![]() |
cika masjina o intrat deja la reparat ... o zis ca deja ii desfacuta toata si cam pe sambata daca are noroc ii gata 8)
|
eh...acum 12 ore era sa scapati de mine...din cauza pasiunii mele pt mashini...inca imi mai place viteza :twisted: ,insa nu cu un om beat la volan,care vrea sa ma impresioneze! si in plus si incepator! am trecut azi dimineatza printr`un moment prin care nu`mi mai doresc sa trec niciodata,sunt fericita ca nu a fost mai grav.Sperietura a fost mai mare decat toate...
In fine,partea frumoasa e ca am invatzat sa zbor cu mashina....si ca ceilalti 4 pasageri sunt ok... |
:joy: :joy: cum e sa zbori??cum e?cum e??eh...lasaca shtiu shi eu...
:? bine ca ejti oke!ai grija alta data! :hug: |
nasol... asha se intapla cu bautura la volan :? bine ca atzi scapat
|
2 Attachment(s)
un accident stupid
|
1 Attachment(s)
ceva asemanator :)
|
2 Attachment(s)
sau...
|
Din pacate nu am poze sa va arat da am avut un accident destul de serios: aveam 130-140 km/h shi am avut explozie pe spate stanga shi fara sa apuc sa zic ceva sa sa fac ceva mashina o luat-o razna in shantz shi m-am dat de 4 ori peste cap(cred ca de 4 ori ca nu am stat sa nuumar da o durat destul de mult rostogolirea). Eram cu un coleg in mashina shi singura noastra problema a fost ca nea-u sburat telefoanele pe trapa :wink: Mashina a fost un opel astra din 93 shi mare lucru din ea nu se mai poate face
da motoru ii bun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
damn.... ce motor e?
|
1 Attachment(s)
:cry: :cry:
|
Era un motor de 1.6 benzina. NU era el prea tare da mergea foarte bene
|
1 Attachment(s)
:shock: :shock: :shock:
|
5 Attachment(s)
La masina nu mai tre pus numa radiatorul si bateria, dat cheie si adusa acasa. Sa speram ca pe maine seara sa o am acasa in parcare.....
Dau de baut la cei care m-au ajutat in privinta masinii asta e tico... aaa mai exact pe maine sper sa duc si io bliturile la reparat... sa nu mai aiba de ce sa ii para rau la \"junkie\" |
1 Attachment(s)
No comment!!! :shock: :shock: :shock:
|
fantastic
|
e mai tare tico in spate decat vectra in fata?...nu inteleg...din poze asa se pare...da mah ...acuma serios...ce ati avut cu saracu tico?...ce nu v-o placut la el?...bafta
|
las ca vin la tine astazi si iti explic tot cap coada si iti arat tico mai exact sa vezi ce frumos ii si ce \"tare\" ii
|
1 Attachment(s)
sambata seara pe observator :D
|
un accident nu poate fi tare...
poate o sa-ti dai seama cand o sa-ti futi masina sa vezi ce bine te simti... asta in cazul fericit in care tu nu ai patit nimic si nu au fost victime... asa prostii vorbiti ma copii.... |
1 Attachment(s)
:nervious:
|
2 Attachment(s)
accident grand cherokee shi renault 5....gard cherokee a intrat pe roshu...shi.....poc!
respect pt proprietarul renaultului...a muncit mult la mashina aia...se shtie el :wink: :wink: |
3 Attachment(s)
:arrow:
|
3 Attachment(s)
Azi noapte in jurul orei 11 in fata la Somesul in marasti.El venea dinspre biserica Sf. Petru catre centru.Pe sensul opus cu 50-60 metri inainte erau urme de cauciucuri(derapaj sau frana?....la ce viteza o avut zic ca derapaj)....A intrat in reclama din statia de autobus si a distrus gardul....A scapat fara zgarietura...
Ca am si uitat...e vorba de un BMW seria 7 penultimul model....cu nr. AR-04-MAI |
da...l`am cunoscut ieri pe proprietarul masinii...am si povestit despre cauza accidentului - viteza...of course - 22 de ani..si nu era tare necajit.Cika in 3 saptamani vine alta...mult mai tare.Deci il cred k i se rupe...
|
mmmmmdeee... nujtiu dece da im imaginez ca ii shi mandru de ce o facut
|
nu...mandru nu e,pt ca cel din dreapta nu e tocmai fara nici o zgarietura...sunt BMW`urile cele mai bune,cele mai tari,cele mai puternice etc :D :yes: :workout: :pistoles: ...insa vad k nu si cele mai sigure :?
|
sa pierzi controlu 'la vitesa aia nu ash mai avea incredere decat in rollcage shi hamuri ... shi-n dumneso :)
fie ea beamve, saab sau tanc |
Cand suferi de prostie nici dumneso nu te poate ajuta... si asta e un exemplu clasic de prostie. Amin.
Din partea mea sa fie prosti unde pisda mamii lor vor da sa nu puna in pericol vietile celorlalti participanti la trafic. Copii inconstienti. |
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
15 noiembrie 2004...ora 19...impreuna cu 3 prieteni, veneam de la lucru...directia baci -> maxim gorki....viteza?...aproximativ 80 km/h
roata dreapta spate se plictiseste sa mai stea la locul ei..(cu o saptamana in urma, mecanicul de trabi lucrase la ea, e drept ca mia spus sa schimb bratul, ca are probleme)...imi sare roata..iar masina se loveste de o bordura destul de inalta...,,trabiul se rastoarna pe pavilion...si aluneca 10 m..agata o poarta..apoi se opreste la 10 cm de un stalp concluzii: avari...masina avariata in proportie de 90 %... vatamari corporale:fiecare cate o zgarietura..doar eu am scapat fara zgarieturi vizibile..insa..mi sa rupt inima, o parte din ea sa dus pt totdeauna..fapt pentru care is bolnav..:P in noapea acidentului TIGANI..imi fura toate rotile, inclusiv cea de rezerva..distrugandumi masina si mai tare...miau rupt fiecare panou...miau furat pana si parbrizul dar asta ii viatza..la uni ne e greu si la altii foarte.... |
1 Attachment(s)
Mah nu stiu ce sa intamplat. Cabina sa cam rupt in 2 bucati...In Gheorgheni la Interservisan.
|
p
3 Attachment(s)
place? :twisted: :twisted: :twisted:
|
1 Attachment(s)
:oops:
|
1 Attachment(s)
Un R. Clio, o Dacie 1310 si un tir...interesant, nu imi dau seama cum a ajuns Clio sa se bage in tir?hmm....
|
Re:
Quote:
|
4 Attachment(s)
Uite cine spune sa fim prudenti in trafic?!!!
P*** de garcea a lovit o fetita in manastur, poah!!! |
treia sa mergi umpic mai sus pe strada sa faci neshte poze shi la kadettu lu nui-u' :lol: :lol: :lol:
|
4 Attachment(s)
Dupa turnul de control de pe Feleac...nu stiu ce sa intamplat.
|
3 Attachment(s)
Sus la service Dacia...
|
iui da...najpa cu accidentu` de la dej :no: :no: .Am fost sapt trecuta la neamuri p acolo si am auzit ceva,povesteau ajtia.Cika ceva pocait (\"frate\" de`a lui mama :crazy: ) o cam intins coarda la volan.Nu jtiu prea multe detalii,dar jtiu k au fost cam multe victime :no:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:41. |
- Copyright 2026 4Tuning