Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dyno Tuning (https://forum.4tuning.ro/175-dyno-tuning.html)
-   -   Skoda RS TFSI by DimSport (https://forum.4tuning.ro/175-dyno-tuning/37897-skoda-rs-tfsi-by-dimsport.html)

alecsutu1 03-05-07 12:31

Re: Skoda RS TFSI by DimSport

Ursul ala 325 avea si turbo sau ce?Ce a fost asa surprinzator ca nu inteleg?
de care 325 e vorba ?:)

yoda 03-05-07 15:05

Quote:

Originally Posted by alecsutu1 (Post 882130)
Ursul ala 325 avea si turbo sau ce?Ce a fost asa surprinzator ca nu inteleg?
de care 325 e vorba ?:)

sincer nu stiu...si pe mine m-a surprins siguranta tipului...poti incerca la xteam constanta pt mai multe detalii.in afara zgomotului si cauciucurilor arse n-a prea prestat nimic! ;)

Morro 04-05-07 09:10

felicitari masina chiar s-a miscat bine ;)

yoda 04-05-07 13:24

Quote:

Originally Posted by Morro (Post 883817)
felicitari masina chiar s-a miscat bine ;)

iti multumesc foarte mult pt aprecieri, dar masina n-a prea fost in mintile ei!inca nu am rezolvat problema cu pierderea presiunii!sper ca dupa rezolvarea problemei tehnice sa-si reintre in normal! ;)

Doc 04-05-07 14:36

Aseara, aceeasi Octavia RS cu probleme a avut o mica intrevedere din mers cu un Audi S3 alb pe chei. Chiar daca nu este in mintile ei, Octavia a stat langa Audi pana la cap. Diferentele intre cele doua masinii nu sunt notabile, ceea ce pentru proprietarul de RS ar trebui sa fie o incantare. Repet, confruntarea a avut loc din mers nu cu start de pe loc, unde clar AUDI are un avantaj.

Sper ca odata cu rezolvarea problemei DV-ului sa avem parte iar de performante notabile pe strada.

catalinbutoi 04-05-07 18:30

ursul era un 2300 de 150 cp (motronic 1.3 cu L.S.D. 4.10 ptr cunoscatori) si daca skoda ta era stoc erai in spate garantat dar ai cu mult mai multi cai pe care sincer nu prea ii arati

yoda 04-05-07 21:10

Quote:

Originally Posted by catalinbutoi (Post 884721)
ursul era un 2300 de 150 cp (motronic 1.3 cu L.S.D. 4.10 ptr cunoscatori) si daca skoda ta era stoc erai in spate garantat dar ai cu mult mai multi cai pe care sincer nu prea ii arati

hai ca nu prea inteleg!ok 2.3 cu 150 cp...chiar crezi ca daca eram stock eram in spate?putem aranja o cursa intre un rs stock si bmw!

iar ref la "ai cu mult mai multi cai pe care sincer nu prea ii arati"..ce sa inteleg ca nu am vreun kit de caroserie sau vreo toba sa urle..sau ai impresia ca prestatia mea a fost slaba? crede-ma dupa ce am vazut micul tir dintre noi nu prea i-am mai dat blana!cand masina e in mintile ei bat cu start de pe loc 335 biturbo de 306 cp/400Nm nou!!!

ciao.

p.s.astept sa-mi clarifici ce ai spus.

fuscobal 04-05-07 21:42

Yoda, vezi ca Forge se apropie de lansare cu noul si mult asteptatul DV. Conform poll-ului facut de forumisti pe Vortex, oamenii gasesc potrivit un pret pe undeva pe la 150$ in US. Sa vedem daca Forge va tine seama de acel poll !

Doc 05-05-07 04:38

Astea inseamna ca sunt vesti bune pentru posesorii de TFSi, dar sa vedem in ce masura ne rezolva noua problema.

gollum_ 05-05-07 09:47

Astea da performante !

Ce modificari Hardware se mai pot face pentru urmatoarea faza- Stage x?

yoda 05-05-07 18:37

Quote:

Originally Posted by gollum_ (Post 885604)
Astea da performante !

Ce modificari Hardware se mai pot face pentru urmatoarea faza- Stage x?

o mare gollum bine ai venit pe meleagurile acestea!
se anunta , sper cat de curand si un mic update! ;)
astept un topic dedicat bestie tale! :)

alecsutu1 07-05-07 09:56

Quote:

Originally Posted by catalinbutoi (Post 884721)

2,3 de 150 cai am avut si eu motronic 1,3 nu stiu cum a pus omul pe masina pentru ca ea vine din fabrica cu Jetronic iar 4,10 LSD-ul ala e un mit nu de alta dar am avut si eu pe masina si castigul pe 400 m era parctic inexistent(patina ca la balamuc in primele trepte)
Chiar si daca RS era stoc nu cred ca avea ursul sanse din pacate :(
Edit:Yoda vezi ca ai exagerat la treaba cu 335 biturbo ,nu cred ca ai sanse sa il faci(asta daca soferul stie ce sa faca cu masina)

yoda 07-05-07 10:52

Quote:

Originally Posted by alecsutu1 (Post 888447)
2,3 de 150 cai am avut si eu motronic 1,3 nu stiu cum a pus omul pe masina pentru ca ea vine din fabrica cu Jetronic iar 4,10 LSD-ul ala e un mit nu de alta dar am avut si eu pe masina si castigul pe 400 m era parctic inexistent(patina ca la balamuc in primele trepte)
Chiar si daca RS era stoc nu cred ca avea ursul sanse din pacate :(
Edit:Yoda vezi ca ai exagerat la treaba cu 335 biturbo ,nu cred ca ai sanse sa il faci(asta daca soferul stie ce sa faca cu masina)

nu am exagerat deloc.exista mai multi martori care pot confirma cele spuse de mine!au fost mai multe curse , eu o singura data fiind cu botul in aripa lui fata, in rest...
chiar nu e nimic spectaculos la bmwul acela stock!!sigur daca faci un mic mod sare rau din schema! ;)
unde mai pui ca e si mai greu decat mine cu vreo 100 kg!
iar pe 1000 metri sau pana la capat...chiar nu am nicio legatura cu el!

WPP 07-05-07 13:11

Eu am o parere proasta despre tfsi dar din ce vad aici masina ta trage bine. Am un urs aspirat 196 de cai pe dyno...te bagi la un 400m?

Astept PM

yoda 07-05-07 14:50

Quote:

Originally Posted by WPP (Post 888705)
Eu am o parere proasta despre tfsi dar din ce vad aici masina ta trage bine. Am un urs aspirat 196 de cai pe dyno...te bagi la un 400m?

Astept PM

o sa razi da'mi-a iesit pe nas tfsiul asta!
dupa ce repar/inlocuiesc/ piesa din cauza careia pierd presiune cu cea mai mare placere!
poate pana atunci incingi tu un polo mic, rosu si vr6...mpa! ;)

vb!
salve.

mpa 08-05-07 00:20

Ce se intampla doctore?
Iar ne intoarcem la presupuneri si invitatii?
Cu WPP ma descurc sa vorbim si singuri. Nu avem nevoie de mediatori. Oricum masina lui trage spectaculos si tin sa il felicit pentru asta. Cine va incinge pe cine asta ramane de vazut.
Pana una alta si eu te astept si pe tine. Nu de alta dar vreau sa vad daca o dau la 335:))

yoda 08-05-07 07:18

Quote:

Originally Posted by mpa (Post 889981)
Ce se intampla doctore?
Iar ne intoarcem la presupuneri si invitatii?
Cu WPP ma descurc sa vorbim si singuri. Nu avem nevoie de mediatori. Oricum masina lui trage spectaculos si tin sa il felicit pentru asta. Cine va incinge pe cine asta ramane de vazut.
Pana una alta si eu te astept si pe tine. Nu de alta dar vreau sa vad daca o dau la 335:))

sincer, la cat trage vr6, fara probleme te poti baga la un 335. :twisted:
BTW, nu am incercat sa fac pe mediatorul, ci pur si simplu eram curios de rezultatul dintre voi. :D
iar eu nu ma pot da inca cu masini prea puternice, deoarece nu am rezolvat problema cu pierderea presiunii.tot astept raspuns din state ref la o anumita piesa.cand rezolv, si sper ca repede, vei fi printre primii ce va afla!chiar sunt curios si eu de transplantul facut de tine! ;)

mpa 08-05-07 11:14

Ce presupuneri face si lumea asta domne'. Nu mai are voie si omu sa modifice un 1.4 asa mai serios ca il acuza lumea de transplanturi si trafic de "organe".

Achim 08-05-07 17:51

Da' acum kiar nu inteleg d c lumea inca isi pune probleme in privinta lui MPA. Sper ca el sa nu se supere, da' e deja evident ca e vba de un transplant de motor 2.8 VR6, marca VW, pus pe o caroserie usurata (scaun, bord si atat) de Polo 6N. Masina e logic sa fie bomba si asa si e. Probabil si motorul a fost "reglat" in parametrii optimi pt "curse" si aia e ;)

mpa 08-05-07 23:57

Pai unii si-au pus probleme si unii urmeaza sa isi puna. E mersul corect al lucrurilor. Nu am de ce sa ma supar atata timp cat ceea ce faci e sa iti dai cu presupusul ca tot restul lumii.

bluey 09-05-07 00:17

Quote:

Originally Posted by Achim (Post 890947)
Da' acum kiar nu inteleg d c lumea inca isi pune probleme in privinta lui MPA. Sper ca el sa nu se supere, da' e deja evident ca e vba de un transplant de motor 2.8 VR6, marca VW, pus pe o caroserie usurata (scaun, bord si atat) de Polo 6N. Masina e logic sa fie bomba si asa si e. Probabil si motorul a fost "reglat" in parametrii optimi pt "curse" si aia e ;)

Pfff doar atat????
Si noi care credeam ca si-a pus sticker cu m-power de 150cp bucata.

mpa un bi-turbo ceva????
Yoda o turbina mai mare???Daca nu o vei pune tu o va pune altul...
LSD careva ca deja nu prea mai aveti ce face cu ei si e pacat sa-i risipiti aiurea?La caluti ma refer.

mpa 09-05-07 01:59

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 891772)
Pfff doar atat????

mpa un bi-turbo ceva????
LSD careva ca deja nu prea mai aveti ce face cu ei si e pacat sa-i risipiti aiurea?La caluti ma refer.

Nu iti face probleme. O sa pun si sticker. Momentan ma ocup de probleme mai usoare care nu necesita atata experienta si migala ;)

Pai ma gandeam la un 335 nou. Participa cineva la cheta?

LSD nu am incercat inca. Ma gandeam ca niste iarba sau niste extasy o sa imi dea o impresie ca lumea pleaca din loc mai bine. Daca zici tu de LSD trebuie sa vorbesc cu dealerul meu sa vad daca are.

Achim 09-05-07 04:06

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 891772)
Pfff doar atat????

sa mi-o ierti da' nu am prins ideea ...

bluey 09-05-07 08:16

Quote:

Originally Posted by Achim (Post 891987)
sa mi-o ierti da' nu am prins ideea ...

Pai e simplu:masina lui MPA nu are atata reclama facuta incat sa stie oricine ce are sub capota si cat poate.
Fata de alte masini de pe aici despre care orice pusti de 14 ani nou venit pe forum stie tot : cine i-a facut softul,unde si-a masurat calutii,unde are facuta evacuarea, cu cine s-a dat , pe cine a facut etc etc.
Reclama pe roti.
Urmaream si topicul vechi unde s-au dat in balarii baietii si chiar sunt curios pana unde se ajunge cu 2.0TFSI asta.
Astept sa vad cine pune primul turbo de S3 pe el.
Sau deja si-a pus doar ca e mai discret din fire.
Din partea mea tot respectul pentru masinile voastre.
Cu cat mai multa munca la o masina cu atat mai mult respect.
Ca daca ti-o iei cu 800cp din magazin de pe Magheru parca nu mai are nici un farmec.

yoda 09-05-07 08:38

not again!!!!iar incepem sa ne distram pe topicuri de dyno!marfa!daca tot va place sa discutati de toate pe orice topic apar eu, promit sa fac unul la provocari si va bateti joc de el cum vreti!nu-mi va pasa!dar pe topicul omului(Ceky)nu prea are rost sa batem campii...zic eu!
hai bafta si la mai multi cai ...iMPAchetati!

p.s.cred ca trebuie sa trec la lucruri mai serioase pt a ma descurca cu vr6 de 900-1000 kg! ;)

mpa 09-05-07 11:02

Eu zic intai asteapta piesa aia ca sa avem amandoi o idee de ce trebuie sa mai facem la masini. Dupa aia gasesti ce vrei pe la MTM.

yoda 24-06-07 20:50

ca sa scap de minciunile unora (NADIR-S3 alb) si sa pot posta adevarul linistit, va anunt ca DIN MERS AM BATUT S3 RESOFTAT AL LUI NADIR!!!

IAR RESTUL MESAJULUI SE ADRESEAZA IN TOTALITATE LUI!!!

"vb aceea..daca taceai ...filozof ramaneai!

noroc ca eram mai multi pe acolo!!!
ce-ai facut tu cu yoda?!?!?l-ai batut?!?!?!
amice e a doua minciuna dupa cea cu resoftarea...te bati cu pumnul in piept ca nu e resoftata...si toata lumea stie ca ai soft...inclusiv firma ce te-a resoftat!!!(SURSE SIGURE, NU AVIOANE!)
iar cu yoda...te-ai dat de 2 ori:1 data era cu godoroja in masina (110 kg) si portbagajul plin, si te-ai dus cam o masina, o masina si jumate in fata;
a 2 oara gadoroja s-a mutat la tine in masina si ai RAMAS 1-2 MASINI IN SPATE!!!! 2, 3, 4, 5 pana la 210-220 cand yoda nu i-a mai dat!!!!!
RUSINE sa te lauzi cu o minciuna!!!noroc ca era si godoroja acolo!!!!
in locul tau m-as ascunde cateva zile!!!te lauzi cu ce?!sa-ti reamintesc ca ai 265 cp stock, ca ai alta turbina, alte injectoare, alta pompa, alta fmic...si pe deasupra si soft?!?!?!?!iar octavia?!?!?are 200 cp, si turbina, injectoarele, pompa, fmic mai mici!!!!!
realizezi ca te-a batut o octavie din mers?!sau continui cu minciuna?!
daca erai om de cuvant si asteptai sa te mai dai inca odata cu yoda era ceva...dar sa incepi sa afirmi aiureli e alta!!!mai bine il ascultai pe godo si mai incercai o data !!
IN REST MUUUULTAAA RUSINE!!!!

sonyscorpion 25-06-07 01:52

Eu zic asa,parerea mea,ca sa numai fie discutii,sa se dea NADIR CU: ALEX,CEKY(care o sa zica ca nu vrea-care e mai prieten cu el sa il provocam ca o sa imbatraneasca masina lui in curte) si race_med9( Vasiliu Andrei) si sa vedem ce se intampla.Lasa-ti raca ca nu sunteti dusmani,plm,chiar asa de rau ati ajuns sa va certati pentru o cursa si sa dati drumu la vorbe aiurea imediat? Eu promit ca vin si incerc sa ma tin dupa voi cu un aparat de filmat.
Dar imi va face o deosebita placere sa il vad pe Ceky care l-am provocat demult pe mai multe site-uri si niciodata nu a raspuns,oare o fi un pic de teama in sufletul lui?:))

GoDoRoJa 25-06-07 09:37

lucrurile au stat in felul urmator.
1. Rs-ul albastru avea in spate in portbagaj 1 baterie, canistrele de benzina de la barca, si alte accesorii de genu` asta - le-am vazut cu ochii mei. Cauciucuri aproape slick - poate confirma si d-l Toba cu care s-a dat - el le-a vazut cu ochii lui. - Ma rog astea sunt irelevante.
2. La prima din mers eu eram in rs si s3-ul s-a dus vreo 2 masini - eu am 110 kg
3. la a 2-a m-am suit la nadir in masina si s-a dus rs-ul 1-2 masini iar de la ~200 km/h ( estimat ca nu ma uitam in bord la momentul respectiv) l-a ajuns s3-ul lui nadir.

Eu vad lucrurile asa: Dat fiind faptul ca eram eu in masina si s-a cunoscut lucrul asta, fair play ar fi sa fie retrase toate cuvintele rele si sa o mai faceti 1 data si cu martori, si apoi sa mergem la un suc toti sa ingropam "scandalul" asta pt ca e pacat ca 2 baieti valabili sa se certe de la un rahat de asta. Asa ca vom stabili ulterior detaliile. Deci il sustin pe sonyscorpion, trebuie sa va "impacati" - aveti amandoi cap si stiti ca nu-s bune certurile astea intre racerii care se respecta....
Asa ca, asteptam nr. de inmatriculare la S3 si cauciucurile la RS si sa iasa fum si apoi fumul sa se stinga cu niste suc si strangeri de maini.

Daca n-am dreptate, va rog sa ma corectati.

alecsutu1 25-06-07 17:14

pana la urma S3-ul are soft sau nu?din cate am citit proprietarul zice ca nu.

zGb 25-06-07 17:49

S3-ul lui nadir inca NU are soft...a tot incercat sa puna dar nu a reusit pana acum...alex gandeste-te ca la soft masina lui ia 310cp...

yoda 26-06-07 12:52

Quote:

Originally Posted by zGb (Post 966068)
S3-ul lui nadir inca NU are soft...a tot incercat sa puna dar nu a reusit pana acum...alex gandeste-te ca la soft masina lui ia 310cp...

ok.....ai si tu dreptate...dar de cand am rezolvat problema ...cred ca masina mea trage foarteeee bineee...si sunt ffff multumit! :D
cred ca legat de ceea ce s-a intamplat am exagerat atat eu cat si nadir! :oops:
iar ref la soft....depinde unde o va face...sa ia 310 cp ;)
salve.

zGb 27-06-07 04:09

orice tuner iscusit ar trebui sa scoata macar 300cp din acel motor :)

ma bucur ca ti-ai facut masina te pup :D

AlecsM 28-06-07 17:57

cati nervi, cate certuri inutile, cata raca ...rad de 1 singur =)))

fuscobal 28-06-07 18:48

Nadir nu are soft sau cel putin nu avea acum vreo 2 saptamani cand ne-am vazut ultima data. Am incercat eu cu el si el cu Vlad MHL (S3 albastru). Toate cursele s-au terminat cam la egalitate ceea ce confirma faptul ca nu are soft. Pe viitor ca sa nu mai apara certuri din astea luati si voi o camera si filmati. Eu asa am facut cu Nadir si asta nu pentru ca nu ne-am pune de acord asupra rezultatului ci pentru a vizualiza acasa frumos care si unde trage mai bine (schimbari de trepte, raspuns la accelerarea initiala din mers...) ! In plus la noi cursa a fost destul de relevanta, ambii avand balast o persoana de greutate comparabila iar diferenta de greutate intre masina la gol fiind de 40kg in favoarea mea plus inca vreo 40kg de la Nadir :) !

yoda 29-06-07 08:58

Quote:

Originally Posted by fuscobal (Post 971855)
Nadir nu are soft sau cel putin nu avea acum vreo 2 saptamani cand ne-am vazut ultima data. Am incercat eu cu el si el cu Vlad MHL (S3 albastru). Toate cursele s-au terminat cam la egalitate ceea ce confirma faptul ca nu are soft. Pe viitor ca sa nu mai apara certuri din astea luati si voi o camera si filmati. Eu asa am facut cu Nadir si asta nu pentru ca nu ne-am pune de acord asupra rezultatului ci pentru a vizualiza acasa frumos care si unde trage mai bine (schimbari de trepte, raspuns la accelerarea initiala din mers...) ! In plus la noi cursa a fost destul de relevanta, ambii avand balast o persoana de greutate comparabila iar diferenta de greutate intre masina la gol fiind de 40kg in favoarea mea plus inca vreo 40kg de la Nadir :) !

bine ai re-venit....
totul a fost lejer...iar camera era godo...la ce s-a ajuns dupa...nu a fost nimic aranjat...pur si simplu a fost o chestie de moment...nu eu am inceput sa scriu!
bafta.

p.s.te astept...daca vrei...sa reeditam ultimul suc ;)

yoda 27-08-07 09:08

inca o victima mai importanta de 1340 kg, rwd, 264 cp, 2.0 turbo, respectiv un opel gt.

cristian_seven 27-08-07 17:57

Ala sigur avea o problema la volan... :-)
Un mic tuning il duce la 310cp si 450nm.
http://eds-motorsport.de/_eds_/index.htm

AlecsM 27-08-07 22:05

Quote:

Originally Posted by cristian_seven (Post 1067324)
Ala sigur avea o problema la volan... :-)
Un mic tuning il duce la 310cp si 450nm.
http://eds-motorsport.de/_eds_/index.htm

cine a zis k avea tuning?

cristian_seven 27-08-07 22:36

Chiar asa. Cine a zis ca are tuning?
SE POATE FACE TUNING.
Doua notiuni diferite zic eu.
Cu toate ca n-ar trebui sa aiba nevoie pt. Yoda, doar daca intre timp Yoda n-a ajuns pe la 300cp fara sa ne zica.

All times are GMT +2. The time now is 02:39.

- Copyright 2026 4Tuning