![]() |
Re: Masina vs. Barbat
Quote:
|
aaa... ca iti atrage diferite specimene (avide de faima, si materialiste!!!), asta nu contest...
o fata in adevaratul sens al cuvantului... nu ti-o vei gasi decat TU!!! nici masina, nici prietenii si nici banii.... ci TU... persoana ta... omul din tine... ;) |
asta asa e....Dar pana akolo mai e...:lol: kum am zis si intr-un alt Thread treb.sa ne traim viata,nu? :D
|
adica sa te bucuri de floarea varstei??
da ... e si asta o chestie... problema e sa nu ajungi ca altii si sa nu mai pretuiesti nici la o anume varsta o femeie la justa ei valoare... ;) |
Fiecare ku felul lui de a fi....
Eu unul zic ca stiu... Cine ma kunoaste poate sa confirme |
lol...
e bine atunci.. nimeni nu poate fi cunoscut mai bine decat de propria'i persoana!!! |
@Magos:.... sa pui omul pe primul plan.... da.. e bine.... numa' sa fie OM.... cum ai zis chiar tu.... :twisted: .... shi.... k sa zici ca-s shi egoista..... pe primul plan trebuie sa fi tu mereu... fiindca daca ajunge altcineva acolo.... you're gone... devii sclav.....
Shi... pana la urma.... ajung sa-i dau dreptate lui KiwY..... in viatza tre' sa faci ce-tzi place.... fiindca daca ai pierdut o sansa.... s-ar putea sa n-o mai ai pe a doua.... iar sentimentele investite gresit te pot duce foarte repede in situatzii neplacute..... asha ca.... cel mai bine... pana nu eshti sigura... mai degraba nu pui prea mult suflet.... :-P |
Quote:
daca mai am si masina si kiar una mai marfa, succesul e sigur...asa ca...you are wrong!!! |
Dar la voi in cazul asta sunte.ti considerate tarfe.:lol: No Offence
|
@KiwY:... shi voi cand agatzatzi din mashini... cu ochii cat semaforul la o tipa mai buna.... suntetzi cei mai mari distrushi..... sorry... can't help it.... de fiecare data cand vad asta... mor de ras.... nici nu va datzi seama cat suntetzi de penibili.... :lol:
iar daca tu crezi k o tipa stapana pe ea... shi cu tupeul sa-shi aleaga un barbat.... e tarfa.... then.... ramai cu orice mironositza care face numa' ce-i zici tu..... shi n-are pic de personalitate..... oricum.... de gustibus.... :twisted: |
:)) Hotaraste.te draga ori "daca ies pe strada gasesc 1000 de barbati(100 acceptabili) care sa ma vrea in 5 minute, ceea ce nu se poate spune si la voi...la voi e treaba mai grea cu convinsul...
daca mai am si masina si kiar una mai marfa, succesul e sigur...asa ca...you are wrong!! " Ori " daca tu crezi k o tipa stapana pe ea... shi cu tupeul sa-shi aleaga un barbat.... e tarfa.... " care din ele pana la urma?? sau amandoua?? :lol: :lol: PS: stii doar (banuiesc) Ca ce e frumos si lui Dumnezeu ii place ;) |
KiwY --- eu shi cu pheerya nu suntem una shi aceeashi persoana..... :lol: uita-te bine..... care dintre noi sa se hotarasca?....
|
Mda v-am incurcat numai vad bine sunt obosit.. Sry...
|
Quote:
si mai e cva, daca noi suntem tarfe cand agatam, voi ce sunteti? TARFI?:weirdface :weirdface :weirdface :lol: |
Quote:
Tarfi!!! :lol: :lol: Probabil , dar suntem priviti altfel fata de _ _ _ _ _ No Offence.vb la modu general nu de cineva anume.. |
whatever...nu inteleg de ce gandirea asta...daca exista egalitate intre sexe..
pentru mine cei care gandesc asa de "invechit" sunt ZERO...:) atata timp cat nu faci nimic pe bani...nu te poti numi tarfa... asa ca...srry:-| |
Din partea este egalitate...Este totul OK...Adevarul e ca nici noi barbatii nu punem traii fara voi femeile dar nici voi fara noi barbatii
Asa ca.... ne completam reciproc... ;) Nb... |
Quote:
:D:D:D:D Daaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Quote:
|
..... ;)) tarfilor...!!!
|
Quote:
|
cum, curve la masculin... ?? :D
|
Asa kum suntem noi :lol:
|
ok ok... hai ca deja am abatut de la subiect RAU de tot... ;)) hi hi hi
|
eu am votat masina...din nspemii d motive,dintre kre citeva :
1:IMI IUBESC MASINA! 2:IMI IUBESC MASINA! 3:IMI IUBESC MASINA! 4:la virsta p kre o am,am ajuns sa apreciez mai mult libertatea,decit ceea ce iti poate oferi o relatie ;) e doar parerea mea..nu dati!!:D |
Quote:
doar.. ca 1 NU AI GASIT UN BARBAT IN TOATA REGULA 2 NU VREI MULTA IMPLICARE you want freedom 3 varsta nu e agrument.. :-P 4 prea multe motive ai.. dap 3 se repeta si unu n-are ce cauta |
lasa k o sa si gaseasca si barbatul si mai incolo o sa voteze pentru ambele;)
|
1:in mod cert ai si tu dreptate..dar stii tu faza aia cu portelanu' ;)
2:faptul k esti liber,iti da siguranta k cel kre e cu tine,VREA sa fie cu tine..si nu d aceea e k este intr-un fel sau altul obligat...kre eu zic k e o mare satisfactie 3:cu varsta,am vrut doar sa mentionez k am trecut prin multe..dar nicidecum nu am vrut sa zic k cei kre sunt mai tineri nu pot fi la fel d "batuti d soarta" ;) 4:n-as fi eu,daca nu ar fi asa!!!:D :D :D si vreau eu sa vad barbatul ala kre ma tine departe d masina!!!:twisted: |
dap.. asa ai mai venit de acasa:D :D
daca scriai de la inceput asa.. si o sa iti gasesti barbatul.. care o sa te tina..departe de masina.. |
Quote:
cu siguranta ultim aparte o sa se adevereasca :D:D:D:D:D |
..nu ma intelegeti gresit,nu ma cred eu mai desteapta ...si nici d aia nu e vorba k nu stiu sa apreciez sentimentele...ba din contra..is kiar f temperamentala d felul meu :-) ...numai k am devenit aproape la fel d ticaloasa k si ai' kre m-au facut sa ajung aici.cu timpul,am adoptat niste obiceiuri ,nu prea dragute...in mod evident ptr a ma feri...dar d asta imi dau seama pana si eu cam tarziu ...:???:
si d faza cu masina....aia iara e kiar f sigur k nu va mai fi barbat in viata mea kre sa ma tina departe d masina,ptr k daca nu e la fel d nebun klar k suntem incompatibili!!!!:D :D :D |
pai te va tine... departe in alt sens...
te va tine..departe de masina ta...aproape de masina lui.. adica aproape de el intru-un cuvant |
Quote:
si legat de departe de masina....nu neaparat sa te tina....poate o sa va tina masina aproape pe aman2 :D:D:D:D:D |
pai cum naiba sa te tina un barbat departe de masina bea? e aglomeratie prea mare la kiajna k sa poti merge pe jos, este? :p
|
:D :D :D intr-un final este aici cineva kre este constient d situatiile din orasul asta!!!multumesc frumos domnu'!;)
|
cu multa placere, da' dak nu va deranjeaza domnisoara, o intrebare, unde sunt celelalte 68 de prietene ale dumneavoastra, ca va vad cu numarul ala si ma intrebam de ele...
|
neah...e vb d nr neuronilor mei,kre au mai ramas!!!;) credeam k se intelege ...;)
|
aha, si de asta sa inteleg k alegeti masina inaintea barbatului... hmmm, stiam eu :):):):)
|
hmmm....mai degraba d aceea am ramas cu atatea neuroane,k barbatul m-a convins k e mai bine daca ramin la masina!!;)
|
Quote:
esti feminista?:lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 10:25. |
- Copyright 2026 4Tuning