![]() |
Re: GTA san andreas patch
tocmai am fkt o mare prostie am vrut sa pun un mod pe san andreas si am uitat si fk backup la fisierele din joc...si modu nu merge cand intru in joc imi iese afara....care ma ajuta si pe mine si imi da folderu script si fisierul cargrp din folderul data:sad: au numai 4mb deci puteti sa le uplodati pls
|
eu sugerez o reinstalare sau sa ti se trimita fisierele pe PM
|
si prin pm sau sa-mi dea cineva o adresa de mess ca intru sa mi le dati pe mess:D
|
poti downloada fisierele folosind DC++
|
Originally Posted by XTR3M3
am o problema q san andreas lam jukat de 5 ori si ieri lam pus din nou de pe acelasi kit nu mai merge cand sa intre in meniul principal da eroare send dont send am luat alt kit ba chiar unul deja instalat si nimik...((( va rog ziceti stie cineva ??? exact asta am patit-o si eu....am resinst windowsu si a mers....sport la treaba eu nu de multmi-am reinstalat windows-ul si imi tot iese din jok inainte sa imi intre in meniu...am dld 3 versiuni dar aceasi prob...si mai m-am jucat de mai mutlte ori...de ce nu merge?ca eu am pofta de un san andreas...please help me.... |
san andreas error
si imi dai erroare si la autoplay....de ce?un raspuns va rog :sad:
|
11 Attachment(s)
Cateva din masinile mele din San Andreas...:twisted:
|
Cei care au avut problema cu send si don't send. Cand dezinstalati jocul trebuie sa stergeti fisierele care raman de la el si sa dezinstalati masinile care le-ati instalat. Nu e problema de WIN
|
Am o intrebare exista un patch care sal instalez si sa am masinile in san adreas ?
Am pus cateva masini dar ma plictisesc sa le pun pe rand:D |
unde instalez masinile
|
sal!!!zimi si kie unde sa bag trainerele astea(sau ce-or fi))in data????
Quote:
|
nu pricep de ce vi se pare asa greu sa folositi google...
intrati pe http://www.gtagarage.com unde veti gasi tot ce va trebuie (masini, cladiri, etc. si program pt instalat moduri) merry x-mas! |
Va rog eu..imi puteti da fileul txd original: contachou1_lae2.txd ? Este in gta3.img ...il puteti extrage cu IMGtool.. Am instalat o chestie si cand se incarca iese din jos:shock: :???: Ms:-)
|
intrati pe www.gta3.net si gasiti akolo tot ce vreti pt toate gta-urile
|
www.gtaforums.com pt tutoriale. moduri sunt pe foarte multe site-uri
|
Quote:
|
BMW-uri gasesti aici: http://www.gtainside.com/download.ph...art=7&orderBy=
Apoi ca sa le instalezi vezi ca pe prima pagina este un program, doua... special pentru instalare;) |
gata merge...am pus vreo 60 de masini ...:P..... mersi
|
Vezi ce pui ca unele iti blocheaza jocul :lol:. Eu am pus o Augusta F4 si cand se incarca jocul iesea de tot :(
|
Dacii care sa se vada bine in SA unde gasesc?
|
Salut...mi-am pus si eu masini dar cand le bag in garaj si vreau sa pun unele chestii pe ele imi da eroare si iese din joc. CUm fac sa nu mai imi dea eroare?
|
Pai nu toate au kituri..acolo unde descarci masina vezi ca e scris ce poti sa pui pe ea;), daca incerci sa pui altceva automat te da afara;)
|
8 Attachment(s)
Masinile mele din GTA SA...nu am nici o problema nici la normal nici la online ;)
|
Salut ma ajutati si pe mine va rog foarte mult vreau sami bag masini in gta san andreas si nustiu cum datimi add la : cocosel_nebunel plz
|
Re: GTA MultiPlayer
Deci, are cineva server sa jucam???? Ne intalnim aici dak vreti ;) 85.17.200.135:7777
|
Re: GTA MultiPlayer
de unde pot sa iau si eu minigun?:D
|
GTA Bucuresti
Am inceput acum o luna sa lucram la Grand Theft Auto Bucuresti, eu (yao_22), fulger, danny_crs8. Am ajuns destul de departe.
Site-ul este: http://gtabucuresti.mx.kz/ |
Re: GTA Bucuresti
super tare bravo... sa bagati in joc si BMW`uri :d e30 e36
|
bravo :joy: abea astept sa incerc "Bucurestiul". O intrebare am (care nu putea lipsea): o sa fie si gropile din capitala? :lol::lol:
|
La inceput cand am citit asta am fost f entuziasmat, DAR screen-shot-urile de pe site sunt din SAN ANDREAS!!!
|
asa bun. si dupa ce e gata lumea cum va putea ajunge in posesia lui? :???: in rest super ca idee. bafta in continuare:-)
|
Sincer, il voi incerca. Pare interesant si e tare ideea cu MP ;)
|
super tare... chiar pare ok si astept lansarea :D o sa putem sa ne urcam in alea de ratb? :))
|
super tare cand o sa apara ? si neaparat sa bagati bmw`uri...mai ales e30 ;)
|
Quote:
|
da frate...da macar te simti bine ca e ceva schimbat...i love dacia...:X:X....mai ales loganul:)am si eu una si ma incanta:P....si jocul il veti lua de pe site.....dar nu va fi jocul full...am inteles ca va fi foarte mic...si foarte tare jocu
|
Quote:
|
ca sa-l faci de la zero trebe licente si alte chesti...in plus sa te chinui sa modifici un joc ..e doare satisfacerea de sine ca dak nu o sa fie promovat nu il joaca prea multa lume
|
Quote:
|
Foart tare de la inceput.
Ce faca este pe suport SAN ANDREAS ce daca asta nu este defapt BUCURESTI important este ca o echipa face tot posibilul sa te faca pe tine cel ce te joci sa ai impresia ca seamana cu orasul tau natal sau cu capitala tarii in care iti pierzi timpul. Foarte tare baieti tineti-o tot asa si hai cu downloadul sa il vedem si noi cum se misca si sa vedem care de aici de pe forum are dreptate important este ca voi va straduiti. |
| All times are GMT +2. The time now is 02:27. |
- Copyright 2026 4Tuning