![]() |
Re: CLUBUL MOTO MANIACS Cluj
am modificat titlul ca sa nu mai fie erori. :)
Toate cele bune. |
merci....ne vedem p strazii
|
Moto Maniacs, ceva informatii noi, anything? Topicul vostru moare si va fi inchis...Ati inceput bine, nimik nou?
toate cele bune, NightRider |
avem un logo nou, nu o sa moara.. in curand
|
nice, suna bine fara automobile primiti, cat de repede imi cumpar shi eu o masina..
|
CLUBUL MOTO MANIACS Cluj
salut...dupa o mica pauza in care am lucrat din greu la noua sigla ...am inceput sa ne miscam din nou.cat de curand vom fi si noi in legalitate cu clubul dar pana atunci "adunam" noi membrii.In clubul nostru a mai intrat o masina...care spre bucuria noastra este unicat in cluj, un Renault 19 cabrio rosu, dar si o Aprilia RSV 1000.pentru domnisoara Blondina_M3, te asteptam cat mai repede cu noua achizitie la noi in club.
Repet, clubul promoveaza atat masini cat si motociclete!!! |
renou ala arata mai bine visiniu
da ceva poze? |
nu pui poza cu noua sigla?
|
in vreo 2 zile o sa pun poze cu sigla pe masini...si renault-ul asa l-a cumparat, vopsit in rosu.conduceti cu grija
|
renault-ul acele e singurul din cluj dak nu ma insel,f tare masina!!:chick: :peace:
|
a mai fost unu visiniu cu ceva jante,dar nu lam vazut de mult timp
|
imi cer scuze,nu prea am fost atent la ce ati vorbit:oops: :oops: :oops: nu am stiut ca e acelashi
|
bravo baieti
incet si sigur |
merci!!, toate cele bune shi voua!
(///csr) |
Quote:
|
poze ,vor urma trebuie sa le adunam,sa le grupam,sa le aranja shi sa le pune pe aici,
|
masina aia cand o aparut prin cluj prin 94 era visinie
arata super bine. rosu ala parca nu o scoate asa de bine in evidenta. dar oricum daca la proprietar ii place asta conteaza :P |
Acel Renault 19...in curand poate va fi albastru inchis :twisted: ...are vreo importanta culoarea...atata timp cat arata super bine???
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
shi noua sigla....
|
fain fain !!!!!!!!!!:)
|
mercii(in numele tuturor care au participat la acest "proiect")....hai ca este un loc shi pt tine!! in M.M.
|
Quote:
|
nu e unica masina, mai este una negra, cu numere de italia, de 98 KW :) a unui tip din moto maniacs. lootzoo
sper sa evoluati un pic mai bine, fata de cum sa involuat pana acum.... sigla nu e ft reusita, dar daca va place ... asta e :) sorry.. si .... Bafta in continuare baietzi!!!! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
P.S. Sincer sa fiu noua sigla imi place mai mult decat ce ai propus tu;arata mai bine.Dar asta e parerea mea. Peace & take care!!! |
Quote:
nuuuu ...... just ...no more moto maniacs 4 me |
Quote:
|
normal ca nu i vorba de pierderea prieteniei .. atit doar ca nu mai is in club :)
|
KNX, sa stii k dak nu am facut prea multe nu inseamna k am INVOLUAT.daca nu iti place sigla foarte bine...nici nu trebuie.ne place noua.cine a vrut sa fie in moto maniacs de la inceput va ramane pana la capat.sau cel putin asa ar trebui.aveti grija
|
unguru ( 69 knx) wrote:
max te simtzi deja bad boy :))) sincer .. nu i doar parerea mea, dar totzi zic ca sigla aia e foarte gretzoasa... nu mai am nici o treaba ... asa mai uitatzi-va inca odata .. si eventual so datzi jos, ca rade lumea... de atatea mocaneala |
Sefu.. pe noi ne primiti in club??suntem baietii buni de pe Nirajului cu coaja de Opel si scirocco :shock: stiti voi Folie by Alex crede ma cas unicate masinile...da ne un raspuns msi
|
Quote:
|
Quote:
|
da robi, ma simt deja "bad boy" daca asa vrei sa o zici...chiar pe nimeni nu mai intereseaza comentariile tare legate de sigla.ai ales sa nu o pui pe masina...foarte bine, nu mai vrei sa fii cu noi...la fel foarte bine...da lasa-ne sa ne descurcam asa cum stim.nu are rost sa ne certam aiurea pentru 2 ideei contradictorii.fiecare cu parerea lui si gata
|
pt ALEX...mai ales ca suntem aproape unu de altu, mai bine povestim la o bere nu pe thread..
|
ma da multi zmei si pe aici...!
|
da....multi....dar in acelasi timp, ungurule pentru simplul fapt ca vezi doamne nu-ti place sigla nu insemna sa-ti lasi balta clubu. ii ca si cand ar aparea femeia ta cu niste ciorapi rupti....i-ai da liber? in plus numa de aia ca ai iesit din club nu inseamna ca cei care au ramas is niste fraieri, fiecare face ce vrea unde vrea si cu cine vrea. eu sunt oricum de parere ca ai fost puternic influentat de imprejurari si de aia ai iesit. decizia ta, si vad ca baietii ti-o respecta.
|
infine .... oricum nu ma mai intereseaza sigla ...
si piry, nu ca mau influentzat altzi am iesit ... stai linistit.. chair de loc.. pentru simplu fapt in decursu a cateva luni bune, nu sa intampat nimic in club, absolut nimic, .... sigla .. de aia nu mai zic nimic ... i bine asa ..., si mai ales pentru faptul ca multzi comenteaza, fara sa aiba habar de ceva, fara sa se implice in ceva..... asta ar fi fost cel mai important, o gramada de guri, care bat deam pixu......apropo ... cand o sa se ajunga la ceeace o povestit\PROPUS roby dj??? cand?? zimi tu max, cata ... cand o sa se stranga bani pentru ceva, cand nu misca nimeni nimic, nici cel mai mic deget ... vine vorba de moto maniacs... cand se iese la o bere, pe terasa, in rest nimic nici atunci nu prea ..... roby dj a avut idei bune .. dar pun pariu ca nu o sa se aplice veci ... mah doamne da sa va mearga, nu mi ciuda, pentru ca eu am ales sa ies dar ... nus ce va fi ... vetzi vedea.. bafta |
| All times are GMT +2. The time now is 10:20. |
- Copyright 2026 4Tuning