![]() |
Oricum...la Borla tziar face la min 300E...yo 1 zic k merita satzi aduci ceva dafara ;)
|
Re: BERTONE TURBO EXTREME
Quote:
|
mondeo
stii unde pot sa fac un motor de mondeo 2001 de 1,8L 110cp mai puternic?
|
Re: mondeo
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
SAS SANT SERPII |
Re:
Quote:
|
pai frate nu pot veni la garaj ptr. ca sunt de la iasi!
probabil o sa vb pe 27 la bucuresti! |
Quote:
cati cai extra va scoate masina dupa modificare?.....si cum calculezi caii ? All the best and f..k the rest |
L E G A L R A C I N G
Pentru prieteni pot acum sa ofer test pe stand de putere la 1200000lei doua teste unul acum si altul dupa modificari la interval de o luna. |
Re: L E G A L R A C I N G
Quote:
cum adica pt prieteni? si daca nu suntem prietenii tai,cat costa? eu stiu ca daca-i lege,este pt toata lumea. uite...eu renunt la o \"doza\" si-ti dau 1200000 ,doar sa modifici ce-ai scris mai sus si sa faci aceiasi oferta pt toata lumea. |
Cu modificarile facute masina deja intra la categoria superioara(250CP)... asta daca se respecta ce spuneati alta data.
P.S. Ce cuplu ai si in ce ture? Si ce faci cu tractiunea fata? |
Re:
Quote:
|
Ai evo310?
|
Re:
Quote:
|
poze ceva ?? :)
|
Ce-ai in loc de K04, ti-au pus Garrett sau K26?
|
Re:
Quote:
|
Hai mah, zi-i! K24, ce-ai pus?
|
Au au ce masina o sa fie astra turbo.
Inca o grupa la care nu mai poti paria. |
Dimportiva, la grupa \"E\" e destul loc de pariat...
|
Poate dar pentru putin timp. Am vazut Atra asta mergand si cand nu mergea. La pana in 200cp cam greu sa-i sufle cineva, dar pista e deschisa pt multi si oricie-si poate demonstra superioritatea. Pariez pe BETONELU! |
Ce sa caute la pana in 200CP????
Are turbina schimbata, deja intra in categoria urmatoare \"E\"...!!! Sau regulile se schimba pe baza altor criterii? |
daca masina a avut turbo de serie ( si bertone a avut sigur ) clasa ramane neschimbata....logic de altfel ( se incurajeaza tuningul )
|
Re:
Quote:
Quote:
Acelasi lucru daca pui turbina pe motor aspirat ... sari o grupa sus. Si daca pui turbina 10x ori mai mare, dar ai avut inainte turbina pe masina, ramai in grupa acelasi ... Asta nu e logic ... dar asta e. |
regulament
1 Attachment(s)
Unde-i lege nu-i tocmeala.
... |
Exemplu scurt si la obiect :
Opel astra turbo 2.0T ....serie 7.5 suta si putin peste 15 sec 0-400 m ...daca ii schimbi turbina scoti o sec mai putin (ex teoretic) ...si treci la grupa imprezelor care pleaca de la 5.3 sec pana la suta ?!?!!?!?nu mi se pare normal , mi se pare de bun simt sa raman la grupa la care sunt pe de alta parte nu e normala nici situatia ta (corolla cu 110 cai )care cu shot de nitro de 35 cai urci teoretic la grupa lui Bertone ?!?!?!? ...dar in fine |
regulament/legea noastra
Fiecare are dreptul la propia opinie.
Noi in calitate de organizatori trebuie sa tinem cont de REGULAMENT si sa-l apliccam cat mai strict. Intocmirea regulamentului s-a facu prin consultarea diverselor persoane participante si nu in ultimul rand a federatiei auto de la acel moment. Deoamdata regulametul ramane in picioare si vrem ca toti cei care fac modificari sa le face cu randament maxim altfel in ce priveste competitia au chiar mai mult de pierdut. |
nimic nou?
|
Re: regulament/legea noastra
1 Attachment(s)
VINE UFO DIN GARAJ
PARTIE CA VA STROPESTE CU SMECHERIE |
UFO
Ce sa intamplat cu bertonele asta?....dc e inca in service?...s-a schimbat proprietaru?...masina e inca la dibas...e albastra acum...cu folie de carbon pe capota,plafon si portbagaj...e tare rau...are radiatoru turbo de subaru...da cand intra la curse?
|
Cand e gata ?
|
---
Bai bertone turbo...nu mai zici nimik?...Ce s-a intamplat cu masina?...Acum nu mai e la dibas.Au ramas acolo doar spilerele(la vopsit).
|
shi io's curios......
|
sal all.acum cateva zile am vazut acest bertone (ufo) si arata demential parerea mea.vopsita in doua culori si un set de spoilare in careva cuvinte masina arata super bine.cred ca e cel mai belea bertone pe care l-am vazut prin buc .sper ca proprietarul sa puna niste poze ca sa il vedeti toti.felicitari proprietarului.
|
sa-l vedem ....
|
poate intra bertone turbo si pune si el niste poze recent sau filme cu masinuta
|
eu nu cred ca intra....
|
Poate intra Sebastian pe aici si il anunta el, k am impresia ca se cunosc destul de bine
|
7 Attachment(s)
Scuze Ca Nu Am Postat Mai Devreme Dar Nu Mai Am Avut Net
|
Arata super marfa.Pacat ca nu ai niste poze in clare in care sa fie curata.Arata marfa.Sa ai grija de masinuta si sa o vedem alergand.
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:08. |
- Copyright 2026 4Tuning