dintre masini e albastra si are codul culorii I45 si la ce bani ma duc cele 4 bandouri?
|
cum fac si io o programare, vreau sa colantez urgent cu folie carbon o capota si o bara fata de seat leon....astept raspuns
|
salut, o scurta intrebare...dc imi fac plafonul, capota si portbagajul trebuie sa-mi schimb culoarea in talon, din cate am inteles nu trebuie sa depaseasca 30% din culoarea initiala? masina este un ford ka, as dorii folie neagra. multumesc
|
Salut. Cat ar costa plafonul (Golf 4 scurt) imbracat in folie neagra lucioasa?
|
Salut. Oglinzile unui renault megane, le vreau gri antracit. Daca se poate la ce pret?
|
..........
|
Un pret pentru o capota de Opel Astra?
|
sal un prieten vrea sa isi puna o panglica de carbon pe portbagaj la o vectra c.un numar de tel te rog...............
|
2 Attachment(s)
Salut,spune-mi si mie cat ma costa o folie de imitatie carbon,cu tot cu montaj,pe capota-plafon-eleron complet(si asta daca se poate monta perfect pe tot eleronul)
Uite niste poze sa-ti faci o parere Mersi frumos;) |
Quote:
|
am sa va fac o vizita. Vreau sa imi fac toata masina negru mat.
|
1 Attachment(s)
Quote:
Hai sa va arat o masina. Pun in joc colantarea unei capote in fibra de carbon gratis daca veti ghici ce se va face la masina asta in urmatoarea zi. Sa va explic ce a avut masina. Sau mai bine spus ce nu a avut. Masina a fost lovita in spate si un pic pe laterala dreapta. Tinichigii, meseriasi au dat cu un pic de chit si gata. Noi am luat masina, am nivelat zona cu chit, si in plus dreptunghiurile lasate pe portbagaj de "meseriasi", am tras o vopsea metalizata (ca sa prinda bine autocolantul), urmand sa ii facem o cosmetizare din autocolant. Din pacate nu am avut vopsea la culoare, clientul dorind sa ii facem lucrarea cat mai repede. Spoilerul spate cu portiuni de vopsea sarita, etc. se va colanta, insa nu va umple golurile. Oricum, ce o sa iasa o sa va placa. Doar suntem de la colantari'ro. Primul care ghiceste ce i se va face masinii va primi gratis o colantare cu imitatie de fibra de carbon din partea firmei DCM. |
Eu cred ca masina va fi colantata complet. Negru mat , iar unele ornamente (banouri, suport numar, manere, eventula "fusta" bara fata/spate....) vor fi in carbon sau stiu si eu... Parerea mea este ca va fi imbracata complet, in doua tipuri de material.
|
Colantare totala cu imitatie fibra de carbon.
|
doresc sa-mi fac la voi plafonul negru lucios la o octavie alba. Mentionez ca am si trapa. Acum intrebarea este daca autocolantul are luciul unei vopsele, ma gandesc sa nu se vada diferenta evidenta de finisaj. Si inca ceva. Am vazut masini colantate foarte bine, dar autocolantul avea mini zgarieturi pe el, din cate am inteles sunt inevitabile pentru ca atunci cand se monteaza se zgarie la intindere:shock:. Asa sa fie oare?
Da-mi un raspuns si un pret te rog. Poti sa-mi faci si o programare in avans. |
Quote:
|
ii faceti un sticker mare p care scrie "de vanzare"
|
5 Attachment(s)
Quote:
Nu s-au facut si elementele cu alta nuanta, insa e ok. Ai ghicit. Poti suna sa faci o programare pentru colantarea capotei / plafonului / portbagajului gratis la 0721.73.93.25 |
Multumesc colantariRO! :bunch:
O sa mai dau un telefon ptr programare, probabil saptamana viitoare!Cel mai probail masinuta mea va avea plafon negru lucios :rolleyes: |
| All times are GMT +2. The time now is 07:14. |
- Copyright 2026 4Tuning