Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   my car ....din "79 (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/39394-my-car-79-a.html)

shorty_23 10-10-07 22:47

Re: my car ....din "79

masina arata ff bn...chiar imi place,curata,ingrijita...un sg lucru o stik....banda aia d p faruri...ii sta aiurea cu ea.in rest e super.bafta in continuare!

lord_hades 11-10-07 22:05

Quote:

Originally Posted by shorty_23 (Post 1143343)
masina arata ff bn...chiar imi place,curata,ingrijita...un sg lucru o stik....banda aia d p faruri...ii sta aiurea cu ea.in rest e super.bafta in continuare!

in realitate arata mai bine decat in poze ... si banda aia aia e facuta din piele neagra care candva am prins-o cu ceva adeziv se pare f bun din moment ce nu le pot da jos :rolleyes2 , (noroc ca imi place cum se vede si nu le dau jos ;) ), plus ca nu ma afecteaza deloc pe timp de noapte :D

montero 13-10-07 04:02

un volan sport si o sa arate super-bine , bine deja arata

expres 02-01-08 23:37

dacia ta imi aduce aminte a lui tata ..r.i.p ...era la fel de intretinuta numai k nu avea faruriri dastea si barile erau nichelelate ..:P .... si acum am niste piese de dacie pe la subsol :)) ..o gramada kiar :))

RobertRFG 02-01-08 23:44

frumoasa masina ai daca ai mai micsora garda la sol ar da super bine(pacat ca nu ai barile nichelate,poate gasesti ca ar arata super)bafta in continuare:)

lord_hades 03-01-08 16:28

1 Attachment(s)
barile urmeaza a fi cromate cum erau, nu va ramane pe negru doar ca momentan caut sa vad cine le-ar face pentru cat si sa pot compara cum ar fi mai bine daca as lua 2 gata cromate "in stare buna " sau sa le fac pe astea care nu au nici un gram de rugina .De coborat numai pe fata as vrea un pic ca pe spate e destul de joasa ... nu are rost sa o cobor prea mult ca apoi fac aspirator de pietre si borduri din ea :lol:
Intre timp i-am facut cadou(pereche) un accesoriu nichelat la deschiderea usilor nici nu stiam ca exista asa ceva pentru dacia :oops:

shorty_23 03-01-08 17:01

sall!!!
io cred k te-ar costa mai putin dak ai cumpara 2 de'a gata...
te duci p la desmembrari sau p la remat si gasesti...si poate la un pret destul de bun.....
P.S: poate gasesti de frantuzoaica :-) :-) :-)
bafta!!!

RobertRFG 03-01-08 17:45

Quote:

Originally Posted by shorty_23 (Post 1272973)
sall!!!
io cred k te-ar costa mai putin dak ai cumpara 2 de'a gata...
te duci p la desmembrari sau p la remat si gasesti...si poate la un pret destul de bun.....
P.S: poate gasesti de frantuzoaica :-) :-) :-)
bafta!!!

chestia naspa este ca se gasesc extrem de greu si daca e sa gasesti sar putea sa nu le gaseasca intro stare chiar atat de buna:sad:

lord_hades 03-01-08 18:01

de asta mie ca starea in care ar fi gata cromate nu va fi satisfacatoare .... vopsea care sa imite cromul in cel mai rau caz e singura solutie care ar fi ..dar sper sa nu ajung acolo ..mai caut :D

RobertRFG 03-01-08 18:12

pai mult succes in a gasi barile cromate.daca cunosti pe la dezmembrari ai putea sa vb cu aia de pe acolo in caz ca iti gasesc unele bune sa ti le pastreze si sa te anunte.

shorty_23 03-01-08 18:40

intra p daciaclub si vb q baietii cu "dacia 1300 frantuzoaica"...
http://www.daciaclub.ro/Mergi-la-ult...603-s5610.html
poate te vor ajuta ei....

lord_hades 03-01-08 19:14

ms pentru info ;)

shorty_23 03-01-08 19:46

cu placere!!!!;)

shorty_23 20-01-08 19:17

ai rezolvat problema cu barile????

lord_hades 21-01-08 10:26

nu prea am avut timp ca sunt in cautarea unei noi " surse " de venit (loc de munca:sad: ) ,urmeaza apoi luarea la rand a dezmembrarilor auto :D

lord_hades 25-02-08 19:13

1 Attachment(s)
Duminica am iesit la vanatoare de piese :D bari nu prea am gasit adica nu mi-a prea satisfacut exigentele dar in schimb am gasit stopuri spate frantuzesti cu banda cromata stanga dreapta :D la 10 ron amandoua :shock:

shorty_23 25-02-08 20:28

c misto!!!:-)
am cautat si io...dar n-am gasit intregi!:cry:

cheder 25-02-08 22:35

ma scuzati ca m-am bagat in seama dar m-a atras thread-ul tau si am vazut ce s-a vb pe aici.....sa nu faci prostia care am facut-o eu ....acu imi e foarte greu sa o repar ...am incarcat-o cu toate mizerile din vitan si acum imi pare rau ca mi-am facut un calcul si am dat peste 10mil in prosti .....parerea mea e sa o faci cat mai originala....sau simpla (jos bare, niste jante un pic mai mari, lasata, o vopsea beton, mici imbunatatiri la motor, un esapament asurzitor).....parerea mea....inca o data scuze......succes

cheder 25-02-08 22:37

am eu o bara cromata conservata foarte bine ........pm

lord_hades 26-02-08 08:30

inafara de bari cromate si grila de aerisire de pe lateral cromate altceva nu mai vine pus pe masina ,ramane la faza asta nimic incarcat pe ea , coborata va fi mai incolo , inainte vreau sa o pun la punct pe sub ea numa sa dea caldura:-)
PS:Nu trebuie sa iti ceri scuze ,orice parere buna sau rea e binevenita 8)

AlexN0S 26-02-08 12:01

o masina foarte frumoasa si intretinuta zic io... chiar dak e din 79 arata super imi place .. bafta

cipoNCE 26-02-08 22:18

lord_hades poti pls mult de tot sa imi faci si mie un vt la a mea? vezi topicul sv 02 nce, daca poti face dupa ultimele poze cu ce am precizat in ultimul post si sa le uploadezi acolo pe topic. thx
p.s. sorry de offtopic

lord_hades 31-05-09 13:51

5 Attachment(s)
..demult nu am mai postat nimic,din pacate nu am prea avut timp dupa ea :cry:
si un update al masinii :am avut surpiza acuma cateva luni sa vad ca semilonjeronul stanga dadea semne deja saracu ca a cam "obosit" asa ca a primit cadou 2 semilonjeroane (stanga dreapta) noi ca am zis ca nu merita sa ma chinui cu petecit si alte cele,nu ca s-ar mai fi putut petici ceva la cum era deja semilojeronul :lol:
In curand o sa urmeze o antifonare pe dedesubt si apoi un set motor daca totul merge bine $$

andi_cimpean 31-05-09 18:45

nu lei dai si tu o vopsea alba la pragurile alea:D? ca arata aiurea asa:(

lord_hades 01-06-09 15:22

ba da numai ca acuma am in planuri altceva mai important pt ea :D o sa urmeze si pragurile vopsite albe un pic mai incolo dupa ce termin cu partea mecanica,

lord_hades 03-11-09 17:15

3 Attachment(s)
..noutati la babuta mea : a primit componente noi (set motor) la "inima ei" :D
am schimbat tamburii pe spate ,schimbat placute pe fata cu alte cuvinte pus la punct sistemul de franare ..
Urmeaza pragurile vopsite in alb si mici retusuri .. dar cum incepe deja sa dea frigul :sad: s-ar putea ca aceasta operatiune:chainsaw: sa mai astepte :paper:

graty 17 04-11-09 08:12

lord_hades dute repede la remat ca sunt cateva babe pe acolo in stare impecabila, ar fi pacat sa nu iei unele piese

lord_hades 04-11-09 18:05

pana luna viitoare s-au cam dus finantele pt ea :cry: ,oricum mersi pentru informatie;)

kardan 06-02-12 02:52

Quote:

Originally Posted by B-61-KYS (Post 871663)
e si asta o varianta,dar nu mai ii dati omului motive de gandire,cum ar putea sa o tuneze:| Nu se merita si gata! :)

da du-te bai frate u la remat te-ai nascut in logan ,, tunat ,, ai idee macar ce insemna tuning ? lasa omul in pace si-a prezentat masina aici pt sfaturi sugesti etc nu k sa vi u cu dume gen : ,, du-o la remat si gata ,, mari tuneri ce se afla in Romnia ..... app felicitarile mele sincere propritarului fffff tare masiniuta bv

fazekasnfs 06-02-12 09:06

spor la lucru

All times are GMT +2. The time now is 16:42.

- Copyright 2026 4Tuning