![]() |
Re: Audi 80 (B2) quattro
nu vrei un audi 90 complect cu motor de 2300 cm 20v cu 2axe cu came cu serpisori, masina e 4x4 cu discuri fata spate perforate si striate ,are suspesia de competitii cu reglaj pe amotizor pe inaltime si duritate,ambreajul e nou pe ea mai am piese de rezerva inclusv un grup ptr spate cu tot cu brate si un cardan complect .ptr detalii da-mi un mess
|
Quote:
|
Quote:
|
suna-ma la tel 0740205921 si vb despre masina si restul.O facem sa fie bine
|
foarte frumos proiectu, nu vezi multa lume sa restaureze un audi 80 sedan fie el si quattro, felicitari si succes cu bestia
|
8 Attachment(s)
cateva poze
|
da sunt misto farurile modificate
bafta in continoare |
masina arata ca un dragster :p , gume mai mari pe spate :-P bafta in continuare cu proiectul
|
baieti unde asi putea sa gasesc si eu o perechie de faruri de audi 90 ?
si multa bafta la sorin:) |
Quote:
|
arata ciudat cu cauciucurile alea pe spate dar ii un ciudat frumos, io zic sa le lasi asa . succes
|
o parere in legatura cu farurile....incearca sa le faci sticla clara la ele si o sa dea mult mai bine!succes in continuare
|
sal baiati mar interesa si pe mine un audi ca ale voastre stiti vrunul mai ieftin dar care sa fie quattro , cam cate kg au astea . eu am un audi V8 si as vrea unul ca al vostru sa ii pun motorul de V8 pe el
|
am eu un audi ce vrei 4x4 motor 2300 cu 2 axe in 5 pistoane serpisori la evacuare vreo 200 hp sune ma la tel 0740205921 ptr mai multe detalii
|
Quote:
|
ai putea sa imi spui de ce nu este foarte practic si in ce trebuie in vestit asa mult ,
|
stiti daca se poate din tractiune fata la audi 80b2 sa fac4*4
|
am eu stopuri de V8 si daca te intereseaza iti pot face rost si de faruri
|
are 1090 de kile. S-a pus si V8 dar i destul de mult de lucru. Si din cate shtiu eu nu e foarte mare diferentza de greutate intre v8 si I5
|
Quote:
|
Auzi BN-01-WSO nu mai ai ceva piese de audi din asta cum e al tau?? mi-ar trebuii niste piese pe masina lu' babacu'
daca ai spune-mi te rog ce ai sau lasa-mi un nr de tel :) pe unde te gasesc?vad ca esti din bistrita si tu :D |
[QUOTE=ulie.cozmi;3143809]Auzi BN-01-WSO nu mai ai ceva piese de audi din asta cum e al tau?? mi-ar trebuii niste piese pe masina lu' babacu'
daca ai spune-mi te rog ce ai sau lasa-mi un nr de tel :) pe unde te gasesc?vad ca esti din bistrita si tu :D[/QUOTE Cam ce tziar trebui? baga IDu meu si vb: sorin.roata |
ti-am dat add..
hai ca ne auzim acolo :) bafta cu masinuta,incepe sa prinda forma :D |
nu vrei discuri fata pentru audi tau sunt perforate si striate si ca noi
|
Nu merci. Momentan stau kam prost cu fondurile. Poate pe viitor...
|
Quote:
|
cand e gata?:D
|
Spor la treaba. E o masina foarte frumoasa daca reusesti sa o pui la punct.
Sper sa nu renunti la ceea ce ti-ai propus sa faci din acest Audi. :peace: |
Nu shtiu cand o fi gata ka deocamdata nu prea mai am nici tragere nici bani. Sa termin cu fakuta si dupa aia mai vedem. Is kam dezamagit momentan...
|
Ceva nou la masinuta? Niste poze, detalii ceva...
|
Salut vreau si eu sa te intreb de niste piese daca poti sa-mi lasi un pm cu un nr de telefon sau un id de mess te rog. Multumesc
|
Quote:
|
Sunt de vanzare?? (amandoua, si cea dezmembrata)
|
Frumos proiect!Insa ma dor ochii de la atatea " k,sh,tz" si alte combinatii gen mirc.Spor la treaba!
|
Sunt interesat de niste piese de interior, bord de CC daca ai...si alte piese de pe un 80, rog frumos! [email protected]
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:31. |
- Copyright 2026 4Tuning