![]() |
Re: V O T A T I
:headfones: :ciggy: Nopeeee mai bine sa doarma..ca de culcat poate n-au cu cine :ashamed: :joy: :boogy: :D ....mdaaaa sigur pastilele sunt de vina...gata...cu offtopicul :evil_laug
|
poll-ul... trebuia.. oarecum .. votat.. de catre anumiti useri..sau moderatori..
pe mine spre ex m-a votat bmw_rulllzzz... si ii multumesc pt sustinere..dar totusi.. el e din comunitatea 4tuning.. bacau..onesti.. oricum un nici un caz iasi.. intelegi ce vreau sa spun?? nu imi place sa am avantaj din voturi aiurea.. mai bine sa se impuna niste conditii .. inainte.. si dupa aia sa se poata vota.. eu stiu de 4 voturi cam asa..reale.. restul habar nu am cine m-a votat.. sincer acuma.. am prieteni si din alte comunitati care ma puteau vota f bine.. dar in afara de bmw_rulllzzz nu a comentat nimeni.. nu imi place sa trishez sau sa para k trishez.. tocmai de aia era bine venit un poll informativ.. nu neaparat de acuma..dak iese cineva..trebuie deja pus in functie.. nu tata... mai vb si cu bucurestiul..dak e de acord..mai analizeaza unul altul.. activitatea.. implicarea si alti factori..si abia dupa aia sa se decida.. va salut..cu respect. slip |
Da, Slip! Asa dupa cum am spus si eu, asta-i modul de a pune problema! E buna si ideea ca Poll-ul trebuie sa aiba doar rol orientativ si informativ, nu formativ. Analiza si hotarirea vine de la cei care au interesul si intocmesc politica forumului si nu de la cei care o fac (politica forumului), cu atit mai putin membrii.
Oricum, Andrei, fie vorba numai intre noi :suspiciou:suspiciou, esti printre cei doi preferati ai mei... |
Quote:
oricum.. ti-s dator vandut ;) iti dai seama.. nu? apropo... t sun maine sa imi dai nr lu titel.. k mascaltzone nu il mai are.. desi sustinea k detine nr.. :D numai bine.. omuletz.. respect |
:joy: :rockon: Iar aveti secrete voi 2 :)) ? Lasa Slip....:suspiciou :evil_laug :cool: te dam noi de gol...ne-ai mituit ca sa-ti dam votul but shhht...your secret is safe :twisted:
|
:suspiciou :ciggy: :suspiciou
|
Quote:
Arati ca un capo di tutti capi...Nice one... (Iaca fac si eu off-topic, scuzele de rigoare) |
|
Gata!
Acesta a fost ultimul meu post pe Iasi pentru o perioada de timp.(aici am 95% din toate posturile mele,nu prea obisnuiesc sa postez si in alta parte,doar la masina mea si a lui Edi ce am mai comentat in rest liniste totala). Poll`ul se inchide, SLIP devine MODERATOR de azi inainte. Ii urez mult succes si bafta in rezolvarea tutoror problemelor ce v-or aparea ... ! Au iesit prea multe discutii despre acest POLL ... Intradevar am si gresit dar ce sa ii fac,din greseli v-om invata mereu! Va urez mult succes la toti,fara evenimente neplacute, ne mai vedem pe strazi,scoli...! Bye bye! Sper sa nu`mi simtiti lipsa :lol: !Ca eu am sa va duc dorul! Pentru alte sugestii/reclamatii/idei sau orice altceva ce ar putea face bine Iasului si Slip le poate rezolva in timp util folositi https://forum.4tuning.ro/36-iasi/26338-propuneri-sugestii-reclamtzii-moderator-userii-iasului.html |
| All times are GMT +2. The time now is 04:15. |
- Copyright 2026 4Tuning