![]() |
Re: Runda 1
reme - primit
skelter - primit |
diseara la 21.59 o trimit si eu inca mai am de lucrat ca mi-a fost lene 2 sapt :)
|
si a mea e in proportie de 98% gata.mai sunt mici retusuri de facut.deseara o "livrez" si eu
|
Gata!Eu i-am trimis masina.Astept cu nerabdare votarea.Succes baieti!
|
prelungim pana duminica la ora 22:00? nu am primit nici jumatate din lucrari. cei care mi'au trimis deja masina pot sa mai lucreze la ea.
|
sa traiasca cass ,normal ca prelungim ,cum sa nu prelungim , :lol: , pot sa o termin si eu
|
Quote:
|
multumim cass :)
|
Multumesc si toate respectele mele ca$$!
|
duminica se face si poll-ul?
|
da ,duminica la 10 ,eu ma ocup de reflectii acm ,numi mai ia nici mie mult
|
duminica seara la ora 22 se incepe votarea!
|
sunt curios cu ce masini se vor prezenta ceilalti concurenti :D
|
eu merg pe aceasi creatie...nu am mai modifcat nimic.
|
inca astept lucrarile voastre!!! DEADLINE 22:00
|
Cass nu fac nici o modificare ramane aceeasi cu aia care ti-am trimis-o:D.Succes baieti!
|
Asta a fost!
Sa inceapa votarea. :D |
Quote:
|
Quote:
Mai avem de asteptat. :)) |
guys, acum am venit de la meci, scuze, dar o sa fac votarea maine cand vin de la munca
|
Quote:
|
Faceti si voi poll-ul ala?
|
hmmm... a mai auzit cineva ceva de poll-ul asta? e deja marti seara...
|
Ce sa se mai auda?... E clar... seriozitatea tipic romaneasca. Aproape ca e o saptamana de cand poll-ul trebuia sa fie facut!Sunt dezamagit.
|
Quote:
|
am vb eu cu el azi ,a zis ca a avt mult de munca si na mai avut timp sa intre ,lam prins pe mess la servici azi ,asta e , o sa isi faca timp si o sa faca si pollu cand o putea
|
guys, de cand 2 zile inseamna O SAPTAMANA???????? unii mai au si o viata personala, un servici, etc. ok, maine seara cel tz o sa fac poll'ul...........
|
Cass nu prea ai inteles ce am vrut sa zic.Eu vroiam sa zic ca aproape e o sapt de cand polu trebuia sa fie facut adica ma refeream la sapt trecuta miercuri cand trebuia sa fie facut.Cat despre viata personala nu are nimeni nimic cu tine fiecare dintre noi o avem, fiecare avem probleme.Puteai sa ne anunti ca ai mult de lucru sau ca nu poti numai peste cateva zile ca sa nu stam cu ochii in soare si cu mana in falca!
With peace, Underground! |
Mai facem si noi poll-ul ala?
|
ca sa nu en mai amagim cu asteptatul, va rog pe fiecare in parte sa imi trimite-ti mie pozele pe adresa de mail [email protected] si voi face eu battleurile.
|
Quote:
|
Sincer m-am saturat pana peste cap de promisiunile lui fie el ce moderator o vrea...Asta e bataie de joc sincer deadline-ul sa fie deadline votarea sa fie votare nu toata tigania asta ca fac azi da nu ca il fac poimaine s-a dus dracu topicu asta
|
singurul motiv pentru care nu iti raspund la comentariu e bunul simt ;)
|
Quote:
_______ AAAA...si o intrebare,cand se face poll-ul sa nu mai tot intru ca un disperat si sa imi cosum internetul ? |
Quote:
|
mirceasilvyu este al 13-lea jucator :D si participa, ce ai man cu mircea? Suntem 16 ai uitat!
|
Quote:
|
ii rog pe cei care mi'au trimis masinile sa posteze aici, alaturi de mailul de pe care mi'a fost trimisa! underground, tu mi'ai trimis'o?
in afara de: cannonball dany2good4u fear lovenady mirceasilviu reme s0r1n skelter mai e cineva care mi-a trimis? |
Quote:
doar 8 au trimis lurarile? dinu_daniel_florin,asta e mail-ul meu.eu ma numar printre cei care au trimis lucrarea. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:10. |
- Copyright 2026 4Tuning