Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Noul Nissan Skyline Coupe (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/39465-noul-nissan-skyline-coupe.html)

Morro 31-05-07 14:57

Re: Noul Nissan Skyline Coupe

doamne nu pot sa ma abtin din a exclama ca mai multa incompetenta automobilistica decat pe thread-ul asta nu am vazut in viata mea .... si au incercat deja de vreo 3 ori sa le explice niste oameni cu cap cum sta treaba ... si astia se dau mari ca cica le place masinile ... bah sunteti LA PAMANT cu cultura (auto)...
si ca sa incerc si eu ca altii inaintea mea pe acest thread:

ACEASTA MASINA NU ESTE URMASUL NISSANULUI SKYLINE GTR ... intelegeti? e ca si cum ati zice ca noul lancer e varza ca evo 9 era mai smecher ... valeu valeleu

Bogdan_mb 31-05-07 16:23

Quote:

Originally Posted by Morro (Post 927183)
doamne nu pot sa ma abtin din a exclama ca mai multa incompetenta automobilistica decat pe thread-ul asta nu am vazut in viata mea .... si au incercat deja de vreo 3 ori sa le explice niste oameni cu cap cum sta treaba ... si astia se dau mari ca cica le place masinile ... bah sunteti LA PAMANT cu cultura (auto)...
si ca sa incerc si eu ca altii inaintea mea pe acest thread:

ACEASTA MASINA NU ESTE URMASUL NISSANULUI SKYLINE GTR ... intelegeti? e ca si cum ati zice ca noul lancer e varza ca evo 9 era mai smecher ... valeu valeleu

Adevarul e ca ai foarte mare dreptate, zici ca ne aflam pe forumul de la Acasa TV . Doar cititind titlul topicului am stiut ca vor aparea astfel de posturi. Exact acelasi lucru sa intamplat si la topicul cu noul Mitsubishi Lancer, Subaru Impreza , etc. Sincer, posturile respective ar merita sterse.

Skyline nu reprezinta doar super mega racheta cu tuNNing din NFS ...

EVOLUTION8 01-06-07 09:45

Ei asociaza Skyline-ul cu R34 GT-R si de minim 4-500 de bhp !

Au fost multe modele de Skyline incepand din 1957 cu ALSI-1 !!

xxdadixx 04-06-07 22:27

. Pentru cei dezamagiti de G35 viitorul G37 :lol: GTR va avea tractiune integrala si in jur de 450 de cai si nu va fi derivata dintr-un sedan. http://news.windingroad.com/wp-conte.../skyline-5.jpg

andrei.badea 05-06-07 08:20

Nissan nu se joaca...iar vor sa fie primii...si vor reusi

mareo 11-06-07 18:18

da a lexus . . .

200SX 20-06-07 19:12

http://www.gtrproto.com/
adevaratul Skyline daca se poate spune asa

nutzuXXL 30-06-07 15:08

nu se compara cu generatia precedenta ... s-a dus si legendaru skyline

T.rac3Er 01-07-07 16:22

ce de experti se arata peste tot :rolleyes2 ..stfu n00b

mistreku 01-07-07 16:48

l-au cacat shi pe asta..s-a dus shi skyline-u'..

_SSS_ 01-07-07 16:55

mai bine inchide cineva thread-u ca numa aiureli se posteaza pe el...

FuBo 07-07-07 01:22

dezamagitoare masina...ma asteptam la ceva muuuuult mai agresiv si mai putin luxos:(

RoSonic 05-10-07 12:25

3 Attachment(s)
Nissan Skyline Coupe

Nissan a introdus Skyline-ul Coupe in oferta dealerilor din Japonia.
Motorul este un V6 de 3.7 litri, VVEL (Variable Valve Event and Lift), cu "nume de cod": VQ37VHR. Puterea dezvoltata de acesta are o valoare de 333Hp. Cutia de viteze poate fi una manuala in 6 trepte cu rapoarte scurte, sau o cutie automata in 5 trepte.

Takashy_Vtec18 05-10-07 13:32

Frumos noul Skyline Coupe....dar parca modelul precedent ,R-34 , era mai agresiv...oricum arata bine............

gavrila 05-10-07 14:05

misto masina da nu mai e sport...deja e lux si comfort..

timmyamza 05-10-07 14:34

nu prea pare sport masina

UNLORD 05-10-07 15:30

Nu va lasati pacaliti de titulatura de Skyline! Exista si limuzina Skyline la fel de nespectaculoasa ca si coupeul asta! Adevaratul urmas al legendarului Skyline se va numi GT-R si va avea in jur de 450-500 hp

T-Bone 05-10-07 16:24

cum au spus si cativa mai sus uitati adevaratul nissan skyline
R(36 cred).nu e acelasi lucru cu nissan skyline
nissan skylinenu NU este acelasi lucru cu nissan skyline gtr

T-Bone 05-10-07 16:24

http://www.edmunds.com/il/nissan/skyline

Rasputin 05-10-07 17:07

Dragutza dar seamana cam mult cu Infiniti.:-)

ShErPiShOr 05-10-07 18:56

e nashpa rau fatza de R34
shi au renutzat la stopurile alea marpha :| - BIG MISTAKE

Ionutz maniacu 05-10-07 23:03

Modelul asta seamana foarte mult cu Infiniti G35.Mult mai bine arata R34 putin modificar in partea din spate si umblat putin la mecanica

Coss_min 06-10-07 09:11

3 Attachment(s)
Asa arata viitorul skyline gtr. Chestia asta ce ati prezentat-o cred ca e un infiniti pentru piata europeana. Scuze pt calitatea pozelor altele nu am gasit

sKyNeT 06-10-07 12:56

Quote:

Originally Posted by Coss_min (Post 1135175)
Asa arata viitorul skyline gtr. Chestia asta ce ati prezentat-o cred ca e un infiniti pentru piata europeana. Scuze pt calitatea pozelor altele nu am gasit

nu. ce ai pus tu este nissan gtr. vezi ca e un topic pentru gtr. acela rosu este noul nissan skyline coupe.

Mantra 06-10-07 16:28

modelul anterior arata mult mai misto

Coss_min 07-10-07 16:18

Atunci scuzele, mele nu stiam citisem ca nissan gtr va fi urmasul lui skyline r34. Si o mica intrebare. Pe skyline-ul r34 tot Gtr scrie nu scrie skyline. De ce?

AK-ZER 07-10-07 18:22

Quote:

Originally Posted by Coss_min (Post 1137040)
Atunci scuzele, mele nu stiam citisem ca nissan gtr va fi urmasul lui skyline r34. Si o mica intrebare. Pe skyline-ul r34 tot Gtr scrie nu scrie skyline. De ce?

pe skyline-ul r34 nu scrie neaparat GTR. GTR e modelul de top doar.. exista skyline GT, GT-X, GT-V, GT-T si asha mai departe...deci noul GT-R nu va fi uramsul lui R34 va fi urmasul lui R34 GT-R... poate nu stiai dar skyline este o masina sedan.. dar are si variante coupe

Bogdan_mb 07-10-07 21:01

Quote:

Originally Posted by AK-ZER (Post 1137251)
pe skyline-ul r34 nu scrie neaparat GTR. GTR e modelul de top doar.. exista skyline GT, GT-X, GT-V, GT-T si asha mai departe...deci noul GT-R nu va fi uramsul lui R34 va fi urmasul lui R34 GT-R... poate nu stiai dar skyline este o masina sedan.. dar are si variante coupe

ei stiu doar ca skyline e cea mai tare masina din nfs deci nu vad rostul sa le explici ...

Coss_min 09-10-07 19:37

Nu eu stiu ca skyline e o masina facuta de nissan are motor de 2.0 si cam atat. Nu ma intereseaza nissnul si de aia nu stiu f multe detalii tehnice. A si apropo nfs-ul l-am terminat cu rx7 si nu cu skyline ;). Si vad ca toata lumea bate apropouri aici eu sunt sigur ca macar 80% din cei de pe forum au jucat nfs .

Coss_min 09-10-07 19:45

A si inca ceva de unde stii ca skyline e cea mai tare masina din nfs? Sa nu imi zici ca de la un prieten ca iti creste nasul ca la pinochio:)

Bogdan_mb 10-10-07 01:19

Quote:

Originally Posted by Coss_min (Post 1141131)
Nu eu stiu ca skyline e o masina facuta de nissan are motor de 2.0 si cam atat. Nu ma intereseaza nissnul si de aia nu stiu f multe detalii tehnice. A si apropo nfs-ul l-am terminat cu rx7 si nu cu skyline ;). Si vad ca toata lumea bate apropouri aici eu sunt sigur ca macar 80% din cei de pe forum au jucat nfs .

baiete , nu m-am luat de tine ca te joci nfs (recunosc si eu l-am incercat acum 2 ,3 ani) doar ma enerveaza cand foloseste careva informatii din jocuri pentru asi da cu parerea in legatura cu ceva masina ;) ... sper sa ma fi intales de data asta.

Coss_min 10-10-07 08:18

Deci chestia cu gtr nu am luat-o din NFS ci dintr-un reportaj si tin minte ca il vazusem inainte de a aparea jocul si aia prezentau masina ca pe un nissan gtr ,apoi am aflat ca respectiva masina se numeste skyline. Si AK-ZER mi-a explicat de ce este asa si nu a dat prin balarii ca tine.

ynp_46 14-10-07 04:10

Quote:

Originally Posted by RoSonic (Post 1133788)
Nissan Skyline Coupe

Nissan a introdus Skyline-ul Coupe in oferta dealerilor din Japonia.
Motorul este un V6 de 3.7 litri, VVEL (Variable Valve Event and Lift), cu "nume de cod": VQ37VHR. Puterea dezvoltata de acesta are o valoare de 333Hp. Cutia de viteze poate fi una manuala in 6 trepte cu rapoarte scurte, sau o cutie automata in 5 trepte.

Seamana a Infinity, nu mai stiu care:))ala tot cu 2 usi:lol: dar asta stiu sigur:rolleyes2

T.rac3Er 15-10-07 19:34

nu mai spune?! :lol: :lol: :lol: :lol:
de ce oare?! :lol: :lol:

fratzika 17-10-07 01:37

G35 Coupe sau Altima Coupe, doar alta motorizare...zic eu

UNLORD 18-10-07 16:09

Poze oficiale cu urmasul Skyline-ului si care poarta numele de GT-R:

http://www.autocar.co.uk/News/NewsAr...lCars/228634/#

http://www.autocar.co.uk/News/NewsGa...R=228634&EL=-1

unchiulNOS 20-10-07 00:50

GT-R este construit pe o noua platforma, practic o evolutie a celei pe care Nissan isi asambleaza astazi gama proprie (350Z sau linia Infiniti).
motor V6 biturbo de 3.8 litri care scoate 473 de cai la 6400 rpm si un maximum de 587 Nm intre 3200 si 5200 rpm. Normal, un sistem de tractiune integrala, puterea fiind transmisa rotilor prin intermediul unei cutii automate cu sase trepte construita in stil DSG. Raportul de putere este 50/50 in conditii normale (pana la 40 km/h), insa poate ajunge pana la 2/98 in cazul in care acceleratia e la podea. Performantele : 3.5 secunde pentru 0-100 km/h si viteza de top de 310 km/h. Suspensiile Bilstein damptronic pot fi setate in trei moduri diferite, in functie de conditiile de condus (Racing, Sport si Comfort).

ovydioo 20-10-07 11:30

nissan skyline coupe sau infinity nu mai stiu cum sunt acc masina nu foarte impresionanta as zice dar sa nu deschidem subiectu' gt-r.

forbidden 25-10-07 11:38

interiorul e super . 10 x restul e frumusel. nice job

alex-mishu 19-11-07 14:24

Arata bine pt o masina de plimbare...
Dar asteptam Skyline-ul GT-R....

All times are GMT +2. The time now is 01:09.

- Copyright 2026 4Tuning