![]() |
Re: my car ....din "79
masina arata ff bn...chiar imi place,curata,ingrijita...un sg lucru o stik....banda aia d p faruri...ii sta aiurea cu ea.in rest e super.bafta in continuare!
|
Quote:
|
un volan sport si o sa arate super-bine , bine deja arata
|
dacia ta imi aduce aminte a lui tata ..r.i.p ...era la fel de intretinuta numai k nu avea faruriri dastea si barile erau nichelelate ..:P .... si acum am niste piese de dacie pe la subsol :)) ..o gramada kiar :))
|
frumoasa masina ai daca ai mai micsora garda la sol ar da super bine(pacat ca nu ai barile nichelate,poate gasesti ca ar arata super)bafta in continuare:)
|
1 Attachment(s)
barile urmeaza a fi cromate cum erau, nu va ramane pe negru doar ca momentan caut sa vad cine le-ar face pentru cat si sa pot compara cum ar fi mai bine daca as lua 2 gata cromate "in stare buna " sau sa le fac pe astea care nu au nici un gram de rugina .De coborat numai pe fata as vrea un pic ca pe spate e destul de joasa ... nu are rost sa o cobor prea mult ca apoi fac aspirator de pietre si borduri din ea :lol:
Intre timp i-am facut cadou(pereche) un accesoriu nichelat la deschiderea usilor nici nu stiam ca exista asa ceva pentru dacia :oops: |
sall!!!
io cred k te-ar costa mai putin dak ai cumpara 2 de'a gata... te duci p la desmembrari sau p la remat si gasesti...si poate la un pret destul de bun..... P.S: poate gasesti de frantuzoaica :-) :-) :-) bafta!!! |
Quote:
|
de asta mie ca starea in care ar fi gata cromate nu va fi satisfacatoare .... vopsea care sa imite cromul in cel mai rau caz e singura solutie care ar fi ..dar sper sa nu ajung acolo ..mai caut :D
|
pai mult succes in a gasi barile cromate.daca cunosti pe la dezmembrari ai putea sa vb cu aia de pe acolo in caz ca iti gasesc unele bune sa ti le pastreze si sa te anunte.
|
intra p daciaclub si vb q baietii cu "dacia 1300 frantuzoaica"...
http://www.daciaclub.ro/Mergi-la-ult...603-s5610.html poate te vor ajuta ei.... |
ms pentru info ;)
|
cu placere!!!!;)
|
ai rezolvat problema cu barile????
|
nu prea am avut timp ca sunt in cautarea unei noi " surse " de venit (loc de munca:sad: ) ,urmeaza apoi luarea la rand a dezmembrarilor auto :D
|
1 Attachment(s)
Duminica am iesit la vanatoare de piese :D bari nu prea am gasit adica nu mi-a prea satisfacut exigentele dar in schimb am gasit stopuri spate frantuzesti cu banda cromata stanga dreapta :D la 10 ron amandoua :shock:
|
c misto!!!:-)
am cautat si io...dar n-am gasit intregi!:cry: |
ma scuzati ca m-am bagat in seama dar m-a atras thread-ul tau si am vazut ce s-a vb pe aici.....sa nu faci prostia care am facut-o eu ....acu imi e foarte greu sa o repar ...am incarcat-o cu toate mizerile din vitan si acum imi pare rau ca mi-am facut un calcul si am dat peste 10mil in prosti .....parerea mea e sa o faci cat mai originala....sau simpla (jos bare, niste jante un pic mai mari, lasata, o vopsea beton, mici imbunatatiri la motor, un esapament asurzitor).....parerea mea....inca o data scuze......succes
|
am eu o bara cromata conservata foarte bine ........pm
|
inafara de bari cromate si grila de aerisire de pe lateral cromate altceva nu mai vine pus pe masina ,ramane la faza asta nimic incarcat pe ea , coborata va fi mai incolo , inainte vreau sa o pun la punct pe sub ea numa sa dea caldura:-)
PS:Nu trebuie sa iti ceri scuze ,orice parere buna sau rea e binevenita 8) |
o masina foarte frumoasa si intretinuta zic io... chiar dak e din 79 arata super imi place .. bafta
|
lord_hades poti pls mult de tot sa imi faci si mie un vt la a mea? vezi topicul sv 02 nce, daca poti face dupa ultimele poze cu ce am precizat in ultimul post si sa le uploadezi acolo pe topic. thx
p.s. sorry de offtopic |
5 Attachment(s)
..demult nu am mai postat nimic,din pacate nu am prea avut timp dupa ea :cry:
si un update al masinii :am avut surpiza acuma cateva luni sa vad ca semilonjeronul stanga dadea semne deja saracu ca a cam "obosit" asa ca a primit cadou 2 semilonjeroane (stanga dreapta) noi ca am zis ca nu merita sa ma chinui cu petecit si alte cele,nu ca s-ar mai fi putut petici ceva la cum era deja semilojeronul :lol: In curand o sa urmeze o antifonare pe dedesubt si apoi un set motor daca totul merge bine $$ |
nu lei dai si tu o vopsea alba la pragurile alea:D? ca arata aiurea asa:(
|
ba da numai ca acuma am in planuri altceva mai important pt ea :D o sa urmeze si pragurile vopsite albe un pic mai incolo dupa ce termin cu partea mecanica,
|
3 Attachment(s)
..noutati la babuta mea : a primit componente noi (set motor) la "inima ei" :D
am schimbat tamburii pe spate ,schimbat placute pe fata cu alte cuvinte pus la punct sistemul de franare .. Urmeaza pragurile vopsite in alb si mici retusuri .. dar cum incepe deja sa dea frigul :sad: s-ar putea ca aceasta operatiune:chainsaw: sa mai astepte :paper: |
lord_hades dute repede la remat ca sunt cateva babe pe acolo in stare impecabila, ar fi pacat sa nu iei unele piese
|
pana luna viitoare s-au cam dus finantele pt ea :cry: ,oricum mersi pentru informatie;)
|
Quote:
|
spor la lucru
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:42. |
- Copyright 2026 4Tuning