Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   SHOW AUTO...tot ce tine de "omorat" masina personala, firmei, mamei...etc (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/39167-show-auto-tine-omorat-masina-personala-firmei-mamei-etc.html)

Acc3l3ratoR 06-10-07 09:34

Re: SHOW AUTO...tot ce tine de "omorat" masina personala, firmei, mamei...etc

de vorbit nu cred ca ai vb cu mine...:rolleyes2

jan_janel 06-10-07 11:31

cred ca era vorba de mine......

sageata 06-10-07 12:40

Quote:

Originally Posted by M.A.D_Boy (Post 1133661)
salut lumeeee.......Splliner, ce masina ai?.....oricum...sa o conduci mult si bine...fara "surprize"...NU asa ca sageata!...RESPECT 2 ALL......Duminica ceva?!8)

da' tu stii sa conduci? eu te-am vazut numai ca plimbai cercul cu o sarma.:lol:

Spillner 06-10-07 13:25

Daca nu stiu invcat...:))).Ai dreptate Jane,de tine vbeam te-am confundat...dau un miel:)))

Boasa 06-10-07 14:11

Sandule ai motor de clio sau nu am inteles eu bine?

Spillner 06-10-07 16:54

dap,da ala de 1.4.

Boasa 06-10-07 22:20

Pai stai un pic, nu e motorul din fabrica de pe super nova, sau l-ai schimbat tu? Stiu ca super nova are motor de 1.4 de 75 de cai...

Spillner 06-10-07 23:02

da mah,e motorul ei ala de 75 de cai

M.A.D_Boy 31-10-07 15:55

wa da nici un film nika:???: ....am facut thread-ul degeaba!....

Bogdan YBR 01-11-07 23:21

1 Attachment(s)
bey MAD boy vad ca esti meserias frate cu cielo. daca ai intra pe mess sa-ti arat ceva cu cielo ai incepe sa plangi.mergeam cu ea mai rau decat curierii cu masinile de serviciu :)
1. Cielo stim ca are un motor bun si trage spre bine / am avut nexia 1.5 8v
2. de ce zici ca ai 1350 kg cand ai doar 1025kg + GPL ??
3. in prima pagina vad ca te coiesti la un megane de 1,5dCI caruia ii dai un autobuz pe 400m ??
4. 100 cu a 2-a au incercat si altii dar era eroare din jante si cauciucuri daca reuseai :) atat poate maxim cielo in a 2-a tr.
bafta

sageata 01-11-07 23:27

Quote:

Originally Posted by B-10-YBR (Post 1179581)
bey MAD boy vad ca esti meserias frate cu cielo. daca ai intra pe mess sa-ti arat ceva cu cielo ai incepe sa plangi.mergeam cu ea mai rau decat curierii cu masinile de serviciu :)
3. in prima pagina vad ca te coiesti la un megane de 1,5dCI caruia ii dai un autobuz pe 400m ??
4. 100 cu a 2-a au incercat si altii dar era eroare din jante si cauciucuri daca reuseai :) atat poate maxim cielo in a 2-a tr.
bafta

te asteptam pe la bacau:twisted: :twisted: :twisted:

Bogdan YBR 04-11-07 00:58

degeaba, am dat masina.
oricum nu as fi venit pana acolo doar ca sa ii arat lui madbo_ ca nu are un cielo tare.

Outta Control 04-11-07 16:10

oricum este de invidiat faptul ca a scos tot ce a putut din masina si nu ma refer numai la cielo ci si la celelalte masini pe care la mai "prinde pe mana".

M.A.D_Boy 04-11-07 16:38

omule....tu asta din bucale...nu am zis ca am un cielo tare..dar pe ceas arata 100 intr-a doua...tot respectul dar...te rog sezi cuminte.....te arunci si mi-e ca iti iei planton!....inca o data..nu am dat filmele ca sa ma dau mare cu nush ce avion...nu o laud nu o critic...doar o dau asa cum e...voi trageti concluziile!...iti arat certificatul sa vezi cat scrie mai initiatule...atotstiutorule...RESPECT

Cristy_mat 10-11-07 10:37

Quote:

Originally Posted by B-10-YBR (Post 1179581)
bafta

fratelo degeaba ai pus poza aia acolo, ce dovada da poza aia ca erai intr-a 2???asa pun si eu o poza cu matizu la 160km/h si zic ca eram cu a3, lasa vorbaraia inutile, noi de pe aici stim masina si are dreptate omu....:chillpill

si hai pe la bc, avem un om care sigur ar vrea sa te plimbe putin, no sageata?:tetter: :lol: :lol:

M.A.D_Boy 10-11-07 13:54

ms Cristi de sustinere.....lasa ma ca asa sunt astia din Bucuresti, mereu mai tari decat cei din "provincie"!....DACA VREI SA AFIRMI CEVA...VINO CU DOVADA!!!....P.S un cielo stock benzina niciodata nu o sa se duca in 100 cu a 2-a, e limitat la 6500 de ture...deci taie!..max 92 la ora! (ps a mea e pe gaz..nu am limitare deci poate)!...RESPECT

sageata 10-11-07 17:09

Quote:

Originally Posted by Cristy_mat (Post 1192492)
hai pe la bc, avem un om care sigur ar vrea sa te plimbe putin, no sageata?:tetter: :lol: :lol:

aham! deci eu sunt caruselul mortii, sa-nteleg, un fel de Dracula. sa-l aduc de la bucale? is cam adanci santurile si-s de beton. mdea, ar merge un crush test. dauna totala, victime, case daramate...:twisted: :twisted: :twisted:

Cristy_mat 11-11-07 08:35

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 1193111)
aham! deci eu sunt caruselul mortii, sa-nteleg, un fel de Dracula. sa-l aduc de la bucale? is cam adanci santurile si-s de beton. mdea, ar merge un crush test. dauna totala, victime, case daramate...:twisted: :twisted: :twisted:

ai uitat de cruci. sorry pt off topic:D

Spillner 11-11-07 14:33

Cristi,sageata dar de la voi nimic,nici o cronometrare?Un filmulet ceva...un sant:):):)

sageata 11-11-07 16:13

Quote:

Originally Posted by Spillner (Post 1194467)
Cristi,sageata dar de la voi nimic,nici o cronometrare?Un filmulet ceva...un sant:):):)

n-am cronometru. nu vrei sa fii tu in dreapta?:twisted: :twisted:

Outta Control 11-11-07 22:48

Oriunde numa in dreapta ta nu, am fost odata si a fost o experienta de neuitat, am ramas cu sechele :rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2

Cristy_mat 12-11-07 08:59

Quote:

Originally Posted by Spillner (Post 1194467)

filmulete nu am niciunu' aveam vro 2 poze cu matizu una la 150km/h si una la 160km/h, confirma alexxx ca era in dreapta si zicea ''pastreaza ma distanta ca daca pune ala o frana trecem prin el'':lol: :lol: era vb de o laguna II si steateam in fundu ei. Cu seatul aici in tara iam dat 200km/h atunci cand am fost la bz si ma luam cu mertu ala:lol: :lol:

Al3xxx 12-11-07 11:08

poi cum naiba sa nu zic sa pastrezi distanta daca mergeai cu 160 la 2 metri de laguna aia ... punea ala frana si trecema prin el
si la faza cu mertu...

sageata 12-11-07 16:35

Quote:

Originally Posted by Cristy_mat (Post 1195524)
filmulete nu am niciunu' aveam vro 2 poze cu matizu una la 150km/h si una la 160km/h, confirma alexxx ca era in dreapta si zicea ''pastreaza ma distanta ca daca pune ala o frana trecem prin el'':lol: :lol: era vb de o laguna II si steateam in fundu ei. Cu seatul aici in tara iam dat 200km/h atunci cand am fost la bz si ma luam cu mertu ala:lol: :lol:

era mai bine daca ala cu laguna iti baga matizul in portbagaj. te laudai si tu ca matizul tau a mers cu peste 200 km/h.:lol: :lol: sa ma vezi pe mine peste trei saptamani cum bat recordul la viteza. 60 km/h in 30 sec.:x :x :x

Spillner 12-11-07 18:26

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 1194586)
n-am cronometru. nu vrei sa fii tu in dreapta?:twisted: :twisted:

ba da,cand te depasesc:) :) :)... "De obicei pe acolo vin eu racheta"...

Cristy_mat 23-11-07 18:50

grasane mai citeste odata postul de mai sus, nu am zis bah lam facut pe unu cu mertu am zis MA LUAM, nu am zis ca lam facut sau ca ma facut sau ca am dat liniuta sau cas mai bun decat el, am zis pur si simplu ca ma luam cu el. deci ziceti si voi va rog, MA LAUDAM AICI???ca pe bune chiar se EXAGEREAZA cu treaba asta

Cristy_mat 23-11-07 18:50

Quote:

Originally Posted by Spillner (Post 1196291)
ba da,cand te depasesc:) :) :)... "De obicei pe acolo vin eu racheta"...

nu te mai lauda sandule:oops: :lol:

aleks 23-11-07 20:27

va rog sa nu va mai atacati intre voi, chiar daca sunteti prieteni, chiar daca sunteti dusmani...
genereaza injurii, genereaza off-topic, genereaza discutii care nu-si au rostul, stiti foarte bine doar..

All times are GMT +2. The time now is 08:59.

- Copyright 2026 4Tuning