Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Unde spalam masina in Cluj - Spalatorii de calitate (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/39407-spalam-masina-cluj-spalatorii-calitate.html)

Fixius 04-08-07 21:49

Re: Unde spalam masina in Cluj - Spalatorii de calitate

Quote:

Originally Posted by paul_cj,,,v12 (Post 1030076)
ce mai tare spalarori e in Ghiorgeni acolo la mercur da sa deschis si una in Plopilor u baetii fac treaba.............

acolo... kiar ii cea mai naspa... atata tot ca e non - stop, dar in rest.. si si murdara.. in comparatie cu altele... si nici nu te primesc bine, si cateodata nici nu te baga in seama...

bexx 09-08-07 21:53

la fel ca si pe cehoslovaciei.. varianta zorilor manastur pe partea dreapta la coborare, cladirea mare.. de birouri probabil... pretz ok si ai si ceva moca la cateva spalari.. (parerea mea, nu dati cu pietre! :p)

Piry 13-08-07 10:36

ATENTIE! spal masini in fata blocului, calitate garantata pret mic de tot.

Fixius 15-08-07 08:18

mai este inca o spalatorie.. e cam scumapa.. dar.. e de calitate.. cum dai sa mergi in cartodrom... pe stanga.. pe strada cu sc de soferi alfa.. plus ca e deschisa pana la ora 22:30

are numai aparatura de ultima ora...

Fixius 15-08-07 08:20

Quote:

Originally Posted by CJ-01-WOB (Post 916660)
este vreo spalatorie in cluj care foloseste buretele si nu spuma activa?

spalatoria nova.. de pe dorobantilor.. are si burete, si foloseste si spuma activa...

inca te intreaba ei.. cum preferi sa ti-o spele...

blondina_m3 24-08-07 13:52

sal,este o spalatorie super tar in spre gara,cum mergi de la politie,spala foarte bine baietii de acolo,shi pe langa podul din marasti cu cobori sa mergi spre groapa..

Detman 24-08-07 23:25

eu imi spal masina pe corneliu coposu, la spalatoria dunarea. sunt f multumit de serviciile lor :).

szlehel 07-01-08 10:53

sa deschis acum una pe Plevnei la numaru 27 parca. Willy Wash se cheama si e super si la pret si la calitate. Patronul e tot timpul acolo.

CJ-86-UHE 07-01-08 14:21

aveti grije ce va lasati in masini la spalatoria nova de pe dorobantilor..

NightRider 08-01-08 00:08

sau la cea de langa petrom pe aurel vlaicu...

Piry 08-01-08 10:47

asa s-a ajuns? lasa ca data viitoare cand ma duc am sa am grija ce las in masina......O BOMBA

DaNuTzU' 08-01-08 17:26

cel mai bun interior se face la mine:P...prietenii stiu de ce;)

lancerEvo 08-01-08 17:48

vlade de ce te-au facut aia de langa petrom? tata tot acolo spala masina...si si eu din cand in cand... sa am grija p viitor

CJ-07-SRX 16-01-08 10:59

am citit tot topicu ... spalatorii multe
dar as vrea sa stiu una super ok si unde pot ajunge cu o masina JOASA ...
deci sa nu fie denivelari , gropi , borduri :)

DaNuTzU' 16-01-08 11:30

ar fi la selgros fara denivelari si unde poti intra cu masina joasa;)
si una dintre cele mai bune de fapt cea mai buna e pe teodor mihali sau ceva de genu pe partea cu rao dar mai spre gheorgheni;) in curte se pun si folii auto si este si o sala de fitness pt femei!(si aici poti intra dak te chinui umpic)

Fixius 16-01-08 21:44

si acolo cum mergi in cartodrom, daca ai grija intrii bine,si e kiar buna spalatoria

linkk virgil 04-02-08 16:52

UNDE SA NU VA SPALATI MASINA!!! la spalatoria de pe varianta vis a vis de cora in incinta unei benzinarii servicii sub toate asteptarile. Pe usa lista de preturi exterior 15 ron care zic ei include stersul pragurilor si presurile .Las masina si merg inauntru sa platesc la casa era un "roman" cu accent arabesc si un aer superior pt care bonul de casa e optional, adica-l primesti numai daca-l ceri. (bine ca platim noi impozite ca prostii). Baietii de acolo se uita mai ciudat daca nu le lasi ceva ca saracu patron nu cred ca are de unde dar cel mai important rezultatul l-am vazut doar acasa cand am ajuns la lumina mai buna am obs pragurile jegoase de presuri nici macar nu s-au atins iar masina era plina de zone murdare. Probabil ca lumina era de vina si masina inchisa la culoare.

bzsa 04-02-08 17:29

nici la spalatoria Mercur nu e prea de laudat interior/exterior 30 de ron
cica la exterior iti da pe geamuri cu silicon dar nici vb de asa ceva mai este cate unul care te intreaba daca vrei sa iti puna silicon,iese seful lor si ii zice de jenti ca sunt murdare la care al meu dupa ce o sters masina o luat jetul o dat peste masina inclusiv jenti si imi zice ca e gata:lol:
iar interiorul inseamna aspirat in masina si curata presurile iar care mai are chef iti sterge bordul cu o carpa uda:lol:
mai sunt si 2-3 baieti care fac treaba buna dar restul mai lasa de dorit:rolleyes2

Laju 05-02-08 03:03

Brancusi langa diana....dupa cladirea cu banca transilvania.....plangeri nu am auzit....cine umbla la il caffe acolo isi spala masina....poate intelege cineva ce vreau ca sa spun....

sfigmo 05-02-08 07:25

Quote:

Originally Posted by Laju (Post 1335966)
Brancusi langa diana....dupa cladirea cu banca transilvania.....plangeri nu am auzit....cine umbla la il caffe acolo isi spala masina....poate intelege cineva ce vreau ca sa spun....

Lajule cine umbla la Il caffe acolo isi spala masinile si prin parcul service intre probe :p

Laju 06-02-08 00:33

Eu ma refeream strict la cei ce isi spala masina acolo...la capitolul parc service...nu stiu,nu ma bag....

Shade 22-04-08 16:36

La VSV pe varianta Zorilor Manastur, ca e aproape de casa si sunt bunicei baietii. La Nova pe Dorobantilor daca stai langa ei o spala bine, dar trebuie avut grija la ce lasi in masina ca in cazul fericit ti le muta de nu le mai gasesti. La nova in Piata 1 Mai nu recomand. la mine a durat aproape o ora interior si exterior. au iesit vreo 5 masini intrate dupa mine si eu inca nu aveam exterior gata. cand a terminat mai aveam pete de praf, presurile din spate nu au fost mutate, parbrizul nu a fost sters, lucratorii s-au comportat aiurea... nu ma mai duc acolo.

CJ-01-WOB 08-06-08 21:39

cat se lasa ciubuc la un spalat in / out aici?

Fixius 08-06-08 22:28

intre 3 si 7 lei...

DaNuTzU' 09-06-08 00:09

te sfatuiesc sa le dai inainte ciubuc! daca nu nu isi prea fac treaba numai fuseresc;)

KoKozula 09-06-08 08:29

se lasa ciubuc la spalat de mashini ?! :O

noh las-o-n franzela ... :|

vlad_VSV 09-06-08 13:52

si asa numa in batjocura si pe fusereala le spala (nu chiar toti :))...da majoritatea

Jokerman170 09-06-08 16:50

nush daca s-o zis, in capatul manasturului pe calea floersti chiar unde se face dreapta la pod spre cora ii o spalatorie buna cu doar 12 lei spuma si spalat amanuntzit

CristianD 10-06-08 11:22

cica la Clujana sa deschis o spalatorie si spunea un cunoscut ca spala bine interiorul ...

KoKozula 10-06-08 14:00

AM vazut la Clujana spalatoria ... are 8 sau 10 boxe.... deci macar nu stai la cuada.... da nu mi-am spalat numa radiatoru .. deci nu stiu cum spala mashinile aia acolo

Fixius 10-06-08 22:55

acolo spala foarte naspa.. e una si aceasi cu spalatoria nova de pe dorobantzilor !!!

CristianD 12-06-08 13:02

Nova parca avea reputatia de "spala bine la interior"
poate so mai fi schimbat ceva ...
De spalat nu am spalat, deci nu stiu, am scris doar ce mi-a zis cineva.

CJ-01-WOB 12-06-08 20:53

mda intrebasem de ciubuc pt ca am lasat 7 lei si am primit raspuns ceva de genu : '' apoi numa atata sefu '' ?

oare pentru ce platesti spalatul atunci ?

alta faza la omv prin februarie cand am fost , l-am rugat pe un tip de acolo sa i dea 2 jeturi pt mine pt ca nu vroiam sa ma murdaresc si sa ma ud tot(oferindu-i 10 lei ) la cere omul fara jena a zis NU - 15 . ce oameni :rolleyes2
puturosi .

am spalat-o eu normal.

Kent8 12-06-08 22:23

15 lei + inca 10 lei jetoanele?

Fixius 13-06-08 10:59

Quote:

Originally Posted by CristianD (Post 1586615)
Nova parca avea reputatia de "spala bine la interior"
poate so mai fi schimbat ceva ...
De spalat nu am spalat, deci nu stiu, am scris doar ce mi-a zis cineva.

am fost cu 3 focusuri si un astra H acolo sa le spal.. inainte sa merg la targ in mures.. cu ele..
si dupa vreo ora jumate.. m-am dus.. cu ele... de toata jena..

Pe cand am ajuns in mures.. le-am mai spalat eu o data....

deci: eu nu recomand la nimeni sa spele acolo...

si cei si mai important.. sa aveti grija ce lasati in masini...

mrk84 13-06-08 14:13

nu stiti unde se face polish? pt scoaterea zgarieturilor...

CristianD 13-06-08 14:22

eu imi spal masina la mercur doar pt ca au boxe multe si chiar daca se face coada nu stai foarte mult. de obicei dau intre 5 si 10 lei la cel care spala. ii dau inainte sa se apuce de treaba si spala bine.

apropo
WOB ai numere straine ? poate de aia ?

KoKozula 13-06-08 15:51

dar eu tot nu pricep dece sa dai 10 lei la ala care spala mashina si inca 15 lei ca sa ti-o spele. un metru cub de apa ma gandesc ca e .. vreo 2.5 lei .. si din 1000 de litri de apa... se spala minim 10 mashini ... dece sa platesc eu 25 de lei ca sa mi se spele mashina ?

mi se pare absurd! Nici la restaurant cand mergi si mananci de 20 de lei nu lasi bakshish de 10 lei ...

CJ-01-WOB 13-06-08 17:36

n-am numere straine umblu cu masina lui frate-mio .

ontop: inteleg ca e frumos si sanatos sa lasi ciubuc pentru niste servicii ( la restaurant /frizer/spalatorie ) dar sunt unii chiar nesimtiti si iti cer lucru asta .
nicaieri dincolo nu se cere atata ciubuc cat se cere aici ..

KoKozula 14-06-08 08:16

pai bine... lasi ciubuc... daca DUPA ce a terminat treaba mashina e spalata cum trebe ...NU?!?!

la restaurant/frizerie dai ciubucu inainte?

All times are GMT +2. The time now is 06:30.

- Copyright 2026 4Tuning