![]() |
heyyy da vreu si eu tricouuuuuuuuu , k sticker am pe mashina din sptembrie, si nu s-a dezlipit, sta tzeapan akolo :P
|
MAI,ADEVARUL E CA A FOST MARFA AZI,DAR UNDE VATI DUS DUPA CE ATI FOST IN PARCARE LA ROMTELECOM???MAI BRAVO VOUA A FOS MISTO.SI EU CU AMRATUL MEU DE SCUTER :lol: :lol: ORICUM A FOST BETON.MA BUCUR CA NU MAM INTALNIT CU DOMNII GABORI CA DACA MA INTALNEAM O BELEA :wink: BAFTA SI RESPECT
|
eu nu am ajuns la palat ca am avut o treaba urgenta, dar am fost la \"afterparty\" care a durat ceva vreme si .. cine a mai fost stie ca a meritat :)
|
a iesit marfa ! au fost de toate :wink: :peace:
|
9 Attachment(s)
Intalnirea a fost super se vede ca organizarea a fost mult mai buna si speram la altele de genul asta .. ce ziceti ? Sambata viitoare se mai poate face un efort din asta ?
A fost bine nu au fost bisericute , lumea a vorbit toti ne-am simtit foarte bine , nici macar un incident neplacut peste 30 masini + multe motoare toti au fost un exemplu demn de urmat . Putea sa vina si politia de fata ca nu s-a facut absolut nimic rau! Multumesc pe aceasta cale tuturor celor care au venit la intalnire. P.S. poftim si poze |
9 Attachment(s)
more pics
|
9 Attachment(s)
more pics
|
1 Attachment(s)
si un film de la intalnire ...
necesita quicktime pentru a fi vizionat! |
Hai bre ca o fo mijto....de toate pt totzi....(pacat ca ala cu RX8 si Meganu ala...faceau ... \"impresii\" de 2 lei....) :P M`am plimbat cu Tiger cu Pasatu :P thxxxx :D
|
da cielo ala care a luat premiu la legale? nu a fost? :D
|
nu am pozat toate masinile ci numai alea care le stiam sau care mi-au placut ...
au fost numai 2 cielo din cate-mi aduc aminte si nu cunosc ce-au facut la legale . Da tu de ce nu ai venit ? |
sper ca lumea-i multumita de ce a fost ieri ....
merit un 10 ??? :D ma chinui sa adun TOATE fotografiile facute si sa fac o galerie foto ... si pozele acestea .. si cele facute de ceilalti o sa fie intr-o singura galerie !! |
Re:
Quote:
poate mai organizam o intilnire si sambata viitoare :wink: |
1. daewoo club nu apare la intalniri pt ca au cativa de acolo orgolii de 2 lei... intra pe forumul lor si o sa pircepi
2. sufletzel.. cielo-u de care ziceam era al meu :P .. eu n-am venit pt ca de vreo saptamana stau in casa si mananc pastile ..... 3. frumoasa intalnirea... din ce vad in poze si din ce mi s-a povestit... poate data viitoare o sa fiu intreg :) |
Quote:
Oricum insanatosire grabnica ! :) |
noup nu vom face ashaceva saptamanal ..... oricum ieri ma simtem mandru de mine ptr prima data in viata mea .... multzam la toata lumea !
zilele astea voi incerca sa fac o galerie cu TOATE POZELE FACUTE + filme ... |
Re:
Quote:
|
sorry, dar a trebuit sa plec devreme, probleme de familie! ;)
|
Pozele au fost facute exclusiv pentru 4tuning.ro la rugamintea lui Gratzian. Rog a nu aparea pe alte site-uri .
Mersi |
multumesc holly-soul...
pot fi folosite si de altii, cu specificarea sursei si autorului. cu acordul nostru. :wink: |
Prima Intalnire Auto Iasi pe 2005
9 Attachment(s)
Simbata 12 martie 2005: Afara sunt peste 10C...peste 50 de simpatizanti iar masini peste 30, femei frumoase si multe camere de filmat si fotografiat. Din afara orasului nu au fost foarte multe masini, intilnirea fiind mai mult una locala. In jurul orei 17:00, zgomotul tobelor puteau fi auzite inca din capatul bulevardului, unde s-a creat o mini-coloana de masini si motociclete care se indreptau spre Palatul Culturii, locul de intalnire des frecventat de pasionatii de masini si viteza. La locul faptei si-au facut aparitia cateva exemplare din categoria grea, cel mai tare fiind un VW Golf 4 tunat pina in dinti, o Mazda RX-8 si un Renault Megane 2. Nici la capitolul \"motoare\" nu am neglijat...cativa pustani cu scutere s-au adunat si ei pentru a asista la marea intalnire, insa la categoria grea, s-a remarcat o Honda si un Suzuki, cateva demonstratii de \"indemnare\" pe o singura roata, si cel mai important, am avut parte si de un burnout. In jurul orei 17:40, deja aripa dreapta a Palatului era plina...lume adunata de peste tot, cu sau fara masini, au venit sa admire bijuteriile prezente acolo...mai mult sau mai putin tunate. Cu aceasta ocazie s-a demonstrat ca la Iasi exista pasionati de viteza, masini si tot ce tine de acest capitol, si se poate mult mai mult. Au fost asteptate mai multe masini, insa unii nu au putut ajunge din motive personale, altii au aflat prea tarziu...
|
9 Attachment(s)
poze
|
9 Attachment(s)
poze
|
9 Attachment(s)
poze
|
5 Attachment(s)
poze
|
5 Attachment(s)
:arrow: 10.03.2005 O zi frumoasa de primavara!
:arrow: Locul: Iasi,Palatul Culturii :arrow: Ora:17.00(oficiala) :arrow: 16.30:deja prezentza destul de mare din partea micilor motoristi,vreo 6 scutere,unul si unul mai \"adevarat\"!!(bravo pustilor).Pan in jurul orelor 17.00 isi mai fac aparitzia vreo 2 Dacii,un Getz,un Pasat(simplu)....Dupa 17.00 apare una cate una:tunata netunata.....dar e masina!Si`au venit pentru prima intalnire din aceasta primavara!!Pan in 17.30 c`am tot ce e frumos in Tārg isi fac aparitzia pe esplanada vechiului Palat al Culturii. :arrow: Mai schimbam o vorba,mai ne aratam ce \"tuning audio avem(-sa vezi ce mi`am luat ieri......sa vezi cum duduie-).... hai sa`mi vezi \"inima masinei mele\" si sa vezi ce scrie pe ea 2.0 v16.....mai un cerculetz mic ca sa completeze show`ul(Mazda RX8 vs Renault Megane)...un burnout reusit sau nereusit facut de motociclistii seniori(si ei intr`o prezentza destul de mare-va multzumim ca atzi venit--laudabil--)...dupa care in jurul orelor 17.45 ne mutam locul foarte repede in parcare la RomTele.Com ....Aici alte schimburi de idei,pareri dupa care la un moment dat se hotaraste un After-Party la un local local(deja se lasase frigu peste noi)....si...Go Go....in coloana dar nu cu viteza mare prin Iasi..... C`am atat ...din dulcele Tārg al Ieshilor......Sau c`am asta a fost! |
5 Attachment(s)
:arrow:
|
5 Attachment(s)
|
5 Attachment(s)
|
5 Attachment(s)
|
2 Attachment(s)
|
1 Attachment(s)
M O V I E (RX8 & Megane & Motor)
am corectat...merci Odin! |
hai sa-i zicem RX8 de data asta.. ce zici singurelule?
RX7 e alta :) |
Misto pozele.Imi pae rau ca nu am venit(plecat din localitate
|
singurelule a fost misto faza cu motociclistii dar a fost mai adevarat ca au venit au demonstrat cat de cat ce stiu si eu plecat cu stil(dupa un burnout) SUPERRRRR!!!!!
|
sweeeeet , congratz dudes.. chiar frumos :)
un \"play\" pe la iasi ? :P pe cand ? data trecuta a fost pur si simplu minunat.. epox .. m-ai primit la iasi .. te-am primit la buc IT`S YOUR TURN :P doamne ajuta la o cursa... cat mai dvrme .. la iasi .. superb orash.. belea de oameni :) the sinner / epox .. singurelu :P desi n-am apucat sa-l cunosc live :) data viitoare.. epox.. dupa.. se stie unde mi-as dorii sa merem.. cum se numea frate pizzeria aia ? ca tot timpul uit.. :P |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
A fost frumos data asta.....si sa speram ca data viitoare va fi si mai si!!!!!!!!!!! |
Cu HAN avand farurile aprinse nu aveti poze? E de 2 ori mai criminala masina aia. Prima data am vazut-o venind de la distanta si avea luminile alea gen BMW aprinse. Am ramas masca. Imi ziceam: ce e aia frate masina din campionat de turisme, BMW tunat, ce o fi aia? Cand se apropie ce sa vezi: era HAN.
Respect pt. ce a facut omul ala cu masina aia. din fatza e bestiala. Daca i-ar face si spatele mai agresiv ar fi si mai si. Dar poate bagati careva aici o poza cu farurile masinii aprinse. |
dap.. angel eyes :) .. arata frumos intr-adevar. Din pacate n-am nici o poza cu ea, dar poate ma intalnesc la o cafeluta cu iohan si ii fac ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:21. |
- Copyright 2026 4Tuning