Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Masina mea: Astra g (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/388972-masina-mea-astra.html)

GJ 64 GAB 04-03-14 22:32

Re: Masina mea Astra g

1 Attachment(s)
A naiba iluzie optica :lol:

Mi-a luat ceva timp sa ma lamuresc daca janta asta e sau nu dublata :oops: :lol::lol:

Alyn93 04-03-14 23:06

Frumos man...am si eu cateva intrebari...cat te-a costat ambreiajul..! Si cat ulei a intrat in cutie...bafta cu masina...numai bine

gabi jugaru 05-03-14 08:08

Quote:

Originally Posted by Alyn93 (Post 5675119)
Frumos man...am si eu cateva intrebari...cat te-a costat ambreiajul..! Si cat ulei a intrat in cutie...bafta cu masina...numai bine

salutare man ! Poi discul de ambreiaj si placa de presiune mau costat sub 400 de lei iar rulmentul de presiune 666 fix a costat:) iar tot kitul este Sachs si ulei Mobil 1 de cutii de viteze 80w90 sii Mia iintrat 1 litru fix si era la nivel. Daca te mai pot ajuta cu cva cu cea mai mare placere . Te salut

Quote:

Originally Posted by GJ 64 GAB (Post 5675106)
A naiba iluzie optica :lol:

Mi-a luat ceva timp sa ma lamuresc daca janta asta e sau nu dublata :oops: :lol::lol:

salut man ! Nup nu este dublata janta :) nui.mi plac improvizatiile la trenul de rulare.te salut

Alyn93 05-03-14 08:44

Quote:

Originally Posted by gabi jugaru (Post 5675165)
salutare man ! Poi discul de ambreiaj si placa de presiune mau costat sub 400 de lei iar rulmentul de presiune 666 fix a costat:) iar tot kitul este Sachs si ulei Mobil 1 de cutii de viteze 80w90 sii Mia iintrat 1 litru fix si era la nivel. Daca te mai pot ajuta cu cva cu cea mai mare placere . Te salut

Thx man bafta cu ea..din ce in ce mai bine :D

andi_cimpean 08-03-14 15:14

Şi de ce crezi tu că un set de jante dublate ar putea fi considerat improvizaţie?
Īntr-adevăr, pune ceva muncă pe rulmenţi dar cu grijă, nu este prea dăunător trenului de rulare.
P.S. Lucrezi īn domeniul auto? Īntreb asta pentru că am mai văzut īn imagini, un set de jante
de tablă, acumulator auto şi nişte anvelope. :)

gabi jugaru 08-03-14 15:56

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 5676850)
Şi de ce crezi tu că un set de jante dublate ar putea fi considerat improvizaţie?
Īntr-adevăr, pune ceva muncă pe rulmenţi dar cu grijă, nu este prea dăunător trenului de rulare.
P.S. Lucrezi īn domeniul auto? Īntreb asta pentru că am mai văzut īn imagini, un set de jante
de tablă, acumulator auto şi nişte anvelope. :)

salut man ! Poi sunt improvizatii pt k producatorul masinii respective ( ex Opel.skoda.audi.vw etc) pentru ca el nu scoate o masina din fabrica cu Jante dublate.....pt mn e o improvizatie si cam atat.... Si da lucrez in domeniul auto mai mult service de roti ! Te salut

gabi jugaru 09-03-14 13:02

Re: Masina mea: Astra g

9 Attachment(s)
Va salut ! am atasat si cateva poze cu interiorul. scuze ca este cam murdar dar a facut un drum cam lung week.endul asta si cu 4 persoane si sa facut ceva deranj dar masina face km nu sta in parcare :)
la interior avem leduri smd in plafoniera si in spate langa manerele de sustinere,in bord banda de leduri smd de culoarea rosu,in portbagaj iarasi avem o mica placa de leduri,consola centrala colantata cu imitatie de carbon care ma gandesc daca sa o tapitez sau nu , mai avem un player JVC cu stick ,bluetooth , mp3 , android etc.....iar in portbagaj am un mic bass :) fat boy crunch usa si swboofer.ul si statia, incinta de bass a fost mult mai mare cat tot portbagajul si avea doua difuzoare dar l.am taiat pe jumatate ca nu aveam loc deloc:) pe viitor va urma ceva mai complex pe partea audio

CRSTN 09-03-14 17:48

Arata bine masina , se asaza frumos cu jantele alea.

La interior parerea mea ar fi sa scapi de folia aia de carbon , e hidoasa . Ce model de cotiera este aia? De pe ce masina e sau scrie ceva pe ea ? Un cod ceva ..

gabi jugaru 09-03-14 19:09

Quote:

Originally Posted by CRSTN (Post 5677347)
Arata bine masina , se asaza frumos cu jantele alea.

La interior parerea mea ar fi sa scapi de folia aia de carbon , e hidoasa . Ce model de cotiera este aia? De pe ce masina e sau scrie ceva pe ea ? Un cod ceva ..

salutare ! Folia aceea de carbon am pus.o acum ceva timp si chiar Mia placut cum arata la inceput dar acum am alte planuri cu ea iar cotiera este de pe un Opel omega din 1994 . Te salut

andi_cimpean 10-03-14 17:24

Poţi face mai multe poze cu respectiva cotieră?
S-a montat/adaptat uşor?

gabi jugaru 10-03-14 18:59

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 5677832)
Poţi face mai multe poze cu respectiva cotieră?
S-a montat/adaptat uşor?

salutare da cotiera sa adaptat foarte usor iar poze cu ea promit ca pun zilele Astea. Te salut

All times are GMT +2. The time now is 05:40.

- Copyright 2026 4Tuning