![]() |
Re: B M W E38 730d
poze cv acolo sa ne delectam si noi?
|
2 Attachment(s)
Quote:
Quote:
ps: vreau o parere sincera va rog...sa Montez lucasurile de America in bari??????sunt ft indecis....mi-e frica sa nu dea aiurea...parca nu isi au locul acolo.... :)!am tot setul,in poze sunt doar doua :) |
Daca si barile sunt tot de America, eu personal le-as monta ca e "multa" masina si ar da bine pentru contrast, dar la urma urmei e masina ta si tu o folosesti si nu ar trebui conteze prea mult parerile celorlalti.
|
Monteaza-le ma sa zici ca e full de full de full ... oricum e full de full :))))
Sa o stapanesti sanatos, fara incidente si sa ti aduca multe pizzzzzzzde :lol: |
Quote:
Quote:
|
Trimite frate ca nu ma supar, le gasesc eu loc prin masina, in portbagaj, pe plafon ... bune sa fie :)))))
|
Foarte frumoasa masina frate.
Mult succes cu ea si sa fie cat mai low !!! |
......................................
|
6 Attachment(s)
Quote:
on: s-a lucrat pana la 5 dimineata sa punem suspensia. . .ultimele poze,sunt cu suspensia blana jos. . .dar fata nu am putut-o lasa deoarece imi trebuiesc flanse,pt k imi da cauciucu in arc. . .oricum am nevoie de flanse sa stea rotile la mare arta :). . .sunt in cautari de flanse de 1,5-2. . .nu stiu exact inca. . . |
am eu de 2 da-mi un pret pt ele
|
1 Attachment(s)
hopa....:lol::lol::lol::lol:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
8 Attachment(s)
acum am pe masina flanse de 1.5 pe fata si 1 pe spate.....mi le-a dat un prieten sa vad cum sta....
Din pacate,cam asta e limita cat pot lasa masina,deoarece acum am undeca la doua degete de la asfalt la dedesuptul masinii!!!!Prima data cand am lasat-o cum am vrut eu,atingeam intruna pe drum drept. . .imi pare rau k nu i-am facut poze,era noapte. . .arata intr-un mare felll :( Oricum si acum imi place cum arata. . .pun cateva poze :) |
Vai de pl mea cum arata 8)
Nu imi vine sa cred ca e aceiasi masina care am vazut-o in bucuresti :lol: Imi pare bine ca pana la urma toate s-au rezolvat, pentru ca masina este grava tare tare tare. Bravo! ps: despre garda la sol: esti acolo unde trebuie, nu iti face griji :-) |
grava rau ! E cam sus de bot...pune-i V12 sa se mai lase :lol:
|
:lol::lol::lol::lol::lol:8) SUUUGI!!!hahahaha ce sa mai zici?:paper:
|
Si eu zic ca masina e unde trebuie, eu nu as putea circula cu ea asa, mi-as distruge nervii:-P .Daca o vrei mai low, atunci mergi pe airride, sa o poti folosi si ca masina de zi cu zi.:D
|
Quote:
|
WoW ce fel arata . . :-O
Bestiala masina . . eu unu mor dupa modelu asta si ma face sa dau 5 - u sa imi iau si eu 7 . . |
superba :shock:
|
Va multumesc tuturor pentru complimentele facute masinii. . .eu sunt foarte multumit de rezultat,live e mai ceva ca in pozee :) . . .sper sa ajung sa fac ceva poze profi :D
Va multumesc incaodata. . .numai bine salut |
Foarte tare, felicitari! :shock:
|
Impecabila!!!!! Felicitari!!!!
Frate da fa ceva poze profi ca masina in realitate e shok maxim!!! Pozele sunt departe de realitate, masina e maxim. Trebuie poze profi neaparat pentru ca lumea sa vad cum e vopsita si in ce fel arata. FELICITARI!!!!!! |
:blahblah::blahblah::lol::lol::lol::lol:
ba ce faina ii!:lol::lol::lol: |
:shock::shock:masina e super si exact ce trebuie.
|
am fost intr-o seara in fata primariei la arad....cand deodata...la semafor....7-aru...tot eram gen..:shock::shock::shock: Uite-l ba pe raul ca o terminat 7-aru.... am asteptat pana a venit inapoi sa vedem masina mai aproape :)) Arata mai bine ca in poze masina Raul ;) Felicitari !
|
1 Attachment(s)
. . . .
|
ti-ai luat tramvai??=))))):lol::lol::lol::lol:
|
Pune niste jante mai mari si pe tramvai ! :))
Masina e ... e ! |
Sincere felicitari. Multa munca, multi nervi, dar rezultatul final e peste asteptari.
Sa ai noroc de ea. Doar masini demne de expozitie au iesit din mana ta. Bafta ! |
Jantele de pe prima pagina ce ET au?
Masina arata intr-un mare fel... |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
[QUOTE=ar_66_rau;5631961]sugi!!! :)))
asa-i cand ai "shaptar" le dai la toti sa suga!=))))):)))))) |
[QUOTE=ar88kos;5632622]
Quote:
|
1 Attachment(s)
Ce se ma aude de masina ?
|
s-o stapanesti sanatos .....ft frumoasa masina .
|
6 Attachment(s)
Masina momentan e cu roatele de iarna.....astept calduraaaaa....care o sa vina cu alte cauciucuri si alte distantieree...momentan,pana o sa vina alte roti. . .:)
pun cateva poze ratacite...:) |
4 Attachment(s)
Si o mica diferenta :)
|
E o mare diferenta !
|
F frumoasa masina, ai cumva si folie pe parbriz ca pare cam inchis ?:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:59. |