![]() |
Re: E36 - M3
Ma bucur ca in sfarsit ai reusit sa iti cumperi un BMW M3 .Stiu ca esti pasionat si ca o sa iasa ceva BUN din masina asta. Cheers!
|
Thx Mate :D
|
15 Attachment(s)
POMPA APA
CUREA ACCESORII ANTIGEL :D:D:D |
3 Attachment(s)
BUJII
ULEI CASTROL 10W60 FILTRU AER CUREA POMPA AER |
Chiar vroiam sa te intreb de ceva noutati... dar se pare ca mi-ai citit gandurile :lol: imi place ceea ce faci ! bafta in continuare.
|
Ms S38B38....
urmeaza : placutele fata / spate kit reparatie vanos refacut arcadele spate vopsita integral |
Quote:
|
3m : mersi !
|
6 Attachment(s)
PLACUTE FATA / SPATE
CURATAT SI GRESAT CULISOARE ETRIERI FILTRU BENZINA SI DUPA 2 SAPTAMANI DE STAT ASTAZI AM REUSIT SA O SCOT LA O PLIMBARE PE AUTOSTRADA :D:D:D |
3 Attachment(s)
AM COMANDAT KIT-UL DE REPARATIE PENTRU VANOS : 1-2 SAPTAMANI LIVRARE...
AZI AM FOST LA "CUMPARATURI" IAR :lol::lol::lol: |
Cat costa kitul de reparatie vanos ?
|
80 lire cu shipping
|
E ok... Auzisem de 5-600 de euro un kit de reparatie...
|
atat e cu tot cu vanos...il trimiti pe al tau si suma respectiva si iti trimite alt vanos reconditionat...eu cumpar doar kit-ul de oringuri si garnituri ....
|
9 Attachment(s)
DEZINFECTARE TOTALA :sad:
|
Cand ii treci volanul pe partea corecta ?
|
3 Attachment(s)
pff :))....mai e pana atunci
azi au sosit mult asteptatele garnituri :lol::lol::lol: |
ce de matze :) spor in continuare !
|
ms :lol:
|
6 Attachment(s)
A INCEPUT DISTRACTIA :lol::lol::lol::lol::lol:
|
7 Attachment(s)
SI SE LUCREAZA :D:D:D
|
Salut , cand am vazut masina nu am crezut ca se mai poate scoate pe linia de plutire. apropo ce a patit? a cazut intr-un lac? :))
Usor usor vad ca o scoti la capat, ai noroc ca te pricepi la mecania si poti sa ti-o repari singur ca aici in uk te costa de te rupe si nici nu gasesti un mecanic care sa-si dea silinta. Nu am inteles daca esti inca in uk (ce oras?) , mi-ar place sa ne intalnim , sa ne alergam putin , chiar daca eu nu am bmw deocamdata , dar se tine bn si 2.0tfsi-ul :) |
asa am luat-o leonard de la un irlandez care o tinea doar de mers la munca si acasa , si stii cum e lumea aici in UK cu masinile...nu sunt cum suntem noi romanii....si care sunt sunt foarte putini care tin la ele...
|
1 Attachment(s)
am alergat azi 100 mile pentru garnitura asta : se pare ca vine singura si restul pentru bujii separat...sper maine sa le gasesc
|
Nu-mi e rusine nici cu romanii de aici din uk , majoritatea fac cotetz de gaini din masina:). Ma bucur ca am mai gasit un pasionat de masini, in special bmw. Lasa-mi un nr de tel pe pm ca am vazut ca stai pe langa mine , mai schimbam o vb mai iesim pe la ace cafe etc.
|
:D:D:D
|
R E S P E C T ! masina chiar merita de la bun inceput un posesor ca tine , bafta
|
sorin gti power : mersi :D , insa pentru multi masina asta reprezinta doar un cotet de gaini sau o masina de dus la remat...
|
Quote:
|
mai e pana sa ajunga asa : mersi ! ;)
|
4 Attachment(s)
in asteptarea garniturilor am montat doar vanosul....
sper zilele astea sa ajunga |
Hai poate iti ajung azi , sa mergem sambata la Santa Pod
|
abia acum le comand...de unde trebuia sa imi vina tot la fel nu e set complet
|
ce e mai frumos decat sa lucrezi la un M3?
|
sa lucrezi si sa detii unu ! 8)
|
:lol::lol::lol::arrow:;):arrow:;)
Quote:
|
2 Attachment(s)
in sfarsit dupa 5 zile :D:D:D:D:D
|
6 Attachment(s)
8)8)8)
|
Foarte frumos ce vad eu aici tot zic sa nu intru pe topicul tau pentru ca vreau sa faci mai multe chestii sa imi tot delectez ochii dar nu pot sa ma abtin cand vad ca postezi.... Ai cu cine sa faci un video sa vedem cum trage M-ul din el ?
|
smecherie sa lucrezi la propria masina mai ales cand e m3 , bafta ,
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:27. |
- Copyright 2026 4Tuning