Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E46 - 2.0d Low project (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/387404-e46-2-0d-low-project.html)

Sevastian_Vr6 21-02-14 21:54

Re: E46 - 2.0d Low project

Quote:

Originally Posted by maritatita (Post 5669084)
A fost low pana acu si urmeaza din Martie iar:)) Nu am mai luat distantiere..nush de care sa iau sa mor io.Sa fie bun raportu calitate pret.:sad:

A trecut ceva timp si nu ne-ai spus cum ti se pare suspensia ce ai cumparat-o, nu ne-ai aratat cat de jos o poti lasa din suspensie, nimic.

La distantiere nu ai ce calitate pret sa cauti, poti sa le faci si la strungar daca cunosti vreunul.

PS: Sper sa nu te duci la mecanic sa iti monteze si distantierele... :D

maritatita 22-02-14 10:35

Suspensia e ok.E mai rigida dar nu iti rupe rinichii.Am aproape 3000km cu ea si e ok pana acum.Sa vedem cat o tine..De acuma sa o las,ce rost avea sa o mai las daca venea iarna?

PS: Gluma cu mecanicu chiar nu prea am halit-o ;) si sunt o persoana care chiar tine la glume. Si sa schimbi o suspensie, nu e chiar asa simplu.Daca tu te pricepi, e foarte bine.Eu nici nu ma prea pricep, si poate ca aveam bani multi si nu aveam ce face cu ei, si am zis sa ma duc sa o pun la mecanic,ca sunt eu smecher..In fine.Rolul acestui forum nu e sa ne certam aiurea,ci sa sa ne axam pe masini si sa ne ajutam reciproc.Trece peste,lasand asta la o parte :-)

maritatita 25-02-14 14:38

1 Attachment(s)
Masina a primit un mic "cadou" :D

maritatita 26-03-14 19:51

salut baieti.De ceva timp am o problema la care nu ii dau de capat.Nu conteaza ca e la rece sau la cald, trepideaza la plecarea de pe loc si se aud niste bubuituri foarte urate in spate.Precizez ca nu face mereu.Cand nu face parca se transforma,e cu totul alta masina.Parca intra mai usor in viteza,urca mai usor in ture etc.Am schimbat flansa de la cardan din fata de cateva zile,pt ca in urma unor constatari la mecanici au zis ca e rupta etc.SURPRIZA.Flansa se prezenta foarte bine.Mecanicii de pe aici sunt incredibili de prosti si habar nu am ce insemna BMW.Deci ma dispera trepidatia asta.Nu stiu cum sa ii dau de capat.Va rog sa ma ajutati cu eventuale sfaturi. :shock:

Sevastian_Vr6 26-03-14 20:26

Quote:

Originally Posted by maritatita (Post 5669341)
Suspensia e ok.E mai rigida dar nu iti rupe rinichii.Am aproape 3000km cu ea si e ok pana acum.Sa vedem cat o tine..De acuma sa o las,ce rost avea sa o mai las daca venea iarna?

PS: Gluma cu mecanicu chiar nu prea am halit-o ;) si sunt o persoana care chiar tine la glume. Si sa schimbi o suspensie, nu e chiar asa simplu.Daca tu te pricepi, e foarte bine.Eu nici nu ma prea pricep, si poate ca aveam bani multi si nu aveam ce face cu ei, si am zis sa ma duc sa o pun la mecanic,ca sunt eu smecher..In fine.Rolul acestui forum nu e sa ne certam aiurea,ci sa sa ne axam pe masini si sa ne ajutam reciproc.Trece peste,lasand asta la o parte :-)

Sa schimbi o suspensie e floare la ureche, trebuie doar sa vrei, schimbam suspensii la 16 ani pt. ca vroiam. Daca erai asa smecher si aveai atat de multi bani nu aveai e46, poate aveai un m3 e90, sau ceva la nivelul ala.

Nu am spus-o cu rautate, ma refeream ca daca vrei sa faci lucrurile cum trebuie si sa nu arunci cu banii si sa inveti trebuie sa te implici, nu la prima chestie ce trebuie facuta sa te duci la mecanic.

Bafta in continuare.

PS: Daca de la cutie in spate nu ai mare lucru, cardan cu flanse, diferential, planetare, suportii la diferential, si cam atat, incearca sa vezi daca ai joc in planetare, sau joc in suportii la diferential si daca flansa la cardan din spate este buna. Lasand la o parte faptul ca vine zgomotul din spate ma gandesc ca trepidatiile la plecari de pe loc este posibil sa vina de la volanta daca este bimasa.

maritatita 27-03-14 20:39

si eu am fost ironic cu banii :)) ca daca aveam asa multi bani imi luam urs si puneam 4.9 de m5 pe el:D. daca nu era asa scumpa benzina nu mi-as fi luat diesel.sunt fan benzina:D Crek am sa o bag pe groapa,ca am groapa in garaj si sa ma uit eu pe ici pe colo.Efectiv nu se gaseste un mecanic mai rasarit in acest ''sat'' in care stau eu.Ca nu pot sa il numesc altfel.Dupa ei ar trebui sa schimbi jumate de masina.Ei o iau prin eliminare..:rolleyes2 PS:daca ai putea sa imi explici cum anume se verifica jocurile alea care le spuneai mai sus,ti-as fi recunoscator.O sa incep de acu sa invat eu sa fac cate una alta pe la ea,ca pe baza mecanicilor e greu.:shock:

maritatita 02-10-14 18:15

5 Attachment(s)
Nu am mai postat demult..intre timp masina a primit kit ambreiaj + volanta cu masa simpla valeo,pt ca nu vreau sa mai schimb volanta prea curand..:evil:se comporta foarte ok,pana acum.Am schimbay farurile cu unele cu lupa Depo + xenon 6000k canbus pro.Am mai mutat si SMD-urile.Pe langa astea,pe lista de inbunatatiri se mai numara si un CD player oem.Masina a mai primit folie,spate( 2%)-fata(15%) pusa de mine,dar sincer nu prea imi place cum a iesit,asa ca voi merge catde curand intr-un centru autorizat pt un montaj profesional..cam astea imi vin in minte,sper ca nu am uitat nimic.

DenisBarbu 02-12-14 01:22

ai rezolvat cu troncanitul ?
la mine face din cauza la cardan sau de la rulmentu intermediar inca un stiu ce trebue exact sa schimb .cum trage masina ?
p.s.: cat te'a dus sa o inscri ? frumoasa masina

maritatita 02-12-14 19:22

Momentan nu am mai rezolvat acea problema,din pacate.Am avut alte treburi mai importante:D..in schimb intr-o sambata m-am decis sa imi fac un fel de ''evacuare sport'':lol: Am eliminat intermediara si finala si am adaugat un tips dragut zic eu:oops:

Fotografii cu "tiganeala"..tinand cont a e creatie proprie ma declar multumit :d

NWZeu 04-12-14 17:44

Nu ai atasat pozele si din pacate iti dau o veste proasta, lupele de la farurile DEPO sunt de plastic, cred ca am zis tot .....

maritatita 05-12-14 09:24

3 Attachment(s)
chiar nu stiam sincer..:x in orice caz, se vad destul de ok..in niciun caz nu as fi pus xenon pe farurile fara lupa. Nu stiu de ce nu s-au incarcat pozele.Am sa incerc din nou. https://www.youtube.com/watch?v=pE6J...0i09-Q&index=1

NWZeu 05-12-14 16:38

la farurile fara lupa exista retrofit cu morimoto sau fxr ;)

maritatita 10-12-14 23:26

Stiu ca exista,Dar pe astea le-am luat la un pret fara concurenta :D

All times are GMT +2. The time now is 06:35.

- Copyright 2026 4Tuning