![]() |
Re: Masina mea: Astra h
3 Attachment(s)
Daca vrei iti dau jantele mele la schimb cu jantele tale de GTS, ca le am de doua sezoane si m-am plictisit de ele, vreau o schimbare :D :D
|
eu leam avut 1 saptamana pe masina. dar o sa ma gandesc.
|
Deci sa fie inteles, iarna nu au fost puse deloc pe masina mea, si nici pe masina de pe care au fost date jos. Nu bat, nu sunt deteriorate.
|
La cum intretii masina era si normal asta sa fie starea lor.
|
Mam hotarat sa pastrez jantele de gts , numai ca datimi si mie o idee de culoare. ( alb , galben , gun metal sau altceva )cat de curand intrand la reconditionat.
|
Quote:
ce zici de un albastru (opc) tot cu plasti dip??? daca te plictisesti de culoare o cojesti! |
Salut. Albastre sau verzi vor fi facute numai ca jantele vor mai astepta,momentan am investit in anvelope si sunt altele pe lista care asteapta de ceva vreme.
|
6 Attachment(s)
Cum caldura a venit incepem cu geamuri electrice spate,luminile in oglinzi au fost schimbate cu lampi numar de ford ka (mai trebuie lucrat putin la estetic), astazi bara fata/grila/ploapele au fost lasate la finisat si vopsit asa cum trebuie, undeva pe sfarsit de saptamana vor intra in program si cablarea proiectoarelor.
|
4 Attachment(s)
Noile lumini in oglinzi,lumini ambientale,panoul de geamuri este multicolor momentan.
|
4 Attachment(s)
Bara este gata urmeaza maine sa fie montata pe masina , sa schimbat si iluminatul bordului (complet alb rece),ornamentele interioare au fost revopsite de data asta cu vopsea negru mat ,schimbat radiator cu unul de astra g 1.7, mai urmeaza montata oglinda electrocromata si vopsite jentile impreuna cu bara spate.
|
1 Attachment(s)
Bara fata a fost montata , acum stam fara bara spate si jenti intrand si ele si la reconditionat.
|
1 Attachment(s)
Astazi a fost achizitionat un eleron lumma.
|
6 Attachment(s)
Ieri am montat o tableta 7' in locul la display care a fost mutat in plafon(amplificat fiecare boxa in parte),iar arcurile au fost schimbate cu eibach pro kit -30/30,revopsit ornamente in negru lucios.
|
Quote:
cat de grea a fost operatiunea ? |
se lucreaza intens vad :)
|
Se lucreaza , pacat ca se cam termina materia prima :)).
|
mno lasa,nu mai zi asa ca stii si tu si toti ca pentru masina se gasesc mereu :)
|
Asta asa e :))
|
2 Attachment(s)
Madutz in functie de ce player ai poate fi usor sau greu, grunding (mananca viata) , blaupunkt (perfect) deoarece trebuie aux.
|
4 Attachment(s)
A fost montata si bara spate (super multumit de rezultat) + eleron lumma,am renunt si la ploape (de nevoie nu ca am vrut).
|
ar merge la fix un senzor de ploaie si oglinda electrocromata :P
|
1 Attachment(s)
Jantele au fost schimbate in curand se vor monta. Momentan sunt la o schimare de culoare.
|
1 Attachment(s)
Jantele au fost vopsite,maine se monteaza impreuna cu noi amortizoare spate ,plus o revizie.
|
splendid :)
|
1 Attachment(s)
Momentan ne oprim la atat.
|
tu crezi ce zici?:))
ca eu nu prea sunt de acord cu tine si nu stiu de ce.am asa un feeling ca ceva tot mai urmeaza :) |
Pana luna viitoare da. Normal ca urmeaza o vopsire integrala , praguri , alta bara pe fata , bandoul de pe haion facut alb , punerea in functiune proiectoarelor . Acum am o problema la tableta , paraziti pe boxe la incarcare,frana,faruri aprinse si nu pot sami dau seama de la ce.
|
Aveti idee de unde pot sa cumpar si eu Metal Flakes albastru ?
|
Quote:
Ce piese sunt necesare conversie la 4 geamuri electrice de la 2?Cat te-a costat toata treaba? |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Dupa cum aveam pe lista a venit randul vopsitoriei integrale, alta bara fata opc , eliminat bandouri usi/bara spate, faruri , stopuri.
|
un set de praguri erau bune :D in rest tiplaa
|
2 Attachment(s)
Am pus si folie pe geamuri spate , galbena pe proiectoare.
|
Ce bine da maroul metalizat pe ea :D
|
Foarte tare noua culoare. Nu incerci si cu semnu din grila fata facut negru?
|
Nu. Pentru ca si inelele proiectoarelor tot crom sunt.
|
3 Attachment(s)
......
|
1 Attachment(s)
Astazi am schimbat jantele cu rh zw3 , 8j fata,9j spate.
|
Quote:
|
Pana vara urmatoare asa vor ramane. Pana atunci se face un upgrade mai generos.
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:46. |
- Copyright 2026 4Tuning