![]() |
Re: pareri LOGAN 1.4 mpi
da discutziile astea chiar imi plac......eu am 1,4 mpi in rodaj si ,mere batranu q el are vreo 1000 d km si nu a luat suta sincer mi se pare cam exagerat ....chiar asa sa mergi cand producatoru zice sa mergi pana in 130km/h mai am si o dacie break din '99 106000 km si nu a schimbat mai nik la ea.....dak a luat 110km q ea......chiar nu credetzi ca ptr asta sunt fakute masinile....sa ajungem la destinatie......:x
|
dacia mea din 99 are 230 000 km si prinde suta leje (km de carat marfa) si nu am umblat in motor a luat si 140 inkrkta deci merge..parerea mea da loganu face dacia la viteza maxima si dupa 120 km/h am si logan 1.4 si mi se pare destul de usor de condus bn e obijnuit cu forja
|
parerea mea e k loganu nu e o masina de curse...merge bine e spatioasa dar 1.4si 1.5 nu alearga cum ne asteptam noi poate la 1.6 16V sa se simta ceva totusi la 101cp nu cred...cand o iesi ala de 2.0 165cp atunci mai vedem pana atunci treapta inferioara si pedala la fund...avetzi grija cum opritzi k pe frana e varza
|
Sincer si eu am 1.4 si are 30.000km si credema ca nu l-am menajat deloc, schim numai la 5000 ture si este in stare perfecta motoru.Din cate stiu eu sunt motoare de turatie, deci nu are trebui sa simta turatia,poate decat cea sub 3000:D Corectatima daca gresesc. Oricum este ok avand in vedere ca a fost noua....:)
|
Quote:
defapt poti pofti sa faci testul cu orice masina |
am si eu tot 1.4 mpi.....si am condus si dacie berlina si papuk si brek :)) si nu se compara la demaraj si la viteza
i-am dat 170km/h constanta-buc |
si io am un logan de 14 mpi si is multumit de el am fost cu iel 160 si mai aveam talpa da nu aveam loc. i adevarat ca i cam moale la plecari da dupa ce pleci mere
|
salutare.sunt nou pe aici,interesant site...am si eu o mica nelamurire daca ma puteti ajuta e ok...vreau sa imi iau o masina dar la criza financiara nu prea e mare bugetu.ma bate gandu la cielo de prin 2001 la vreo 2200 euro(la atat am gasit)si un logan din 2004 1.4mpila vreo 3500euro...aici apare dilema...am citit pe site pareri despre ambele masini si nu ma hotarasc.nu vreau o masina de curse,vreau o masina sa imi fac treaba cu ea,o masina care sa nu pape asa multi bani..ce ma sfatuiti?ast parerile voastre
|
mai bine loganu ca si a bagat si ranaultu nasu nu de alta :)
|
loganul de 1.4 e o masina buna, cu un consum acceptabil daca e folosit asa cum trebuie. Nu trebuie uitat ca e o masina de familie,nu vreo sportiva... Dca mergi ca omul nu e problema la consum. Nu se poate compara cu modelele mai vechi, e cu totul alta generatie...
App dragos87, din cate stiu eu costurile de intretinere sunt mai mici la cielo, dar consumul e mai mare... Acum depinde si de preferintele tale! Numa' bine! |
| All times are GMT +2. The time now is 03:54. |
- Copyright 2026 4Tuning