![]() |
Re: Gratar Pe Bune!
pai.. asa hai la gratarel :X k mi-ati facut o poftaaaaa offf LMX-ule cat m-am rugat de tine sa facem.. vad ca my wish is your command ;)
|
fratilor sa nu va prind ca nu ma anuntati si pe mine cand plekam ca va alerg porma !!! aviz amatorilor :d !!! cat despre meciul de fotbal eu sunt arbitru ca nu prea le am :P !!!
vb mai pe seara !!! PASTE FERICIT LA TOATA LUMEA SI DISTRATIVA !!! Va pupa Shakalu !!! |
shakale... o sa primesti inca 100 de masuri de la mine ... pana plecam la munte :d .... GARANTAT ... :D
bun ... din 3 probleme .. mai am de rezolvat 2 ... :D si merg |
deci nu mai rezist...acuma sunt unii in fatza blocului la mine si fac gratar:(((((si Mate hai si u...roaga pe cineva sa te ia dak nu vrei sa vii cu mash...nu ar mai fii gratar fara u ;)
|
avem nevoie de ursuleti... :D ....
mi`a zis o pasarica.. ca cica e loc .. de "treaba" :D .. |
treaba mare sau mica? ;) shh
|
-Vin si eu...sa vedem dupa vinul din seara asta ......cred ca eu si AXE avem de munca.......o sa venim amandoi la vre-o 100 kg bucata impartiti astfel: 50% Alcohool si 50% Fripturi.
-Oricum suntem acolo beti /treji.....prezent!!!!! |
O sa strigati unu dupa altu....Golf dupa Florica---Florica dupa Golf---si pe urma in cor Florik si Golf dupa AXE....si ce-o iesii o iesii...
|
bah .. pai carne si toate cele cand cumparam .. de unde punem bani,, pana mea hai sa stabilim o chestie ;)
|
Hai.......
|
Pai tre sa plecam ceva mai tarziu sa ne oprim la Carrefour sa luam ce ne trebuie : vin , bere , vin , bere , carne, lemne, gratar , vin , bere , mici , vin si cateva sticle de bere !!!!
|
io o sa vb mai tz cu LMX-u si lasam aici post cu detalii aiiiiiii ce-as manca niste mititei si-as arde nejte friptura
|
Quote:
|
-Ok vorbim serios : Propun in Buc sa ne vedem la ora 9:00 la MC Donald Militari. De acolo mergem la carrefur , cumparaturi , via centura......via Targoviste. Acolo intregim brigada si via unde stie LMX.
|
Locatia se numeste Paduchiosu'- muntele dintre Pucioasa si Sinaia!
Ma gandeam sa plec cat mai devreme acolo sa tin loc pentru ca toti romanii ies la gratar de Paste prin zona noastra si trebuie sa ne desfasuram nu? Cu cat plecati mai repede cu atat mai bine. Ora 9 sa intrati la Carefour e cam tarzie. o sa ajungeti in poenita pe la ora 13.00. Cam tarziu zic io! Ori face unu cumparaturi maine ori ....nu stiu :) |
Quote:
|
Cenzurat de mine Nsl_Florica. Aici nu este stadion.
|
mori caine! care ma ia si pe mine ca la matza in masina e full si spp nu vine .. un loc si pt sarmanu de mine :(
|
Hai Nsl-ul............modificat de nsl-florica :)
|
Quote:
|
bine , bine... luam tot ce trebuie...aproape...dar cu gratarul cine vine??? si luam doar 1 sau 2??? in rest...cred k aterizez si eu :D
|
fratilor sa imi spuneti si mie cati bani sa pregatesc sa nu fie probleme.
nu vreau sa raman dator sau chestii dastea. AXE sau FLORICA care isi face pomana si ma transporta dus - intors pe mine si pe gagikamea ???? Raman vesnic indatorat !!! |
Cam de cati bani e nevoie cu drumetia asta? Poate imi aranjez si eu de un liber.
|
-Sacalu poti merge cu mine ......bani de mancare si bautura ....benzina este de la mine.
-Pai sa plecam dimineata si ne oprim la Targoviste sa facem cumparaturi spun eu. -Exista in targoviste kaufland-ul....dar la ce ora deschid? -Buna ideea de a trimite inaintasi la locul faptei pt a pastra locul. |
sarumana sefu !!! esti un mare boss ca intotdeauna !!! te pupa fratele tau !!! ne auzim diseara sa bem un pahar !!! daca fugi din cartier te alerg !!! sa ne ciocnim oualeeeeeeeeeeeeeeeee !! =))) te pup
|
deci ce bani punem de fiecare ?!
si cine aduce grataru ?! gratarele |
la kaufland o sa fie deschis de la 9 cred .. poate chiar mai devreme! vb.. da-ti un semnal prin LMX-u ca vin si eu in kaufland! sa va ajut ;) btw: la gratare putem veni cu gajica?
|
vin eu cu gratar .. [ SLIM ]
|
ma ora 9 nu e cam tarziu??? intreb si eu....stiti ca sunt si intarziati ca de obicei .....mai bine pe la 8 ....la 9 sa fim pe sosea deja...ca dak ne strangem la 9 plekam la 10 aproape....oricum carefour militari e un punct de plecare super:D......haideti fratilor cati mai multi sa iasa bascalie:D
|
Dolb poti sa vii si cu catelu si cu purcelu....poti sa vii cu ce vrei dak ai loc in mashina;)
|
deci stabiliti ora si locu :d ..... 8 juma ar fii perfect..... pleaca lumea la 8... de acasa.. la 9 din bucuresti la 11-12 suntem in kaufland... si aia e :D
|
Quote:
|
Ramane pt dimineata la 8:00 la Mc Donalds Militari , iesirea pe Autostrada A1 ????
|
eu zic ca e ok sa vedem .... hai toti zsiceti Ok :)
|
Este OK...
|
OKs...mc MILITARI:D.....ne vedem la 8 akolo
|
va asteptam in TGV .. la ce ora?
|
Hristos a inviat !!!
Intrebare: mese si scaune ?????? cine aduce ????? Sa aveti o masa de paste imbelsugata si sa va giftuiti !!! POfta buna |
yo aduc tablele :D
|
yo aduk niste carti daca e !!! sa nu se supere nimeni !!! am plekat la masa !!! ne auzim mai pe seara !!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:24. |
- Copyright 2026 4Tuning