![]() |
Re: Ford Focus BN 4194 - Pareri ...
frumos
s-au bagat ceva banutzi in ea... e ok! |
Quote:
|
uite chiar akum m'am uitat p site'ul lui si is p 16
dar is 1800 Euro... nu cred ca am mai precizat asta ....TATA NU E PRIMAR :-p:evil: |
Quote:
|
1 Attachment(s)
cum ar da ashea ???
|
Quote:
|
optiuni sunt...bani nu... vreau sa fak mai multe... nu ma rezum numai la jante...ashea ca nu imi permit sa ii cheltui pe toti care ii am acolo:!:
|
Quote:
Daca se mai vopseste cupola si capota asa cum ai zis ...chiar ca o sa fie schimbat complet aspectul... |
Ar prinde bn nijte jante negre....ar arata bestial...dar astea care`s in poza cat costa??
|
Quote:
|
offfff buddy ... greu era sa iti dai seama ;-)))))) cupola nu mai vine neagra....a sarit din schema ... dar aline...am scris intr'un post anterior....ca ash dori ca cei care stiu ce modificari ar mai veni p mashina sa pastreze intr'un grup restrans ideea.... dar nu e problema...oricum ce stiai u s'a schimbat :-p
|
Quote:
|
da wa..puii mei...n`am vazut poza normala..nu am mai intrat p ea..si nu mi`am dat seama...asta e is mai greu d kp...in fine...sry
|
ofticosuleeeeee ...............!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
|
Quote:
|
ma gasesti p messenger...
|
da ...Cristi s-a bagat serios pe treaba ...bravo lui ... felicitarile mele varu' ;)
|
ms varu... nu chiar foarte serios...dar is kt d kt infipt... :-p hai p centru...;) :?:
|
dap!
merge niste negru pe jante ar da mai bine |
3 Attachment(s)
am pus azi 2 difuri in portierele fata... si anume... :
Pioneer TS-H687: * difuzoare coaxiale cu 3 cai * dimensiuni woofer: 14.5 x 20.4cm * putere RMS: 50W * putere Max: 240W * impedanta: 4 ohmi * raspuns in frecventa: 30Hz - 28KHz * sensibilitate: 90dB (1w/1m) * con woofer din polipropilena * diametru difuzor medii: 40mm * diametru tweeter: 10mm si binenteles....folie d antifonare pt portierele fata... |
Quote:
|
se simte...aud si versurile unei melodii....se audea si inainte...doar dak ... cautati ceva sub bord...sa fii cu ureche aproape d difuzor... :evil:
|
Quote:
|
Quote:
|
frumos
cat ai dat pe boxe? |
foarte frumoasa masina!
felicitarile mele si...............spor la tunat in continuare! |
Quote:
|
Quote:
|
Din ce stiu eu membrii 4 Tuning au anumite discount-uri la Cockteil Tuning:D
|
da...membrii 4tuning piatra neamt au unele reduceri ... eu am sarit din standard... :-P multumesc domnul ionut :-p
|
doar pt insonorizare cat ar lua?
ce folosesc? |
cel mai bine te duci si te interesezi tu ... ca nu te costa nimic...poate mai vezi si altceva ...
|
Misto sistemul audio din masina.Dar nu crezi ca ar trebui sa modifici si masina ca estetica
|
cred ca ar trebui... dar nu toata lumea are bani... momentan mi'am facut damblaua ... am cheltuit mai mult dekt mi'am programat... in viitor vor veni si modificarile estetice...
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
asa ii treaba cu bani pt ca fara ei nu se poate face nik.oricum imi place foarte mult sistemul audio.de curiozitate cat te-a costat
|
iti raspunde eu la intrebarea asta .... FARA NUMAR :)))) (nu`s manelist..stati calmi!)
|
am cheltuit destul d mult...vreo 21 d mil dvd + montaj , statie + 1 dif le'am luat p combinatie d la un prieten , al doilea dif in jur d 3 mil cu tot cu montaj , cutia facuta tot p combinatie , cablaje , condensator , nou e 2.4 mil , l'am luat tot in combinatie, insonorizare in portierele fata si portbagaj in jur d 4 mil cu tot cu montaj , e destul d mult... dar is multumit d c a iesit :oops:
|
nu cred ca ii mult avand in vedere cam ce ai pe ford
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:03. |
- Copyright 2026 4Tuning